Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ben cıkan modellerı ıncelemedım ılk cıktıgında almıstım.
B;ı yerde gordum fırca da eklemısler sete.
Ben memnunum..
Tuyler cıktıgında banyoda halledıyorum ısımı..o kadar.
acı konusunda bısey dıyemem, acı-agrı esıgım yuksektır.
ben bı acı hıssetmıyorum.

heh ıste ben tuylerın yok olduguna ınanmıyorum.
Zaten soylemıstım "tuylerın bıtmesını ıstemem, onların bellı perıod dahılınde cıkmalarının muhakkak bı sebebı var" dıye.
Ya ıste...dedıgım gıbı benım gıbı dogurgan donemde de mantıksız kullanmak:))))

Allah Allah, sen yapmazdın böyle hem içli köfte, hem 2 tane sigara böreği. Kelebeğiiimm, Esrağımız madalyamıza göz dikmiş galibe; bilgin olsun. kaptırmayalım

özlemcim misafirlerim vardı bu hafta ondan ipin ucunu kaçırmış bulundum
ptesi günü msafir faslı biticek ozamn senide geçicem ahanda duyrulur burdan hu huu hu

Hiç dert etme Özlişim, kolay kolay vermeyiz o madalyayı Ayda yılda birinci olduk verir miyimm..

bende öyle düşünmüştüm size yaraşıyor
hem bide başka takımlara yazma işine hiç sesiniz çıkmadı bakıyorumda
ben harfi harfine uayarım öyle küçük harflerlede değil göze soka soka yazalım bidaha bak bakalım yaparmıyız
usb yüklemişssen pcye direk atabılırsın
de senin kafan daha spora hazır değil demekki diycem ama olmayacak bak bizden uzakda 5 kg aldın gerisi gelicek diye korkuyorum
silkilen ve spora başla yoksa emine sana spor yaptırcak
onun hızına topumuz birleşssek yetişemeyiz demedi demeyin

ayy nekdar şansslı kızın senin gibi ilgili bir annesi var
o yaşşlarda gerçi çok dikkat etmek gerekıyor
bebekliğim erzurumda geçti ve 2 yaşındayken bacak eğriliğini farkedince annem doktora götürmüş raşitizm başlangıcı olduğunu söyleyince hergün parklarda güneş den faydalanayım diye annnem göturmuş durmuş şükür atlatmışım

bahçeşehire yakın gelirsem sanada uğramak isterim tabi
ama gelince kureğe oturtcan bende tırtt olcam yoksa gelmem

püskütcüm ameliyat durumundan dolayı az yemen gerekıyor anlıyorum ama öğle menülerin çok az gedi bana
salatalar eklesen de posa alabilseydin öğleleyin daha iyi olcak gibi sanki
senin akşam protein var sabaha kadar uzun açlık zamanları için akşamları proteini almak daha mantıklı geldiğinden sanırım
ama ben öğleleyin alınca daha rahat kg verdim bünye meselesi tabi :44:
akşam fakir gibi sofradan kalkıyordum bı haftaya kadar
şimdi ağa gibi sofradan kalkıyorum şimdi ağa gibi sofradan kalkıyorum

tabii 4 ayaklılardan insana koşulsuz sevgi geliyor arkanı önunu kolaayıp da acaba neçıkcak diye gardına almıyorsun
düzen bu yönde malasef samimiyet ve affetme kalmadı günümüzde
geçen gün rüyamda minooşumuma tıtatıp bi kedi gördüm sürekli mıyavlayıp benden yardım istiyordu sabah kalktım hüzünlü bi şekilde dolanıyorum bi yandanda aklım onda nyse üstümü giydim havuza gidicem kapıyı bi açtım bizim mınooşun tıpatıp aynısı apartmanın içine girmiş üşümüş çıkamıyorda yardım istiyor hemen onu çıkardım karnnını doyurup yola çıktım
nasıl hissettim o kedinin durumunu ben bile hayret ettim kendime

