sen boşver ıpl yi baktım ben ona okadar paraya iki kere sınırsız süreli epilasyon yaptırırım ben be heheh..
Su altında çalışan braunlar iyi mi şu son çıkan model iyimi sence. ya da sen ne kullanıyorsun hangi model
kızlar ıpl için kadınlar kulübünde bi topik var orda hiç iyi demiyolar bide benim 2 arkadaşım gitmişti ama bitmedi tüyler ama azaldı demişlerdi yani ıpl yi bırakıp başka bi yönteme geçince tüyler tekrar tekrar çoğalmaz mı?
Allah Allah, sen yapmazdın böyle hem içli köfte, hem 2 tane sigara böreği. Kelebeğiiimm, Esrağımız madalyamıza göz dikmiş galibe; bilgin olsun. kaptırmayalım
Hiç dert etme Özlişim, kolay kolay vermeyiz o madalyayıAyda yılda birinci olduk verir miyimm..
usb yüklemişssen pcye direk atabılırsınalla canım spor konusunda fena tembellik yapıyorum sorma.hemde elimde leslie de dahil birçok cd olmasına rağmen
ahh bebişim çok çok geçmiş olsun allah kolaylık versin
hayııırrrr kapanmasıııın kızım yok rahatım internette gerçi eşimdende kalmıyo ya okullar kapanırsa durumum fena zor girerim nete
canım meyvayı severim hemde çok.dün demek ki yememişim bugün yedim.yoğurtum meyeliydi sadesini pek sevmem activianın
ahh tatlım var ede usb ye yükledim de yapmıyorum işte tembellik resmen bana bi gaz verin de yapayım şu sporu yaaa fena gidiyorum sporda spor salonu günlerimi özlediiiimmm
Beylıkduzu'de oturuyorum.
Ama ıste kızım ıcın el mahkum:))
KAucuk yer dosemesı ve kızımın dız-bacak guzellıgı bozulmasın dıye cok ıtınalıyız:))
ama ha Bahcesehır ha Beylıkduzu..her daım beklerım.
püskütcüm ameliyat durumundan dolayı az yemen gerekıyor anlıyorum ama öğle menülerin çok az gedi bana6. Takımda 6. Gün Mönüm:
09:00 Böğürtlenli probiyotik yoğurt (110 ml)
12:00 1,5 dilim çavdar ekmeği, tulum peyniri, 3 tane light siyah zeytin, 3 acı biber
15:00 8 erik, 1 ceviz
18:15 Nar ekşili çoban salata, 1 kupa çorba, 4 adet inegöl köfte
3 lt. su (2 bardak kaldı)
2 kupa yeşil çay
Genel Açıklama: Ameliyat sonrası sağlık durumum nedeniyle sadece ara öğün yiyerek beslenebiliyorum. 6 Haziran tarihine kadar spor yapmam yasak. Sadece ev içinde orta tempolu yürüyüş yapabiliyorum.
Alışmak için bir zaman geçmesi gerekiyor sanırım.. Bende öyle oldu en azından deguacım..
Aynen öyle canım. Benim keyfimin olması için yanımdakinin 4 ayaklı olması gerekiyor.. Ne kadar az 2 ayak, ben o kadar keyifli..
Deguacım önceden de 79 kilodan düştüğümde 8 ay sürmüştü 16 kilo vermem.. Ben tercih etmiyorum yüksek kilo hedefi koymayı.. Çünkü çok çabuk demoralize oluyorum o zaman..
Ay evet ya.. Ha'di sen mısırları kap gel, bende film çok..
Planlarıma göre bu Cumadan sonra 5 hafta kalıyor bu süreçten kurtulmama.. Ama spora başladığımda daha hızlandırabileceğimi düşünüyorum.. Sonra tiramisuyla randevum var..Belki açarız bir başlık belli mi olur?
Dilerim yüzmeyle tolere edebilirsin bu haftanı..
Fazla olmamış ama yediklerin..
Üstüne de yüzmeye gidiyorsun, bitti gitti içli köfteler!
