Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

8-SON

cumartesi
aç karnına: 1 baklava.
sabah: 50 gr labne, 2 DİLİM EKMEK, 2 YK REÇEL, 1 yumurtadan omlet.
ara: 5 yeni dünya, 1 kase kiraz, 2 incir.
ara: 1 ayran, yarım mısır.
akşam: bi sürü deniz ürünü (deniz tarağı, lakerda, ahtapot, yengeç salataları; bi de 1 porsiyon dil balığı tava.), salata, 4 yk tahin helvası.
ara: 20 tane antep fıstığı, 10 tane badem.
spor: 1 saat yürüyüş.
su:+

pazar
aç karnına: 2 kuru incir.
sabah: 2 krep, 50 gr labne, 3 yk çilek reçeli,1 tane şekerpare.
öğle: 4 top vanilyalı dondurma
ara: 2 kuru incir.
akşam: 1 tabak yoğurtlu,domates soslu erişte.
su:+
spor:-

Son düzenleme:
ohhh vıtamın olsun bol bol Eymen'e..meyve gunu yapmısız.
teşekkürler emine
hadi bakalım hilal az kaldı 57.ye... leslie 2 yıl öne de yapardım hamile kalmadan önce 3 haftada 6 kilo vermiştim sonraki haftalarda o kadar diyet ve mekikten tut koşma ip atlama her türlüsünü yapıp 1 gr bile veremeyince soluğu doktorda alp hamile olduğumu öğrenmiştim

Vayy ilkokul arkadaşların demekkk harikaaa...
Ve tabi zayıflaman da harika, e herkes evlenince bırakıyor kendini şaşırırlar tabii,helal sana
Benim Zafer de pek şaşıracak bence dee
aşk olsun hilal tesüf ederim hemen üstüme aldım şaka bi yana oo salanlardan biri de malesef benim gerçi ben ne yaptımsa oğlum için yaptım ah ah 65 kiloydum ya
canım benim allah yardımcın olsun çok zor ayrı olmak bizde eşimle geçen sene ayrıydık üstelik ben 6 aylık hamileydim cumaları iple çekerdim pazartesi sabahlarından nefret ederdim bi de kış olunca kardan tipiden elektrikler kesilir korkardım düşününce bile kötü oluyorum neyseki geçti inş yazın birleşirsiniz...

sabah
2 dilim ekmek
1 salatalık
1 tane dil peyniri
2 zeytin
1 bardak çay

1 nektarin
1 kayısı
6 yeni dünya
yarım elma

3 adet ızgara köfte
1 bardak ayran bol salata

2 bardak çay

su 3.5
spor lesli 3 mil

kızlar bugün hava güzel diye pikniğe gittik gitmez olaydık eymen.i hamaktan düşürdük kuzumun alnı yara bide düşerken dilini ısırmış galiba dili de yara... çok kötü oldum baya ağladım bir saniye bile değil ya resmen saliselik bir olaydı yüzüstü düştü hamağıda yüksek kurmuştuk yarım saat ağladı o ağladı ben ağladım neyseki öyle kötü bişey olmadı düşme konusunda çok titiziz eşimle bu zamana kadar hiç bi yerden düşmemişti inş son olur neyse kızlar yarın pazartesi en nefret ettiğim gün herkese iyi geceler hatta günaydınlar.....

evet kızçelerim pazartesi geldiğimde 64.800 le giriş yapmıştım, sabah itibariyle 61.800 olmuşum.şimdi sıkı tutarsam sporu da düzene sokarsam harika olacak....
ilknurcum nasılsın canım . kg almışsın ama geri veriyorsun maşallah sana ,özledim sizleri ,kelebeğim canım arkadaşımda zayıflamış ne güzel,hadi sana gaz vereyim bak ben senden kilom fazlaydı sen hep bana motive verici şeyler diyorsun yoldaşım kalori sayımı yapıyorum çok memnunum tavsiye ederim senden zayıfım bak :)) sabah tartılacağım yazarım burdan ,gelirim inşallah yarına,

ayy, o kötü olmuş bak. ney, hp mi? toshiba mı? hp'ler düşme konusunda baya dirayetlii

hp... benim de degil. Esimin. Bi de hic tepki vermediginden yakininca "e belliydi Emine" demesi daha sinir bozucu.
Daha onceki bilg de dusurmustum. Bu defa dokunmayacagim dedim olmadi.. iyyyyyyyyhhhh

