Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın takımmmmm
naaapiyonuz. Ben erkenden geldim bugün. Dün de menü suspor falan yazamadım. Şimdi yazayım bari - yazarsınız bildirim yapmadım sonuçta.

Su:+
Spor: -
Menü
Sabah
1 küçük tost

Ara
bir avuz kiraz

Öğlen
peynirli yımırta

Akşam
1 kase çorba
fırında tavuk (göğüs)
1 dilim de pırasalı börek

Esracüüüüm yürüyüşü sormuşsun. Henüz bir atraksiyona geçemedik. Çünkü eve gelip direk spor a başlıyorum sonra da yoruluyorum zaten. Yürüyüşe gitsem bu sefer gelince kol bacak çalışamıycam. Yürüyüş şu sıralar yalan oluyor.

Günaydın fıstıklar.dün acayip bi olay oldu bende.tarçınlı su olayı çok fena geçti.dün 2 litre tarçınlı suyu bitirdim amaaaa unuttuğum bişey vardı benim kan şekerim zaten 60-65 arası gezer oldum mu suyu bitirince 40-45 eşim deli misin senin şekerin zaten düşük bide tarçın alıyosun dedi.ama hakkaten düşük olduğunu unuttum iyi mi? olaya bak yaa elim ayağım titredi akşama doğru.sürekli aç hissediyorum kendimi.sürekli yemek istiyorum.açlık hissinden 5 çeşit yemek yaptım valla düşünün artık.neyse akşam eşim dondurma yiyodu zorla 1 tatlı kaşığı soktu ağzıma da biraz kendime geldim.uyuyunca bugün normale döndüm ama sorun yok yani bugün

ayyy beroş dikkat et ya. Neyse bir daha böyle bir denemede bulunmazsın artık. Geçmiş olsun.
Ayrıca günaydın sanadaaa

ayyy beroş dikkat et ya. Neyse bir daha böyle bir denemede bulunmazsın artık. Geçmiş olsun.
Ayrıca günaydın sanadaaa

günaydın tatlım.evet komik oldu ama insan kan şekerinin düşük olduğunu unutur mu? unuttum işte eşim demese senin şekerin zaten düşük içme diye ben daha 1 litre daha içecektim. sen bu aralar yoğunsun galiba bebiş

evet ya yoğunuz artık yaz geldi denetimler başlıycak. Ofis hep kalabalık. Perşembeleri en rahat günüm sayılır

ben Fulya'nın ornegının akabınde bunu soylemıstım!!!
Nıye yaptın boyle bırsey?!

Fulya,
Persembelerı bıze calısacaksın yanı:))

MUZun bahsı gecmısken..
Kosu esnasında, kosuya baslamadan 1-1.5 saat once son lokma alınmıssa, her yarım saatte bır 1/2 muz
kosunun vucuda etkısını arttırı.
Ama her yarım saate 1/2 muz.
-yerlı muz daha ıyı-
mesela 2saat kosarsanız anca 2 muz hehehe 2 saat kosana da 2 muz feda olsun:))

Evet eminoo perşembeleri ful time sizinim umarım

Şu listecibaşını bir hatırlatayım

Çarşamba Destina_88
Perşembe Mahurbeste
Cuma Degua

Melike izinli olduğu için perşembeyi melikeden alıp Mahura verdimmm.

dünkü menüm
sabah:
-1 fincan 9'lu çay
-2 çatal labne peyniri
-2 diilim tamtahıl ekmekten peynirli tost
-1 salatalık
-1 domates
ara:
-yok
öğle:
-az et döner(ekmeksiz ve yarım porsiyon bile değildi)
-1 bardak ayran
-1 orta boy kase patates salatası (yeşilliği çok patatesi azdı)
-1 şekersiz çay
ara:
-1 dilim karpuz
-2 kayısı
-5-6 kiraz
akşam
-1 porsiyon ezogelim çorbası
-3 ufak kıymalı dolma
ara:
-1 activia meyeli yoğurt
su:2 litre
spor:15-20 dakika yürüyüş

Son düzenleme:
Kızlar ben ordan burdan aldığım diyet listelerini uygulamakta gittiğim ortamlarda o besinleri bulmakta zorlanan bir insanım. o sebeple gün içinde neler yiyebileceksem onları toparlayıp kendi listemi kendim oluşturmaya kadar verdim ama sizinde bilgi birikimleriniz doğrultusunda listeye el atmanız gerekmekte.
Eminoooo Esra ve Püsküüüüüüüüüüüüüüüt sizden ekstra bilgi talep ediyorum.

şimdi benim yiyebilite sınırım ve yiyebileceğim şeyleri eklediğimde liste şu şekilde oluyor

Sabah
1 haşlanmış yumurta, 1 domates ,1 salatalık ,1 kk peynir veya nesfit

Ara
1 fincan yeşil çay
buraya başka bişeyler daha eklemek gerer mi? (badem kuru kayısı veya meyve falan)

Öğlen
1 tost 1 bardak ayran veya , sebze yemeği veya, tavuk veya salata

Ara
bu araya ne eklemek gerek

Akşam
Sebze yemeği + çorba veya öğlen ne yediysem tam tersi et yediysem sebze sebze yediysem et

meyveyi nereye yoğurdu nereye koysam daha uygun. akşam yoğurt iyimidir veya yemekten sonra yoğurt içine meyve doğrayıp öylemi yesem

Şimdi el birliği ile bu listeyi inceliyoruz, boşlukları dolduruyoruz. Süreniz başladı sınav 24 saattir. Başarılar.