Olumsuz şartlandırma kendini lütfen..
Kova bir sevgilim olmuştu.. Çok kararsızdı.. Bir tek aklımda bu kalmış.
Cumayı dört gözle bekliyorum doğru.. Hedefimi tutturmak için.. Tek ilgilendiğim konu bu çünkü..
oyy naptınız ya 1 saatte 3 sayfa ilerlemişsiniz heheh
Kelebeeem sen artık alt yapı hazırlıklıklarını yapmaya başla babana. hemen tanışmaya geldiler diye evlenecek değilsin zaten.
Ben söz kesildikten 3 sene sonra evlendim yaaaaaaaa ehehe
Eminos su konusunda bi düzenleme yapalım ozaman.
Püsküüt sanada teşekkür ederim suya tat vermek belki içme şevkimi arttırır.Aslında suyu sevmemek gibi bir durumum yok sadece midem almıyor. Sıvı bişey tüketirken hiç canım istemiyor bu sebeple öyle kola soda ve bu tarz içeceklerle aram yoktur. Ben suyumun içine bir dal adaçayı atıcam ya çok değişik olabilir adaçayının kokusunu tadını çok severim. Şişemin içine bi tane atiyim
Ve şimdi gidip çerkez tavuğu kaç kaloriymiş ona bakmam gerek
bende öyle düşünmüştüm size yaraşıyor
hem bide başka takımlara yazma işine hiç sesiniz çıkmadı bakıyorumda
ben harfi harfine uayarım öyle küçük harflerlede değil göze soka soka yazalım bidaha bak bakalım yaparmıyız
Öncelikle özür dilerim.. Ben geçmiş mesajlara cevap yazayım derken ve bilinçaltında senin bu kadar hızlı cevap yazacağını da düşünmediğimden olsa gerek, yazdığın bu mesajı ne yazık ki kaçırmışım..guzel soru Puskuutt
senın dedıgın cok dogru..
hele de benım gıbı sıstemı erken kapatan bır bunye ıcın:))
Spor yaptıktan sonra (etlerım hala oynarken, derım kasınırken) et yerken aklımda donen vıdeo;
8-10 tane sımsıyah Pitbull Terrier zıncırlerınden kurtulsalar benı parcalayacaklar..o kadar sınırlendırmısım onları.
derken zıncırlerınden kurtuluyorlar ve sanıyeler yetıyor onlara.
Oysa uysal olsaydım..sevseydım onları falan...dı mı onlar sakin ben sakin:))
nıye boyle bısey doner kafamda bılmem.
Kucukken abımın bana "Emıne et yemezsen mıden, senın etlerını yemek zorunda kalır" deyısı de
(Hollanda'da beslenme egıtımı almıstım sene 1998-2000)
kocumun etle ılgılı yogun yuklemelerı de
aynı anda canlandıgından sebep...sanırım bu anıların etkısı cok:)))
el hasıl... sen, ensenı attıracak... vucudunun tıtremesı dusta sana zevk, dus sonrası ıse "sen oturdun ama bız hala
halat sallıyoruz" hıssıyatı verdırecek kadar calıstırdıysan kasları,
bakıyenı -1500lere dusurduysen eger... 2000 bıle yuklesen +500 anca gorursun.
hem de anında... igaranti'den de hızlı:))
ama sen ogle et yedın... spor yaptın... öldün-bıttın (zaten pek yaptırmaz sana o kadar sporu soylım...
herseyımı aldım de get.. der sana o kaslar)
ustune et degıl de mesela sut ıctın yogurt yedın -tavsıyedır ya, sut ve yogurt spor sonrası-
kaslar demez mı "hemserım bu mudur?"