Hilal ne oldu hayirdir...safak sikistirmasi disinda bi durum yok sanirim..Safak da fen sikistirir. Esim 63gun askerlik yapti..gel de 63u bana sor.
ve Ozlem'in dedigi gibi salondaki son ayin:))

Ozlem evli miydim nisanli mi diyd dusunmen komikmis hehhe...

oh oh ohhh sanırım bu hafta ınanılmaz sportıf gececek.. Enerjıyı haftasonu depolamıssın:))

yooo hıc oyle 'son olur' deme.
Dusecek. Emın ol dusecek.
'Insaellah dusse de bısey olmasın.. Rabbım korusun' de.
Netıcede ne kadar yara bere o kadar zekı akıllı:)))
...bızımkı de dusmezdı.
"hıc dusmedı" derdım ama gel de sımdı bak...
Bacakları annesının bacakları gıbı obek obek mor...yuzu mor, kollar mor...
Nerde oluyor kımbılır.. dedıgım gıbı annesı gıbı, kendısının de haberı yoktur nerede oldugundan:)))
yarası olmuyor ama.. zaten parkları da kaucuk dosemelı secıyoruz falan o sebeple yarası yok.
cok gecmıs olsun...

Fulya, bana bı laptop onerrrrrr
Esıme "apple" dedım esım de "hıc ugrasmayacagım Emıne, o zaman ekranı yaptıralım ısyerınde kullanayım" dedı.
Bu adam nıye bu kadar sakın... hayırdır ınsaellah. cok tepkısız kaldı..ıyı mı kotu mu bılemedım sımdı..
NEyse..
Fulya Apple??

ahh bebişim en sevmediğim şey yeşillik balık yanı harici hiç yiyemiyorum.veee akşam yemeğini dün de yemedim.salata yerine ne olabilir mesala eminem
haftasonu bizim balık günümüzz. cumadan bahsetmemiş mi Esra? cuma bildirmleri diye biliorum ben. haftasonu yazıoruz ama fulias ayarlıyor galiba artıları.
evet canım cuma oldumu balık zamanı bende de biliyosunuz ama bu hafta sonu gitmicem anneme eşimle belki mudanyaya gider yeriz.bayadır gitmiyoruz.
bitti bebişim bitti ne kaldı şunun şurasında cücük kadar zaman kaldı.sen neleri atlattın.
bebeğim hiiiçç üzülme çocuk dediğin düşe kalka büyür benim kızımın bacaklarını bi görsen leopar deseni şeklinde morluk kaynıyo.bak bi olayı anlatayım.2-3 hafta önce annem ben ve beren(kızım) hamama gittik.kese atan kadın berene gel seni de keseleyeyim dedi.o da mırın kırın kabul etti.kadın kızıma sordu'neden senin heryerin mor hiç dikkat etmiyomusun koşarken' dedi.kızım da 'düşerken olmadı ki' dedi.kadın bana öyle bi bakış attı ki dedim şimdi polisi çağıracak çocuk dövüyo bu kadın diye beni göstererek.ben kızıma ısrarla annecim oynarken oldu ya dedim.kızım inatla yooo dedi.nasıl ter döktüğümü anlatamam size.kızımın son kelimesi 'yatağıma yatarken karyolamın tahtasına vurdum.'öldüm öldüm dirildim yani

teşekkürler bebeğim sen nasılsın.özledik seni yahuu.çocuklar nasıl atlattınız mı biraz hastalıkları.eet canım kilo konusunda saldım biraz kendimi ama toparlıyorum inşallah bu sefer hedefime ulaşıcam.

Çok güldüm deli kız :) Nişanlısın nişanlı daha
Ya tabi 187 gün oldu görmedim, aramız iyi heralde bu ara pek konuşamıyoruz ki şafak beni çapraza aldı sıkıştırıyor sanırım..

