Çok haklısınız ikiniz de, sağolun gerçekten..bu süreçte umalım ki doğru kararlar alalım, her şey gönlümüzce olsun, ben zaten bir süredir konuşuyorum evde bu konuları, ne zamnki ilk laf açıldı ben de cesaret buldm ortamı ısıttım biraz ama bayram meselesine bakacağız..önce benm ikna edilmem gerek bunun için zaten (evlilik teklifi meselaaa)..zamanla görelim ne olacak ne bitecek. Siz de kocacınızla çokk mutlu olun inşallah hepp
Özlemcim benimki şimdi de her istediğimi giymeme izin vermiyor aslında ama tek sözünü dinlemediğim yer onun yanıyani uzaktayken anlıyorum bazen, çok aklı kalıyor, çok sinirleniyor bazen ciddi anlamda, adamın aklı dönüyor birden..orta yol buluyoruz, mesela o hiç giyme der ben daha az giyerim ama söylerim de yani..
Çok kıskançtır Zafer ama ben ortayol bulma tarafıyım her konuda, bir insanın her zaman her dediğini de yapamam tabi ki..karşılıklı her şey.Mesela bugün kısacık arayabildi ve soruya bak; dünkü spor dersinde kaç erkek vardı? Ben de vardı bi iki tane dedim, kızıp sinirlendi bir an bir mi? iki mi?? bi soru sorduk!! Ne farkedecekse..bu ara çok yoğun ve gergin ben de daha çok özlüyorum çünkü az konuşuyoruz..o yüzden kızdığında bile anlıyorum onu ve ben kavga ederken bile özlüyorum Zaferi...ve o da bana bi kere,sanırım isyan etmişimdir gene odunluğuna :), demişti ki "Ben canımdan çok seviyorum seni bunu bi sen görmüyorsun." Ben de karşılıklı bu duygular diyerek her şeye sabırlı davranıyorum şu an ama dediğim gibi yazın beni önce ikna edecek ve ben de ailemin karşısında dimdik duracağım o zamn, asla üzülmenizi istemem diyeceğim sizi asla üzmek istemem, ben mutlu olacağım söz veriyorum, ve Zaferden başka biri olamaz diyebileceğim.
hey hattttt
o evlılık teklıfını mutlaka yaptırrr
Bız nıkaha gıdıyorduk "eee teklıf.." demıstım...
Yanı o kadar ara ara soyledım hazılıklarda yokkkk arkadas!
O yuzden soz-moz olmadan teklıfı al
Aman dıym!
menu
08:00-1 az haslanmıs yumurta, 1 dılım otlu peynır, 1 dılım corekotlu peynır, bır tutam maydanoz.
09:45-sek kahve, 3 kuru ıncır.
14:00-2 porsıyon zyaglı fasulye....bırkac dk sonra...1 kase tarcınlı uc kasık nesfıtlı yogurt.
16:00-ızgara ıkı tavuk gogsu (sut sogan ıle marıne edılmıs), yagsız karmancorman salata, 3cilek.
su-3.6lt
spor-bısıklet montajı:))))
54dk kurek, 1sa34dkbısıklet (sehır ıcı gezı), 50dk spınnıng, 500cekım powerplank.
ben yatar..ıyı geceler...
Puskuut, cok cabuk gectı bu bır hafta.
Turun bır kere mı olacak...done done gelecek mısın yıne?
yarın ıcın kolaylıklar sımdıden.
Cok memnun oldum senınle tanıstıgıma..
Çok haklısınız ikiniz de, sağolun gerçekten..bu süreçte umalım ki doğru kararlar alalım, her şey gönlümüzce olsun, ben zaten bir süredir konuşuyorum evde bu konuları, ne zamnki ilk laf açıldı ben de cesaret buldm ortamı ısıttım biraz ama bayram meselesine bakacağız..önce benm ikna edilmem gerek bunun için zaten (evlilik teklifi meselaaa)..zamanla görelim ne olacak ne bitecek. Siz de kocacınızla çokk mutlu olun inşallah hepp
Özlemcim benimki şimdi de her istediğimi giymeme izin vermiyor aslında ama tek sözünü dinlemediğim yer onun yanıyani uzaktayken anlıyorum bazen, çok aklı kalıyor, çok sinirleniyor bazen ciddi anlamda, adamın aklı dönüyor birden..orta yol buluyoruz, mesela o hiç giyme der ben daha az giyerim ama söylerim de yani..
