Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

canım geçmiş olsun zor bi durum rabbim yar ve yardımcınız olsun
Zeynep hanımmmm ohhhh..
Tatıl ıster..esı yemek yapar..camı sılmıstır gecen gun(hayatında ıkıncı kez...)
Ben son ay 2 kere sıldım..ne ıs?
ne yapayım emine ya çok tembelim çok hepsi doğumdan sonra oldu valla hamileliğimde çok hamarattım çok

ooo ikinci bebek gerçi senin gibi hamarat hatun 2yi değil 3...ü 4...dü bile yapar hadi hayırlısı epilasyon için bişey diyemeyeceğim bende lazer yaptırmayı düşünüyordum ama vazgeçtim emziriyorum diye ne kadar zararı yok deselerde içim rahat değil bi de şey soracağım sana benim doğumdan sonra tüylerim döküldü bildiğin kel oldum diyebilirim 3-4 ayda ancak çıkıyo

Huyum kurusun.. illaki nerede kaldıysam oradan itibaren okuyacam satır satır..
Allah kimseyi başak burcu eylemesin.. Amin.
Eve-eet nerede kalmışız bakalım..

5haziran olsa olmuyor sanirim, o kadar net?
Tam olarak şöyle:
25 Nisanda ameliyat oldum. Doktorum toplam 40 gün yasak koydu.
Rutin iyileşme süreci buymuş. Ancak asıl kararı dikişlerim verecek. Kendiliğinden eriyen iplik kullanıldı açık ameliyatta. Doku iyileşmesi tamamlanınca o iplikler atacak ve ben o gün özgür olacağım.. Hep kontrol ediyorum.. Maalesef dikişler ilk günkü kadar sağlam duruyor.. :18:
Ay şekerim ben kim dayanmak kim? Paketten 10 tane çıksa 10 unu yerdim.. Hayır işin salak tarafı da şu.. Ben normalde lokum sevmem.. Nereden çıktı bu merak anlamış değilim..
Sana da afiyet bal, lokum olsun..
Not: Balık istedi canım.. Cumartesi somona dalarız..

Vay vay vay spora bakınız, top tüfek atınız..
Yok anacım ben spor yapmıyormuşum.. yaptığımı sanıyormuşum.. İkisi arasındaki farkı concepti tanıyınca öğrenmiş bulunuyorum..

Spora çok güldüm..
Öğlen salata kısmı çoğaltılıp pilav azaltılsa daha şık dururdu renk harmonisi olarak.. Ya da akşam yeşil salata yeseydin.. Meyve göremedim bir de.. Ama belki de yoğurt meyvelidir..
Kötü sınıfına giren bir mönü değil bana göre..

Ama kızlar.. Yeterin yahu! Sizin mönüler benim aklımı başımdan alıyor.. Bir üst satırda canım balık çekmiş ve Cumartesi planı yaparak bünyeyi rahatlatmışken bir alta inince sarmayı görüp beynimden vuruldum.. Yıl oldu ben sarma yemeyeli..

Yok mu aranızda şöyle haşlanmış kereviz, buğulanmış enginar, çiğ yumurta yiyen..?

iç ses: Püsküüt insanı! Hem mesajlar yığılmış hem senin çenen düşük! Yatıya mı kalacaksın anacım?

yok kız Rowenta derma ya da sılk'n bahsettılerım:))
Ya tuylerı bıtırdıgını falan sanmam...sadece donguler sebebı ıle temız aldıgından (batık ya da kırılma olmadan)
sankı bıtıyormus hıssı verıyor..lazer degıl sonucta..

Evet kızımın emzırme suresı (24ay) bıtınce hemen ıkıncı kızı dusunuyorum:))

eee bıze verılen demır gerı alınıyor ve sacların canlılıgı gurlugu gıbı tuyler de gıdıyor:)))
KEsınlıkle yaptıramazsın emzırıken de hamıle ıken de... zaten cıhazın tanıtımında da bahsı gecıyor -kullanmamanız tavsıye edılır-

Puskuut, ıyı de o benım meslegım:))
Yanı yapmazsam..goze ve daha cok cuzdana batar.
ya da aslında batmaz ya..oturan cok bızım meslekte..
Arkadas ben teknıkten anlamam benım ısım ıcraat..
Kızım da basak..
Ama ben de son mesajdan baslarım..dıgerı nasıl oluyor kı..
Hıc bırsey anlamam kı ben o zaman (bu arada ben de kova:))

püsküütcüm bende menülerime yorum istiyoruuumm.kelebektoşuma diyosun ama seninde fotolar süper yani tam çıtır
Mönü sonuna yazdığın için ben de yaptım yorum tatlım..
Gözüme çarpan bir şey olursa yazıyorum zaten kendimce..
Teşekkürler..