çok şaşıracak hem de. daha çok kıskanacak mesela. spor salonlarında son demlerini yaşıyorsunn

Ah ahh o kesin öyle bence de zaten manyaktı şimdi zırmanyak olcak Kıskançlığı bitmez onun ama işin ilginci ben küçük bi şeyi kıskansam bana dediği de şu: " Bıktım şu saçmasapan kıskançlıklarından, benim aklıma bile gelmez, bana güvenmiyosun." Sanki benim aklıma geldiğinden manyakkk !!!

aşk olsun hilal tesüf ederim hemen üstüme aldım şaka bi yana oo salanlardan biri de malesef benim gerçi ben ne yaptımsa oğlum için yaptım ah ah 65 kiloydum ya

Sana aşkolsun Zeynoo akıma bile gelmedinn!!!
Hem kendini salmış olsan şu an burda işin ne, çocuk doğurmuşsun sen o kadar + olacak mecbur, önemli olan hemen harekete geçmektee

Oyy kıyamam ya ama çocuk u düşecek yaniii..çok hassas bir annesin çok tatlısın :) Amaa Allah korusun bi şey olmasın da düşmesin de bu kadar telaş yapma, kendini kötü de hissetme, bi anlık bi şey o, yerinde durmaz ki hopp yerde :26:

Oooo Medii..nerelerdesin bakim senn..canım ben yavaş yavaş veriyorum zaten biliyosun yani ama sevindim zayıf olmana tebrik ederimm, bekleriz her zaman Medicim

Çok fena hem de 63 gün mü Ben 187 gün oldu görmedim hiç.. Artık ben bile şaşıyorum halime yaaa Şafak sıkıştırması evet, başka büyük bir derdim yok şükür Son ayım bence de haklısınız

Yenı bır gunnn
Yenı bır haftaa
Herkese gu nay dınnnnnn
Guzel haftanız...haftalarınız olsun

İnşallahh güzel ve çabucak geçen bir hafta olur veee kilo vermiş bir şekilde geçsin tabii

iyiyim çok şükür tatlım bi spor yapmaya başlasam daha iyi olucam şu spor işini leslie ile çözmeye başlamam lazım.çekin benim saçlarımı işte böyle zorla spor yaptırın bana

Aman iyi ol Beroşş..

İnce belli ince vücutlu olmak istemiyor musun sennn..sıkılaşıp daş olmak istemiyor musunnn
Sen bilirsinn

Aman iyi ol Beroşş..

İnce belli ince vücutlu olmak istemiyor musun sennn..sıkılaşıp daş olmak istemiyor musunnn
Sen bilirsinn

istiyorum ama totom kalkmıyo yemek konusunda dert yok biliyosun da spor olayı salon varken iyiydi de şimdi saldım kendimi hemde birsürü spor cdsi indirdim netten hepsini yükledim de kalkıp yapmıyorum bir kere başlasam devamı gelecek başlangıcı yapmıyorum yaaa.bu arada tatlım senin özel mesaj kutun dolmuş sana mesaj göndermiştim ilk buraya geldiğimde gitmedi dedi.

Hehhe tembelliğe alışınca zor oluyor ama dediğin gibi bi' başlasan devamı gelir, ne harika bir duygu hatırlasanaaa yemekten yana sorun yok biliyorum ama sporla ne kadar daha sağlıklı ve süper olursun sne bir düşün hemen başla bugünnn

Bi' ara doluydu ama boşaltmmıştımm

[table="width: 500, class: grid"]
[tr]
[td]İsim[/td]
[td]Mesaj[/td]
[td]Su[/td]
[td]Spor[/td]
[td]Menü[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Degua[/td]
[td]28[/td]
[td]+[/td]
[td]+[/td]
[td]+[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Kelebek_hill[/td]
[td]68[/td]
[td]+[/td]
[td] 3 -[/td]
[td]+[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Fulias[/td]
[td]43[/td]
[td]+[/td]
[td]1- (H.sonu bildirim yok)[/td]
[td]1- (H.sonu bildirim yok)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Concept[/td]
[td]122[/td]
[td]+[/td]
[td]+[/td]
[td]+[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Destina_88[/td]
[td]42[/td]
[td]+[/td]
[td]3-[/td]
[td]+[/td]
[/tr]

[tr]
[td]Mahurbeste[/td]
[td]3[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]- (Bu hafta nerdeyse hiç gelmedi)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Az_uz[/td]
[td]42[/td]
[td]+[/td]
[td]+[/td]
[td]+[/td]
[/tr]
[/table]

Geleneksel Listecibaşı
Pazartesi Destina_88
Salı Kelebek.hill
Çarşamba Concept
Perşembe Az_uz
Cuma Degua

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…