başlık açarsak cidden çok faydalı olur hepimiz için
bu konuda emınenin de isteği vardı koruma konusundahepimizin bence yardıma ihtiyaacı oluyor

yüzmeyle bu haftayı tolere edemedim direk yağ olarak depoladım
ama yapacak bişy yok haftaya daha disiplinli devam edicem
kovalardabi kararsızlık olduğu doğru bende de var alışverişte özeelkle hiç karar veremem
yada yol ayrımına girdiysemkarar vermem baya zaman alıyor çok ince detaya inip çıkamıyoruz da ondan
ah az çalışşşsaydı şu kafa gereksiz herşeyi depolamasa negüzel olurdu
500 gr da gitmiş
bu hafta güzel bi hafta oldu bukdar kaçammaklı bi takıma düşüpde yoldan çıkmadığın için de ayrıca öpücüklerimi sunuyorum

Sağol Fulişimm yapcaz artık bir şeylerr..ama 3 sene de çokmuş beee
Çerkez tavuğunun kalorisi de çokmuş be

Hhehehe yok ben de varım,uyar bana ama kopyacılık olmaz mı kii başka ceza mı bulsak kii?? Ya da o takıma soralım izin alalım demiştim hatta yazmıştım

Mis gibi gittim, mis gibi döndüm.. Orada masaj yatağında yatarken eriklerimi de yedim.. İşlem tamam!

Öncelikle özür dilerim.. Ben geçmiş mesajlara cevap yazayım derken ve bilinçaltında senin bu kadar hızlı cevap yazacağını da düşünmediğimden olsa gerek, yazdığın bu mesajı ne yazık ki kaçırmışım..
Teşekkürler cevap için..
Kendime çıkarttığım özet şu;
Ey Püsküüt insanı, tükettiğin etin miktarı ve zamanı, yaptığın sporun miktarı ve zamanıyla birebir ilişki halindedir.

deguacım.. dün öğlen aslında yemek yiyecektim ama sabah kahvaltı yapmadığımdan son anda çark edip peynir-ekmek ikilisine geçiş yaptım.. çok çekti canım canım çünkü..

kedicikle nasıl da bağ kurmuşsun öyle.. Şaştım kaldım doğrusu..

olmazsa cuma yarışması çatısı altında açarız o başlığı.. mezun olanlar geri dönmüyor mu üzülüyorum.. işte ne bileyim belki birbirimizi yeniden kilo almamak için motive ederiz..

Valla ben sizin takımın psikolojisini çözdüm.. Bulmuşsunuz concept gibi üyeyi.. Kız sırtlamış takımı en büyük yüzdeleri alıyor.. Sen de arkasından geliyorsun zaten.. E ben de olsam yaparım kaçamağı.. Nasıl olsa kaya gibi üyeler var diye..

Son düzenleme:
yoo sen boyle deyınce gıttım baktım derın derın bende pas ya da renk degısıklıgı olmamıs.
Allah Allah nıye oyle oldu kı senınkı?!

su altında çalıştığı içindir diye düşündüm ama bak senin olmamış. tekrar sipariş edicem aynı parçayı.ne kadradır kullanıosun sen? tam 1 yıl oldu benim.

Kızlar ben çıkıyorum yavaştan. Yarın büyük gün. Püsküüütün de son günü her takımı böyle alıştırıp alıştırıp gidiyosun

Su:+ şu an 2 litreyi bitirdim evde devam edicem
Spor: + bugün taebo günüm

Menü
Sabah
1 yumurta haslanmış
yarım domates
1 salatalık

Ara
Yeşil çay

Öğlen
Çerkez tavuğu 4 kaşık :44:

Ara
6 adet erik

Akşam
z. yağlı fasulye

Akşam bşka birşey yemiycem ama yemekten sonra yoğurt yiyeceğim

İyi akşamlar kızlarrr yarın görüşürüzzzzzzzz

fuliascım teşekkür ederim güzel duyguların için..