Ay çok teşekkür ederimm..benim evet o, uzaktan görünen de askerdeki erkek arkadaşım, sormadan da aha böyle söylerim

Ben de katılıyorum, püsküüt gayet fit,hoş,cool bir hatuna benziyorsunn
İkinize de maşallah.. Dizi sahnesi herhalde, dedim ilk başta..
A-aa şımardım bak şimdi.. Kaç kalori yaktım acaba şu anda?
Öncelikle abin için kısaca..

Gelelim film tavsiyene.. Hemen excel dosyama baktım. İzlemişim.. Film dosyam var da..
Buyrun lütfen.. İzlenmiş ve silinmiş tarafımdan..

Allah sabır versin..

Gerçi IPL diye sormuşsun ama ben Philips Satinelle kullanıyorum.. Özellikle bacak tüylerini çok inceltti..
Bir de çok az uzamışken bile alabiliyorsun.. hiç can yakmıyor vs..

Eklentiler

• $Adsız.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 36
Concept,

Bir antrenör olarak, bacak iç kaslarını geliştirecek bir antrenman önerebilir misin?

Tavsiye üzerine bantlı ağırlık aldım. Ayak bileklerime takıyorum. Sırt üstü uzanıp dizlerim bükülü vaziyette ayaklarımı kaldırıp, bacaklarımı açıp kapatıyorum. 50 kere.
Henüz faydasını görmüş değilim. Belki de set az geliyor, bilemiyorum.

sımdı 4 adet cıgkofte 1 porsıyon.
Bu bılgıye gore ben kac porsıyon yemıs oluyorum.. hahaha
ben sıparıs verırken ozellıkle butun gondermelerını sıkıp sıkıp dızmemelerını soyluyorum.
tıksınıyorum o parmak ızlarını gorunce.. mutfakta neler oluyor banane..benım derdım o ızler:))
o zaman ıyı kı sıktırmıyormusum.
4adet nedır yahuuu...
hıc tahıl yemesem gun ıcınde (ekmek makarna pılav baklagıller receller tatlılar seker ıcerıklıler vs...)
yıne de anca 4*5 hadı 4*6 olsun anca 24 adet mı yıyebılırım...aman Emıne daha ne olsun...
hakıkaten ya daha ne olsun!
bı de cevız var tabı... 2 tam cevız 1porsıyon ıse.. e anca ıkı tam cevız denk gelıyordur yaaa
65te cıgkofte yıyecegım de onun hesabındayım..

korunma donemı yaklastıkca (e ılkkez yapacagım) heyecan bastı...
cıgkofte..tereyag.. benım hopppp demem gerekenler.
Tatlıyı kestım malum, onda fıre olmaz.

Son düzenleme:

o da ıyıdır ama en ıyısı squat ve stiletto workout... muthıstırler.
e sporda da moda var..bu aralar bunlar moda:)

ben de braun su altı su ustu vs.. olanı kullanıyorum.
Su altı derken zaten yuzuyorum yuzerken halledeyım mantıgında degılım, yanlıs anlasılmasın:)))

tabi olcak ama bak ha hu haziran geldi işte
ve sen gelmeye yakın belki spor yapacak zaman bulamıycan ee şimdi hadi kaçamak yapıp spor yapıp eritip üstüne ortalama 200 gr haftada verıyorsun ama cidden bu spordaki çabana verdiğin kg kaybı az
bikez ver de kurtul ozamn sporla dengelersin olur biter tatlım
Bu ne seref:)) penti iyiymis...
O kadar yuzdum..yuzdurdum aklima gelmezdi inan.
Hahah diger gruplara itiraf cezasi zaten kesinlikle Hilal'in hakkidir.
Hakkini yedirmem:)

türk aklı işte olmadık şeyleri düşünuyoruz
cidden haftaya bu uygulamayı bizde devreye sokalım bak hilalin madem 1 ayı kaldı bari onda işe yarasın
tabi oylama yapalım isteyen olur ıstemeyen olmaz mecbur tutcak değiliz sonuçda

