Kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnnn.
Beroş bu hafta dahil oluyosun dimi artık.
Mahuru da merak ettim bütün hafta yoktu
Ya ben bu hafta çok yoğunum. Hem iş olarak hem okul olarak. Bu hafta sonu son sınavları verip mezun oluyorum umarım. Bu sebeple deli gibi çalışıcam beybiler. her gün 5 mesaj yazabilirim sanırım en kötü ihtimalle eve gidince girerim. Yani izniniz olursa bu hafta kaptanlık görevini eminoşa attımzaten pek bi kaptan olduğum söylenemez ama
Hehhe tembelliğe alışınca zor oluyor ama dediğin gibi bi' başlasan devamı gelir, ne harika bir duygu hatırlasanaaayemekten yana sorun yok biliyorum ama sporla ne kadar daha sağlıklı ve süper olursun sne bir düşün hemen başla bugünnn
Bi' ara doluydu ama boşaltmmıştımm
günaydın fıstıkgunaydın 6. takımın fit güzel bayanları
Kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnnn.
Ya ben bu hafta çok yoğunum. Hem iş olarak hem okul olarak. Bu hafta sonu son sınavları verip mezun oluyorum umarım. Bu sebeple deli gibi çalışıcam beybiler. her gün 5 mesaj yazabilirim sanırım en kötü ihtimalle eve gidince girerim. Yani izniniz olursa bu hafta kaptanlık görevini eminoşa attımzaten pek bi kaptan olduğum söylenemez ama
günaydın fıstık
tatlım ev işini halledeyim öyle dahil olayım diye düşünüyorum ama yok dahil ol derseniz ok yine de okulların kapanmasını bekliyorum taşınmak için o dönem buraya sık girebilirmiyim bilemiyorum.idare ederiz derseniz problem yok
Ne zaman istersen o zaman gel beybi nasıl olsa artık gün içinde bize görünüyorsun. Rahat olduğun zaman tekrar listelere dahil olursun ozaman
Ozaman ben başlıyorum derslerimeee
Günaydın kızlar nasılsınızzzzz
yooo hıc oyle 'son olur' deme.
Dusecek. Emın ol dusecek.
'Insaellah dusse de bısey olmasın.. Rabbım korusun' de.
Netıcede ne kadar yara bere o kadar zekı akıllı:)))
...bızımkı de dusmezdı.
"hıc dusmedı" derdım ama gel de sımdı bak...
Bacakları annesının bacakları gıbı obek obek mor...yuzu mor, kollar mor...
Nerde oluyor kımbılır.. dedıgım gıbı annesı gıbı, kendısının de haberı yoktur nerede oldugundan:)))
yarası olmuyor ama.. zaten parkları da kaucuk dosemelı secıyoruz falan o sebeple yarası yok.
cok gecmıs olsun...
ahh bebişim en sevmediğim şey yeşillik balık yanı harici hiç yiyemiyorum.veee akşam yemeğini dün de yemedim.salata yerine ne olabilir mesala eminem
evet canım cuma oldumu balık zamanı bende de biliyosunuz ama bu hafta sonu gitmicem anneme eşimle belki mudanyaya gider yeriz.bayadır gitmiyoruz.
bitti bebişim bitti ne kaldı şunun şurasında cücük kadar zaman kaldı.sen neleri atlattın.