Aslında bugün son günüm oluyor.. Çünkü; Cuma günleri arada derede geçiyor benim için.. Önce kilo bildirimi ve sizin takıma veda..
Sonra da yeni takıma merhaba.. Ve kendime bindirdiğim ceza; listeler vs.. ve her Cuma gününün değişmez kaderi; cevap bekleyen sorular..

Cık's kabul etmıyorum..
Esra ıyı gıdıyor...

hay allh razı olsun biride bana sahip çıktı
benim kaçamk 3 ayda bu sizinkilerin(hillallim kelebeğim, özlemcim ) dökumunu üşenmesem çıkartcam da kıyamıyorum ki

AKşama salata ve yoğurt eklersen daha sağlıklı bi menü olucakmış
arada fındık ceviz kavrulmamış olandan sayılı almaya çalış
mesala 2 ceviz 6 fındık gibi
leslile ile evde yürüyorsan oda spor yerine geçiyor

Ceza olarak düşündüğünüz diğer takımlara suçumuzu yazma olayında benim de oyum evet evet evet.
takım kaptanı da kabul ettii
kabul edenler degua concept fulya
etmeyenler hilall

2 saat koşcam 2 muz için ne yerim ne de koşarım

sabah ki menuye 2 ceviz yada 6 fındık yada 5-6 badem eklemeni önerrrim
ayrıca yeşillklerden evde nevarsa menune eklersen posa yönünden de menuyu kuvvetlendırrısın
yumurta yemediğinde de peynirr sabahları ilave edebilirsin
ara meyve + süt grubu
öğle: tavuklu salata/ etlü sebze yemeği / et + salata/balık + salata ve gene süt grubundan herhangi biri olablir
akşam sebze yemeği yoğurt/ayran/cacık olablir

akşamdan sonra meyveli yoğğurt v.s bence yeme gün içinde yoğurt meyveyi zaten arada koyunca akşama vucudun ihtiyacı kalmıyor
karpuz çıktı ancak yağ oranı karpuzun biçok meyveden yüksek ince bir dilimi geçmmeye gayret ett yanında da illa süt gurubun olsun

aa hayrett ettim bak şiimdi
kaç başak arkadşım varsa renkk uyumu kıyafet uyumu didik didik ederler
ayakkabılar çanta uyumlu olucak bakınca işte bu dersin ama seninki başağın esnetilmiş versiyonu demekki
bende giyimde rahatlıkdan yana olanlardanım içinde kendimi iyi hissetmediğim bi kıyafetimi giymem sanki üstümde de eğreti duruyormuş gibi gelıyor nedense
yazında bende sandaletten vazgeçemıyorum büyük rahatlık
şimdi konser var klasik giyinmek gerekıyor ıh ıhh söylene söylene giyincem birazdan
Ben hala buralardayım evet ama sor bakalım neden Sen kilo almaya çok elverişli olduğundan seni yalnız bırakmamak adına bikeremm
hakketen sen bengirdiğimde vardın :44:
nasıl bi ceza olsun sen söyle bakim

benim hislerim çok kuvvetlıdır de böylebişey ılkdefa başımma geldi
canın çekmişsse afiyet olsun tatlım ah gönul nelerıstıyorda:26:
cuma başlığı altında iyi olur tabi önce sen hedef kg in kafan rahatlasın uygun bulursan şartlar uygun olursa ben böyle bi forumun oluşmasını canı gönülden isterim
demirbaş concept degua gerçi emine yerineyazdım ondan hiç ses çıkmadı bu konuda ama aklıma takıldı şimdi
aa conceptimz muthişşdir disiplin abidesi atom karıncamız bizim concept
ama arkadaşlar da bize güvendiklerinden değil de dayanamadıklarından ama yeni ceza sistemi gelince mın kaçamak yapcaz
takır takır mezun olcazzz eminim hepimiz için

