Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Merhaba hanımlar aranıza yeni katıldım su an 72 kiloyum cumaya az kaldı ..500 gr da olsa vermek istiyorum sabah 08.00 de kahvaltımi yaptım domates peynir 2 dilim ekmek salatalık ve biber yedim . Öğle semizotu ekmeksiz 1 fincan bitki çayı .

pazar yemek ev spor duşşşş hzılıyım maşallah

Lucicim hoşgeldin bitanemmmm iyi yaptınız şeref verdiniz her zaman bekleriz fırsat olsa ben bütün takımları gezicim ama zaman yetmiyor
evet kutlama içeceği aslına fakat ben biberiye ve ikisini sürekli kullanıyorum kahvaltımda dönüşümlü olarak 1 tatlı kaşığı hibisküsü prselen çay fincanlarına atıp 5 dk demleyip içiyorum cnm alırken dikkat edin bir yaprak dilinize koyun ve mayhoş bir tat geliyorsa alın dilerseniz yaz aylarında soğuk da tüketebilirsiniz

Sweetcim bu nedir beni bir aydınlatsan. Sürekli birşeyler içesim var ..

hemen aydınlatayım cnmmmm tip 2 diyabette kan basıncını düşürüyor
antioksidandır
bağışıklık sistemini güçlendirir
tansiyonu düşürür
mide kanserine karşı koruyucudur
şişliği alır sindirim sistemini çalıştırır
kalp ve karaciğer hastalıklarına karşı korur
kilo vermeye yardımcıdır

yalnız tiroid ve düşük tansiyon rahatsızlığı olanlara tavsiye edilmez cnmmm şifa olsun inş ayran iç kefir iç hibisküs iç cnmmmm ama bu :131:

hoşgeldin aramıza monacımmm 2 haftada 4 kilo güzel bir rakam amacımız sağlıklı ve kalıcı kilo vermek ilk sayfadaki kuralları kabul edip hedefini belirtirsen zayıflama yolculuğunda birbirimize destek oluruz bitanemm

menüne gelince kahvaltını ne kadar güçlü tutarsan ara ihtiyacı duymazsın sık sık yapılan aralar bizlerin kilo vermesini engelleiyor malesef
herhangi bir diyet uygulamıyorsan karatay sağlıklı beslenmesini tavsiye ederim cnmm hoşgeldin

oooo Eylülümmm hoşgeldin bebişimmm hedefini biliyorum cnmmm inşallah kısa sürede hedefine ulaşırsın bitanemmm çok sevindimm kararına

olurmu bebişimmm sende bizim takımdansınn doğru demişsinnn 20 mekik insaflı bence elini korkak alıştırma

Sweetdimple cim yeni takımın hayırlı olsun inşallah güzel kilolar veririz hep birlikte.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gogocummm çok tşk ederim cnmmm allah utandırmasınnn çok naziksin cnmm hep birlikte eğlenere kurtulalaım inş

Sizi seviyorum
Görüşürüz. ...

bizde seniiiiii tatlımm

menün şu anki gibiyse poğaça harici cıs yokkk şirinem 20 mekik vermiş şanslısınnn senden bir ricam var cnmmm yarın kahvaltında hiç ekmek yeme bugünkü gibi diğerlerini tüket bakalım acıkma hissin olacakmı bu ara ben de deniz börülcesi salatasına dadandım kilo vermeye yardımcıymış kızlar aklınızda olsun yalnız tuz koymayın kendinden tuzlu

Teşekkürler icecek ikramin için. ..

afiyetolsun cnmmm

Canim bu banunun speciali kutlama icecegide sayilir hergun kilo verisini kutlar bununla hisbikus cayinin buzlusu

ablasını nasılda tanırmışşşşş:13:

ilk günden korkutmayayım dedimmm şirinemmmm

tamam tatlımm akşam eklersin yersen

Bende emziriyorum ama hiç gr bile eksilmiyor kilomdan neden acaba yediklerime dikkat de ediyorum

Merhaba canımmmm aramıza hoşgeldinnnn ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul edersenn birlikte eğlenerek birbirimizi motive ederek kilolar gider inş

hedef kilonu da belirtirsen bu iş tamamdır cnmm:13: bugün den sonra ne yiyoruz ne yemiyoruz dikkatlice inceleriz cnmm birlikte doğruları yanlışları görürüz olmazmı allah bağışlasın bebişlerinizi

hibisküs cnmmm sıcak soğuk içilebiliyor çok da ucuz ve ben kaçtım pazara varmı alınacak birşeyy
hemen gittim aldım amaaaa amasını aşağıda yazacam
6. takımın güzellerimiiiii ayyy şımardım kendi kendime

amaaaa ben aldıktan sonra netten baktım tansyon düşürücü etkisi var diyor. normal tansyonu da mı etkiliyor yoksa bir de niye tiroit sorunu olanlar içemiyo. şimdi oturup ağlicam ne hevesle almıştım ben bu çayı ya

meltemcimm öncelikle çok sıkı bir kahvaltı yapacaksın ki bu senin metabolizmanı 5 km koşmuşsun gibi hızlandıracak az yiyerek vucudunu kıtlık moduna sokuyorsun dolayısı ile vucudun az enerji harcıyor kahvaltında yumurta peynir yeşillik salata 20 ye kadar ev yapımı zeytin çiğ kuruyemiş yiyebilirsin
ekmek yemezsen bunlar seni uzun süre tok tutar canım fakat ekmek yediğin an acıkırsın

http://cloudpage.co/oneriler bu sayfayı incelemeni öneririmm

karatay ile 88 kilodan 5,5 ayda 64 kiloya düştüm cnmm tavsiye ederim

ben yazmıştım ama geç kalmışım sanırım cnmmm evet tansiyon düşürücü etkisi var ve tiroid hastaları için önerilmiyor topraktaki demiri emiyormuş bitanemm bildiğim kadarıyla aklımda öyle kalmış sanki:44: tekrar bakarız inş az almışsındır

hepimiz güzeliz tabikiiii maşallah bize

Canim baya kilo verdin ya...sakincasi yoksa birsey soracagim kilo verdikten sonra sarkma oldu mu özellikle kollarında. ..ya da catlaklarin oldu mu? Istemezsen cevap vermeye bilirsin...

100 gr aldım deneyim diye. kız bir bardak içersek bişe olmaz heralde çok güzel görünüyoduuuuu

neden sakıncası olsun tatlım herşeyi sorabilirsin hayır çok şükür olmadı ama her gün düzenli sporumu yaptım başarı hikayemde resimlerim var bakabilirsin cnm
100 gr aldım deneyim diye. kız bir bardak içersek bişe olmaz heralde çok güzel görünüyoduuuuu

içimi çok hoş ekşimsi ben seviyorum çok az iç bakalım cnmmm

Zaten sabahları çok aç uyanıyorum söylediklerine uyacagim hergün aynı saatte kahvaltı yapamasamda malum bebisim var mizmiz biraz

meltemcim kahvaltını 10 da bitirmeye çalış cnmm bebişin gece uyutmuyor anlaşılan birde hedef kilonu yazarsan kaydetmeliyim

Bebeğim gece gündüz uyutmuyo ağladığı için müzik açıp kucağıma alıyorum 2-3 saat oynuyoruz öyle spor yerine geçer mi başka.fırsatim olmuyor bende böyle degerlendiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…