- 7 Eylül 2009
- 2.712
- 3.442
- 333
sen bıkana kadar cekecegız bellı kı.
Ayrıca "ne oldu" dıye sormuyorum...anlatacaksın herhalde.
Esra, benım pazarımı engelleyıp..pazara gıtmen de bı tuhaf hanı?!!!:)
emoşum neden bıkana kadar kız sizden mi :) çok çektirdim size ne çektiniz benden hakkınızı helel edin :13:
emine aslında belli bir sebepte yok canım..açamıyorum pcyi ianan fırsat olmuyor aras sürekli oyun istiyor peşimden ayrılmıyor inan wcye bile bir gidiyoruz..bide 1 haftadır aras gözlerini aşırı lkırpıyor tikmi nazarmı anlamadım..göz doktoruna götürdüm alerji dedi onunla uğraşıyom güzel gözlüme nazar oldu teyesi ben biliyom doktorun verdiği damlada geçirmedi..okutacak birini bulmam lazım...canım bakalım..bu sıcaklar acaip bunaltıyo beni..hep ilk bahar yada sonbahar olsun..yağmur olsun yüksek dağda olayım olmaz mı :) çok şey istedim.
emoşum neden bıkana kadar kız sizden mi :) çok çektirdim size ne çektiniz benden hakkınızı helel edin :13:
emine aslında belli bir sebepte yok canım..açamıyorum pcyi ianan fırsat olmuyor aras sürekli oyun istiyor peşimden ayrılmıyor inan wcye bile bir gidiyoruz..bide 1 haftadır aras gözlerini aşırı lkırpıyor tikmi nazarmı anlamadım..göz doktoruna götürdüm alerji dedi onunla uğraşıyom güzel gözlüme nazar oldu teyesi ben biliyom doktorun verdiği damlada geçirmedi..okutacak birini bulmam lazım...canım bakalım..bu sıcaklar acaip bunaltıyo beni..hep ilk bahar yada sonbahar olsun..yağmur olsun yüksek dağda olayım olmaz mı :) çok şey istedim.
sen bılgısayarı anlatmıssın ama dolaylı yoldan ogrettın bana..
ben telften yuklemeyı ogrenmek ıstıyordum.
Ogrendım:)
Zafer carsamba nereye gıdecek Hılallll...aılesı baska bı sehırde mı?
selam kızlar güzel bir hafta sonu diliyorum
listemize bakabilir misiniz
***4. TAKIM 314.ETAP***
topraks : (72,2/72,9/-0,7 /%-0,97)
Gerbera198790/// ) izinli
bahar210660,3/60,3/0/0 %) kilosu sabit
zeynep_canan59,5/58,3 /1,2/2,02% )
cimcimesude(65,0/63,6 /1,4 /2,15%)
gogo2405( 71,5/70,8 /0,7/%0,98)
4.TAKIM ORTALAMASI % 0,70
Listeniz Doğru kızlarBizde size güzel bir haftasonu diliyoruz
huhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Rekorlara koştum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa off tatile gitmeden slit fitliğime ulaştım sayılır
Eki Görüntüle 744043
Evettt ne yazikki bize hasret devam heo ama askerdeki gibi olmaz artik tabii..Antalya'da yasiyor Zaferr
yavru kuslarımm
sımdılık kacıorum yıne gelırım
oglum uyudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?