Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bende sizi özledim canım. arada girip bakıyorum duruyor musunuz diye görüncede mutlu oluyorum :) bende girmek istiyorum tekrar ama hala çok yoğunum hiç pc başına geçemediğim günlerde oluyor ,hastalık kalmadı şükür herşey yolunda , enescikte reflü var ilaç kullanyoruz canım 2 aya geçmezse endoskopi olacak hala iştahsız ,kızım iyi diş falan patlatıyoruz onun dışında güzel gidiyor hayat

kelebeğim buralardayım canım diyet falan dolanıyorum :) çok zayıflamadım ama az az veriyorum bir ay sonra dügün var :) 2 kg daha vermeye çalışacağım inşallah, sende güzel verdin öyle deme ,şafak sayıyorsun aynı zamanda ,stres vs derken güzel gitti kilolar maşallah.

Sorma Medii..ne stresler yaa artık var yaa..cildim bile bozuldu, anında başıma mideme vuruyor can sıkkınlığı, elimden geldiğince rahat tutmaya çalışıyorum işe vermeye çalışıyorum kafamı ama bu kadar zor olacağını bilmiyordum

Sen de çok güzel vermişsin tebrik ederim Mediii

concept,

Soruyu hatırladım! :122:

Link vermek yasak olduğu için görsel ekliyorum.
Kendi verilerimi girdim, ne olmuşum bi'bakınayım diye..

Sorum şu: Yanına çarpı da koydum zaten..
Yağsız vücut ağırlığı diye bir şey yazıyor ya.. Bu nereden biliyor benim vücudumda ne kadar yağ olduğunu? Belki kemiklerim kalın.. Belki ince..

Bu hesaplama yöntemi akla uygun mudur? Sallayayım gitsin mi?

E takil kardesine. Baklava yapmayacak miydi? Sen de baklava olmasa da citir hani gobegi yaparsin hehe

Emredersiniz komutanim...siz hic dert etmeyin... bekliyoruz sizi.
(Bilg ile ilgili oneride bulundun mu? Ben daha son sayfaya ulasamadim)

eminecim günaydınn yaahu bu bilek ölçüssü demişssn benim baş parmağım orta parmağım üstüne gelıyor
cm olarak ölçmedim
nasılı makbulmuş ki

Orta degil isaret ile basparmak.
Makbul bi olcu yok.
Kemik kalinligi falan olcmeye calistigim.
Mesela ilknurun parmaklari neredeyse bilegini dolaniyormus...
Benim ise aciklik kaliyor hem de1.4cm
Yani bu benim iri kemikli Ilknur'un ise ince kemikli oldugunu gosterir.
Baska bi deyis daha var ama bana ayip olur hehehehhee
Bu durumda biz ayni boyda ve hatta ayni yagsiz kutle agirligina sahip olsak da
(Ornek veriyorum) 60kg bende "kemiklerin sayiliyor" dedirtir Ilknur'da ile ideal durur...gibi

Nasilllll Erzincan? Yeliz memnun mu? Gerci vatan diyordu, memnundur muhakkak.

Aslında bir diğer açıklaması da benim parmaklarım çok uzun

Çok teşekkür ederim kızlar ne yapayım huyum kurusun çok hassasım vurdum duymaz olamıyorum

Bi sn... bi sn...
Burada ben vurdumduymaz mi oldum...anlamadim.
Sen biliyor musun kizimin ılk dustugu gun tarih ve saat hala aklimda.. unutamam.
Nasil kizmistim kendime tum hafta boyunca... vurdum duymaz heeeeee

:)))

Cidden Yeliz hiç girmez olduuu..
Ya sevinmemiş olabilir, Batı istiyorlardı sanırm, ben çok sevinemedm :26:

Bekliyorummm:)))

Aynen sall gitsin...
BKi ya da Turkcesi ile VKIleri de salla gitsin.
Mesela benim boy1.61 kilo 69...e ben kilolu cikiyorum.
Ben kilolu muyum yaw))
Saka bi yana beni yazsan max48kg yagsiz kutle diyecek...e ama benim 61kg o ne olacak
Her gun tanita bana yalan mi soyluyor )
O hesaplamalar kondisyon aletlerinin verdigi olculer gibi belli bi erkek veya belli bir bayana gore baz aliniyor.
Ben -kendi adima konusuyorum- hic belli bir bayan degilimdir:))