bebeğim hiiiçç üzülme çocuk dediğin düşe kalka büyür benim kızımın bacaklarını bi görsen leopar deseni şeklinde morluk kaynıyo.bak bi olayı anlatayım.2-3 hafta önce annem ben ve beren(kızım) hamama gittik.kese atan kadın berene gel seni de keseleyeyim dedi.o da mırın kırın kabul etti.kadın kızıma sordu'neden senin heryerin mor hiç dikkat etmiyomusun koşarken' dedi.kızım da 'düşerken olmadı ki' dedi.kadın bana öyle bi bakış attı ki dedim şimdi polisi çağıracak çocuk dövüyo bu kadın diye beni göstererek.ben kızıma ısrarla annecim oynarken oldu ya dedim.kızım inatla yooo dedi.nasıl ter döktüğümü anlatamam size.kızımın son kelimesi 'yatağıma yatarken karyolamın tahtasına vurdum.'öldüm öldüm dirildim yani
teşekkürler bebeğim sen nasılsın.özledik seni yahuu.çocuklar nasıl atlattınız mı biraz hastalıkları.eet canım kilo konusunda saldım biraz kendimi ama toparlıyorum inşallah bu sefer hedefime ulaşıcam.
Çok güldüm deli kız :) Nişanlısın nişanlı daha
Ya tabi 187 gün oldu görmedim, aramız iyi heralde bu ara pek konuşamıyoruz ki şafak beni çapraza aldı sıkıştırıyor sanırım..
Ah ahh o kesin öyle bence de zaten manyaktı şimdi zırmanyak olcakKıskançlığı bitmez onun ama işin ilginci ben küçük bi şeyi kıskansam bana dediği de şu: " Bıktım şu saçmasapan kıskançlıklarından, benim aklıma bile gelmez, bana güvenmiyosun." Sanki benim aklıma geldiğinden manyakkk !!!
Sana aşkolsun Zeynoo akıma bile gelmedinn!!!
Hem kendini salmış olsan şu an burda işin ne, çocuk doğurmuşsun sen o kadar + olacak mecbur, önemli olan hemen harekete geçmektee
Oyy kıyamam ya ama çocuk u düşecek yaniii..çok hassas bir annesin çok tatlısın :) Amaa Allah korusun bi şey olmasın da düşmesin de bu kadar telaş yapma, kendini kötü de hissetme, bi anlık bi şey o, yerinde durmaz ki hopp yerde :26:
Oooo Medii..nerelerdesin bakim senn..canım ben yavaş yavaş veriyorum zaten biliyosun yani ama sevindim zayıf olmana tebrik ederimm, bekleriz her zaman Medicim
Çok fena hem de 63 gün müBen 187 gün oldu görmedim hiç.. Artık ben bile şaşıyorum halime yaaa Şafak sıkıştırması evet, başka büyük bir derdim yok şükür Son ayım bence de haklısınız
İnşallahh güzel ve çabucak geçen bir hafta olur veee kilo vermiş bir şekilde geçsin tabii
Günaydıngunaydın 6. takımın fit güzel bayanları
Kaptanım iyi çalışmalar başarılarKızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnnn.
bugün leslie ile başlamayı düşünüyorum inşallah niyetine girdim bakalım.bi ev işini halletsem yürüyüş bandı alıcam ama olmadı bi türlü yaz gelsin okullar bitsin hemen aramalara başlıycam evi
Günaydın
Kaptanım iyi çalışmalar başarılar
Canım yürüyüş bandını kullanan biri olarak pek tavsiye etmem çünnkü çok sıkıcı yürüyosun koşuyosun sabit yerindesin sıkıyor insanı tv karşısında da olsan olmuyor kendi adıma konuşayım bem çok sıkıldım dışarda yürümek bence daha eğlenceli yine de sen bilirsin
günaydın tatlım iyiyiz sen nasılsın.minik oğluşun nasııılll.
bu arada kızçelerim komşum yürüyüşe gidelim dedi hemen evvveeeeeetttt dedim.yarım saat sonra 5 km yürüyüş yapacağıııımmmm
ben istedim bi göz allah verdi göz bankası
Oğluşumda iyi teyzesi
Ooo süpermiş yaaaa beni de alsanız yanınıza ne güzel olurdu....
gel tatlışım bir ki bir ki yürürüz asker gibi
Hemen geliyorum demeyi çok isterdim keşke benimde gel yürüyüşe gidelim diyem komsularım olsa ancak çaya pasta böreğe çağırıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?