bende sizi özledim canım. arada girip bakıyorum duruyor musunuz diye görüncede mutlu oluyorum :) bende girmek istiyorum tekrar ama hala çok yoğunum hiç pc başına geçemediğim günlerde oluyor ,hastalık kalmadı şükür herşey yolunda , enescikte reflü var ilaç kullanyoruz canım 2 aya geçmezse endoskopi olacak hala iştahsız ,kızım iyi diş falan patlatıyoruz onun dışında güzel gidiyor hayatahh bebişim en sevmediğim şey yeşillik balık yanı harici hiç yiyemiyorum.veee akşam yemeğini dün de yemedim.salata yerine ne olabilir mesala eminem
evet canım cuma oldumu balık zamanı bende de biliyosunuz ama bu hafta sonu gitmicem anneme eşimle belki mudanyaya gider yeriz.bayadır gitmiyoruz.
bitti bebişim bitti ne kaldı şunun şurasında cücük kadar zaman kaldı.sen neleri atlattın.
bebeğim hiiiçç üzülme çocuk dediğin düşe kalka büyür benim kızımın bacaklarını bi görsen leopar deseni şeklinde morluk kaynıyo.bak bi olayı anlatayım.2-3 hafta önce annem ben ve beren(kızım) hamama gittik.kese atan kadın berene gel seni de keseleyeyim dedi.o da mırın kırın kabul etti.kadın kızıma sordu'neden senin heryerin mor hiç dikkat etmiyomusun koşarken' dedi.kızım da 'düşerken olmadı ki' dedi.kadın bana öyle bi bakış attı ki dedim şimdi polisi çağıracak çocuk dövüyo bu kadın diye beni göstererek.ben kızıma ısrarla annecim oynarken oldu ya dedim.kızım inatla yooo dedi.nasıl ter döktüğümü anlatamam size.kızımın son kelimesi 'yatağıma yatarken karyolamın tahtasına vurdum.'öldüm öldüm dirildim yani
teşekkürler bebeğim sen nasılsın.özledik seni yahuu.çocuklar nasıl atlattınız mı biraz hastalıkları.eet canım kilo konusunda saldım biraz kendimi ama toparlıyorum inşallah bu sefer hedefime ulaşıcam.
kelebeğim buralardayım canım diyet falan dolanıyorum :) çok zayıflamadım ama az az veriyorum bir ay sonra dügün var :) 2 kg daha vermeye çalışacağım inşallah, sende güzel verdin öyle deme ,şafak sayıyorsun aynı zamanda ,stres vs derken güzel gitti kilolar maşallah.
Çok güldüm deli kız :) Nişanlısın nişanlı daha
Ya tabi 187 gün oldu görmedim, aramız iyi heralde bu ara pek konuşamıyoruz ki şafak beni çapraza aldı sıkıştırıyor sanırım..
Ah ahh o kesin öyle bence de zaten manyaktı şimdi zırmanyak olcakKıskançlığı bitmez onun ama işin ilginci ben küçük bi şeyi kıskansam bana dediği de şu: " Bıktım şu saçmasapan kıskançlıklarından, benim aklıma bile gelmez, bana güvenmiyosun." Sanki benim aklıma geldiğinden manyakkk !!!
Sana aşkolsun Zeynoo akıma bile gelmedinn!!!
Hem kendini salmış olsan şu an burda işin ne, çocuk doğurmuşsun sen o kadar + olacak mecbur, önemli olan hemen harekete geçmektee
Oyy kıyamam ya ama çocuk u düşecek yaniii..çok hassas bir annesin çok tatlısın :) Amaa Allah korusun bi şey olmasın da düşmesin de bu kadar telaş yapma, kendini kötü de hissetme, bi anlık bi şey o, yerinde durmaz ki hopp yerde :26:
Oooo Medii..nerelerdesin bakim senn..canım ben yavaş yavaş veriyorum zaten biliyosun yani ama sevindim zayıf olmana tebrik ederimm, bekleriz her zaman Medicim
Çok fena hem de 63 gün müBen 187 gün oldu görmedim hiç.. Artık ben bile şaşıyorum halime yaaa Şafak sıkıştırması evet, başka büyük bir derdim yok şükür Son ayım bence de haklısınız
İnşallahh güzel ve çabucak geçen bir hafta olur veee kilo vermiş bir şekilde geçsin tabii
kelebeğim buralardayım canım diyet falan dolanıyorum :) çok zayıflamadım ama az az veriyorum bir ay sonra dügün var :) 2 kg daha vermeye çalışacağım inşallah, sende güzel verdin öyle deme ,şafak sayıyorsun aynı zamanda ,stres vs derken güzel gitti kilolar maşallah.
