Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

onu alalı yıllar oldu.. o kalıpları buzlukta tut bılmem ne..hıc kullanmadım..
sonra nre gonderdım bılmem.
Benım acı sıkıntım yok.
Sadece ıpl bana pratık gelıyor.
Yoksa kullandıgım da cok guzel.

Beylıkduzu'de oturuyorum.
Ama ıste kızım ıcın el mahkum:))
KAucuk yer dosemesı ve kızımın dız-bacak guzellıgı bozulmasın dıye cok ıtınalıyız:))
ama ha Bahcesehır ha Beylıkduzu..her daım beklerım.

Alışmak için bir zaman geçmesi gerekiyor sanırım.. Bende öyle oldu en azından deguacım..
Aynen öyle canım. Benim keyfimin olması için yanımdakinin 4 ayaklı olması gerekiyor.. Ne kadar az 2 ayak, ben o kadar keyifli..
Deguacım önceden de 79 kilodan düştüğümde 8 ay sürmüştü 16 kilo vermem.. Ben tercih etmiyorum yüksek kilo hedefi koymayı.. Çünkü çok çabuk demoralize oluyorum o zaman..

Ay evet ya.. Ha'di sen mısırları kap gel, bende film çok..

Planlarıma göre bu Cumadan sonra 5 hafta kalıyor bu süreçten kurtulmama.. Ama spora başladığımda daha hızlandırabileceğimi düşünüyorum.. Sonra tiramisuyla randevum var.. Belki açarız bir başlık belli mi olur?

Dilerim yüzmeyle tolere edebilirsin bu haftanı..

Fazla olmamış ama yediklerin..
Üstüne de yüzmeye gidiyorsun, bitti gitti içli köfteler!
Olumsuz şartlandırma kendini lütfen..
Kova bir sevgilim olmuştu.. Çok kararsızdı.. Bir tek aklımda bu kalmış.
Cumayı dört gözle bekliyorum doğru.. Hedefimi tutturmak için.. Tek ilgilendiğim konu bu çünkü..

ben senin daha az yiyen halini gördüğüm için, alışamadım sanırım menüne cicim yaa aslında çok normal, ama spor yapmadığın için azıcık daha uzun sürebilir kilo vermen. bana dönersinn. aylardır 4 kg'ı veremedim

oyy oyyy 50 dk tae'nin üstüne o kadar sporr..kahvaltını kaçta yapıosun cicim? sabah-öğlen yeme saatlerini merak ettim.

Ayda yilda bi cips yedim de ne cok goze batti genee hihohohahaha ppp tamam tamam baska yokkk..:))))

Bence de menunde pek sorun yoktu valla Beros

Gunaydinnn Fulisss cipsimi gule gule kullandm oldu bitti gittiii

kelebeğim yapılır mı ama bu ya? pess yani, diyetteyiz biz.
ben de haftasonu 10 tane falan yemiştim cips, yazmayı unutmuşum. şimdi aklıma geldi. günah çıkarttım say.birincilik bizim, sen üzülme.

Bulut da çok güzel bi köpek, maşallah. çok zevklidir onunla gezmek kesin. zorlama kendini tabiki de ya. böyle de kilo verebiliosun. spor olunca çok daha fazlasını verirsin

kelebeğim yapılır mı ama bu ya? pess yani, diyetteyiz biz.
ben de haftasonu 10 tane falan yemiştim cips, yazmayı unutmuşum. şimdi aklıma geldi. günah çıkarttım say.birincilik bizim, sen üzülme.

Anaaa gıcığa bakkk üzerimden giderek örtbas etti bu var yaaa haftasonu CİPS yemişşş

Bugün menüm fena değil ama inş kurtarırız bakalım

Sabah:
1 muz
2 dilim peynir

Öğlen:
1 tabak makarna
1 kase cacık

Akşam:
1 tabak taze fasulye
1 kase karışık salata

1 muz
6-7 erik

Spor:+ (1 sa 15 dk hızlı tempo yürüyüş+45 dk crunch)
Su:2,5 lt+

Son düzenleme:

ben de abini soracaktım sabah, Allah nazarlardan saklasın onu. inşallah her şey çok daha güzel olur.
koruma dönemine gelince..
lise sonda bi kez diyetisyene gittim, verdm biraz, koruyamadım. üniversite 2'de gittim, çok verdim, koruyamadım. 59 kiloydum, gayet ince görünüyordum boyum da uzun olduğu için ama vücudum titriyordu, hiç sağlıklı hissetmiyordum kendimi. 4 yıldır falan 64-67 arasında gidip geliyorum. yazın-kışın diyetisyenlerin bile kilolaraı değişiyor sonuçta; insanıız durağan değiliz sanki. yeme sistemim oturdu. gruptan çıksam da beslenmem aynı kalacak. çünkü gruba girmeden önce de böyleydim, yami 4 yıldır böyleyim. ben de hiç koruyamıycam, diye çok korkuyordum. ama senin zaten beslenme konusunda uzmanlığın tartışılmaz. neyin yararlı, neyin zararlı olduğunu biliosun. vücudunu benden daha iyi tanıyosun mesela.

