Teşekkürler..Aynen sall gitsin...
BKi ya da Turkcesi ile VKIleri de salla gitsin.
Mesela benim boy1.61 kilo 69...e ben kilolu cikiyorum.
Ben kilolu muyum yaw))
Saka bi yana beni yazsan max48kg yagsiz kutle diyecek...e ama benim 61kg o ne olacak
Her gun tanita bana yalan mi soyluyor)
O hesaplamalar kondisyon aletlerinin verdigi olculer gibi belli bi erkek veya belli bir bayana gore baz aliniyor.
Ben -kendi adima konusuyorum- hic belli bir bayan degilimdir:))
nasıl yani 6 mı5 kez düşük mü yaptın....
Kizimla cikalim bisiklet turu yapalim dedim..
Git git MarmaraPark'a parkettim...
Yakin ama cok gidebildigim bi yer degil...
Meger Bath&bodyworks varmis orada.
Anammm cagirdi yine beni..aldim yine kokular kokularrr.
Ya benim bu koku merakim ne okacak ya.
Ustelik maliyetleri fiyatlarinin 100de1i bile degildir oyle dandiktirler, biliyorum.
Ama koku iste!
Simdi heryer kokuyor bana bileklerim ellerim her yerim:)))
Kahve koklayinca geciyor ya...icince de ustumuzdekiler gecer mi hehhee
Ahhhah dusuk olsaydilar...
Maalesef disgebelikti.
valla bugün leslie teyzeme yarım saatlik girişle merhaba dedim bakalım deamı gelecek mi?gelir gelir sevdim kendisini yarın 1 saatliğini yapmayı düşünüyorum+ komşum yarın sabahtan itibaren ürüyüşe gidelim dedi yine caymazsa başlayacağız yürüyüşlerebence boşuna gittim yüklü bi miktar para verip koşu bandı aldım yok şu özelliği olsun şu da olsun bu da olsun diye zaten sadece yürüdüm ara ara koştum zaten mayısta aldım ekimde hamile olduğumu öğrendim düşük riski de olunca pek kullanamadım sonrada sattı eşim gereksiz diyorum diye emine kızmasın :26::26::26:
neyse sağlık olsun leslie teyzeyi tavsiye ederim o da çok zevkli anlamıyorsun bile bi bakıyorsun bitiveriyor
aşk olsun emine ben sana vurdum duymaz mısın dedim tesüf ederim arkadaşım bak şimdi ağlarım gelme üzerime
canım benim senin için demedim ben hamile kaldığımdan beri böyleyim herşeye çok çok dikkat ederim memleketteki çocuk dokturumuz bile her seferinde kızar bana yanlış yapıyorsun diye ne yapaym olmuyor şimdi eymeni hergün parka götürüyorum elini yere sürse acaba mikrop kapar mı diye takıntılar başlıyor eşim de benim tam tersim çok rahat boşver mikroba da alışsınmış
Dogru diyor esin...ya da cok da dogru demiyor...uf bilemedim
Sunu soyleyeyim... pimpirikli degilim ben ama Fatma benim 6.gebeligimin urunu..yani aslinda pimpirikli olmak konusunda hak sahibiyim:)) yine de girmedim o ise.
Zaten benim takintilarim var, yetiyolar bana da kizima da:))
Himmm Lcarnis ve protein tozu...bayagi giristi bu ise yani:)))
Valla Ilknur bi yolunu bul 50 de olsan fit gorunmek baska bisey.
Ben de sevinemedim acikcasi.
Ama hayirlisi ya...belli olmaz hayir nereden gelir ne eder insana.
Ya ama kendisi gelse iyiydiii
valla bugün leslie teyzeme yarım saatlik girişle merhaba dedim bakalım deamı gelecek mi?gelir gelir sevdim kendisini yarın 1 saatliğini yapmayı düşünüyorum+ komşum yarın sabahtan itibaren ürüyüşe gidelim dedi yine caymazsa başlayacağız yürüyüşlere
hemde sağlam girişti bebişm.85 kilodan 70 kiloya indi hergün 8 km koşuyo e evin bi odası ağırlık bisiklet ve bilmediğim birsürü alet doldurdu.
benim sorunum bel çevresi aslında tatlım ben biraz mekik olayına ve yan çalışmaya girsem harika olacak ta işte yapmıyorum bile bile.
Amin emine.... rabbim kimseye yasatmasın seni de tebrik edwrim herşeyle çok güzel mücadele ediyorsun çok güçlü bir kadınsıngunaydinnnnn
aaaa Yeliz mi buradaydi...Ya Yeliz bi selam caksaydin...
Hilal cok sagol..
evet nadir-di... artik hersey olagan olmayabasladi.
Evet yilmadim 10kere daha yasasaydim yine sadece 3ay (ameliyat ve materyal-bebek-atildiktansonrasi zorunlu koruma ) korunur yine denerdim...
sukur ki gecti gitti
gelirse yine daha tecrubeli oldugumdan bahsederim ona hehehhe
ben de en fazla 2dis gebelik yasayani duydum.
Ama iste ust uste yasayinca olma olasiligi daha yuksek oljyor.
her ameliyat her hasar dis gebelik olasiligini arttiriyor..
en son tupum alindi ve akabinde sadece kimyasal gebelik yasadim ve sonra kizim geldi...sukur.
kimseye yasatmasin Rabbim.
Sagol Zeynep.
Seni bu saatte buralarda gormek ne guzel.
leslie teyzeyi yapmışım keslie
uykusuzluk yorgunluk misafir vardı az önce gitti offf çok yoruldum biraz önce asağıda yliss gördüm ama çıkmış geçmişi okuyuncaya yeliiiiiiiisssssssssssssssssssssssss nerelerdesin özledik seni.....
neyse kızlar herkese iyi geceler ve günaydın
gunaydinnnnn
aaaa Yeliz mi buradaydi...Ya Yeliz bi selam caksaydin...
Hilal cok sagol..
evet nadir-di... artik hersey olagan olmayabasladi.
Evet yilmadim 10kere daha yasasaydim yine sadece 3ay (ameliyat ve materyal-bebek-atildiktansonrasi zorunlu koruma ) korunur yine denerdim...
sukur ki gecti gitti
gelirse yine daha tecrubeli oldugumdan bahsederim ona hehehhe
ben de en fazla 2dis gebelik yasayani duydum.
Ama iste ust uste yasayinca olma olasiligi daha yuksek oljyor.
her ameliyat her hasar dis gebelik olasiligini arttiriyor..
en son tupum alindi ve akabinde sadece kimyasal gebelik yasadim ve sonra kizim geldi...sukur.
kimseye yasatmasin Rabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?