Ahali cuma gunu kilom 69.4-69.8kg civari olacaktir, bilginize.
Yavaslatmaya basladim...insaellah beceririm.
Ekleyeceklerim;
Dut kurusu
Muz
Ananas kurusu (sekersizi)
Tavuk eti (1, 8kg bu hafta)
Barbunya (iki ogun)
Karpuz (1porsiuon=1/2dilim..gecen hafta start vermistim)
Bi de bu hafta 4kg cig ringa yiyecegim (buzlukta cok kaldi)--> oldukca yagli ve protein orani yuksek bi balik.
Hesapladim...min 69.4kg olurum cuma gunu.

bence boşuna gittim yüklü bi miktar para verip koşu bandı aldım yok şu özelliği olsun şu da olsun bu da olsun diye zaten sadece yürüdüm ara ara koştum zaten mayısta aldım ekimde hamile olduğumu öğrendim düşük riski de olunca pek kullanamadım sonrada sattı eşim gereksiz diyorum diye emine kızmasın :26::26::26:
tatlım benimkide sattı misafiri gelecekmiş akşamüstü gidelim diyo ama benim kız gelecek okuldan o saatte.ben leslie ablaya bi göz kırpayım bari napiiimmm
neyse sağlık olsun leslie teyzeyi tavsiye ederim o da çok zevkli anlamıyorsun bile bi bakıyorsun bitiveriyor
Bi sn... bi sn...
Burada ben vurdumduymaz mi oldum...anlamadim.
Sen biliyor musun kizimin ılk dustugu gun tarih ve saat hala aklimda.. unutamam.
Nasil kizmistim kendime tum hafta boyunca... vurdum duymaz heeeeee

:)))
aşk olsun emine ben sana vurdum duymaz mısın dedim tesüf ederim arkadaşım bak şimdi ağlarım gelme üzerime
canım benim senin için demedim ben hamile kaldığımdan beri böyleyim herşeye çok çok dikkat ederim memleketteki çocuk dokturumuz bile her seferinde kızar bana yanlış yapıyorsun diye ne yapaym olmuyor şimdi eymeni hergün parka götürüyorum elini yere sürse acaba mikrop kapar mı diye takıntılar başlıyor eşim de benim tam tersim çok rahat boşver mikroba da alışsınmış

Dogru diyor esin...ya da cok da dogru demiyor...uf bilemedim
Sunu soyleyeyim... pimpirikli degilim ben ama Fatma benim 6.gebeligimin urunu..yani aslinda pimpirikli olmak konusunda hak sahibiyim:)) yine de girmedim o ise.
Zaten benim takintilarim var, yetiyolar bana da kizima da:))
tatlım o çok ağır çalışıyo bide protein tozu ve l-carnitine alıyo ben onlara pek uyamam bide haftada 1 yanyana geliyoruz annemin evi benim evime 2 vesait
Himmm Lcarnis ve protein tozu...bayagi giristi bu ise yani:)))
Valla Ilknur bi yolunu bul 50 de olsan fit gorunmek baska bisey.
Ben de sevinemedim acikcasi.
Ama hayirlisi ya...belli olmaz hayir nereden gelir ne eder insana.
Ya ama kendisi gelse iyiydiii

Kizimla cikalim bisiklet turu yapalim dedim..
Git git MarmaraPark'a parkettim...
Yakin ama cok gidebildigim bi yer degil...
Meger Bath&bodyworks varmis orada.
Anammm cagirdi yine beni..aldim yine kokular kokularrr.
Ya benim bu koku merakim ne okacak ya.
Ustelik maliyetleri fiyatlarinin 100de1i bile degildir oyle dandiktirler, biliyorum.
Ama koku iste!
Simdi heryer kokuyor bana bileklerim ellerim her yerim:)))
Kahve koklayinca geciyor ya...icince de ustumuzdekiler gecer mi hehhee

nasıl yani 6 mı 5 kez düşük mü yaptın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…