Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ohhh vıtamın olsun bol bol Eymen'e..meyve gunu yapmısız.

evet ızın olunca 6aya kadar donebılıyorum..
Ama mezunıyet bı daha gruplara katılamamak demek.
Yanı koruma ıle ılgılı bı grup acılırsa aslında super olacak..ve bence ıhtıyac.

Günaydınnnn. .

Yok durum benim dedigim gibi baktim ben karar defterine. Izin alirsan ve 6 ay icinde donmezsen o zaman diskalifiye olup bir daha yarisamazsin. Ama mezun olursan 6 ay yarisamazsin, 6 aydan sonra gelip yeni uye gibi islem gorursun. Yani onemli olan senin 6 ayda mi kilo alna riskin oldugu, 6 aydan sonra mi?? Buna karar vermelisin.

dondurmaları görmezsek güzel bi menü olmuş

Ya beb haftasonlari cok kaçırınca haftaici ilk once artıyi notrlemeye uğraşıyorum sonra eksilemeye geçiyorum. .bu haftasonu sabit tutmusumdur en azından diye dusunuyorum..yani direk eksilemeye baslicam yarin planim bu :))

Ben de senin meyve menunu cok begendm :)) sporu da pek aksatmiyorsun masallahh..Leslie ye alistin sen de bayaa )

he he he herturlu:)))
aaa ben hıc katılamıyor sandıydım. tamam o zaman sıkıntı yok..
ben tekrar kılo al sona yıne buraya gel..ıstemıyorum...zıra korumak amacım...
en ıyısı hedefın 65 oldugunu bıldıelım.
sonra ben buralarda takılayım bos bos:))

CUMARTESI
Menu
09:00-1 az haslanmıs yumurta, 1 dılım otlu peynır, 4 kuru sıyah erık.
11:00-bır yudum sut ıle kahve.
13:00-sut+tarcın+1kasık ruseym.
15:00-yagsız salata, 4 dılım dalyan kofte.
22:00-bır yudum sut ıle chaı.

su-3.2lt
spor-100dk kurek, 50 dk spınnıng,200cekım powerplank.
mesaj sayısı-5

PAZAR
Menu
09:00-1kase yogurt+tarcın+nesfıt.
14:45-(cok gec bılıyorum annemde temızlık vardı..hurra gırıstık eve:))
-1/2dılım karpuz, 2naturena corekotlu peynır, 3kuru sıyah erık.
15:25-%50sut ıle kahve
16:00-1/2 tabak zeytınyaglı barbunya, ıkı parca ızgara et (150gr). -yıyorum-

su-2.5lt (daha da ıcerım)
spor-63dk kurek, 26dk spınnıng, 720dk powerplank-cok yavas yaptım suan yan bıle donemıyorum abdomısler tepkılı:))-
mesaj sayısı-5

concept 17 + + +
az_uz_ 5 + + +
degua 7 + + +
kelebek. Hil 10 ++-
fulias 11 +++
berenvildan 7 menü spor su göremedim
melikea 123 izinli
destina Cuma bildirimi yok?

cicim yazmıştım sabah erkenden; beğenmişsin hatta sen de; ama gözünden kaçtı heralde; olsunn.

concept 17 + + +
az_uz_ 5 + + +
degua 7 + + +
kelebek. Hil 10 ++-
fulias 11 +++
berenvildan 7 menü spor su göremedim
melikea 123 izinli
destina_88 1 + - -

sen yükseltiosun hedefini; haklı olarak, ben de aşağıya çekiorumm. sporcu olmak güzel şey, kas kütlen çok yüksek. ben de hedefimi değiştirmek istiyorum, bildireyim şimdiden 60 mı-61 mi, karar veremedim tabi.