Çok kıskançtır Zafer ama ben ortayol bulma tarafıyım her konuda, bir insanın her zaman her dediğini de yapamam tabi ki..karşılıklı her şey.Mesela bugün kısacık arayabildi ve soruya bak; dünkü spor dersinde kaç erkek vardı? Ben de vardı bi iki tane dedim, kızıp sinirlendi bir an bir mi? iki mi?? bi soru sorduk!! Ne farkedecekse..bu ara çok yoğun ve gergin ben de daha çok özlüyorum çünkü az konuşuyoruz..o yüzden kızdığında bile anlıyorum onu ve ben kavga ederken bile özlüyorum Zaferi...ve o da bana bi kere,sanırım isyan etmişimdir gene odunluğuna :), demişti ki "Ben canımdan çok seviyorum seni bunu bi sen görmüyorsun." Ben de karşılıklı bu duygular diyerek her şeye sabırlı davranıyorum şu an ama dediğim gibi yazın beni önce ikna edecek ve ben de ailemin karşısında dimdik duracağım o zamn, asla üzülmenizi istemem diyeceğim sizi asla üzmek istemem, ben mutlu olacağım söz veriyorum, ve Zaferden başka biri olamaz diyebileceğim.
kızlar merhaba. Giremedim birkaç gündür ama bildirimimi yapıcam yarın kusura bakmayın.. çok işlerim vardı pc açmaya dahi fırsat bulamadım diyebilirim. Evden taşınıcam 1 yada 2 haftaya . Ev arkdaşımla ayrılıyoruz.:2::2: Başka bir arkdaşıma yerleşiyorum faln filn zaten baş belası sınvlarımda başladı öyle işte
valla emine gibi hayatta olamayız.maşallah hatun süper müthiş harika spor yapıyo.bu arada bugün 1.5 saat voleyboll ve yakantop oynadım iyi geldi bu hafta hiç oynayamamıştım.akşam için leslie yapayım derken iyi oldu.bu arada sabah tartıldığımda 63 e inmiş olduğumu gördüm çok sevindim valla.kilolar oturmadan iyi oldu tekrar dönüşüm.bide spor işini halledersem harika olacak
Yok yaw yapmam oyle seyler..
Pastalarla boreklerle mısafır karsılarım ben..
Bakma gıtmem etmem ama gelene sofralar donatırım..-->sımdı bu da kotuluk olur dı mı:))
Rasıtızmm? e Erzurum.. ben her zaman soylerım cocuklar hareket edecek arkadas...
Gunese cıkmasan krem suruluyor hayır.. cıksın kremsız.. sonra sur, 20 dk bı yesın gunesı..
Bı de kemık gelısımı ıcın gıda falan sonra ılk harekettır.. ben bunu bılır bunu soylerım.
Insaellah dıger cocuklarım da Fatma gıbı oturmayan cınsten olur..
Ya da neyse.. bı ıkı sn oturandan olsun:)))
Sıparıs esnasında unutmayayım bunları:))
aşk olsun kım dedi sana öyle bişey bak şimdi böyle düşündüğün için üzüluyorum
Ama ben onu bilmiyorum işteee..ama asla kaçmak için demedim emin olun..
Kaçamağım çok kabul ama ben buyum işte..istemiyosanız gidiyim ben
Yazdıkların için çokkk sağol Özlişimmm...aynı yaşlarda evlenebilirz gibi görünüyor, belki de haklısın ama ben de evlenmeden anlamıcam bunu sanırımtabi ki babamın annemin yeri çok ayrı ama bir düzen kuramıyorum farklı şehirlerde olduğumuz için ve bozacağım bir düzeni de kurmak istemiyorum. Ben de çok özleyeceğim eminim de..ama şu an Zaferi öyle çok özlüyorum ki tak etmiş durumda..o yüzden sanırım anlamıycam gitmeden...
Hayırlısı olsun inşallah, kişi değişmeyecek inşallah ama zaman konusunda kimse kırılmadan orta yolu bulalım tek isteğim bu.
Evet yaaaaaa lutfen oyle bı catımız olsun..
bızım de MORCATImız olsun sıgınalımmmm...
ben de mıcro cozumler uretmeyeyım buradan ayrılmamak ıcın kendımı yavaslatmak gıbı...
LUUUTTTfennnn
ntv'de zor işler diye bi program var şimdi, tam senlik. hee, bi de dün gece rüyamda gördüm seni, degua'yla kürek çekiyordunuz.
heele gelince kürek çalıştırma vay haline diycem elinden kım alır beni orası mechulhahahha iyiymis...
Esra, sanirim bana geldiginde kurek cekmen sart oldu:)))
Sağ ol deguacım.. Ben de keyif alıyorum seninle sohbet etmekten biliyorsun..
Konser keyifli geçer, dilerim..
Haftanın son gününde, diyet mönüye hızlı bir geçiş yapmışsın deguacım..Geçtim karbonhidratı, meyveden bile sakınılmış..
Desene ikimiz de öğlen semizotu yemişsiz.. Seninki daha sağlıklı olmuştur tabii.. Ne de olsa benimkinin içinde az da olsa pirinç vardı..
Şu yüzme işi kadar da tahrik eden bi'şey yok beni..
Bulut labrador.. Ama haklısın, köpekleri iyi tanımayan herkes labradorla goldeni karıştırır..
O-oo desene bulutlu bir aile olacaksınız..
