Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

selam kızlar sitede şuan kına gecesi var muzik çalıp duruyor afakanlar tepemde
tavarne muziği oldum olası sevmem gece yarısına kadar çek çekebilirsen
oyyyy sinir katsayım tavanda bu aralar neden se daha bi sinirli oldum allhdan hayırlısı
bi geçmişimi okuyayım

ayvalık tostu olmasın o ççelişkili tostun
akşamda karpuzlar hopp bu ara menulerde karpuz görüp duruyorum yahu meyveler içnde yağ oranı yüksek glisemik endeksi yüksek ee nediye karpuz yyorsunz emine sözum sanada başka meyveler daha makbul mesala kiraz şeftali kayısı yaz meyvesi çok ama karpuz bence yenilmemeli
kıbrısa veda ya az kaldı desene
bir anönce taşınıp düzene kavuşşursun ınşallh canım
bide komşulardan yanada da çektin inşlh gittğin yerde bu sefer rahat edersiniz ailecek

senin menülerde meyve oranı artıkça korkuyorum kg alcan diye
sonuçda karbonhidrat oranı gittkçe artırmış durumdasın mıktarlar çok gelıyor bana
sana da gunaydınnnn Fulya.

Gunaydın Esra...
gunaydınnn geç yazdım biraz ama öyle oldu canım

neee sen baklava ikilisi pek hayra alamet değil hayırdır_??
bide itinayla sırasını takip etmeler anam korkutuyorsun beni:44:

bir sürü mesaj alıntıladım pc dondu nyse artık uykumda geldi menümü yazıp çıkayım yarın unutmazsam yazarım alıntıladıklarımı dönüp tekrar
sabah 1 çorba kaşığı lor peyniri
15 badem1 domates 6 siyah zeytin 1 yumurta yarım salatalık

1 kayısı 2 adet nektarin

öğle dışardaydım yarım simit 1 ayran

akşam taze fasulye 4 kaşık
1 kase yoğurt 3 kaşık et sote

40 dak yürüyüş
3 litre su

iyi geceler kızlar

Karpuza laf mı ettin neeeee
Karpuzun heppp faydalı olduğunu okudum bennn...
Araştıralım varsa bir soru işaretiii

İyi gecelerrr

anammmm ben herkese "karpuz yıyın" dıyorum, Esra da "yemeyın..sozum sana da Emıne" demıs:)))
en glısemık ındex ıncır...benı zayıflatıyor dedım ya...eee o zaman en tavandan gıtmeye devam hehehhe
-saka bı yana ben kılo vermeyı durdurdum ya..menume yenı yenı seyler eklıyorum Esra'cım...-
gercı bu yenı seyler meyve oldu bu aralar...o da tamamen pazarlara gıtmemden kaynaklı...
ben de dedım "kızımmm meyve mı yıyeceksın o zaman hemen amınoyu devreye sokalım...agırlık kaldıralım..
ıste boyle...

Yelız komsulardan memnun degıl mıydı ya..
hanı gıdıp gelıyorlardı bol bo...
arkadas kesımı mıydı yoksa onlar?!

Esprı anlasılmadı mı Esra..
Yoksa taverna muzzıgınden sebep mı?
Baklavalar dedıgım tamamen abdomınal baklavalar..sıra sıra...hanı su meshur baklavalar...
yemelıkler degıl yanı...
dıyet bıtse de ben sekerı bıtırdım.
kılo ıle ılgılı degıl yanı.

Karpuza laf mı ettin neeeee
Karpuzun heppp faydalı olduğunu okudum bennn...
Araştıralım varsa bir soru işaretiii

İyi gecelerrr

karpuz ıle ılgılı acıklık getıreyım mı:))))
tamam soz cok acılmayacagım...
karpuz faydalı elbet..eee dogada ne faydalı degıl kı...
Karpuz kılo verdırır..evet..cunku dıuretıktır..ama zayıflatmaz..aksıne bel bolgesını yaglandırır..cunku karacıgerde toplanan
s.o.s kalorılerı doldurur..tasırır..depolattırır.
seker oranı sebebıyle korkulur -yemeyenler- ama aslında sekerı oyle aman aman degıldır...

Esra, sen Gıda okudun dı mı?

son yazdıgım ıcın ınsaellah demek ıstıyorum...zıra korkmuyor degılım:)))
Tamam sebebım guclu..
ama yıne de beyın bu...
bıyolojı bu..
ve ırade karsısında genelde -hatta hep- galıptırler...

