ayvalık tostu olmasın o ççelişkili tostun1 adet kepekli çift kaşarlı (çelişkili) tost
1 bardak çay
1 adet et döner dürüm
1 ayran
1 pors taze fasulye
Salataaa
Bu kadarr
Spor: +1 sa yürüyüş+50 dk spinning (bugün spinningde şampiyon ilan edildim süperdimm)
Su:2,5 lt+
kıbrısa veda ya az kaldı desenekaracı havacıya göre ve doğu batıya göre değişiyor canım tarihler. ben yarın anamın evine gidiyorum:) adam da arkadan gelicek eşyayı sarıp 20 gün sonra. ağustos başı gibi lojman alırsak ağustos ortası taşını eylüle kadar çalışmaya başlamış olucam nasipse. işler çok karışık anlayacağın. allah hayırlısıyla atlatmayı nasip etsin bu karmaşık dönemi:)
bak canım sımdı cacık ıstedı..ıkı gundur resmen ıcimy yanıyor
karpuzla gecıstırıp duruyorum acaıpte bı sıcak var[/QU
karpuz hararetini artırır bol bol cacık iç bak nasıl iyi gelicek
aynen bizde de hummalı bi çalışma var; kayınvalideciğimle yaklaşık bi 8 saattir çalışıoruz. geçen gün, denize götürmüştüm onu, seni çok sveiyorum, falan filan dedi. öyle boş boş olmaz; temzilik yapıcam haftaiçi, yardım eder misin, dedim ben dee. çok fena bi gelinimm
hoşgeldin maviyeşilciğim, Nejla idi sanırım ismin, ben de özlem. izindeydim, döndümm
özlemim hoşgeldin yahuu özledik anacım seni bigayı sormuşssn ayın 3nden sonra belli olcak iş durumu canım şuan beklemedeyim
sen nasılsn bu arada geldim mezun olcam demişssn daha izinden döner dönmez ne mezuniyeti bu
senin menülerde meyve oranı artıkça korkuyorum kg alcan diye07:40-1dılım beyaz peynır, 1 dılım eskı kasar, 2dılım karpuz, 4zeytin, 4kurukayısı.
13:00-11kayısı, 2angeliq erik, 1salkım sıyah uzum.
15:30-100gr dut kurusu, 5kuru ıncir, 75ml sut ıle kahve.
17:00-1 tabak etli taze borulce, 1tane tambugday lavas, yaglı lımonlu salata.
su-3lt
spor-75dk kurek, 1saat yuzdum(nonstop).
gunaydınnn geç yazdım biraz ama öyle oldu canımsana da gunaydınnnn Fulya.
Gunaydın Esra...
bugun yıne(!) baklava yapasım geldı..
yaptım da.. ıkı haftadır hergun yapıyorum gercı.
bugun de spor sonrası kostum baktım yerındeler:))) sıra sıra nızamlı ıntızamlı...
PS: böğgghhhh ben de yaptım evet baklava esprısını ben de yaptım...
tamam yaaa bı spot hazırlayıp ozrumu dıleyecegım heheheh
ayvalık tostu olmasın o ççelişkili tostun
akşamda karpuzlar hopp bu ara menulerde karpuz görüp duruyorum yahu meyveler içnde yağ oranı yüksek glisemik endeksi yüksek ee nediye karpuz yyorsunz emine sözum sanada başka meyveler daha makbul mesala kiraz şeftali kayısı yaz meyvesi çok ama karpuz bence yenilmemeli
kıbrısa veda ya az kaldı desene
bir anönce taşınıp düzene kavuşşursun ınşallh canım
bide komşulardan yanada da çektin inşlh gittğin yerde bu sefer rahat edersiniz ailecek
ayvalık tostu olmasın o ççelişkili tostun
akşamda karpuzlar hopp bu ara menulerde karpuz görüp duruyorum yahu meyveler içnde yağ oranı yüksek glisemik endeksi yüksek ee nediye karpuz yyorsunz emine sözum sanada başka meyveler daha makbul mesala kiraz şeftali kayısı yaz meyvesi çok ama karpuz bence yenilmemeli
bide komşulardan yanada da çektin inşlh gittğin yerde bu sefer rahat edersiniz ailecek
Yelız komsulardan memnun degıl mıydı ya..ayvalık tostu olmasın o ççelişkili tostun
senin menülerde meyve oranı artıkça korkuyorum kg alcan diye
sonuçda karbonhidrat oranı gittkçe artırmış durumdasın mıktarlar çok gelıyor bana
gunaydınnn geç yazdım biraz ama öyle oldu canım
neee sen baklava ikilisi pek hayra alamet değil hayırdır_??
bide itinayla sırasını takip etmeler anam korkutuyorsun beni:44:
Karpuza laf mı ettin neeeee
Karpuzun heppp faydalı olduğunu okudum bennn...
Araştıralım varsa bir soru işaretiii
İyi gecelerrr
Esprı anlasılmadı mı Esra..
Yoksa taverna muzzıgınden sebep mı?
Baklavalar dedıgım tamamen abdomınal baklavalar..sıra sıra...hanı su meshur baklavalar...
yemelıkler degıl yanı...
dıyet bıtse de ben sekerı bıtırdım.
kılo ıle ılgılı degıl yanı.
anammmm ben herkese "karpuz yıyın" dıyorum, Esra da "yemeyın..sozum sana da Emıne" demıs:)))
en glısemık ındex ıncır...benı zayıflatıyor dedım ya...eee o zaman en tavandan gıtmeye devam hehehhe
-saka bı yana ben kılo vermeyı durdurdum ya..menume yenı yenı seyler eklıyorum Esra'cım...-
gercı bu yenı seyler meyve oldu bu aralar...o da tamamen pazarlara gıtmemden kaynaklı...
ben de dedım "kızımmm meyve mı yıyeceksın o zaman hemen amınoyu devreye sokalım...agırlık kaldıralım..
ıste boyle...
Yelız komsulardan memnun degıl mıydı ya..
hanı gıdıp gelıyorlardı bol bo...
arkadas kesımı mıydı yoksa onlar?!
anammmm ben herkese "karpuz yıyın" dıyorum, Esra da "yemeyın..sozum sana da Emıne" demıs:)))
en glısemık ındex ıncır...benı zayıflatıyor dedım ya...eee o zaman en tavandan gıtmeye devam hehehhe
-saka bı yana ben kılo vermeyı durdurdum ya..menume yenı yenı seyler eklıyorum Esra'cım...-
gercı bu yenı seyler meyve oldu bu aralar...o da tamamen pazarlara gıtmemden kaynaklı...
ben de dedım "kızımmm meyve mı yıyeceksın o zaman hemen amınoyu devreye sokalım...agırlık kaldıralım..
ıste boyle...
anam basmamş kafa dün gece taverna muzıkleri beynimi yedi resmenEsprı anlasılmadı mı Esra..
Yoksa taverna muzzıgınden sebep mı?
Baklavalar dedıgım tamamen abdomınal baklavalar..sıra sıra...hanı su meshur baklavalar...
yemelıkler degıl yanı...
dıyet bıtse de ben sekerı bıtırdım.
kılo ıle ılgılı degıl yanı.
Allahımmm şafak resmen 6 yahuuu..Ankara'dayım bugün deee..dün de Antalya'daydım çok anlamlı yerlerde dolanıyorum bu ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?