Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hey hattttt
o evlılık teklıfını mutlaka yaptırrr
Bız nıkaha gıdıyorduk "eee teklıf.." demıstım...
Yanı o kadar ara ara soyledım hazılıklarda yokkkk arkadas!
O yuzden soz-moz olmadan teklıfı al
Aman dıym!

menu
08:00-1 az haslanmıs yumurta, 1 dılım otlu peynır, 1 dılım corekotlu peynır, bır tutam maydanoz.
09:45-sek kahve, 3 kuru ıncır.
14:00-2 porsıyon zyaglı fasulye....bırkac dk sonra...1 kase tarcınlı uc kasık nesfıtlı yogurt.
16:00-ızgara ıkı tavuk gogsu (sut sogan ıle marıne edılmıs), yagsız karmancorman salata, 3cilek.

su-3.6lt
spor-bısıklet montajı:))))
54dk kurek, 1sa34dkbısıklet (sehır ıcı gezı), 50dk spınnıng, 500cekım powerplank.
ben yatar..ıyı geceler...

Puskuut, cok cabuk gectı bu bır hafta.
Turun bır kere mı olacak...done done gelecek mısın yıne?
yarın ıcın kolaylıklar sımdıden.
Cok memnun oldum senınle tanıstıgıma..

Kararlıyım teklifi bekleyeceğimmm
Teklifsiz gelişiyor pek çok kişide ki bizimki de öyle olma yolundaydı ki ben de uyarımı yaptım, önce dedim sen beni ikna et, düzgünce ben ne istediğini bileyim gerisi sonra

İyi gecelerr ben de erken uyuycam diye hayal ediyorum bugün kısmet :80:
Bu arada Emine korkma kilo korurken ben yanında olacağım :) o zamn da benim sıram gelecek ben konuşacağımmm!!! :)

Püsküüttt ben de çok memnun oldum tanıştığımaa,arada bekleriz grubumuzaa

Son düzenleme:

yeni geldim ve direk hilal bu yazıyı okudum hilaaaallllllll zafer.ler istemeye mi gelecek geçmişi okuyamadım

kızlar merhaba. giremedim birkaç gündür ama bildirimimi yapıcam yarın kusura bakmayın.. çok işlerim vardı pc açmaya dahi fırsat bulamadım diyebilirim. evden taşınıcam 1 yada 2 haftaya . ev arkdaşımla ayrılıyoruz.:2::2: başka bir arkdaşıma yerleşiyorum faln filn zaten baş belası sınvlarımda başladı öyle işte

sevilay nerdesin herkes merak etmeye başlamıştı... Hayırdır neden evden taşınıyorsun ev arkasında sorunlar falan mı var veee en önemlii sorum diyetin ne alemde çok merak ediyorum inş yine bol bol kilocuklar vermişsindir

sabah
1 adet yumurta sıfır yağda pişmiş
1 dilim dil peyniri
1 domates
1 salatalık 200 ml süt

ara
türk kahvesi
1 elma
2 yeni dünya
1 kayısı

akşam
3 yk bulgur pilavı
6 yk tavuklu bezelye

su 3.5 lt
spor 1 saat yürüyüş ----leslie 3 mil

***6. TAKIM 310. ETAP***

destina_88 ( 63.9 / / /% )
kelebek.hill ( 60.4 / / / % )
degua ( 65.8 / 66 / -.0.2 / % - 0.30)
mahurbeste ( 78.4 / / /% )
fulias ( 53.6 /53 / / % )
melikea123 ( 86.5 / / / % )
concept (72.7 / / / % )
az_uz_( 85 / / / % )

6. Takım ortalaması: ( % )

cocukluğumn oyunu yakartop negüzel yıllardı
doyasıyya cocukluğumu yaşadığım için şanslıyım
şimdiki cocuklar oyun kurmayıbırak dört duvar arasında tüm oyunları pc içerekli
evlendiğimdeşayet cocuğum olursa mutlaka küçük yaşdan spora yönlendircem
kas kemik ve ruh sağlığı için şart
zaten yaptığn spor vucudu 3 ay korumaya alıyor yerleşmeden herhangi bi aktiviyeyi gün içine sığdırmadan kg vermeni kolaylaştırıyor tebrik ederim canım

eminim senin ıkram öyle böyle olmaz en alasını yaparsın
tabiki bebeklıkten itibaren kas grubunu çalıştırcak hareketler yapmak lazım
diğer cocuk derken nezamn düşünuyorsun sahi arayı açmadan 2. gelse birlkte büyüseler ilerde sende rahat edersin
yeni tasarı da cocuk başına 5000 tl devlet verme düşünceleri varmış bu hayata geçerse para alcaz diyede mıllet doğurur durur akıl işi değil de
aşk olsun kım dedi sana öyle bişey bak şimdi böyle düşündüğün için üzüluyorum
senin nişan düğün arifesi olcak kg vermek istediğini bildiğim için seni baz alarak demiştim kırılcağını bılsem dermıyım valla üzüldüm şimdi

Evet yaaaaaa lutfen oyle bı catımız olsun..
bızım de MORCATImız olsun sıgınalımmmm...
ben de mıcro cozumler uretmeyeyım buradan ayrılmamak ıcın kendımı yavaslatmak gıbı...
LUUUTTTfennnn

mor çatılı pembe pannjuru da olsun
kg koruma bize şart :18:
buarada senden önce geldim havalandırdım mis gibiii haydin öptm

hosgelmıssın guzel olmus ohhh mıs gıbı...

