Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yok yaw yapmam oyle seyler..
Pastalarla boreklerle mısafır karsılarım ben..
Bakma gıtmem etmem ama gelene sofralar donatırım..-->sımdı bu da kotuluk olur dı mı:))
Rasıtızmm? e Erzurum.. ben her zaman soylerım cocuklar hareket edecek arkadas...
Gunese cıkmasan krem suruluyor hayır.. cıksın kremsız.. sonra sur, 20 dk bı yesın gunesı..
Bı de kemık gelısımı ıcın gıda falan sonra ılk harekettır.. ben bunu bılır bunu soylerım.
Insaellah dıger cocuklarım da Fatma gıbı oturmayan cınsten olur..
Ya da neyse.. bı ıkı sn oturandan olsun:)))
Sıparıs esnasında unutmayayım bunları:))

hay allh razı olsun biride bana sahip çıktı
benim kaçamk 3 ayda bu sizinkilerin(hillallim kelebeğim, özlemcim ) dökumunu üşenmesem çıkartcam da kıyamıyorum ki

nasıl bi ceza olsun sen söyle bakim

Ama ben onu bilmiyorum işteee..ama asla kaçmak için demedim emin olun..
Kaçamağım çok kabul ama ben buyum işte..istemiyosanız gidiyim ben

Yazdıkların için çokkk sağol Özlişimmm...aynı yaşlarda evlenebilirz gibi görünüyor, belki de haklısın ama ben de evlenmeden anlamıcam bunu sanırım tabi ki babamın annemin yeri çok ayrı ama bir düzen kuramıyorum farklı şehirlerde olduğumuz için ve bozacağım bir düzeni de kurmak istemiyorum. Ben de çok özleyeceğim eminim de..ama şu an Zaferi öyle çok özlüyorum ki tak etmiş durumda..o yüzden sanırım anlamıycam gitmeden...

Hayırlısı olsun inşallah, kişi değişmeyecek inşallah ama zaman konusunda kimse kırılmadan orta yolu bulalım tek isteğim bu.

Evet yaaaaaa lutfen oyle bı catımız olsun..
bızım de MORCATImız olsun sıgınalımmmm...
ben de mıcro cozumler uretmeyeyım buradan ayrılmamak ıcın kendımı yavaslatmak gıbı...
LUUUTTTfennnn

mesaj sayısı-menü-su-spor
concept 24 + + +
fulias 0 + + -
berenvildan 6 + + -
destina_88 14 + + +
püsküüt 7 + + + (ameliyatına rağmen Tibet yapıyor )
kelebek.hill 14 + + +
az_uz 8 + + +
degua 5 + + +

Son düzenleme:
Sabah:
1 dilim beyaz ekmek
2 dilim peynir
1 tk bal
1 bardak çay

Öğlen:
1 pors pirinç pilavı
1 adet karnıyarık

Ara:
yarım dilim yaş pasta ve bundan ötürü akşam yok

Akşam:
1 muz
7-8 adet erik

Spor: 1 sa hızlı tempo yürüyüş+45 dk fitness
Su:2,5lt

ooo, 1.5 saat voleybol süperr. bi de silk epil 7 su altında çalışanı tavsiye ederim cicim.

özlüyosan bu kadar çok, haklısın biran önce kavuşma isteğinde tabi.
bugün, yine benimle birlikte evlenen bi arkadaş dolgu topuk ayakkabı almış, dün de kocası onu çöpe atmış da çıldırdık bizz; onun etkisindeyiz hala. evlenmeden önce de kıza istediği her şeyi giydirip ediyordu, şimdi dolgu topuk dikkat çekiyor, diye çöpe atmış. hem komik, hem dramatik. ben çok şükür istediğim her şeyi giyebiliyorum, kendi sınırlarımı kendim çizyorum kıyafet konusunda da. o konuda eşimden yana çok şanslıyım. evlilik biraz kumar işi, inşallah şansın yaver gider kelebeğim, Zaferinle hep musmutlu olursun.

Hilal, Ozlem dogru soyluyor.
su yolunu bulur yine yasamak istedigini yasarsin...da anne baba da kiz annesi kiz babasi olsun bu durumlarda.
'niye boyle yapiyorsunuz' deme..
mesela ben, esimden cok memnunummm
o zaman da emindim (evlenmeden once 6yilimiz var l, 3u sozden sonra).
simdi dknup bakuyorum iyiki ailemin tum fertleri i tekk tekkk ikna etmek zorunda kalmisim...
ne artisi var...bilmem. ama hemen evlenen hemen ikna olan bi ailenin kizi olmadigim icin (suan) "sansliyim" diyorum.
Ustelik annem, esimle tanisitigi gun dahil..su gune kadar "Emine'den bisey bekleme..bu boyledir iste..." tarzi kotulemeleri olmustur. Hala "ben sana demistim" diyerek devam ettirir:))

ntv'de zor işler diye bi program var şimdi, tam senlik. hee, bi de dün gece rüyamda gördüm seni, degua'yla kürek çekiyordunuz .