istiyorum ama totom kalkmıyo yemek konusunda dert yok biliyosun da spor olayı salon varken iyiydi de şimdi saldım kendimi hemde birsürü spor cdsi indirdim netten hepsini yükledim de kalkıp yapmıyorum bir kere başlasam devamı gelecek başlangıcı yapmıyorum yaaa.bu arada tatlım senin özel mesaj kutun dolmuş sana mesaj göndermiştim ilk buraya geldiğimde gitmedi dedi.
Kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnnn.
Beroş bu hafta dahil oluyosun dimi artık.
Mahuru da merak ettim bütün hafta yoktu
Ya ben bu hafta çok yoğunum. Hem iş olarak hem okul olarak. Bu hafta sonu son sınavları verip mezun oluyorum umarım. Bu sebeple deli gibi çalışıcam beybiler. her gün 5 mesaj yazabilirim sanırım en kötü ihtimalle eve gidince girerim. Yani izniniz olursa bu hafta kaptanlık görevini eminoşa attımzaten pek bi kaptan olduğum söylenemez ama
eminecim günaydınn yaahu bu bilek ölçüssü demişssn benim baş parmağım orta parmağım üstüne gelıyor
cm olarak ölçmedim
nasılı makbulmuş ki
Orta degil isaret ile basparmak.
Makbul bi olcu yok.
Kemik kalinligi falan olcmeye calistigim.
Mesela ilknurun parmaklari neredeyse bilegini dolaniyormus...
Benim ise aciklik kaliyor hem de1.4cm
Yani bu benim iri kemikli Ilknur'un ise ince kemikli oldugunu gosterir.
Baska bi deyis daha var ama bana ayip olur hehehehhee
Bu durumda biz ayni boyda ve hatta ayni yagsiz kutle agirligina sahip olsak da
(Ornek veriyorum) 60kg bende "kemiklerin sayiliyor" dedirtir Ilknur'da ile ideal durur...gibi
Nasilllll Erzincan? Yeliz memnun mu? Gerci vatan diyordu, memnundur muhakkak.
Çok teşekkür ederim kızlar ne yapayım huyum kurusun çok hassasım vurdum duymaz olamıyorum
Merhaba 6.takımcım..
concepte bir not bırakmaya geldim..
concept,
Sana bir soru soracaktım.. dedim ki buna anca concept cevap verir................de soruyu unuttum anacım!
Ben kiloyu sanırım beyinden vermeye başladım!
Demek ki hedefe ulaşınca merhaba delilik.. merhaba mutluluk!
Hatırlayınca sormayı planlıyorum..
E takil kardesine. Baklava yapmayacak miydi? Sen de baklava olmasa da citir hani gobegi yaparsin hehe
Bekliyorummm:)))
concept,
Soruyu hatırladım! :122:
Link vermek yasak olduğu için görsel ekliyorum.
Kendi verilerimi girdim, ne olmuşum bi'bakınayım diye..
Sorum şu: Yanına çarpı da koydum zaten..
Yağsız vücut ağırlığı diye bir şey yazıyor ya.. Bu nereden biliyor benim vücudumda ne kadar yağ olduğunu? Belki kemiklerim kalın.. Belki ince..