kızlarrrr kızartma mecburıymıssss
heyyyy...
kızartma eklıyoruz menulere...mecburı..e hukukcu dedı:))
yazdan kızartma hazırladık hala difirizde
kısık ateşte sebzeleri ayrı ayrı hafif yağda öldürerek soteledik
hepsini karıştırınca alsana kızartma hheyyyyyyyt bende yiyim mi ozzamn

evde kızlar leslie ile yürüyorlar sende denesene memnun herkes canım
10 dak buğdayı düdüklüde haşlıyorum
düdüklünün etrafını bezle sarıp 1 gün bekleterek şişmesini beklıyorum ertesi gün kullanıyorum
fazlaise difirize poşetleyip atıyorum hemen lazım olunca elinin altında çıkartıp kullanabılırsın
özellkle yazın salatalara karıstır yoğurt çorbası yap çok severim ben

günaydın tatlım bezelye bol nişastalı olduğu için memkun mertebe diyetteyken kullanmam
senin dışarda yürüyüşler ne aleemde hiç bahsetmıyorsun ya

Nasi 18 gunn bi sorun mu oldu sonraaa ??
Hem 18 gun de neymisss asker bekledm mi denir onaaa :)))
Ben 320 gun hem de 218 i hic goremeden beklemis olacagim ins Temmuzda :)

Hehehe simar simar puskuut ama ciddiyim gercek fikrimdi
Ama bn de simardim haa :)
Bu da bizim dizimiz iste :))

Evet farkindyim tamamen yememle alakali tabi bu..
Ama bence farkli ceza bulalim ya da o takimdan izin alalm.. telif hakki onlarn :))
Benm icin yaptini biliyorum Esratosum cok sagol ama iste bi rahatlama var ya arada beyni ele geciriyo iste..hosuma gidiyor bu halim :))
Oysa 67 ken boyle miydiii cok rahatsizdimm :/
Ama birakmicam bu isin pesiniii..o kilo dusecek arkadasss!!!

Bu arada Emine ben de lazercigillerden oldugumdan yorum yapamadm ipl e

Son düzenleme:

en doğru nefes diyafram nefesi ben neden alışamadım gittii bilmıyorum
gölet dedin de bahçeşehirdeki gölet de çok güzel yahu oraya gittğimde ilk iş gölete inmek etrafı gezmek nasıl insanı dınlendırıyor
enerji yüklemesi yapıp keyfini çıkara çıkara üstünede yürüyüşle taçlandırdınmı deyme keyife
seninkki de daha keyifli yanında bulutla olunca herşey daha bigüzel görunuyordur gözune
dönüş yolunda yorulduğunu hissetmşssn ama eve gelince yaşadığın hazza da değmiştir bence
senin bu hedef planlamasna oldum olası bitiyorum nekdar makul ölçülerde hedef belirliyorsun ozamn beyinde strese girmeden bir haftada istediğin hedefe ulaşıyorsun

mısırı bende evde haşlarım üstünede biraz tuz serpip yerim film eşliğinde olsada yesek
aslında kg koruma için bi form olsa çok mantıklı demirbaş benide yaz 2008 forma girişim sene 2013

belki tiramusuyu tutturmak mesele kahvesini iyi ayarlamayadğm için sevmıyorda olablirim
canı istemış eşinin damak zevkinizde pararlel demekki
ama yapınca da 1 dilimi yesen kalanı napacaksın ki

mıktar olarak fazla tabi
evde misafirler olunca porsiyonların ölçüsü şaştıı bu hafta kg vereceğimi hiç sanmıyorum üstünede aldım bile
oy nerelere gideyim başımı alıp
annem evde şuan içli köfte yapıyor gel de ye gelde yak
sabahda kahvaltıya götürdük 2 adet sigara böreği yedim akşam 2 saat de yüzsem hamur işi direk kg yapıyor bana uff darlandım
tık tık kg lar giderken olcak işdeğil bu
görüşrüz püskütüm

benım kızımın parkı Golet'ın oradakı park...
gunde 1 saat goturmeye calısıyorum..ya ıs oncesı ya da donerken...
Iyı gelıyor tabı..
Zaten bol hareket gerek ona da kemıklerıne de.