"senı yarın gorcemmmm...alanda bulusalım"
valla der:))
hayvani guduler hayvani beslenır derdı bızım koc.. hala der de cok yaslandı:))
deguacım.. dün öğlen aslında yemek yiyecektim ama sabah kahvaltı yapmadığımdan son anda çark edip peynir-ekmek ikilisine geçiş yaptım.. çok çekti canım canım çünkü..püskütcüm ameliyat durumundan dolayı az yemen gerekıyor anlıyorum ama öğle menülerin çok az gedi bana
salatalar eklesen de posa alabilseydin öğleleyin daha iyi olcak gibi sanki
senin akşam protein var sabaha kadar uzun açlık zamanları için akşamları proteini almak daha mantıklı geldiğinden sanırım
ama ben öğleleyin alınca daha rahat kg verdim bünye meselesi tabi :44:
akşam fakir gibi sofradan kalkıyordum bı haftaya kadar
şimdi ağa gibi sofradan kalkıyorumşimdi ağa gibi sofradan kalkıyorum
tabii 4 ayaklılardan insana koşulsuz sevgi geliyor arkanı önunu kolaayıp da acaba neçıkcak diye gardına almıyorsun
düzen bu yönde malasef samimiyet ve affetme kalmadı günümüzde
geçen gün rüyamda minooşumuma tıtatıp bi kedi gördüm sürekli mıyavlayıp benden yardım istiyordu sabah kalktım hüzünlü bi şekilde dolanıyorum bi yandanda aklım onda nyse üstümü giydim havuza gidicem kapıyı bi açtım bizim mınooşun tıpatıp aynısı apartmanın içine girmiş üşümüş çıkamıyorda yardım istiyor hemen onu çıkardım karnnını doyurup yola çıktım
nasıl hissettim o kedinin durumunu ben bile hayret ettim kendime
başlık açarsak cidden çok faydalı olur hepimiz için
bu konuda emınenin de isteği vardı koruma konusundahepimizin bence yardıma ihtiyaacı oluyor
yüzmeyle bu haftayı tolere edemedim direk yağ olarak depoladım
ama yapacak bişy yok haftaya daha disiplinli devam edicem
kovalardabi kararsızlık olduğu doğru bende de var alışverişte özeelkle hiç karar veremem
yada yol ayrımına girdiysemkarar vermem baya zaman alıyor çok ince detaya inip çıkamıyoruz da ondan
ah az çalışşşsaydı şu kafa gereksiz herşeyi depolamasa negüzel olurdu
500 gr da gitmiş
bu hafta güzel bi hafta oldu bukdar kaçammaklı bi takıma düşüpde yoldan çıkmadığın için de ayrıca öpücüklerimi sunuyorum
yoo sen boyle deyınce gıttım baktım derın derın bende pas ya da renk degısıklıgı olmamıs.
Allah Allah nıye oyle oldu kı senınkı?!
Cık's kabul etmıyorum..
Esra ıyı gıdıyor...
Günaydın takımmmmm
naaapiyonuz. Ben erkenden geldim bugün. Dün de menü suspor falan yazamadım. Şimdi yazayım bari - yazarsınız bildirim yapmadım sonuçta.
Su:+
Spor: -
Menü
Sabah
1 küçük tost
Ara
bir avuz kiraz
Öğlen
peynirli yımırta
Akşam
1 kase çorba
fırında tavuk (göğüs)
1 dilim de pırasalı börek
Esracüüüüm yürüyüşü sormuşsun. Henüz bir atraksiyona geçemedik. Çünkü eve gelip direk spor a başlıyorum sonra da yoruluyorum zaten. Yürüyüşe gitsem bu sefer gelince kol bacak çalışamıycam. Yürüyüş şu sıralar yalan oluyor.
takım kaptanı da kabul ettiiCeza olarak düşündüğünüz diğer takımlara suçumuzu yazma olayında benim de oyum evet evet evet.
Fulya,
Persembelerı bıze calısacaksın yanı:))
MUZun bahsı gecmısken..
Kosu esnasında, kosuya baslamadan 1-1.5 saat once son lokma alınmıssa, her yarım saatte bır 1/2 muz
kosunun vucuda etkısını arttırı.
Ama her yarım saate 1/2 muz.
