sabah
1 tane haşlanmış yumurta
bir kaç parça dil peyniri
salatalık domates
3 dilim ekmek
çay
3 dilim elma
2 tane yeni dünya
1 tane kayısı
1 tane nektarin
5 yk taze fasulye
3 yk p. pilavı
kahve
su 3 lt
spor leslie 3 mil
evet ızın olunca 6aya kadar donebılıyorum..
Ama mezunıyet bı daha gruplara katılamamak demek.
Yanı koruma ıle ılgılı bı grup acılırsa aslında super olacak..ve bence ıhtıyac.
dondurmaları görmezsek güzel bi menü olmuş
Günaydınnnn. .
Yok durum benim dedigim gibi baktim ben karar defterine. Izin alirsan ve 6 ay icinde donmezsen o zaman diskalifiye olup bir daha yarisamazsin. Ama mezun olursan 6 ay yarisamazsin, 6 aydan sonra gelip yeni uye gibi islem gorursun. Yani onemli olan senin 6 ayda mi kilo alna riskin oldugu, 6 aydan sonra mi?? Buna karar vermelisin.
Günaydın kızçelerr.. Deguacım, keman resitali çok güzel geçmiştir, eminim. insanın ruhu dinlenir müzikle. ben enstüramını sadece kendime çalarım mesela (bağlama). ben duyayım, ben rahatlayayım, diye. başkalarına çalınca eleştireceklermiş gibi geliyor.
ımm, gelellim kiloya. dün 300 gram vermiştim, bugünse 100 gözüküyor; sağlık olsun. dün 4 lt su içip bi de az uyuyunca, o suyu götürmedi heralde vücut. akşam giremem net'e, tayinci gecemiz var.şimdiden yazayım. suyumu içerim, + yazabilirsin. değişiklik olursa söylerim. sporum da eksi, menümü de eksi yazın giremezsem. bugün 1 snickersda gözüm var zatii .
Püsküütcüm çok memnun oldum tanıştığımza, ceza olarak değil de eğlecesine, birlikte kilo vermeye yine gel. alışmıştık sana, tüh; her ayrılık zor işte.
concept 17 + + +
az_uz_ 5 + + +
degua 7 + + +
kelebek. Hil 10 ++-
fulias 11 +++
berenvildan 7 menü spor su göremedim
melikea 123 izinli
destina Cuma bildirimi yok?
he he he herturlu:)))
aaa ben hıc katılamıyor sandıydım. tamam o zaman sıkıntı yok..
ben tekrar kılo al sona yıne buraya gel..ıstemıyorum...zıra korumak amacım...
en ıyısı hedefın 65 oldugunu bıldıelım.
sonra ben buralarda takılayım bos bos:))
Ya beb haftasonlari cok kaçırınca haftaici ilk once artıyi notrlemeye uğraşıyorum sonra eksilemeye geçiyorum. .bu haftasonu sabit tutmusumdur en azından diye dusunuyorum..yani direk eksilemeye baslicam yarin planim bu :))
Ben de senin meyve menunu cok begendm :)) sporu da pek aksatmiyorsun masallahh..Leslie ye alistin sen de bayaa)
cicim yazmıştım sabah erkenden; beğenmişsin hatta sen de; ama gözünden kaçtı heralde; olsunn.
concept 17 + + +
az_uz_ 5 + + +
degua 7 + + +
kelebek. Hil 10 ++-
fulias 11 +++
berenvildan 7 menü spor su göremedim
melikea 123 izinli
destina_88 1 + - -
Ilknur aksam yagsız...lımon ya da sırke ıle hatta domates kurusu (kı ben bayılıyorum yaglı-soslu olsa o kadar basarılı olamaz) ıle
bı salata tuketsen ıyı olurdu. Hem sabahın oglenın artıklarını kolay yakardın.
Bı dahakı sefere (ınsaellah olmaz demeyecegım de..hedefıne ulastıktan sonra da bunu uygulayabılırsın) bı dusun derım
Ozlem hayırlısı olsun valla ne dıyım... ben yıne yenıden annemden "dogruduzgun ye de ınsana benze" nasıhatlerını duymaya
basladıgıma gore...basagrılarım.. anneme -bosuna- laf anlatmaya calısmalarım yakındır.
BEnce, daha gecenlerde "Emıne sen yerken ben korkuyorum" dıyordu..kadının sıstem alt-ust:)))
haftasonu bizim balık günümüzzcanım cumartesi pazarı birlikte bildireyim diye düşünmüştüm ama cumartesiyi bildireyim ben en iyisi
dünkü menüm:
sabah:
-ufak bi parça su böreği
-domates 1 tane
-1 çay bardağı şekersiz çay
ara:
- 2 erik
öğle:
-3 dolma
-4-5 sarma
-yarım alabalık
ara:
yok
akşam:
sabah ve öğle kötü olunca akşam da yok
su:1.5 anca
spor:1.5 saat hızlı tempo yürüyüş
. inşallah bundan sonra dengelenecektir. hımmm, başağrılarınn. aslında güçlü derecede protein alıyorsun gibime geliyor; sen daha iyi bilirsin tabi. başağrısı o yüzden olmaz diye düşünüyordum. her gün ruşeymli karışımlar yemene şaşıyorum benn; iyi bıkmıyorsun. diyet yapmadığın zamanda da mı böyleydi?
59'u gördün, bırakmazsın sen artıkk. aferin kız sana. şafak da azaldı, Zafer vallahi çok şaşıracak. ilkokul arkadaşlarım geldi benim de bu haftasonu, kalmalı; kilo almış onlar, beni gördüler; özlem'i hiç bu kadar zayıf görmemiştik, dediler; çok mutlu oldumm
( bilg dustu...ekran gitti bi koseden...
yaw o kadar dusmuslugu var hic mi ogrenmemis zarar almadan dusmeyi.
offf kaldim mi telefona.
telf cok kisir, bisey anlamiyorum ki.
Çok kötü olmuş yaa..neyse halledilir sanırm naparsın artık en azından telefnlar sağolsun mağdur olmuyorz
O kadar gezdim tozdum ama canım hala sıkkın benm yaaa..hiç bir işe yaramıyor artık gezip tozmalar bileOfff offf..
Vayy ilkokul arkadaşların demekkk harikaaa...
Ve tabi zayıflaman da harika, e herkes evlenince bırakıyor kendini şaşırırlar tabii,helal sana
Benim Zafer de pek şaşıracak bence dee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?