ayy hmcim çoook tatlısın yaa, peşine düştüm geldim buralara bizim hm yine yiyecek içecek peşinde diye de sweetimin de bunu tam olarak bildiğini sanmıyorum... sanki kutlama içeceği gibi paylaşmış gibi geldi bana :))))ama tarif varsa ben de isterim, severiz biz yemeyi, içmeyi :) bu arada merhaba 6. takımın güzelleri
Sweetcim bu nedir beni bir aydınlatsan. Sürekli birşeyler içesim var ..
herkese merhaba;
ben yeni katıldım arkadaşlar öncelikle hepinize başarılar diliyorum. ben kilo verme sürecime 2 hafta önce başladım 104 kilo ile başlamıştım şu an itibari ile 100 kiloyum. yediklerime dikkat ediyorum şimdilik özel bir diyetim yok. dün yediklerime gelirsek;
sabah ;
2 bardak yeşil çay
beyaz peynir
zeytin
kaşar peyniri
ara öğün ;
4 adet yulaflı bisküvi
öğlen;
tavuk ızgara
salata
ara öğün;
çubuk kraker
akşam;
1 tabak kuru fasülye
salata
1 kase yoğurt
20:30
kiraz, çilek
selam kızlar bende geldım sızlerle butakımda yarısmak ıstıyorum ılk sayfayı okudum swetcım ama baska bısey yapmam gerekıyomu bılmıyorum
aksam baslarım menumu yazmaya ınsallah takım halınde kalan kılolarada veda edersem super olcak
Emziriyormusun bilmiyorum malum nickinden emzirdigini cikardim
Sabah ve aksam super olmus
Ama oglen olmamis canim yemek yoksa salata yap yada kahvalfi tarzi ye inan iki dilim ekmek o kucuk pogacadan daha yararlidir
Birde banumun osine karismak gibi olmasin ama gun bitmeden menuyu bitirmeyinderim yazdim nasil olsa menumu rahatligi olusmasin
Pogaca icin 20 mekik benden sana hediye
Sweetdimple cim yeni takımın hayırlı olsun inşallah güzel kilolar veririz hep birlikte.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sizi seviyorum
Görüşürüz. ...
Menü
Sabah 09;30
Domates salatalik
Cokelek yagsiz
Haşlanmış yumurta
Peynir
8 zeytin
2bardak limonlu şekersiz cay
1dilim ekmek
Suzme yoğurt
Ceviz
Ara orta şek. Sütlü turk kahvesi
Öğle
Evde yemek yoktu
1 adet küçük poğaça
1 büyük bardak ayran
Aksama
Zeytinyagli fasulye
Semiz otu salatasi...
Bol su daha simdiden 2 lt yi gecti ictigim.
40 dk yürüyüş
Teşekkürler icecek ikramin için. ..
Canim bu banunun specialikutlama icecegide sayilir hergun kilo verisini kutlar bununla hisbikus cayinin buzlusu
Hosgeldin canim
Biskuvi cunuk krakrr olmamis neden cunku ara ogunlerde yedigin bu urunler ana igune kadar seni tok tutmak yerine aciktirirda o nedenle
Ayrica meyvenin yanina yogurt yada sut tercih etki sekerini dengeleskn Ydica ara ogundede cig kuruyemis ve yigurt yada sut yada kefir tuketebilirsin
Evet canim emziriyorum...ya internetim sik sik kesiliyor o yüzden erken yazdim...ne olur ne olmaz diye...haklisin ama ben ekstra birsey yersem yatmadan bildiririm...
Merhaba hanımlar aranıza yeni katıldım su an 72 kiloyum cumaya az kaldı ..500 gr da olsa vermek istiyorum sabah 08.00 de kahvaltımi yaptım domates peynir 2 dilim ekmek salatalık ve biber yedim . Öğle semizotu ekmeksiz 1 fincan bitki çayı .