-yerlı muz daha ıyı-
mesela 2saat kosarsanız anca 2 muz hehehe 2 saat kosana da 2 muz feda olsun:))
Kızlar ben ordan burdan aldığım diyet listelerini uygulamakta gittiğim ortamlarda o besinleri bulmakta zorlanan bir insanım. o sebeple gün içinde neler yiyebileceksem onları toparlayıp kendi listemi kendim oluşturmaya kadar verdim ama sizinde bilgi birikimleriniz doğrultusunda listeye el atmanız gerekmekte.
Eminoooo Esra ve Püsküüüüüüüüüüüüüüüt sizden ekstra bilgi talep ediyorum.
şimdi benim yiyebilite sınırım ve yiyebileceğim şeyleri eklediğimde liste şu şekilde oluyor
Sabah
1 haşlanmış yumurta, 1 domates ,1 salatalık ,1 kk peynir veya nesfit
Ara
1 fincan yeşil çay
buraya başka bişeyler daha eklemek gerer mi? (badem kuru kayısı veya meyve falan)
Öğlen
1 tost 1 bardak ayran veya , sebze yemeği veya, tavuk veya salata
Ara
bu araya ne eklemek gerek
Akşam
Sebze yemeği + çorba veya öğlen ne yediysem tam tersi et yediysem sebze sebze yediysem et
meyveyi nereye yoğurdu nereye koysam daha uygun. akşam yoğurt iyimidir veya yemekten sonra yoğurt içine meyve doğrayıp öylemi yesem
Şimdi el birliği ile bu listeyi inceliyoruz, boşlukları dolduruyoruz. Süreniz başladı sınav 24 saattir. Başarılar.
:118: :118: :118:
Kızlar, tartıldım ve Cumadan bu yana tamı tamına 500 gr. vermiş bulunuyorum.. (60,3)
Sevindirik oldum, tahmin edersiniz..
Bugün muhtemelen direnç gösteririm ve terazi yarın oynamaz, diye düşünüyorum.. Keşke bugün bildirim günü olsaydı da ben de hedefe ulaşmanın karşılığında bi'kaçamak lüpleseydim..
Mesajın bundan sonraki bölümü degua için..
deguacım dün unutmuşum yazmayı.. hani demişsin ya başak burcu uyumlu giyinir, kadın kadın diye..
Genel giyim tarzım kot, şort, eşofman, postal, lastik pabuç, t-shirt, gömlek..
Kışın bu döngüyü deri montla, yazın da sandaletle kırıyorum..
Tek süsüm dövmem.. takıyı da çok sevmeme rağmen zor takabiliyorum.. Sıkıntı gelir içime..
Elbisem, eteğim var ama.. benim için sıcaklarda rahat olmak için giyilebilirliği olan bir tarz..
Yani.. ben senin bildiğin başak sınıfına bu açıdan giremedim..
hakketen sen bengirdiğimde vardın :44:Ben hala buralardayım evet ama sor bakalım nedenSen kilo almaya çok elverişli olduğundan seni yalnız bırakmamak adına bikeremm
nasıl bi ceza olsun sen söyle bakim
Sağol Fulişimm yapcaz artık bir şeylerr..ama 3 sene de çokmuş beee
Çerkez tavuğunun kalorisi de çokmuş be
Hhehehe yok ben de varım,uyar bana ama kopyacılık olmaz mı kii başka ceza mı bulsak kii?? Ya da o takıma soralım izin alalım demiştim hatta yazmıştım
Mis gibi gittim, mis gibi döndüm.. Orada masaj yatağında yatarken eriklerimi de yedim.. İşlem tamam!
Öncelikle özür dilerim.. Ben geçmiş mesajlara cevap yazayım derken ve bilinçaltında senin bu kadar hızlı cevap yazacağını da düşünmediğimden olsa gerek, yazdığın bu mesajı ne yazık ki kaçırmışım..
Teşekkürler cevap için..
