Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnnn.
Beroş bu hafta dahil oluyosun dimi artık.
Mahuru da merak ettim bütün hafta yoktu

Ya ben bu hafta çok yoğunum. Hem iş olarak hem okul olarak. Bu hafta sonu son sınavları verip mezun oluyorum umarım. Bu sebeple deli gibi çalışıcam beybiler. her gün 5 mesaj yazabilirim sanırım en kötü ihtimalle eve gidince girerim. Yani izniniz olursa bu hafta kaptanlık görevini eminoşa attım zaten pek bi kaptan olduğum söylenemez ama

günaydın cnm kolaylıklar olsun
açıköğretim final haftası sanırsam çalış biz idare ederiz ama arada görünmemezlk yapma merak ederiz
mahurdan haber yok galiba
fotosda dönmedi
yelizin tayin işi belli oldu erzincana çıkmış tayinleri ama gelip gelmeyeceği hakkında net bi bilgim yok

eminecim günaydınn yaahu bu bilek ölçüssü demişssn benim baş parmağım orta parmağım üstüne gelıyor
cm olarak ölçmedim
nasılı makbulmuş ki

bugün leslie ile başlamayı düşünüyorum inşallah niyetine girdim bakalım.bi ev işini halletsem yürüyüş bandı alıcam ama olmadı bi türlü yaz gelsin okullar bitsin hemen aramalara başlıycam evi

gunaydın 6. takımın fit güzel bayanları
günaydın fıstık

tatlım ev işini halledeyim öyle dahil olayım diye düşünüyorum ama yok dahil ol derseniz ok yine de okulların kapanmasını bekliyorum taşınmak için o dönem buraya sık girebilirmiyim bilemiyorum.idare ederiz derseniz problem yok

Ne zaman istersen o zaman gel beybi nasıl olsa artık gün içinde bize görünüyorsun. Rahat olduğun zaman tekrar listelere dahil olursun ozaman

Ozaman ben başlıyorum derslerimeee

Ne zaman istersen o zaman gel beybi nasıl olsa artık gün içinde bize görünüyorsun. Rahat olduğun zaman tekrar listelere dahil olursun ozaman

Ozaman ben başlıyorum derslerimeee

evet tatlım bende bu şekilde düşündüm 15-20 gün sonra izin almaktansa şimdi böyle takılayım.taşınma işimi hallettikten sonra listeye de girerim.sana iyi dersler beybi

pazar günü listelerim
sabah:
-1 haşlanmış yumurta
-1 domates
-1 salatalık
-1 dilim beyaz ekmek(diğerinden kalmamış)
-1 çatal labne peyniri
-1 çay kaşığı bal
-1 fincan 9 otlu çay
ara:
yok
öğle:
-1 activia yoğurt meyveli
-malesef tel kadayıf tatlısı (bayaaaa bi yedim)
ara:
-4 kara dut
akşam:
yok
tatlı yüzünden yemedim
su:2.5 litre
spor: yok

Günaydın kızlar nasılsınızzzzz

günaydın tatlım iyiyiz sen nasılsın.minik oğluşun nasııılll.
bu arada kızçelerim komşum yürüyüşe gidelim dedi hemen evvveeeeeetttt dedim.yarım saat sonra 5 km yürüyüş yapacağıııımmmm
ben istedim bi göz allah verdi göz bankası

Çok teşekkür ederim kızlar ne yapayım huyum kurusun çok hassasım vurdum duymaz olamıyorum

gunaydın 6. takımın fit güzel bayanları
Günaydın
Kaptanım iyi çalışmalar başarılar

Canım yürüyüş bandını kullanan biri olarak pek tavsiye etmem çünnkü çok sıkıcı yürüyosun koşuyosun sabit yerindesin sıkıyor insanı tv karşısında da olsan olmuyor kendi adıma konuşayım bem çok sıkıldım dışarda yürümek bence daha eğlenceli yine de sen bilirsin

Merhaba 6.takımcım..

concepte bir not bırakmaya geldim..

concept,

Sana bir soru soracaktım.. dedim ki buna anca concept cevap verir................de soruyu unuttum anacım!
Ben kiloyu sanırım beyinden vermeye başladım!
Demek ki hedefe ulaşınca merhaba delilik.. merhaba mutluluk!

Hatırlayınca sormayı planlıyorum..

Son düzenleme:

ne bileyim yazın kızım evde olacak.onu bırakıp çıkamam yürüyüşe bide sabah sporu yaptım yaptım sonra tembellik oluyo kalıyo yaa bende belki yürüyüş bandı olsa açarım müzik yürürüm diye düşünüyorum ama herkeste aynı söylüyo senin gibi.acaba boşuna mı diyorum kendi kendime de

Oğluşumda iyi teyzesi
Ooo süpermiş yaaaa beni de alsanız yanınıza ne güzel olurdu....

Hemen geliyorum demeyi çok isterdim keşke benimde gel yürüyüşe gidelim diyem komsularım olsa ancak çaya pasta böreğe çağırıyorlar

tatlım benimkide sattı misafiri gelecekmiş akşamüstü gidelim diyo ama benim kız gelecek okuldan o saatte.ben leslie ablaya bi göz kırpayım bari napiiimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…