Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evet..
Benim kadar kendine ceza vermeye meraklı adam yok... Ama ödül vermeye de meraklıyımdır..
Karar defterine ilgili durumu yazdım zaten..
Hedefe ulaşana kadar, beni misafir ettikleri için takımlara bir teşekkür niyetine listeleri hazırlamak benim işim..
Hedefe ulaşınca da bayrağı 5.takımdan devralmıştım aynen onlara iade edeceğim.
Sen kafan bulandıkça karar defterine bak, son durum her zaman orada oluyor..

Not: Bir de itiraf.. Saçlarım olmuş pırtık pırtık.. Hedefe ulaşana kadar kuaföre gitmeme cezam da var.. Dayanamadım kendim kestim çok şahane oldu!!!!!!! :18:

Listeyi yayınladığıma göre artık çıkabilrim

Şu an yayınlananlar arasında 2. yiz umarım böyle kalır. yine dereceee

Su: +
Spor: + alt vücut çalışıcam

Menü
Sabah
nesfit

Ara
Yeşil çay

Öğlen
1 karşık tost
Ayran

Akşam
Soslu makarna
1 kase Yoğurt

Sonrada biraz kiraz

Herkese iyi akşamlar dilerim ayrıca herkesi tebrik de ederim

Şimdi kişiye göre yasa çıkarırsak büyük bencillik olur bencee :) Bence de sigara içkiden daha rahatsızlık verici, yani ben yanacam diye de çok korkuyorum biri dışarda yürürken içerken malum İstanbul kalabalığı :)
Bu zaten insanlığın faydasından çok şu an inat uğruna çıkarılmış bir yasa bence o yüzden çok gereksiz buldum :) Bence türban nasıl serbestse içki de serbest olmalı, yani ikisine de karşı değilim. Kimse de birbirine karışmamalı ta ki kamunun zararına bir durum söz konusu olana dek. Ah ah doluymuşum döküldüm :)

ısaret ve basparmagı kullanarak bıleklerı olcelım...
ıkı parmak ust uste mı bınıyor?
ucu ucuna mı degıyor?
arada bosluk mu kalıyor gıbı...

Benım arada bosluk kalıyor..1.4cm kadar

Benimki üstüste biniyorrrr :) Bnce benm bilekler vöcuduma göre ince zaten :)

( bıraz sonra bıraz sonra dıye dıye...mayalamadım.
Yogurtsuz kaldım ufffff.
Sutcuyum o zaman bugun.........ıyyyyyyyyyyyyyyyyyy aynı sey degıl kıı

ısaret ve basparmagı kullanarak bıleklerı olcelım...
ıkı parmak ust uste mı bınıyor?
ucu ucuna mı degıyor?
arada bosluk mu kalıyor gıbı...

Benım arada bosluk kalıyor..1.4cm kadar

benim bilekler çok ince nerdeyse bi parmağım diğer parmağımın tırnağını tamamen kapatacak şekilde düşünün artık

bugün annemdeyim kızlar o yüzden çok giremiyorum nete yarın sabah saat 7 de yürüyüşe çıkacağız annem ve oğlan kardeşimle. bu arada oğlan kardeşim 2 ayda 85 kilodan 70 kiloya indi. 15 kilo verdi ve deli gibi baklava kası yapmaya uğraşıyo düşünün bizim yarınki yürüyüşü...

menü bildirimi
sabah :menemen
2 ceviz maydanoz

öğle dışardaydım balık ekmek yemeye gittik ekmeklerini bırakıp balıkları yedim
roko domates
1 şalgam içildi

akşam 1 kase şehriye çorbası
3 kaşık yoğurtlu pancar yemeği
patlıcan yemeği 4 kaşık

1.10 dak yüzme
2 litre su

oooo Ilknur guzel olacak o zaman:))

OOOOO o ne ınce bılekler oyle...
O zaman keske ben yazmasaydım benımkılerı.
:)))

Kızlar, hem takım olarak 2.liğinizi, hem de conceptin bireyselde aldığı 2.liği tebrik ediyorum.
E benim de payım var nasıl olsa di mi ama?