kızçelerim ben kaçar eşim gelir birazdan.yarın epilasyon aletlerini bide yerinde göreyim.sonra karar veririm artık.menümü yarın bildiririm.bide beni hala izinli sayacaksınız biliyo kaptanım.öpüyorum gıdılarınızdan byeee

ayyy Ozlemmm
ben bugun zoru basardim zatenn..
o bisikleti nasil demonte gondermisler..
bisiklet oldugunu anlamak imkansizdi..
yalniz esim eve geldiginde -ben uyur olurum-
o aletlerini takim cantasini..her bir parcayi yerlerde orada burada gorunce... asil zoru sabah basaracagim Ozlem)

sabah: 1 dilim ekmek, 2 adet üçgen peynir.
ara: 1 elma, yarım bardak süt, 2 parça çikolata
öğle: 1 kase mercimek çorbası, 2 tane bisküvi.
ara: 1kase kiraz.
akşam: 80 gr ton balığı.
ara: 80 kalorilik haşhaşlı diyet kraker.

su:+
spor: 50 dk fitness

Çok haklısınız ikiniz de, sağolun gerçekten..bu süreçte umalım ki doğru kararlar alalım, her şey gönlümüzce olsun, ben zaten bir süredir konuşuyorum evde bu konuları, ne zamnki ilk laf açıldı ben de cesaret buldm ortamı ısıttım biraz ama bayram meselesine bakacağız..önce benm ikna edilmem gerek bunun için zaten (evlilik teklifi meselaaa)..zamanla görelim ne olacak ne bitecek. Siz de kocacınızla çokk mutlu olun inşallah hepp

Özlemcim benimki şimdi de her istediğimi giymeme izin vermiyor aslında ama tek sözünü dinlemediğim yer onun yanı yani uzaktayken anlıyorum bazen, çok aklı kalıyor, çok sinirleniyor bazen ciddi anlamda, adamın aklı dönüyor birden..orta yol buluyoruz, mesela o hiç giyme der ben daha az giyerim ama söylerim de yani..

Çok kıskançtır Zafer ama ben ortayol bulma tarafıyım her konuda, bir insanın her zaman her dediğini de yapamam tabi ki..karşılıklı her şey.Mesela bugün kısacık arayabildi ve soruya bak; dünkü spor dersinde kaç erkek vardı? Ben de vardı bi iki tane dedim, kızıp sinirlendi bir an bir mi? iki mi?? bi soru sorduk!! Ne farkedecekse..bu ara çok yoğun ve gergin ben de daha çok özlüyorum çünkü az konuşuyoruz..o yüzden kızdığında bile anlıyorum onu ve ben kavga ederken bile özlüyorum Zaferi...ve o da bana bi kere,sanırım isyan etmişimdir gene odunluğuna :), demişti ki "Ben canımdan çok seviyorum seni bunu bi sen görmüyorsun." Ben de karşılıklı bu duygular diyerek her şeye sabırlı davranıyorum şu an ama dediğim gibi yazın beni önce ikna edecek ve ben de ailemin karşısında dimdik duracağım o zamn, asla üzülmenizi istemem diyeceğim sizi asla üzmek istemem, ben mutlu olacağım söz veriyorum, ve Zaferden başka biri olamaz diyebileceğim.

eliptik bisikleti kurduk biz de, sene başında, bilirim o çabayı. Allah'tan içinde alet edevat oluyor, o bisiklet kutusunun. güle güle kullan cicim.

50gr labne...50gr labne:)) ıyı yaptın da ucgen peynır dıye degıstırdın..arada bır degısıklık ıyı gelır:)))
ya da farklı lezzetler katılmıs peynırlerı denedın mı?
Otlu..corekotlu.. bıberlı falan? belkı onları yıyebılırsın.

eliptik bisikleti kurduk biz de, sene başında, bilirim o çabayı. Allah'tan içinde alet edevat oluyor, o bisiklet kutusunun. güle güle kullan cicim.

tesekkur ederımmm:)
Yok bıze alet malet gelmedı:))
Sadece bızıklet ve kızım ıcın oturak.
Dıger bısıkletımde de oturak var ama o daha bı bebek oturagı:))
Benım 3.bısıkletım oldu.
Dıgerlerı arazı ıcın bu daha sepetlı cantalı sehır bısıkletı yanı... cıcı bıcı olduk kızımla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…