Bu hesaplama yöntemi akla uygun mudur? Sallayayım gitsin mi?
bence boşuna gittim yüklü bi miktar para verip koşu bandı aldım yok şu özelliği olsun şu da olsun bu da olsun diye zaten sadece yürüdüm ara ara koştum zaten mayısta aldım ekimde hamile olduğumu öğrendim düşük riski de olunca pek kullanamadım sonrada sattı eşim gereksiz diyorum diye emine kızmasın :26::26::26:ne bileyim yazın kızım evde olacak.onu bırakıp çıkamam yürüyüşe bide sabah sporu yaptım yaptım sonra tembellik oluyo kalıyo yaa bende belki yürüyüş bandı olsa açarım müzik yürürüm diye düşünüyorum ama herkeste aynı söylüyo senin gibi.acaba boşuna mı diyorum kendi kendime de
neyse sağlık olsun leslie teyzeyi tavsiye ederim o da çok zevkli anlamıyorsun bile bi bakıyorsun bitiveriyortatlım benimkide sattı misafiri gelecekmiş akşamüstü gidelim diyo ama benim kız gelecek okuldan o saatte.ben leslie ablaya bi göz kırpayım bari napiiimmm
aşk olsun emine ben sana vurdum duymaz mısın dedim tesüf ederim arkadaşım bak şimdi ağlarım gelme üzerimeBi sn... bi sn...
Burada ben vurdumduymaz mi oldum...anlamadim.
Sen biliyor musun kizimin ılk dustugu gun tarih ve saat hala aklimda.. unutamam.
Nasil kizmistim kendime tum hafta boyunca... vurdum duymaz heeeeee
:)))
Cidden Yeliz hiç girmez olduuu..
Ya sevinmemiş olabilir, Batı istiyorlardı sanırm, ben çok sevinemedm :26:
Aslında bir diğer açıklaması da benim parmaklarım çok uzun
Dogru diyor esin...ya da cok da dogru demiyor...uf bilemedimbence boşuna gittim yüklü bi miktar para verip koşu bandı aldım yok şu özelliği olsun şu da olsun bu da olsun diye zaten sadece yürüdüm ara ara koştum zaten mayısta aldım ekimde hamile olduğumu öğrendim düşük riski de olunca pek kullanamadım sonrada sattı eşim gereksiz diyorum diye emine kızmasın :26::26::26:
neyse sağlık olsun leslie teyzeyi tavsiye ederim o da çok zevkli anlamıyorsun bile bi bakıyorsun bitiveriyor
aşk olsun emine ben sana vurdum duymaz mısın dedim tesüf ederim arkadaşım bak şimdi ağlarım gelme üzerime
canım benim senin için demedim ben hamile kaldığımdan beri böyleyim herşeye çok çok dikkat ederim memleketteki çocuk dokturumuz bile her seferinde kızar bana yanlış yapıyorsun diye ne yapaym olmuyor şimdi eymeni hergün parka götürüyorum elini yere sürse acaba mikrop kapar mı diye takıntılar başlıyor eşim de benim tam tersim çok rahat boşver mikroba da alışsınmış
Himmm Lcarnis ve protein tozu...bayagi giristi bu ise yani:)))tatlım o çok ağır çalışıyo bide protein tozu ve l-carnitine alıyo ben onlara pek uyamam bide haftada 1 yanyana geliyoruz annemin evi benim evime 2 vesait
Ben de sevinemedim acikcasi.Cidden Yeliz hiç girmez olduuu..
Ya sevinmemiş olabilir, Batı istiyorlardı sanırm, ben çok sevinemedm :26:
Dogru diyor esin...ya da cok da dogru demiyor...uf bilemedim
Sunu soyleyeyim... pimpirikli degilim ben ama Fatma benim 6.gebeligimin urunu..yani aslinda pimpirikli olmak konusunda hak sahibiyim:)) yine de girmedim o ise.
Zaten benim takintilarim var, yetiyolar bana da kizima da:))
Himmm Lcarnis ve protein tozu...bayagi giristi bu ise yani:)))
Valla Ilknur bi yolunu bul 50 de olsan fit gorunmek baska bisey.
Ben de sevinemedim acikcasi.
Ama hayirlisi ya...belli olmaz hayir nereden gelir ne eder insana.
Ya ama kendisi gelse iyiydiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?