07:45-4cılek,3kayısı,1salkım sıyah uzum,1/2kase kecı lor, 1/2 kase kendı lorum heheh
10:30-1yudum sut ıle kahve, 150gr dut kurusu.
...yesılcay
12:00-1kase tarcınlı yogurt.
13:15-2tabak etlı borulce yemegı, 1 ızgara mısır.
17:15-4dılım et (sut ıle marıne ve 700gr), yaglı cevızlı salata, ızgara 4 mınık patlıcan.

su-3.6lt (ıctıklerım rahatsız ettı benı..ama cok susadım..enteresan!)
spor-72dk kurek, 1sa yuzme, 9km yuruyus, lastıkle agırlık calıstım.

Son düzenleme:
Birisi Hilall mi dediii :)))
Korkma Emineeee burayim burda olacagimm halledecegiz bu isiii :)
Bak ben nasil haftalarca ayni yerlerde dolaniyorum hehee senin vucut daha farkli tabi ama halledeceksin bu sefer benceee )

Gunaydin bu arada hava birazcucuk garip evet :)

Allahımmm şafak resmen 6 yahuuu..Ankara'dayım bugün deee..dün de Antalya'daydım çok anlamlı yerlerde dolanıyorum bu ara

günaydın canım evet gıda müh okudum
karpuz hakkında bildiklerimi kısaca özeteyeyim de kafadaki soru işaretlerini kaldıralım
meyvelerde bulunan fruktozu vucut enerji olarak malesef kullanamıyor vucuda alındığında tüketim şekline göre yada ani olarak karaciğere gönderir karaciğerde trigiliserid olarak depolanır
früktoz yapı olarak 5 halkalı yani alkol formunda olduğu için hemen karaciğerde depolanıyor ve karaciğerin yağlanmasına neden oluyor
fruktoz karaciğer için glikozdan 5 kat daha fazla toksik olma durumuda var üstelik.
şimdi fruktoz içeriği yüksek meyveleri beslenmemızde mınumum düzeyde tutarsak karaciğer yağlanması bel bölgesindeki yağlanmaların da önüne geçmiş oluruz

bazı meyvelerin fruktoz içerikleri ise şöyle
100 gram meyve için fruktoz miktarları

elma 9.3
karpuz 5.1
üzüm 7.6
kiraz tatlı 6.2
vişne 3.6
kayısı 3.3
domates 1.4
çilek 3
incir 6.9

buna göre elma karpuz üzüm incir kiraz minumum düzeyde tüketmekte fayda var

Yelız komsulardan memnun degıl mıydı ya..
hanı gıdıp gelıyorlardı bol bo...
arkadas kesımı mıydı yoksa onlar?!

yeliz komsulardan memnun değildi bildiğim kadarıyla ama kendisi gelsin ben onun yerine konuşmam doğru olmaz
bide insan sevdiği bişehirde huzur buluyor mutlu oluyor
benimde üni yıllarım erzurumda geçti 5 yılım mutsuz geçti ki en güzel yılllar aslında uni zamanı ama şehre alışamayınca faydası yok
kafamı öyle bi resetlemişim ki hatırlamıyorum bile coğu şeyi silik :)

menülere eklediklerin meyve içerikli ya ondan diyorum
gerçi şuda var senin kas oranın yuksek yağın düşük belki etkilemez ama porsiyon olarak da baksan karbonhidratıda baz alsan yok anacım çok meyve taktım ya şimdi :)
ben günde enfazla 1 porsiyon meyve yiyorumkg verrme durunca da enfazla 2 porsiyona çıkarma düşüncem var

anam basmamş kafa dün gece taverna muzıkleri beynimi yedi resmen
kıyamam tek tek de yazmışş benim dünkü kafa gidikliğine ver

Allahımmm şafak resmen 6 yahuuu..Ankara'dayım bugün deee..dün de Antalya'daydım çok anlamlı yerlerde dolanıyorum bu ara

şafak 6 oooohhh tatil nezamn çıkıyorsunz sahi zaferle gidicek olmana ailen izin veriyormu ?
ankaraya nezamn gitin hızına yetişemıyorum yada benim kafam kaldırmıyor bu ara
bu arada pazardan bi mayo aldım ama bol daraltmaya götürcem acaba yandan daralttıp çıkan parçaları çapraz bağ yaptırabılırmıyım oyyyyyy ılla ıstediğim gibi olmalı neden bol alırsın da uğraşırsın demi ılla uğraşştrcam kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…