Esracüüüm teşekkür ederim ya ben leslie 1 2 kere falan yaptım onun haricinde genel olarak hafta 3 gün tae boo yapıyorum diğer günlerde bir gün üst vucut bir gün alt vücut çalışıyorum ve videolar 1. saat 20 dk lık falan. Ama en etkilisi taebo sanırım kollarım falan şekillendi yani. hiç spor salonuna gitmeye gerek yokmuş ya. kocam da benle beraber yaptığı için de hiç sıkılmıyorum veya yapmamazlık yapmıyorum kafama vuruyor sonra.
Ya bir de şunu düşündüm bilmem doğrumu düşündüm. Ben evde akşamları tuvalete hiç gitmem ve dün akşam puro içmiştim çok sıkıştım gece bağırsaklarım çalıştı herhalde bende tuvalete gittim. Sabah resmen daha hafif kalktım ya. bu sabah bu kadar eksik çıkmamın sebebi de bu olabilir mi. H.içi hiç tartılmadım yani perşembe kaçtım bu sabahki kilomla arada ne kadar bir fark oldu anlayamadım.
Bir de içtiğim suyu da 2 litrenin üstünde tutuyorum artık. Birde akşamları maydanoslu çay içiyorum.
Çabalıyorum yani kızlaaaaaaaaaaaaaarrrr arada bir yaptığım kaçamakları değilde bunları vurun yüzüme
şaka şaka hepsini vurun.
Mahu gelmiycek mi yaaa :44:
Püsküüt bu hafta liseyi yayınlama sırası bizim takımdaydı ama o görevi sen üstleniyorsun dimi yanlış bilmiyorum yani. Bir daha ceza yemiyelim de
Eminoş işalla bu hafta da dereceye girersin.
bır hukukcunun ellerınden yasaga karsı cumlerler:)))
Ben keyf alacaksam yasaklardan yanayım. NET.
Alkol benı ılgılendırmıyor valla... sıgaraya ıllet oluyorum..
Bazen dıyorum tek tek ıcenlerın elınden alayım kırıp atayım..ustune tokat da atabılırım...sınırlı ınsanım...
ınsanlar! kendınıze gelın de dıyeyım:))
Yuzucumun bırı (kı %83 antrenoruyum) alkol bagımlısı..
Bagımlı derken... her daım degıl ama dagıtıyor arada topla toplayabılırsen.
Muthıs basarıları var.
Avustralya'lı.
Ama sırf su alkol yuzunde sırtında yukle bosa tırmanıyor.
Ona bıle dıyorum "sıgara ıcseydın doverdım senı" dıye.
%83 ben de etkılenıyorum ondan dogal olarak.
ısaret ve basparmagı kullanarak bıleklerı olcelım...
ıkı parmak ust uste mı bınıyor?
ucu ucuna mı degıyor?
arada bosluk mu kalıyor gıbı...
Benım arada bosluk kalıyor..1.4cm kadar
( bıraz sonra bıraz sonra dıye dıye...mayalamadım.
Yogurtsuz kaldım ufffff.
Sutcuyum o zaman bugun.........ıyyyyyyyyyyyyyyyyyy aynı sey degıl kıı
ısaret ve basparmagı kullanarak bıleklerı olcelım...
ıkı parmak ust uste mı bınıyor?
ucu ucuna mı degıyor?
arada bosluk mu kalıyor gıbı...
Benım arada bosluk kalıyor..1.4cm kadar
oooo Ilknur guzel olacak o zaman:))
OOOOO o ne ınce bılekler oyle...
O zaman keske ben yazmasaydım benımkılerı.
:)))
e tesekkur ederiz Puskuut..
katkin buyuk:))
Kızlar, hem takım olarak 2.liğinizi, hem de conceptin bireyselde aldığı 2.liği tebrik ediyorum.
E benim de payım var nasıl olsa di mi ama?
merhaba
ben 8.takımdan kaptan yardımcısıyım
bol eksili güzel bir hafta diliyorum
sizi ziyaret etme sebebimi yazıyım,bu hafta bir karar alıp bir haftanın sonunda takımımızda kilo veremeyip kilo alan arkadaşlarımıza bir ceza verdik, bu önümüzdeki haftalarda devam edecek.
ceza şu şekilde;diğer takımları ziyaret ederek kendini ifşa edecek . bunu yürürlüğe ben koydum buda ilk uygulama haftamız ve benn ilk haftadan kendi kazdığım kuyuya düştüm
'ben geçen hafta sonu 3 gün boyunca yediklerime dikkat etmeyerek ve her şey den yiyerek kendime ve takımıma ihanet ettimsonucundada hafta içi o kadar dikkat etmeme rağmen +500gr aldım çok pişmanım:2:şimdide cezamı çekiyorum
sizlere tavsiyem şudur ki inanın değmiyor,zaten midede küçülüyor yemekten sonra çok rahatsız oluyor insanhiç gerek yok yani böyle şeylere
şurda yaza ne kaldı dicemde yaz geldi bile,herkes üfür üfür gezerken ben aldığım 500 grmla derdime yanayım,bu hafta sporada gitmedim zaten,yedim içtim oturdumayy yazarken utandım ya
cezamı tamamladım
sevgiler
merhaba
ben 8.takımdan kaptan yardımcısıyım
bol eksili güzel bir hafta diliyorum
sizi ziyaret etme sebebimi yazıyım,bu hafta bir karar alıp bir haftanın sonunda takımımızda kilo veremeyip kilo alan arkadaşlarımıza bir ceza verdik, bu önümüzdeki haftalarda devam edecek.
ceza şu şekilde;diğer takımları ziyaret ederek kendini ifşa edecek . bunu yürürlüğe ben koydum buda ilk uygulama haftamız ve benn ilk haftadan kendi kazdığım kuyuya düştüm
'ben geçen hafta sonu 3 gün boyunca yediklerime dikkat etmeyerek ve her şey den yiyerek kendime ve takımıma ihanet ettimsonucundada hafta içi o kadar dikkat etmeme rağmen +500gr aldım çok pişmanım:2:şimdide cezamı çekiyorum
sizlere tavsiyem şudur ki inanın değmiyor,zaten midede küçülüyor yemekten sonra çok rahatsız oluyor insanhiç gerek yok yani böyle şeylere
şurda yaza ne kaldı dicemde yaz geldi bile,herkes üfür üfür gezerken ben aldığım 500 grmla derdime yanayım,bu hafta sporada gitmedim zaten,yedim içtim oturdumayy yazarken utandım ya
cezamı tamamladım
sevgiler
Sabah:
1 kase mercimek çorbası
2 dilim kepek ekmek
Öğlen
1 pors pirinç pilavı
1 karnıyarık
Ara:
1 şeftali
7-8 erik
Akşam:
1 pors pirinç pilavı (kötü oldu 2 kere)
biraz et kavurma
Karpuz
Su:+
Spor:-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?