koruyamıycam kilomu diye şartlandırırsan, koruyamıyosun. ben, 59'u koruyamam 65 olurum, dedim. 1 ay sonra, aşırı beslenmediiğim halde 64 olmuştum. vücut da kendi dengesini buluyor. 64'ü koruycam, dedim. çok şükür koruyorum.
bence koruyabileceğine inandığın an ve bundan korkmadığın an, koruma ihtşmalin çok da yüksek olur. ama inanmanın yanında gerçekleştirmek gerek. yılda 2 kez hamburger, 3-4 kez pizza, 2 kez falan iskender yiycem diye ayarladım kendimi, 4 yıldır böyle mesela. gerçi sen fast food tüketmiosun ama tereyağı konsunu da halledersin bence. tatlıyı bırakarak çok güzel bi adım atmışsın. ben de onu bırakamadım. bırakmak istemedim, daha doğrusu.

Anaaa gıcığa bakkk üzerimden giderek örtbas etti bu var yaaa haftasonu CİPS yemişşş

Bugün menüm fena değil ama inş kurtarırız bakalım

çok ispiyoncusun hee, vermiycem sana kaçamak madalyasını görürsün

kelebekçiğim öyle bir hata ettim işte, ne iyi oldu da günahımı ortaya çıkardın; çok mutlu oldum

çok ispiyoncusun hee, vermiycem sana kaçamak madalyasını görürsün

kelebekçiğim öyle bir hata ettim işte, ne iyi oldu da günahımı ortaya çıkardın; çok mutlu oldum

Bak benm menüme hiç öyle altyazılı kaçamak falan var mı hıh
Kız sen nerdesin şu an?? Nerde ikamet ediyosun..gezici birlik yakalayamadım da senii

öyle yapmaya çalışıyorum işte :)

Allah yardımcın olsun yavrum yaa.. sınavına da az kaldı, ona da odaklanman lazım. her şey yoluna girecektir, ama teker teker işte. bazen her şey üst üste gelmiş gibi durur. hepimizin sınanma yöntemleri farklı işte..Allah yardımcın olsun tekrar.

Bak benm menüme hiç öyle altyazılı kaçamak falan var mı hıh
Kız sen nerdesin şu an?? Nerde ikamet ediyosun..gezici birlik yakalayamadım da senii
dursunbey'deyim, öğretmenevinde. yatcaz kalkıcaz, yatcaz kalkıcaz bandırma'da olucam. sonra yine yatcaz kalkıcaz, yatcaz kalkıcaz dursunbey'de olucam. öyşe yaşayıp gidiyorum iştee .
menün gayet güzel yalnız. beğendim. şafak erirken, sen de eriyosun hee

Allah Allah, sen yapmazdın böyle hem içli köfte, hem 2 tane sigara böreği. Kelebeğiiimm, Esrağımız madalyamıza göz dikmiş galibe; bilgin olsun. kaptırmayalım

evet bebişim ama konsantre olamıyorum spor yapmadığım için bi de taşınma olayları falan varya adapte de olamadım tekrar topiğe o yüzden iznimi kaldırtmadım hala izinli olacağım ama geleceğim yine buralardayım.ne zaman kafam rahatlar o zaman adam gibi hem sporuma hem diyetime konsantre olurum inşallah..bana da çok iyi gelmiyo listelerim. bebişkolarım ben kaçar sabah gelirim inşallah erkenden byeee

Ha anladım şu an öğretmenevi Gezici birlik diye boşa demiyoruz
Tam orantılı eriyemedik Özliş ama olduğu kadar

Allah Allah, sen yapmazdın böyle hem içli köfte, hem 2 tane sigara böreği. Kelebeğiiimm, Esrağımız madalyamıza göz dikmiş galibe; bilgin olsun. kaptırmayalım

Hiç dert etme Özlişim, kolay kolay vermeyiz o madalyayı Ayda yılda birinci olduk verir miyimm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…