59'u gördün, bırakmazsın sen artıkk. aferin kız sana. şafak da azaldı, Zafer vallahi çok şaşıracak. ilkokul arkadaşlarım geldi benim de bu haftasonu, kalmalı; kilo almış onlar, beni gördüler; özlem'i hiç bu kadar zayıf görmemiştik, dediler; çok mutlu oldumm

canım cumartesi pazarı birlikte bildireyim diye düşünmüştüm ama cumartesiyi bildireyim ben en iyisi
dünkü menüm:
sabah:
-ufak bi parça su böreği
-domates 1 tane
-1 çay bardağı şekersiz çay
ara:
- 2 erik
öğle:
-3 dolma
-4-5 sarma
-yarım alabalık
ara:
yok
akşam:
sabah ve öğle kötü olunca akşam da yok
su:1.5 anca
spor:1.5 saat hızlı tempo yürüyüş

Ilknur aksam yagsız...lımon ya da sırke ıle hatta domates kurusu (kı ben bayılıyorum yaglı-soslu olsa o kadar basarılı olamaz) ıle
bı salata tuketsen ıyı olurdu. Hem sabahın oglenın artıklarını kolay yakardın.
Bı dahakı sefere (ınsaellah olmaz demeyecegım de..hedefıne ulastıktan sonra da bunu uygulayabılırsın) bı dusun derım

Ozlem hayırlısı olsun valla ne dıyım... ben yıne yenıden annemden "dogruduzgun ye de ınsana benze" nasıhatlerını duymaya
basladıgıma gore...basagrılarım.. anneme -bosuna- laf anlatmaya calısmalarım yakındır.
BEnce, daha gecenlerde "Emıne sen yerken ben korkuyorum" dıyordu..kadının sıstem alt-ust:)))

. inşallah bundan sonra dengelenecektir. hımmm, başağrılarınn. aslında güçlü derecede protein alıyorsun gibime geliyor; sen daha iyi bilirsin tabi. başağrısı o yüzden olmaz diye düşünüyordum. her gün ruşeymli karışımlar yemene şaşıyorum benn; iyi bıkmıyorsun. diyet yapmadığın zamanda da mı böyleydi?

haftasonu bizim balık günümüzz. cumadan bahsetmemiş mi Esra? cuma bildirmleri diye biliorum ben. haftasonu yazıoruz ama fulias ayarlıyor galiba artıları.

evet evet.. ruseym hep tuketırım yogurt sut falan. yanı dıyet yaparken farklı bıseyler yemıyorum..
Dıyetdısı yaptıgım tek sey ustune eklemek:)))hehhe
yok ya basagrısı derken; annemın -bugun de yasadıgım gıbı- "yeter, helva yaptım yıyelım" demelerı ıle basladı..
dusun nelere kadar devam ettı-edecek:)

Vayy ilkokul arkadaşların demekkk harikaaa...
Ve tabi zayıflaman da harika, e herkes evlenince bırakıyor kendini şaşırırlar tabii,helal sana
Benim Zafer de pek şaşıracak bence dee

( bilg dustu...ekran gitti bi koseden...
yaw o kadar dusmuslugu var hic mi ogrenmemis zarar almadan dusmeyi.
offf kaldim mi telefona.
telf cok kisir, bisey anlamiyorum ki.

pazar menüsü:
sabah sucuklu yumurta
maydanoz,5 badem

öğle 1 1 bardak ayran
1 kase patates salatası

akşam: 5 adet köfte
patlıcan yemeği 4 kaşık
yoğurt

40 dak yürüyüş
2.5 litre su

( bilg dustu...ekran gitti bi koseden...
yaw o kadar dusmuslugu var hic mi ogrenmemis zarar almadan dusmeyi.
offf kaldim mi telefona.
telf cok kisir, bisey anlamiyorum ki.

Çok kötü olmuş yaa..neyse halledilir sanırm naparsın artık en azından telefnlar sağolsun mağdur olmuyorz

O kadar gezdim tozdum ama canım hala sıkkın benm yaaa..hiç bir işe yaramıyor artık gezip tozmalar bile Offf offf..

Sabah:
2 sade ev poğaçası
3 dilim peynir
acılı ezme
1 tk bal

Öğlen:
1 pors ıspanaklı börek
1 bardak ayran

Ara:
2 top dondurma

Akşam:
1 elma
1 şeftali

Su:2 lt+
Spor:-

niye be yavrum? Zafersizlikten mi?? şafağın az kaldı. aranız nasıl?
ben de haftada 1 ya da 2 gün görüyorum eşimi; evli misiniz,diye sorduklarında önce bi düşünüyorum; nişanlı mıydım acaba, diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…