Iclı kofte mı?
way way way sızın durum cok zor yaw

alla canım spor konusunda fena tembellik yapıyorum sorma.hemde elimde leslie de dahil birçok cd olmasına rağmen
ahh bebişim çok çok geçmiş olsun allah kolaylık versin
merhaba kızlar nasılsınız yine yoğun uykusuz ve yorucu bir gün okullar tatil olsun artık çok sıkıldımmmmmmmmmmmmmm
hayııırrrr kapanmasıııın kızım yok rahatım internette gerçi eşimdende kalmıyo ya okullar kapanırsa durumum fena zor girerim nete
canım meyvayı severim hemde çok.dün demek ki yememişim bugün yedim.yoğurtum meyeliydi sadesini pek sevmem activianın

ahh tatlım var ede usb ye yükledim de yapmıyorum işte tembellik resmen bana bi gaz verin de yapayım şu sporu yaaa fena gidiyorum sporda spor salonu günlerimi özlediiiimmm

canım çok geçmiş olsun anneciğine şifalar olsun zor durumlar
merhaba kızlar nasılsınız yine yoğun uykusuz ve yorucu bir gün okullar tatil olsun artık çok sıkıldımmmmmmmmmmmmmm

iiyiisszz ama sen tatil moduna girmişssin az kaldı okullar kapancak varmı planlar:)

hiç asker yolu beklemedim sabrımda yok galiba beklemeye zor durumlar
helede haberr alamamak bana fena basar helede sevmişssem
hadi iyi sen atatmşşsın 18 günde gündeilmiş
phlips satinellee ice premium kullanıyorum okdar memnunum ki
1 ayda anca tüyler çıkıyor ve kökten alıyor hiç kıl dönmesi sorunu yaşamadım
buz hazneside var once onu uyguluyorsun rahatlıyor sonrasında alırken çok hafif karıncalanma kadar bi ağrı oluyor
1 ay rahat edersin ben önerrrim philipsin bu markasını
lazeri düşündüm düşündüm durdum
doğru yeri bulmak mesele hala aydınlanamadım
özeellkle bikini bölgesini yaptırmak istesemde yumurtalıklara zararı olurmu helede evlenmeden bilemedım

bahçeşehirde mi oturuyordun canımsen?
dayımlar orda gelirsem sana da uğrayayım ozamn :=)
sorma bizde misafirden dolayı kala kala bi teyzesi kaldı ama işte onada ikram had safhada
ama yarın çeki düzen verecem yeterrrrrr kg alıcam üstüne bide

sabah: 1 dilim beyaz peynir
kozlenmiş kırmızı biber, yarım domates
siyah zeytin 3 adet
2 adet sigara böreği
maydanoz ve yarım salatalık

öğle olarak 1 kase kiraz 12 adetve 5 adet erik, 1 tatlı kaşığı lor peyniri

akşam:2 adet içli köfte
salata 1 kase
1 adet ayran
spor+
su 2 litre +
şimdi doğru havuza bu köfteler yarın bana kg cuk olarak dönecek biliyorum
bulguryediğim hafta hep 400 gr fazla çıkmışlığım var hey anam heyy

püskütüm bende kovayım emine gibi ama başaklar inanılmaz detaycı ve düzenli oluyorlar sizin işinz bizden zor ama çok iyi sırdaş olurlar bide giyimde inanılmaz uyumlu gıyınırler kadın kadın :)
bizim menulerde şimdiye kadar kımsede bende dahil buğulama haşlama görmedim bazen kızlara bakıp canım çekıyor
sonra emıneye bakıp geri basıyorum
başka takımlarda bizim gibi menuler varmı acaba :44:
püskütümm cumayı dört gözle bekler oldun

ay çenem düştü havuza yetişcem hepinizi öpuyorum kızlar görüşürz

6. Takımda 6. Gün Mönüm:

09:00 Böğürtlenli probiyotik yoğurt (110 ml)

12:00 1,5 dilim çavdar ekmeği, tulum peyniri, 3 tane light siyah zeytin, 3 acı biber

15:00 8 erik, 1 ceviz

18:15 Nar ekşili çoban salata, 1 kupa çorba, 4 adet inegöl köfte

3 lt. su (2 bardak kaldı)
2 kupa yeşil çay

Genel Açıklama: Ameliyat sonrası sağlık durumum nedeniyle sadece ara öğün yiyerek beslenebiliyorum. 6 Haziran tarihine kadar spor yapmam yasak. Sadece ev içinde orta tempolu yürüyüş yapabiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…