Kendime çıkarttığım özet şu;
Ey Püsküüt insanı, tükettiğin etin miktarı ve zamanı, yaptığın sporun miktarı ve zamanıyla birebir ilişki halindedir.
deguacım.. dün öğlen aslında yemek yiyecektim ama sabah kahvaltı yapmadığımdan son anda çark edip peynir-ekmek ikilisine geçiş yaptım.. çok çekti canım canım çünkü..
kedicikle nasıl da bağ kurmuşsun öyle.. Şaştım kaldım doğrusu..
olmazsa cuma yarışması çatısı altında açarız o başlığı.. mezun olanlar geri dönmüyor mu üzülüyorum.. işte ne bileyim belki birbirimizi yeniden kilo almamak için motive ederiz..
Valla ben sizin takımın psikolojisini çözdüm.. Bulmuşsunuz concept gibi üyeyi.. Kız sırtlamış takımı en büyük yüzdeleri alıyor.. Sen de arkasından geliyorsun zaten.. E ben de olsam yaparım kaçamağı..Nasıl olsa kaya gibi üyeler var diye..
fuliascım teşekkür ederim güzel duyguların için..
Aslında bugün son günüm oluyor.. Çünkü; Cuma günleri arada derede geçiyor benim için.. Önce kilo bildirimi ve sizin takıma veda..
Sonra da yeni takıma merhaba.. Ve kendime bindirdiğim ceza; listeler vs.. ve her Cuma gününün değişmez kaderi; cevap bekleyen sorular..
Günaydın 6. takımcım,
Henüz tartılmadım.. o nedenle standart girizgahımı yapamıyorum..
Bulut teşekkürlerini sunuyor, ellerinden yalıyor ablası..
Herhalde fasulye kıymalıdır yoksa et göremedim.
2 muz iyi seçim olmamış.. Nişastalı meyvelerden, glisemik indeksi yüksek olduğu için de en dikkatli tüketilmesi gereken meyveler arasında yer alıyor.. Ha faydası yok mu, var.. Potasyum oranı yüksek.. Ama sen yine de haftada 1-2 muzu tüketmeyeye çalış kelebekcim..
5 gurup açısından tamamdır..
Spor ve su güzel olmuş..
Güzel bir bakış açısı, sevdim..
Aklıma dinlediğim bir röportaj geldi. Mankenlerden biri TV de anlatıyordu. Adı kalmamış aklımda..
İşte klasik soru: Formunuzu nasıl koruyorsunuz?
Cevap: Haftanın 6 günün diyetteyim. 5 gün spordayım. Sadece Pazar günleri keyif günü yapıyorum, hesapsızca canım ne çektiyse onu yiyorum. Ertesi gün yine aynı tempoya geri dönüyorum.
Ben de kalakalmışım o an.. Bu kadın sonuçta manken. Kilo vermek için değil, kilo almamak için böyle yaşıyor.
Yani kilo verirken sahip olmaya çalıştığımız disiplin, verdiğimiz kiloyu korurken de aynen devam etmeli.. Şeker konusunda daha önce concept de altını çizmişti ki çok önemli ve doğru söyledikleri.. Hepimizin vücudunda her gün kanser hücreleri oluşuyor.. Bağışıklık sistemimiz sayesinde de vücut o hücrelerle savaşıyor ve yok ediyor.. Ve şeker kanser hücrelerinin en önemli besin kaynağı tıpkı proteinin kaslarımızın en önemli besin kaynağı olması gibi...
Kıssadan hisse... bu savaşı kazanmaya devam edebilmek adına öncelikle bağışıklık sistemimizi ayakta tutacak şekilde dengeli beslemeli, 5 gıda gurubunu dengeli bir şekilde tüketmeli ve ister doğal (glikoz) ister işlenmiş olsun şeker içeren her yiyeceğe sınırlı yer vermeliyiz.
Sorma akrebim ben de çok sıkıldım böyle beslenmekten.. Spora başlayayım da normal diyetime geri döneyim diye heyecanla bekliyorum.. Hareket yok hayatımda, mecburum az kalori almaya..
Aldığın kalori-harcadığın kalori : verdiğin/aldığın kilo
formülünde sonucu aldığım kalori belirliyor bu dönemde..