aaa doğru yarın cuma ve senin en yoğun günün
1 hafta birlkte zaman geçiriş olmakdan çok mutlu olduğumu ayrıca belirtmeden geçemıycem canım
yerin ayrdır bende bılıyorsun

akşama gelemıycem konser dolayısıyla şimdiden hepinize öpücükler

sabah 1 yumurta
maydonoz taze nane yarım domates 6 fındık
5 adet erik

öğle peynirli semizotu salatası

akşam kabak yemeği 1 tabak
1 kase yoğurt
1 kase karışık salata

1.15 dak yüzme
2 litre su

su konusunda bende emineye katılıyorum benim içtiğim su az en azından 2.5 litre olsunki bende kendimi zorlayım da suyu içeyim
kızlar öptum hepinizi

6. Takımda Son Mönüm:

09:00 Böğürtlenli probiyotik yoğurt (110 ml)

12:15 2 yemek kaşığı semizotu yemeği, 3 yemek kaşığı yoğurt, 1 dilim çavdar ekmeği

15:30 8 erik, 1 parça tulum peyniri

18:15 3 yemek kaşığı kıymalı patlıcan yemeği, 1 dilim çavdar ekmeği, 1 kase nar ekşili çoban salata

3 lt. su (1 bardak kaldı)
1 kupa yeşil çay (kalan kupayı akşam içeceğim)

Genel Açıklama: Ameliyat sonrası sağlık durumum nedeniyle sadece ara öğün yiyerek beslenebiliyorum.
6 Haziran tarihine kadar spor yapmam yasak. Sadece ev içinde orta tempolu yürüyüş yapabiliyorum.

O Bulut'u yerim ben yaa; ben de köpek hastasıyım; golden özellikle. benim kızlık soyadım Bulut. kullanmıyorum ama kendi çocuklarımın kullanmasını istiyorum. yani şöyle, kaç tane çocuğumuz olursa olsun, cinsiyeti ne olursa olsun; her birinin 2.adını Bulut koymaya karar verdikk.

evet, ben de uzunca bir süre kilo korumamı sağlarken, haftada 1 gün istediğim şeyleri yiyerek serbest bıraktım. ama az kaçamaklıysa 2 gün. bi sanatçı da, aynen senin anlattığın gibi anlatmıştı formunu koruma yöntemini. benim annem de öyle koruyor formunu; demek ki bi bildikleri varr.

500 grama çok sevindim, kuş gibi beslenip kuş gibi hafifliyorsun, ne güzell

light üçgen eritme peynirleri var ya, ondandı. evet, yağ oranı çok yüksek. peynirle de, etle de aram yok. sebzeyi zaten dışarda kaldığım için, bulma ve pişirme imkanım olmuyor işte maalesef. bi de niye az beslendim? veremiorum çünkü kilo. vücüu dengesni buldu çünkü. boyum 1.74, 63.9 şu an iiçin normal; vücut da normal dengeyi korumak istiyor.izin vermiyor zayıflamama, zaten çıkartmıştın haftasonu verileri, en az zayıflayan benn . hırs yaptım, azıcık; o yüzden daha az yemeye çalışıyorum.

71,4'ten çok iyi inmişsin ya. ben cezayı çok beğendim. yeni bi sürü arkadaşın olmuş olur, herkesten farklı fikirler, tüyolarr..