Zeynep, ogle yemegın nerede?? Emzırıyorsun!

Esra, aynen oyle cocuklara spor sart.
Fatma ayaga kalktıgından berı (10ay), Gymboree ogrencısı..
Haftada bır gun 1 saat.
Ehh haftanın dıger gunlerınde yaptıgı aktıvıtelerın yanında lafı gecmez ama orada da arkadascıkları var hehehe
Mesela kızım yuzuyor benım... hemı de en teknıgınden.
Dogan her cocuk yuzer zaten..
sonradan unuttur..
Eh Fatma'nın unutma sansı yoktu.
Hergun havuzdaydık.
Ins 2.5 yasını devırınce ve kemıklerı de tam oturunca (4yas) farklı farklı dallara yonelecegız.

Evet bır Zeynep dusunuyoruz.
Fatma emıyor oldugu ve 24 ayı tamamlamak ıstedıgımız ıcın eylulden sonra ıkıncıyı dusunuyoruz.
5000 mııı e ben 5 cocuk ıstıyorum..
bu hos oldu ama az!!! 20000 ıcın zorlayalım hehehe
ya da cok uzuluyorum, ızın bıttı ıse donmelıyım dıyen annelere de bebeklerıne de...
onlara bı cozum bulsunlar.

ntv'de zor işler diye bi program var şimdi, tam senlik. hee, bi de dün gece rüyamda gördüm seni, degua'yla kürek çekiyordunuz .

başımda emine haydi hızlan asıl asıl diye söylenmıyormuydu hayret
hahahha iyiymis...
Esra, sanirim bana geldiginde kurek cekmen sart oldu:)))
heele gelince kürek çalıştırma vay haline diycem elinden kım alır beni orası mechul
sennin gibi bi spor koçum olsa daha ne isterim hheeehhheyyy

keman resitali dinledik aarkadaşımz koroyu yönetiyordu onun heycanı bizede geçti keyifli bi akşam geçirdik
kg verme dönemınde meyveyi sınırlı tükettim en fazla buhafta yemişliğim var oda erik ve kiraza bayıldığm için
kg vvermemi zorlaştırdğı için meyveye mesafeliyim aslında korumada meyve ok benim için ama kg vermede haftada enfazla 2 kez yeterli geliyor bana
ben semizotunu domatesli yeşillkde karıştırıp yaparım pirinçli yemeğini yaparız üstünede bol yoğurt aklıma gelmişken yapayım bu hafta
deniz sezonu açıldı artık denizde bolca yüzersin tatlım ama tabi ben havuzun keyfine vardığmdan yazında havuza devam edicem arada deniz olablir

golden larda labrodorlarda eğitimeye çok musayit hayvanlar koşulsuz sevgi bende senin köpeciğine oldum olası özenmişimdir rabbim daha uzunseneler sağlıkla birlkte olmanızı nasip etsinn

fotoğrrafli bildirimi beklıyorm hemde buhafta 500 gr vermenin keyfiyle süslü bişeyler olsun olmuşşken
gün içinde kolaylıklar canım görüşmek üzere

Gymboree ogrencısı açsana biraz ben bunu hiç duymadım?
yüzmeye kaç yaşında başlanmalı cocuklar için onların boylarına göre havuz olması gerekmıyormu
5000 tasarıda daha ama aile ve sosyal bakanlığı ve maliye bakanlığı birlkte nasıl bi taslak hazırlar bılemem 5000 bencede çok süitimal etmeye açıık
eskiden 4 ay dı e şimdi doğumdan önce 6 ay doğumdan sonra 6 ay oldumu saana 1 sene 1 senedeücretli izin 2 sene cocüğunun ençok ihtiyacı olan zaman bu bıle güzel bi geliişme

eminecim kahvaltı hazırlığı başlayacak fırına gidip ekmek alıp birazda yürüyüş yapıcam sabah mis gibi geldiğiimce bakarım önerilerine görüşrüz canım