Ah ah bilmez miyim ben seni.. Çikolatalı pastalar hazırlar gözüme sokarsın sen..Ben bir kere daha hedefime ulaşacağım sen hala buralardasın..
Protein fasulyedeki etten alındı, diye düşünüyorum.. Bunun dışında iyi göründü bana..
5 gıda gurubu tamamdır..
Ay zaten haşlnmış enginar yerseniz bi'tek onu canım çekmez, manasında yazmıştım..
Üçgen peynir derken carper peyniri kastediyorsan çok yüksek yağ oranı biliyorsundur.. Pratik olsun diye tercih ediyorsun tabii.. Az miktarda dil peyniri alabilirsin belki..
Mönü genelinde çok az ve eksik yemişsin, gibi geldi bana.. Sebze yok..
Aşkolsun.. Kafayı hedefime ulaşmaya taktım, anlamında yazmıştım..
Şöyle bir izahta bulunayım..
Cafe Light topiğinde takılıyordum ben Ekim ayından bu yana.. 71,4 kiloyla başlamıştım. Aralık ve Mart için hedeflerim vardı.. Hedefe ulaşamazsam eğer cezam takımlarda yarışmacı olmaktı. Bu ceza gözümü çok korkuttuğundan bütün hedeflerime ulaşmayı başardım.
Derken bu ameliyat geyiği çıktı ortaya.. Spor çıkınca yaşantımdan çok korktum kilo alıp, başa dönmekten ve aylardır ceza diye kendimi frenlediğim şeye kendi ellerimle düştüm..Yani konu x.takım, y.takım değil.. Ben bu cezamın bitmesini istiyorum.. Bu psikolojiyi beynimde oluşturdum ya.. artık kontrol edemiyorum.. Her gün bir ceza gibi geliyor bana.. :111:
Sağ ol deguacım.. Ben de keyif alıyorum seninle sohbet etmekten biliyorsun..aa hayrett ettim bak şiimdi
kaç başak arkadşım varsa renkk uyumu kıyafet uyumu didik didik ederler
ayakkabılar çanta uyumlu olucak bakınca işte bu dersin ama seninki başağın esnetilmiş versiyonu demekki
bende giyimde rahatlıkdan yana olanlardanım içinde kendimi iyi hissetmediğim bi kıyafetimi giymem sanki üstümde de eğreti duruyormuş gibi gelıyor nedense
yazında bende sandaletten vazgeçemıyorum büyük rahatlık
şimdi konser var klasik giyinmek gerekıyor ıh ıhh söylene söylene giyincem birazdan
hakketen sen bengirdiğimde vardın :44:
nasıl bi ceza olsun sen söyle bakim
benim hislerim çok kuvvetlıdır de böylebişey ılkdefa başımma geldi
canın çekmişsse afiyet olsun tatlım ah gönul nelerıstıyorda:26:
cuma başlığı altında iyi olur tabi önce sen hedef kg in kafan rahatlasın uygun bulursan şartlar uygun olursa ben böyle bi forumun oluşmasını canı gönülden isterim
demirbaş concept degua gerçi emine yerineyazdım ondan hiç ses çıkmadı bu konuda ama aklıma takıldı şimdi
aa conceptimz muthişşdir disiplin abidesi atom karıncamız bizim concept
ama arkadaşlar da bize güvendiklerinden değil de dayanamadıklarından ama yeni ceza sistemi gelince mın kaçamak yapcaz
takır takır mezun olcazzz eminim hepimiz için
aaa doğru yarın cuma ve senin en yoğun günün
1 hafta birlkte zaman geçiriş olmakdan çok mutlu olduğumu ayrıca belirtmeden geçemıycem canım
yerin ayrdır bende bılıyorsun
akşama gelemıycem konser dolayısıyla şimdiden hepinize öpücükler
Haftanın son gününde, diyet mönüye hızlı bir geçiş yapmışsın deguacım..sabah 1 yumurta
maydonoz taze nane yarım domates 6 fındık
5 adet erik
öğle peynirli semizotu salatası
akşam kabak yemeği 1 tabak
1 kase yoğurt
1 kase karışık salata
1.15 dak yüzme
2 litre su
su konusunda bende emineye katılıyorum benim içtiğim su az en azından 2.5 litre olsunki bende kendimi zorlayım da suyu içeyim
kızlar öptum hepinizi
Bulut labrador.. Ama haklısın, köpekleri iyi tanımayan herkes labradorla goldeni karıştırır..O Bulut'u yerim ben yaa; ben de köpek hastasıyım; golden özellikle. benim kızlık soyadım Bulut. kullanmıyorum ama kendi çocuklarımın kullanmasını istiyorum. yani şöyle, kaç tane çocuğumuz olursa olsun, cinsiyeti ne olursa olsun; her birinin 2.adını Bulut koymaya karar verdikk .
