özlemcim misafirlerim vardı bu hafta ondan ipin ucunu kaçırmış bulundum
ptesi günü msafir faslı biticek ozamn senide geçicem ahanda duyrulur burdan hu huu hu
bende öyle düşünmüştüm size yaraşıyor
hem bide başka takımlara yazma işine hiç sesiniz çıkmadı bakıyorumda
ben harfi harfine uayarım öyle küçük harflerlede değil göze soka soka yazalım bidaha bak bakalım yaparmıyız
usb yüklemişssen pcye direk atabılırsın
de senin kafan daha spora hazır değil demekki diycem ama olmayacak bak bizden uzakda 5 kg aldın gerisi gelicek diye korkuyorum
silkilen ve spora başla yoksa emine sana spor yaptırcak
onun hızına topumuz birleşssek yetişemeyiz demedi demeyin
ayy nekdar şansslı kızın senin gibi ilgili bir annesi var
o yaşşlarda gerçi çok dikkat etmek gerekıyor
bebekliğim erzurumda geçti ve 2 yaşındayken bacak eğriliğini farkedince annem doktora götürmüş raşitizm başlangıcı olduğunu söyleyince hergün parklarda güneş den faydalanayım diye annnem göturmuş durmuş şükür atlatmışım
bahçeşehire yakın gelirsem sanada uğramak isterim tabi
ama gelince kureğe oturtcan bende tırtt olcam yoksa gelmem
hay allh razı olsun biride bana sahip çıktı
benim kaçamk 3 ayda bu sizinkilerin(hillallim kelebeğim, özlemcim ) dökumunu üşenmesem çıkartcam da kıyamıyorum ki
nasıl bi ceza olsun sen söyle bakim
kız evi hep böyle. ben 15 sene sonra evlensem, yine erken derlerdi. evlilik güzel bişey tavsiye ederim ama sevdiğin kişiyle evleneceksen, biraz daha büyümek de güzel. insan annesini, babasını çok özlüyor; anlatamam sana. evlenince anlarsın. geçen hafta annemlerin yanına gittim, dönüş yolculuğum 8 saatti, 8 saat boyunca ağladım. sırf özlediğim için, doyamadığım için. bak yine gözlerim doldu. sevdiğinle ne kadar mutlu olursan ol, hiç kimse seni annen baban kadar koşulsuz sevmiyor. evde yemek bekleyenin,temizlik bekleyenin, daha bi sürü, bi sürü şey bekleyenin olacak evlenince. oysaki annen, baban hiçbir şeye beklemeyecek. suratını asıp yanlarında otursan bile, sırf yanlarındasın diye mutlu olur onlar.
benimle birlikte (24 yaşında evlenen) 3-5 arkadaşız. hepimizin fikri aynı; yine aynı kişilerle evlenirdik. ama ekonomik özgürlüğümüzü kazanmışken, mesleğimiz de varken; (ki olmasa da aynı şey geçerli) biraz daha anne babanın yanında kalabilirmişiz. ben evlendikten sonra anladım.
tabiki de değiştirmeyecek fikirlerini değiştirmesin de zaten ama şunu da bil, zaten sorumluluk altına gireceksin, zaten kaderinde varsa Zafer'inle evleneceksin, birkaç yıl daha anne-baba yanında, biraz doymak da çok büyük kardır.
Mis gibi gittim, mis gibi döndüm.. Orada masaj yatağında yatarken eriklerimi de yedim.. İşlem tamam!
Öncelikle özür dilerim.. Ben geçmiş mesajlara cevap yazayım derken ve bilinçaltında senin bu kadar hızlı cevap yazacağını da düşünmediğimden olsa gerek, yazdığın bu mesajı ne yazık ki kaçırmışım..
Teşekkürler cevap için..