Yine telefondan sizlerle birlikteyim :)) okumak iyi okuyor da yazarken bilg gibisi yokk..

Puskuutt..evet ben dun et yemedimm..anaaa..haklisin unuturum ki ben eti :)) ve muz da fazla oldu evet ama spordan once sirf tok tutsun diye yedim ki spordan sonra hicc yrmeyim bi sey..benm takyikler de boyle istee..:) ama bugun - ciktimm mutluyummm dayanamadim tartildim da yatin dicem ne kadar - :))

Berosss dikkat et kendine yahuu..sadecesu icsen de yeterince faydali ki zaten bi suredir icmemissin direk gorursun faydasinii :))

Zeynepp evet pat diye ciktim gece cok uykum geldi birden :))

Mahur nerelerde yahuu?? Sinav demisti de mii :/ istersen Pers bana yaz Fulisim..ben hallederim Fuliss yogun is kadinii :)) naberr ???

Eminee kaslarini doyurmakla mesgulkene ben de bi yandan adliyelerde surunmece :))

tarcınlı suya destek olsun dıye bı de 9lu cayyy:))
yaralı/zararlı herseyı defetmıssın vucuttan..aman dıkkat..
bugun tahıl grubundan bısey tuket mutlaka..bı de taze lımonlu soda.

:118: :118: :118:

Kızlar, tartıldım ve Cumadan bu yana tamı tamına 500 gr. vermiş bulunuyorum.. (60,3)

Sevindirik oldum, tahmin edersiniz..

Bugün muhtemelen direnç gösteririm ve terazi yarın oynamaz, diye düşünüyorum.. Keşke bugün bildirim günü olsaydı da ben de hedefe ulaşmanın karşılığında bi'kaçamak lüpleseydim..

Mesajın bundan sonraki bölümü degua için..

deguacım dün unutmuşum yazmayı.. hani demişsin ya başak burcu uyumlu giyinir, kadın kadın diye..
Genel giyim tarzım kot, şort, eşofman, postal, lastik pabuç, t-shirt, gömlek..
Kışın bu döngüyü deri montla, yazın da sandaletle kırıyorum..
Tek süsüm dövmem.. takıyı da çok sevmeme rağmen zor takabiliyorum.. Sıkıntı gelir içime..
Elbisem, eteğim var ama.. benim için sıcaklarda rahat olmak için giyilebilirliği olan bir tarz..

Yani.. ben senin bildiğin başak sınıfına bu açıdan giremedim..

ben ara oguncu degılım, bılıyorsun.
Ikındı belkı ama sabah-ogle arası gereksız gıbı..
Yıne de kahve vs tuketebılırsın elbet.

son ogunun yogurt olması ala... ama sabah nesfıt+sut ıse tukettıgın yogurdu suuutla.
Ya da nesfıtı yogurt ıle tuket.

ıkındı arasına kayısı..ıncır..erık gıbı enerjını yukseltecek ama aksam ogununu atlamana ya da otelemene
sebep olmayacak besınler koy.

corbayı ekmek tahıl grubundan say..eger corban etlı ya da nohutlu ya da mercımeklı ıse (proteın) et hakkından 1/2 porsıyon dus.

aksam ıcın onerım ettır.. spor yapmadıgın gunler degıl tabı.

meyveyı sabah kahvaltıya dahıl et.

haslanmıs yumurtayı erteleme... hersey var ama en ıyısı amınoasıt:)) bıze cok lazımmmmm

ya sen cocuk dusunmuyor musun?
(menu hazırlarken nıye aklıma bu geldı...:)))
Sanırım maydanoz tuket sana folıkasıt lazım dıyesım geldı..(3aya bı gebelık varmıs gıbı:))

Son düzenleme:
tarcınlı suya destek olsun dıye bı de 9lu cayyy:))
yaralı/zararlı herseyı defetmıssın vucuttan..aman dıkkat..
bugun tahıl grubundan bısey tuket mutlaka..bı de taze lımonlu soda.

eet tatlım öyle oldu limonlu sodayı bi deneyeyim bugün iyi fikir ara yaparım onu

uhuuuuu waowwwwww ıslıkkk ıslıkkkkkkk
O zaman cumayı gozleme artık:))

....
Basak burcu ıcın soyleyeceklerım;
Kızım basak burcu 20 aylık oldu daha dun.
Ve gecenlerde yaptıgımız alısverıste bana %100pamuk (almayı kabul etmemın tek nedenı)
olan ama ucunda tul fırfırları olan bır gecelık aldırdı..
Nasıl?
dersınız evet ben de oyle derdım ama oyle bı aldırıyor kı.
Sen "almalıyım" dıyorsun sadece..
ve gıyıyor onu..
Ben gıymemısım daha oyle fırfırlı bılmem nelı gecelık.
Eee seneye ne gıyer... ıpek saten cok uzakta degıl demek..
demek varmıs bu burcun bı hıkmetı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…