evet, ben de uzunca bir süre kilo korumamı sağlarken, haftada 1 gün istediğim şeyleri yiyerek serbest bıraktım. ama az kaçamaklıysa 2 gün. bi sanatçı da, aynen senin anlattığın gibi anlatmıştı formunu koruma yöntemini. benim annem de öyle koruyor formunu; demek ki bi bildikleri varr.
500 grama çok sevindim, kuş gibi beslenip kuş gibi hafifliyorsun, ne güzell
Günaydın takımmmmm
naaapiyonuz. Ben erkenden geldim bugün. Dün de menü suspor falan yazamadım. Şimdi yazayım bari - yazarsınız bildirim yapmadım sonuçta.
Su:+
Spor: -
Menü
Sabah
1 küçük tost
Ara
bir avuz kiraz
Öğlen
peynirli yımırta
Akşam
1 kase çorba
fırında tavuk (göğüs)
1 dilim de pırasalı börek
Esracüüüüm yürüyüşü sormuşsun. Henüz bir atraksiyona geçemedik. Çünkü eve gelip direk spor a başlıyorum sonra da yoruluyorum zaten. Yürüyüşe gitsem bu sefer gelince kol bacak çalışamıycam. Yürüyüş şu sıralar yalan oluyor.
Yok orası öyle ama öncekinde Zafer çok heveslenmişti, biraz üzüldü, tabi ki babam da haklı ve ben o zman erken diyceklerini biliyordum ama bu sefer umarım demezler, yani en azından tanışmaya falan gelsinler artık, ben de bir rahat edeyim gerisini de onlara bırakacağım zaten
Sağol Eminee..benimkiler de kız ailesi merak etmeHiç gönülleri yok gibiler zaten
özlemcim misafirlerim vardı bu hafta ondan ipin ucunu kaçırmış bulundum
ptesi günü msafir faslı biticek ozamn senide geçicem ahanda duyrulur burdan hu huu hu
bende öyle düşünmüştüm size yaraşıyor
hem bide başka takımlara yazma işine hiç sesiniz çıkmadı bakıyorumda
ben harfi harfine uayarım öyle küçük harflerlede değil göze soka soka yazalım bidaha bak bakalım yaparmıyız
usb yüklemişssen pcye direk atabılırsın
de senin kafan daha spora hazır değil demekki diycem ama olmayacak bak bizden uzakda 5 kg aldın gerisi gelicek diye korkuyorum
silkilen ve spora başla yoksa emine sana spor yaptırcak
onun hızına topumuz birleşssek yetişemeyiz demedi demeyin
ayy nekdar şansslı kızın senin gibi ilgili bir annesi var
o yaşşlarda gerçi çok dikkat etmek gerekıyor
bebekliğim erzurumda geçti ve 2 yaşındayken bacak eğriliğini farkedince annem doktora götürmüş raşitizm başlangıcı olduğunu söyleyince hergün parklarda güneş den faydalanayım diye annnem göturmuş durmuş şükür atlatmışım
bahçeşehire yakın gelirsem sanada uğramak isterim tabi
ama gelince kureğe oturtcan bende tırtt olcam yoksa gelmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?