Kendime çıkarttığım özet şu;
Ey Püsküüt insanı, tükettiğin etin miktarı ve zamanı, yaptığın sporun miktarı ve zamanıyla birebir ilişki halindedir.
deguacım.. dün öğlen aslında yemek yiyecektim ama sabah kahvaltı yapmadığımdan son anda çark edip peynir-ekmek ikilisine geçiş yaptım.. çok çekti canım canım çünkü..
kedicikle nasıl da bağ kurmuşsun öyle.. Şaştım kaldım doğrusu..
olmazsa cuma yarışması çatısı altında açarız o başlığı.. mezun olanlar geri dönmüyor mu üzülüyorum.. işte ne bileyim belki birbirimizi yeniden kilo almamak için motive ederiz..
Valla ben sizin takımın psikolojisini çözdüm.. Bulmuşsunuz concept gibi üyeyi.. Kız sırtlamış takımı en büyük yüzdeleri alıyor.. Sen de arkasından geliyorsun zaten.. E ben de olsam yaparım kaçamağı..Nasıl olsa kaya gibi üyeler var diye..
su altında çalıştığı içindir diye düşündüm ama bak senin olmamış. tekrar sipariş edicem aynı parçayı.ne kadradır kullanıosun sen? tam 1 yıl oldu benim.
valla emine gibi hayatta olamayız.maşallah hatun süper müthiş harika spor yapıyo.bu arada bugün 1.5 saat voleyboll ve yakantop oynadım iyi geldi bu hafta hiç oynayamamıştım.akşam için leslie yapayım derken iyi oldu.bu arada sabah tartıldığımda 63 e inmiş olduğumu gördüm çok sevindim valla.kilolar oturmadan iyi oldu tekrar dönüşüm.bide spor işini halledersem harika olacak
Ama ben onu bilmiyorum işteee..ama asla kaçmak için demedim emin olun..
Kaçamağım çok kabul ama ben buyum işte..istemiyosanız gidiyim ben
Yazdıkların için çokkk sağol Özlişimmm...aynı yaşlarda evlenebilirz gibi görünüyor, belki de haklısın ama ben de evlenmeden anlamıcam bunu sanırımtabi ki babamın annemin yeri çok ayrı ama bir düzen kuramıyorum farklı şehirlerde olduğumuz için ve bozacağım bir düzeni de kurmak istemiyorum. Ben de çok özleyeceğim eminim de..ama şu an Zaferi öyle çok özlüyorum ki tak etmiş durumda..o yüzden sanırım anlamıycam gitmeden...
Hayırlısı olsun inşallah, kişi değişmeyecek inşallah ama zaman konusunda kimse kırılmadan orta yolu bulalım tek isteğim bu.
2009 mu 2010 mu bilemedim yeni evliydim sanirim.
Hilal, Ozlem dogru soyluyor.
su yolunu bulur yine yasamak istedigini yasarsin...da anne baba da kiz annesi kiz babasi olsun bu durumlarda.
'niye boyle yapiyorsunuz' deme..
mesela ben, esimden cok memnunummm
o zaman da emindim (evlenmeden once 6yilimiz var l, 3u sozden sonra).
simdi dknup bakuyorum iyiki ailemin tum fertleri i tekk tekkk ikna etmek zorunda kalmisim...
ne artisi var...bilmem. ama hemen evlenen hemen ikna olan bi ailenin kizi olmadigim icin (suan) "sansliyim" diyorum.
Ustelik annem, esimle tanisitigi gun dahil..su gune kadar "Emine'den bisey bekleme..bu boyledir iste..." tarzi kotulemeleri olmus
ayyy Ozlemmm
ben bugun zoru basardim zatenn..
o bisikleti nasil demonte gondermisler..
bisiklet oldugunu anlamak imkansizdi..
yalniz esim eve geldiginde -ben uyur olurum-
o aletlerini takim cantasini..her bir parcayi yerlerde orada burada gorunce... asil zoru sabah basaracagim Ozlem)
eliptik bisikleti kurduk biz de, sene başında, bilirim o çabayı. Allah'tan içinde alet edevat oluyor, o bisiklet kutusunun. güle güle kullan cicim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?