Sağ ol deguacım.. Ben de keyif alıyorum seninle sohbet etmekten biliyorsun..
Konser keyifli geçer, dilerim..
Haftanın son gününde, diyet mönüye hızlı bir geçiş yapmışsın deguacım.. Geçtim karbonhidratı, meyveden bile sakınılmış..
Desene ikimiz de öğlen semizotu yemişsiz.. Seninki daha sağlıklı olmuştur tabii.. Ne de olsa benimkinin içinde az da olsa pirinç vardı..
Şu yüzme işi kadar da tahrik eden bi'şey yok beni..
Bulut labrador.. Ama haklısın, köpekleri iyi tanımayan herkes labradorla goldeni karıştırır..
O-oo desene bulutlu bir aile olacaksınız..
Gerek sen, gerekse annen de denemiş aynı yöntemi.. Kiloyu nasıl koruyacağımız belli yani.. Bunu okumak bile iyi geldi bana şimdi..
Teşekkür ederim tatlım.. Haftada 500 gr. ı sabitledim gidiyorum, inşallah da en az böyle vermeye devam ederim..

Yarın kilo bildiriminde görüşmek üzere, iyi geceler kızlar..
Kendime fotoğraflı bildirim yapma adeti çıkarttığım için Bulutla yürüyüş sonrası bildirim yapabilirim ancak, şimdiden haberiniz olsun..

ben de ne kadar az yemişsin, dicektim; adet oldu artık küçük yazmak . artık spor salonları çekilmiyor. sahilde yürüyüş+koşu süper oluyor.

Sıze son yazdıgım mesajı gonderdıkten sonra zıl caldı ve esımın anneler gunu ıcın bana aldırttıgı bısıkletım -nıhayet ve anca- geldı.
Bugunluk sporuma ne kurek yazacagım ne de spınnıng...
Bısıklet montajı hepsını sollar:))
ustelık bı de 'bı bakalım deneyelım' dıye kızımı attım arkasına dustuk yollara o saat bu saat anca geldık..
Attım kızı banyoya ben de bı sudan gectım... uyku saatını kacırıyoruuuzzz...
Gelırım ıns...
Bu aksam esımın toplantısı var..Sukur kı.. yoksa "sızı hovardalar...nerelerdeydınız" dıyecektı muhakkak...

kız evi hep böyle. ben 15 sene sonra evlensem, yine erken derlerdi. evlilik güzel bişey tavsiye ederim ama sevdiğin kişiyle evleneceksen, biraz daha büyümek de güzel. insan annesini, babasını çok özlüyor; anlatamam sana. evlenince anlarsın. geçen hafta annemlerin yanına gittim, dönüş yolculuğum 8 saatti, 8 saat boyunca ağladım. sırf özlediğim için, doyamadığım için. bak yine gözlerim doldu. sevdiğinle ne kadar mutlu olursan ol, hiç kimse seni annen baban kadar koşulsuz sevmiyor. evde yemek bekleyenin,temizlik bekleyenin, daha bi sürü, bi sürü şey bekleyenin olacak evlenince. oysaki annen, baban hiçbir şeye beklemeyecek. suratını asıp yanlarında otursan bile, sırf yanlarındasın diye mutlu olur onlar.

benimle birlikte (24 yaşında evlenen) 3-5 arkadaşız. hepimizin fikri aynı; yine aynı kişilerle evlenirdik. ama ekonomik özgürlüğümüzü kazanmışken, mesleğimiz de varken; (ki olmasa da aynı şey geçerli) biraz daha anne babanın yanında kalabilirmişiz. ben evlendikten sonra anladım.

tabiki de değiştirmeyecek fikirlerini değiştirmesin de zaten ama şunu da bil, zaten sorumluluk altına gireceksin, zaten kaderinde varsa Zafer'inle evleneceksin, birkaç yıl daha anne-baba yanında, biraz doymak da çok büyük kardır.

valla emine gibi hayatta olamayız.maşallah hatun süper müthiş harika spor yapıyo.bu arada bugün 1.5 saat voleyboll ve yakantop oynadım iyi geldi bu hafta hiç oynayamamıştım.akşam için leslie yapayım derken iyi oldu.bu arada sabah tartıldığımda 63 e inmiş olduğumu gördüm çok sevindim valla.kilolar oturmadan iyi oldu tekrar dönüşüm.bide spor işini halledersem harika olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…