oooo Ilknur guzel olacak o zaman:))

OOOOO o ne ınce bılekler oyle...
O zaman keske ben yazmasaydım benımkılerı.
:)))

bende kemikler çok ince tatlım popo yok bacak yok üst gövde ve simit var. ameliyat olmadan önce göğüs sütyen bedenim 115 ti düşün. şimdi hamdolsun 90 a indi. veee çoooookkk mutluyum. gögüsler varken herkes kilolusun diyodu ama üst bedenden şimdi simit ve göbüş çıktı meydana

merhaba
ben 8.takımdan kaptan yardımcısıyım
bol eksili güzel bir hafta diliyorum

sizi ziyaret etme sebebimi yazıyım,bu hafta bir karar alıp bir haftanın sonunda takımımızda kilo veremeyip kilo alan arkadaşlarımıza bir ceza verdik, bu önümüzdeki haftalarda devam edecek.
ceza şu şekilde;diğer takımları ziyaret ederek kendini ifşa edecek . bunu yürürlüğe ben koydum buda ilk uygulama haftamız ve benn ilk haftadan kendi kazdığım kuyuya düştüm

'ben geçen hafta sonu 3 gün boyunca yediklerime dikkat etmeyerek ve her şey den yiyerek kendime ve takımıma ihanet ettimsonucundada hafta içi o kadar dikkat etmeme rağmen +500gr aldımçok pişmanım:2:şimdide cezamı çekiyorum
sizlere tavsiyem şudur ki inanın değmiyor,zaten midede küçülüyor yemekten sonra çok rahatsız oluyor insanhiç gerek yok yani böyle şeylere
şurda yaza ne kaldı dicemde yaz geldi bile,herkes üfür üfür gezerken ben aldığım 500 grmla derdime yanayım,bu hafta sporada gitmedim zaten,yedim içtim oturdumayy yazarken utandım ya
cezamı tamamladım
sevgiler

Kızlar, hem takım olarak 2.liğinizi, hem de conceptin bireyselde aldığı 2.liği tebrik ediyorum.
E benim de payım var nasıl olsa di mi ama?

Ben de seni tebrik ederimmm..katkın büyükk ama unutma benm de büyük + çıkamadım heheh

Ya bu cezayı biz de başlatcaz caydırıcı bence de güzel bir ceza. İlk başlatan siz miydiniz??
Bu arada yapma bir daha öyle şeyler cıkk olmazz..ben de yapıp çok pişman oluyorum bazen dediğin gibi hiiçç gerek yokkk..yaz geldi süper olmalıyızzz..
Bol - ile devam etmeni dilerimm )

Son düzenleme:
Sabah:
1 kase mercimek çorbası
2 dilim kepek ekmek

Öğlen
1 pors pirinç pilavı
1 karnıyarık

Ara:
1 şeftali
7-8 erik

Akşam:
1 pors pirinç pilavı (kötü oldu 2 kere)
biraz et kavurma

Karpuz

Su:+
Spor:-

Son düzenleme:
sabah
200 ml süt çeyrek simit

öğle
1 adet haşlanmış yumurta
bok yeşillik
2 dilim ekmek
1 bardak çay

akşam
türlü ve 1 yk pilav ve 3 bardak ayran

su ( rekor kırdım) 4lt içtiğim ayran çay falan saymıyorum
spor leslie 3 mil

Ilk sana rastlaması komık olmus hakıkaten:)
Gecmısler olsun dıyelım o zaman.

menu
08:40-1 kuru ıncır, 3 kuru sıyah erık, 1 dılım otlu peynır, az haslanmıs yumurta.
10:15-bır yudum sut ıle kahve.
14:45-1bardak sut+tarcın+5cılek+1kasık ruseym ıle shake.
16:00-4 çiğ ringa balıgı, e tabı soganla.

su-3.4lt
spor-100dk kurek, 50dk spınnıng.

ben begendım menunu:)
ıkıncı pılav sıkıntı cıkarmaz aslında ama o gun bı de mercımek corbası olursa.. sıkıntı.
Sen boyle menu ıle gel... aman tek derdın ıkıncı pılav olsun:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…