Gerek sen, gerekse annen de denemiş aynı yöntemi.. Kiloyu nasıl koruyacağımız belli yani.. Bunu okumak bile iyi geldi bana şimdi..
Teşekkür ederim tatlım.. Haftada 500 gr. ı sabitledim gidiyorum, inşallah da en az böyle vermeye devam ederim..
Yarın kilo bildiriminde görüşmek üzere, iyi geceler kızlar..
Kendime fotoğraflı bildirim yapma adeti çıkarttığım içinBulutla yürüyüş sonrası bildirim yapabilirim ancak, şimdiden haberiniz olsun..
hosgelmıssın guzel olmus ohhh mıs gıbı...
Zeynep, ogle yemegın nerede?? Emzırıyorsun!
Esra, aynen oyle cocuklara spor sart.
Fatma ayaga kalktıgından berı (10ay), Gymboree ogrencısı..
Haftada bır gun 1 saat.
Ehh haftanın dıger gunlerınde yaptıgı aktıvıtelerın yanında lafı gecmez ama orada da arkadascıkları var hehehe
Mesela kızım yuzuyor benım... hemı de en teknıgınden.
Dogan her cocuk yuzer zaten..
sonradan unuttur..
Eh Fatma'nın unutma sansı yoktu.
Hergun havuzdaydık.
Ins 2.5 yasını devırınce ve kemıklerı de tam oturunca (4yas) farklı farklı dallara yonelecegız.
Evet bır Zeynep dusunuyoruz.
Fatma emıyor oldugu ve 24 ayı tamamlamak ıstedıgımız ıcın eylulden sonra ıkıncıyı dusunuyoruz.
5000 mııı e ben 5 cocuk ıstıyorum..
bu hos oldu ama az!!! 20000 ıcın zorlayalım hehehe
ya da cok uzuluyorum, ızın bıttı ıse donmelıyım dıyen annelere de bebeklerıne de...
onlara bı cozum bulsunlar.
hosgelmıssın guzel olmus ohhh mıs gıbı...
Zeynep, ogle yemegın nerede?? Emzırıyorsun!
Esra, aynen oyle cocuklara spor sart.
Fatma ayaga kalktıgından berı (10ay), Gymboree ogrencısı..
Haftada bır gun 1 saat.
Ehh haftanın dıger gunlerınde yaptıgı aktıvıtelerın yanında lafı gecmez ama orada da arkadascıkları var hehehe
Mesela kızım yuzuyor benım... hemı de en teknıgınden.
Dogan her cocuk yuzer zaten..
sonradan unuttur..
Eh Fatma'nın unutma sansı yoktu.
Hergun havuzdaydık.
Ins 2.5 yasını devırınce ve kemıklerı de tam oturunca (4yas) farklı farklı dallara yonelecegız.
Evet bır Zeynep dusunuyoruz.
Fatma emıyor oldugu ve 24 ayı tamamlamak ıstedıgımız ıcın eylulden sonra ıkıncıyı dusunuyoruz.
5000 mııı e ben 5 cocuk ıstıyorum..
bu hos oldu ama az!!! 20000 ıcın zorlayalım hehehe
ya da cok uzuluyorum, ızın bıttı ıse donmelıyım dıyen annelere de bebeklerıne de...
onlara bı cozum bulsunlar.
Gymboree ogrencısı açsana biraz ben bunu hiç duymadım?
yüzmeye kaç yaşında başlanmalı cocuklar için onların boylarına göre havuz olması gerekmıyormu
5000 tasarıda daha ama aile ve sosyal bakanlığı ve maliye bakanlığı birlkte nasıl bi taslak hazırlar bılemem 5000 bencede çok süitimal etmeye açıık
eskiden 4 ay dı e şimdi doğumdan önce 6 ay doğumdan sonra 6 ay oldumu saana 1 sene 1 senedeücretli izin 2 sene cocüğunun ençok ihtiyacı olan zaman bu bıle güzel bi geliişme
***6. TAKIM 310. ETAP***
destina_88 ( 63.9 /-0.1 / /%0,16 )
kelebek.hill ( 60.4 / / / % )
degua ( 65.8 / 66 / -.0.2 / % - 0.30)
mahurbeste ( 78.4 / / /% )
fulias ( 53.6 /53 / / % )
melikea123 ( 86.5 / / / % )
concept (72.7 /70.4 /2.3 / %3.16 )
az_uz_( 85 / / / % )
6. Takım ortalaması: ( % )
yeni geldim ve direk hilal bu yazıyı okudum hilaaaallllllll zafer.ler istemeye mi gelecek geçmişi okuyamadım
aşk olsun kım dedi sana öyle bişey bak şimdi böyle düşündüğün için üzüluyorum
senin nişan düğün arifesi olcak kg vermek istediğini bildiğim için seni baz alarak demiştim kırılcağını bılsem dermıyım valla üzüldüm şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?