Anladımmmm..zaten farkındayım gelemiyorsun bu ara pekk..
Emine isterse tabi ki olurr
Bu yaşta gezmeyim de ne zaman gezeyimmm
Evet ya is yok guc yok bos insanin tekiyim:))
Kizlar sagolun ama yapabilecegim bisey degil...yoksa hemen atlarim..yardimcilik daha iyi...hic bisey yapmiyorsun hehehhe
hahah gez gez cocuksuzzzz keyfını cıkar sonra nejla bole dedıydı dersın
hehehe evet bos ınsansın
bebegın yok
ev temızlıgın yok
kocan yokpPpPp
Öneri:
Performans uygulaması ile ilgili olarak ortalama altında kalan takımların aldığı notalar ve devamındaki sarı kartlar, ilgili takımlar ilk üçe girdiğinde silinir.
Kızlar hemen oyunuzu bildirin paylaşım alanında hiç aktif değiliz takip etmeye çalışacam bundan sonra
benimde oyum evetKızlar merhabaaaaaaaa. Arada derede giriyim dedim. Tam telefondan giricem hop biri geliyor yanıma. vay arkadaş yaaa.
Oyum evet evet evet
buhafta liste sırası bizim takımdaymış canım amn unutmayalımda birde bundan dolayı sarı kart almayalımZıt fikirler oylanınca bir çuvallama olmuş diğer öneriler kaldırılıp sadece 1 kural karar defterine eklenmiş:
PERFORMANS UYGULAMASI
Takım ortalaması %0,30 un altında olan takımlar, her hafta etap raporunda listelenecektir.
Bir ay (4 etap) sonra iki ve ikiden fazla kez %0,30 un altında kalmış olan takımlar sarı kart alır. Bu kart kalıcıdır. Sarı kart almamış takımlar takip listesinden çıkartılır.
Bir sonraki aylık dönemde aynı işlem tekrar eder.
İkinci kez sarı kart alan takım öncelikle savunmasını sunar, almış olduğu önlemi ve uygulayacağı yaptırımı paylaşır. Ceza olarak da takip eden 4 hafta boyunca genel sıralama listesini yapar.
Uygulama 14 Haziran 2013 tarihinde, 313. etap itibariyle başlayacaktır.
Ve biz bir kere ortalama altında kaldık listeye geçtik, 313. etap oluyor bu da.. 4 etap boyunca bir daha yapmamalıyızz
selam yavru kuslarım nasılsınızz
ustalar geldıler
dolapları monte edıyorlar
her yer heryerde
strese gırdım
sınırden pılav yedım ya bı tabak
ve isim yok:))...hıc bıseyım yok dıye Fulya da Italyanca taktı bana...heheh
bugun cok yoruldum yawww
aslında yorgunlugum gunesın enerjımı gunun ılk saatlerınden cekmesınden oturuuuu
hala da toparlayamadım.
sanırım yarın cıgkofte gunumu yapabılırım..ya da cts.
65ı gorunce demıstım..bugun gordum..hakkımı yedırtmemmmmmmm
valla aslında hıc ırdelemeden "evet" demezdım ama
bugun benım dıktator olmamdan dert yanıldıgını duydum..
dedım barı ıs dısında dıkta sanılmayayım..
sanılmaktır bu evet!!!
akadas ben antrenorum....ant ne demek...-karınca..boghhhhhh bu esprı bıtırır hepınızı heheheh-
neyse antrenor yumusatılmıs bı kelıme..oysa antrenor demek dısktator demek..
Ve valla cok memnunum...
daha da sıvrıldım...amannn ben neler yapayım bunlara...
benimde oyum evet
buhafta liste sırası bizim takımdaymış canım amn unutmayalımda birde bundan dolayı sarı kart almayalım
ah ah o ustalar adamı deli ederler işi tam yapmazlar
illa söyletirler adamı inşlh işçilikten anlayana denk gelmsisndrde sorun çıkmadan halolur gider
stres yapma iş bitsin yavaş yavaş yerleştirirsinn olmadı üstünden atlaya atlaya gidersiniz bi süre
yapılıryeterkki sağlık olsun be canım
aynı fAkultede okumussuz demekki ay bide ziraatçiler benim zamanda daha bi karışıkdı zaferin zamanında normalleşmiş olabilir tabi:)
soğuğuda soğukdur adamı bitirir okulla bazen yürümek zorunda kaldığım zamanlar olmuştu okdar dolu geçiyordu ki dolmuşlar o tipide yürü tabi ne elini ne çeneni hissetmıyorsun okula gidince kaloriver dibinde kendine gelmeye uğraş anam zordu be
şükürküü artık ç.kaledeyim burda hiç kışı yaşamıyoruz
soğuğu yerinde ama buz olup düşmek yok
dikiş işi seneye eylülde bigidesim var iğneye iplik geçiremıyorum bu becekrizlikle nasıl elbise dikiceksem
canım benim teşekurler sizin eş durumu tayinleri de ağustosda hadi inşlhh güzel haberlerini alırız
yabenseni faceden eklemek istiyorum face kullnmıyormusun sen?
hilal emine yellis ekli ama sen fotos yoksununuz foto demiştin ya ordan bakmak daha kolay oluyor burda fotoğraflar yüklerken sorun oluyor
Aman!!!
Ozlem sen neymıssın ya..
Turkıye harıtası gıbı:)))
Evet biz yemesek olmaz ama kilo verirken skinti oluyor isteee
Bugun zumbaya gidecektim ama bacagimi incitmisim sanirimmm basarken baya aciyorr..dun de vardi biraz ama umursamayip spora gittim iyi gelmedi sanirsaammm...
:44:
Su kaptanlik isini napacaz kizlar ya ben alayim diyecem ama bu gidisle zaten gruptan atilirim yakinda yeni kurallar gereği..ayrica yazi da baya kacak gecirecem yani zorrr...
Esrayi yapabiliriz kaptan ?? Ben yardimciligi alabilirim geri burdayken de kaptanin yaptigi her isi yaparim..ama yokken de Esratosa kalir ne dersiniz ??
1 kase mercimek çorbası
1 dilim kepek ekmek
1 pors sebzeli bulgur pilavı
biraz fırında patates
1 kase yoğurt
1 kase tarhana çorbası
börülce salatası
yarım paket eti form light ve light krem peynir
2 avuç leblebi
Su:+
Spor:-
Aynen ben de öyle düşünüyorum zaten kimsenin demesine gerek yok
Bu arada yukarıda yazdığım oylamaya fikrinizi belirtin bayanlar.
65 haa hay maşallahh
Geçmişşi okuyalım kaptanikooo
Ant esprisini görmezden gelip bir şey soracam evet demek mi o
Yok unutmayız yazdım ya onu da zaten sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?