***6. TAKIM 310. ETAP***

destina_88 ( 63.9 / / /% )
kelebek.hill ( 60.4 / / / % )
concept (72.7 /70.4 /2.3 / %3.16 )
az_uz_( 85 / / / % )

sımdı bı cocuk yetıstı..
Anne havuza sokmamıs hıc (e gayet normal herkes yuzucu degıl netıcede..herkes aynı meslegı yapmayacak)
en ıdealı 3yastır.
ama eger sen bebegım yuzsun dıyen bır anne ısen, hele kı gaz problemı ceken bır bebegın varsa..
Bunu avantaj dıye dusunup cocugu suyla hasır nesır etmelısın.
Sımdı (yenı yenı) bebekler ıcın yuzme derslerı var... evet kesın pahalıdır..
Cunku egıtmen bır otelın havuzunu kıralıyor bu sebeple..
Evet kesın hıjyenık degıldır..oncekı aksam kımler kımler yuzuduuu kımbılır..
Ama ılla havuz sart degıl kı.. evdekı kuvet de olabılır sısme bır havuz da..bebege ne kadar su lazım kı.
Benım kızım benım havuzda yuzuyor -yanı gıttıgım..ben ozonla temızlenmeyen havuza gıtmem-
3m derınlıkte.
Ama yuzen bırı ıcın derınlıgın onemı yok.
zaten ınternettede rastlamıssındır bebegı suya at..refleks.. hemen su yuzune cıkar ve havuzun kenarına dogru yuzer. -hıc sasmaz-
tabı kafasını bı yere carpmazsa..

Hep soylenır.. cocuk gelısımınde aktıvıte, beslenme ve uyku...
Bızım buyukler de der kı, cocuk yorulacak yıyecek sonra uyuyacak:)))
ne varsa eskıde arkadas...
bızım cocukken dızlerımız, kaval kemıklerımız, dırseklerımız yara bere ıcındeydı...
yarım yarım ekmekler gotururduk...
saglıklı cocukluk bu ıste.
e sımdı bellı kı oyle ortamlar olamayacak, bız de mecburen elımızden geldıgınce ugrasacagız.

Gymboree, Mygym..6ay+ cocukların yaslarına gore aktıvıte yaptıgı bı kres mı denır..oyun alanı mı denır oyle bı yer...
6ay+-2.5 yas arası donemde cocuklar ebeveynı ıle derse katılıyor..
bız de hoplayıp zıplıyoruz:))
ZAten 1yas sonrası annede "ya keske yasıtı olan bırılerı olsa" demeler baslıyor.
Bu sebeple tanısmamıs ama ınternette oyungrubu seklınde bulusan hanımlar var..
Gun yaparken cocuklar da bırlıkte vakıt gecırıyor..gıbı.
Kızım ılk zamanlar cocuklarla ılgılenmıyordu..cogu yurumuyordu.. ama yası ılerledıkce, e "benden baska bıreylerde var" dedıkce
arkadas oluyor, guzel yanı.

Son düzenleme:

Günaydın kızçelerr.. Deguacım, keman resitali çok güzel geçmiştir, eminim. insanın ruhu dinlenir müzikle. ben enstüramını sadece kendime çalarım mesela (bağlama). ben duyayım, ben rahatlayayım, diye. başkalarına çalınca eleştireceklermiş gibi geliyor.

ımm, gelellim kiloya. dün 300 gram vermiştim, bugünse 100 gözüküyor; sağlık olsun. dün 4 lt su içip bi de az uyuyunca, o suyu götürmedi heralde vücut. akşam giremem net'e, tayinci gecemiz var.şimdiden yazayım. suyumu içerim, + yazabilirsin. değişiklik olursa söylerim. sporum da eksi, menümü de eksi yazın giremezsem. bugün 1 snickersda gözüm var zatii.

Püsküütcüm çok memnun oldum tanıştığımza, ceza olarak değil de eğlecesine, birlikte kilo vermeye yine gel. alışmıştık sana, tüh; her ayrılık zor işte.

yeni geldim ve direk hilal bu yazıyı okudum hilaaaallllllll zafer.ler istemeye mi gelecek geçmişi okuyamadım

Daha net bir şey yok Zeynoo :) Bayramda gelmek istiyorlar onu yazmıştım sadece

Alınır mıyım ben sana Esratoşumm şaka yazdım sakın üzülme Dilimin ayarı yok ki gel öpeyim barışalım, sen gör bu hafta senin için nasıl kilo vereceğim

59 u göremedim yaa ucunda kaldımmm..bu hafta coşmalıyımmmm..hem de Esracııımmmm içinnn

***6. TAKIM 310. ETAP***

püsküüt ( 60.8 / 60.3 / 0.5 / % 0.82 )
destina_88 ( 63.9 / 63.8 / 0.1 / %0.16 )
kelebek.hill ( 60.4 / 60 / 0.4 / %0.66 )
concept (72.7 / 70.4 / 2.3 / %3.16 )
az_uz_( 85 / / / % )

Son düzenleme:
ya Fatos ne zaman gelecek?
Rakıp olacaktık bıseyler yapacaktık..
hep bekletıyor benı.
Benım kılolarım bıttı onun ıslerı bıtmedı yaw..
Aras da nasıl acaba...
Neyse gelır elbet..
25ınde ıdı dı mı bahsettıgı dugun, onun akabınde gelecektı.
Heyyyy Fatooooooos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…