Bende emziriyorum ama hiç gr bile eksilmiyor kilomdan neden acabayediklerime dikkat de ediyorum
hemen gittim aldım amaaaa amasını aşağıda yazacamhibisküs cnmmm sıcak soğuk içilebiliyor çok da ucuz ve ben kaçtım pazara varmı alınacak birşeyy
6. takımın güzellerimiiiii ayyy şımardım kendi kendimeayy hmcim çoook tatlısın yaa, peşine düştüm geldim buralara bizim hm yine yiyecek içecek peşinde diye de sweetimin de bunu tam olarak bildiğini sanmıyorum... sanki kutlama içeceği gibi paylaşmış gibi geldi bana :))))ama tarif varsa ben de isterim, severiz biz yemeyi, içmeyi :) bu arada merhaba 6. takımın güzelleri
pazar yemek ev spor duşşşş hzılıyım maşallah
Lucicim hoşgeldin bitanemmmmiyi yaptınız şeref verdiniz her zaman bekleriz fırsat olsa ben bütün takımları gezicim ama zaman yetmiyor
evet kutlama içeceği aslına fakat ben biberiye ve ikisini sürekli kullanıyorum kahvaltımda dönüşümlü olarak 1 tatlı kaşığı hibisküsü prselen çay fincanlarına atıp 5 dk demleyip içiyorum cnm alırken dikkat edin bir yaprak dilinize koyun ve mayhoş bir tat geliyorsa alın dilerseniz yaz aylarında soğuk da tüketebilirsiniz
hemen aydınlatayım cnmmmm tip 2 diyabette kan basıncını düşürüyor
antioksidandır
bağışıklık sistemini güçlendirir
tansiyonu düşürür
mide kanserine karşı koruyucudur
şişliği alır sindirim sistemini çalıştırır
kalp ve karaciğer hastalıklarına karşı korur
kilo vermeye yardımcıdır
yalnız tiroid ve düşük tansiyon rahatsızlığı olanlara tavsiye edilmez cnmmm şifa olsun inşayran iç kefir iç hibisküs iç cnmmmm ama bu :131:
hoşgeldin aramıza monacımmm 2 haftada 4 kilo güzel bir rakam amacımız sağlıklı ve kalıcı kilo vermek ilk sayfadaki kuralları kabul edip hedefini belirtirsen zayıflama yolculuğunda birbirimize destek oluruz bitanemm
menüne gelince kahvaltını ne kadar güçlü tutarsan ara ihtiyacı duymazsın sık sık yapılan aralar bizlerin kilo vermesini engelleiyor malesef
herhangi bir diyet uygulamıyorsan karatay sağlıklı beslenmesini tavsiye ederim cnmm hoşgeldin
oooo Eylülümmm hoşgeldin bebişimmm hedefini biliyorum cnmmm inşallah kısa sürede hedefine ulaşırsın bitanemmm çok sevindimm kararına
olurmu bebişimmm sende bizim takımdansınn doğru demişsinnn 20 mekik insaflı bence elini korkak alıştırma
Gogocummm çok tşk ederim cnmmm allah utandırmasınnn çok naziksin cnmmhep birlikte eğlenere kurtulalaım inş
bizde seniiiiii tatlımm
menün şu anki gibiyse poğaça harici cıs yokkkşirinem 20 mekik vermiş şanslısınnn senden bir ricam var cnmmm yarın kahvaltında hiç ekmek yeme bugünkü gibi diğerlerini tüket bakalım acıkma hissin olacakmı bu ara ben de deniz börülcesi salatasına dadandım kilo vermeye yardımcıymış kızlar aklınızda olsun yalnız tuz koymayın kendinden tuzlu
afiyetolsun cnmmm
Merhaba hanımlar aranıza yeni katıldım su an 72 kiloyum cumaya az kaldı ..500 gr da olsa vermek istiyorum sabah 08.00 de kahvaltımi yaptım domates peynir 2 dilim ekmek salatalık ve biber yedim . Öğle semizotu ekmeksiz 1 fincan bitki çayı .
hemen gittim aldım amaaaa amasını aşağıda yazacam
6. takımın güzellerimiiiii ayyy şımardım kendi kendime
amaaaa ben aldıktan sonra netten baktım tansyon düşürücü etkisi var diyor. normal tansyonu da mı etkiliyor yoksa bir de niye tiroit sorunu olanlar içemiyo. şimdi oturup ağlicam ne hevesle almıştım ben bu çayı ya
meltemcimm öncelikle çok sıkı bir kahvaltı yapacaksın ki bu senin metabolizmanı 5 km koşmuşsun gibi hızlandıracak az yiyerek vucudunu kıtlık moduna sokuyorsun dolayısı ile vucudun az enerji harcıyor kahvaltında yumurta peynir yeşillik salata 20 ye kadar ev yapımı zeytin çiğ kuruyemiş yiyebilirsin
ekmek yemezsen bunlar seni uzun süre tok tutar canım fakat ekmek yediğin an acıkırsın
http://cloudpage.co/oneriler bu sayfayı incelemeni öneririmm
karatay ile 88 kilodan 5,5 ayda 64 kiloya düştüm cnmm tavsiye ederim
ben yazmıştım ama geç kalmışım sanırım cnmmm evet tansiyon düşürücü etkisi var ve tiroid hastaları için önerilmiyortopraktaki demiri emiyormuş bitanemm bildiğim kadarıyla aklımda öyle kalmış sanki:44: tekrar bakarız inş az almışsındır
hepimiz güzeliz tabikiiii maşallah bize
Canim baya kilo verdin ya...sakincasi yoksa birsey soracagim kilo verdikten sonra sarkma oldu mu özellikle kollarında. ..ya da catlaklarin oldu mu? Istemezsen cevap vermeye bilirsin...
Canim baya kilo verdin ya...sakincasi yoksa birsey soracagim kilo verdikten sonra sarkma oldu mu özellikle kollarında. ..ya da catlaklarin oldu mu? Istemezsen cevap vermeye bilirsin...
100 gr aldım deneyim diye. kız bir bardak içersek bişe olmaz heralde çok güzel görünüyoduuuuu
Zaten sabahları çok aç uyanıyorum söylediklerine uyacagim hergün aynı saatte kahvaltı yapamasamda malum bebisim var mizmiz biraz
en merak ettiğim konu benimde
daha önce neden sormadın bebişimm
Bu arada çok iyi kilo vermişsiniz inşallah bizde veririz :)
Hedef kilom 55 canım
biraz tuhaf kaçıyo gibi ne bilim işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?