- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Herkese selam kızlar ...sveetdeemple cnm bende katılabilirmiyim gruba
kizlar sonunda regl olmaya basladim bugun insallah yarin tartiya etki etmez yaa...
cnm tatli biseyler cekiyodu buzdolabindan 1 meyveli yogurt aldim
ustune biraz hindistan cevizi(ne alakaysa anlamadim ama koydum bi an)
birkac tanede findik koydum tok tutsun diye iyi yapmis miyim
yani evde cikolata cips krakerde var ama hic cnm istemedi
selamlar cnm nerelerdesin
ozledik
Canımm ailem bizdeydi 10gündür ...onlarla ilgilendim ,koşturmaca falan derken bugun yolcu ettim ..bende sizi özledim
Allah kavuştursun canımm diyet biraz bozulmuştur sanırım sağlık olsun birlikte toparlarız
Aynen canım ...çok değil ama biraz aksadı işte ...
Cnm kabul ediyorum şartları ..yalnız sadece kilo tablosu hazırlama konusunda sıkıntı olabilir ... Evdeki neyi kapatıcaz,telden giricem kısa bir süre sonra...
sağlık olsun cnmmm merak etme hemen dönersin sağlıklı beslenmene
şu anki kilonla katılacaksın o zaman feridemm şu anki kilonu ve hedefini kaydetmeliyim kilo tablosu neki :44: yok oyle cepten halledilemeyecek birşey değil akşam listeyi hazırlarım ben sadece bildirim yapıp ekleyeceksin kendi satırına o kadar tatlım ben kontrol ederim
*** 6. TAKIM 364 ETAP ***
anneyim_mutluyum( 80.6/ bu haftaki kilo / fark /% yüzde) ( yeni üye hedef kilo 65 ) örnek yazdım kızlar
ayyuzlum0211 ( 85.6 / / / % ) ( yeni üye hedef kilo 80 )
EmmaAutumn ( 79 / / / % ) ( yeni üye hedef kilo 54 )
EYLÜL SILA ( 68.2 / / / % ) ( yeni üye hedef kilo 60 )
meltemss ( 72 / / / % ) ( yeni üye hedef kilo 55 )
mona_rosa_ ( 100 / / / % ) ( yeni üye hedef kilo 60 )
Sindi564 ( 83.8 / / / % ) ( yeni üye hedef kilo 75 )
6. Takım Ortalaması : %
hoşgeldinnnnn bitanemmmmminş cnmmmm herkes emeğinin karşılığını alırrr
sende mezun olursun partimi yapsak mezuniyetini kutlamak içinnn ne dersinn:118:
cepten kotkmayon su cepler varya adami ipe goturur her ise yariyor tecrubeyle sabit
Ablam ya sen yiksun dimi listede boylede olmaz ki amaben sirf seninle ayni kiloda savasayim bide aldkm verdim gittim dugubde yedim yedim geldim ayrica bu ne kadar cok yeni üye gozlerim parladi
ay evet ya bana parti yapalım
53.5 altına inersem mezun olacağım yoksa 1 hafta daha buralardayım
selam kızlar dun aksam arkadasa bebek görmeye dıye gıttık 12ye dogru geldık cocukları uyuttum derken gec oldu gelemedım
gecmıs yaptım ama sındıyle ayyuzlume cook özenıyorum ne guzel callenı yapıyolar ben bugun kesın baslıycam ınsallah
detoks yapamıyorum ben hep yarım bırakıyorum ama gulaycımdan gaza geldımıslattım malzemelerı yarın yapcam ınsallah
10 gun falan olcak heralde ufak kızım bezlenmemek ıcın kacarken yakalıyım derken anı hareketle belımı agrıttım fıtıgım vardı zaten agrım ayaklarıma ınıyo baya kötu napcam bılmıyorum gecmıyo oyuzden spor yapamıyorum fazla hatta asırı yagmurdan yuruyusumu bıle aksattım buhafta su belım duzelsede ramazana kadar 65 görsemdunkı menumu yazayım bırazdan bugunkınıde yazayaım ınsallah aksama ugrarım yıne ama pc masaustu oldugunda belım cook agrıyo zorla oturuyorum bana laptop sart
yarın erkenden kılo bıldırımımı yapıcam ınsallah buhaftalık acemılıgımıze swetcım yardım ederzamanla alısırız bızde ınsallah.callenı yapıcam bırazdan ınsallah bu belle yapabılırım cook pıs gaza geldım
yok cnm zaten yogurtta kucuk kutuydukaçakkk feridemmm nerelerdesinnn hoşgeldinnannenler gitti sanırımmm ne demek tatlım ilk sayfadaki kurallarımıza bir göz at kabul edersen bizimlesinnn :13:
hadi gözün aydın cnmmm tarçınlı süt en güzeliii yada tarçınlı elma birebir istersen kuru erik kuru kayısı da yiyebilirsinevdekiler cıssss hindiztan cevizini çok severim ve kullanırım ben de fazla atmadıysan sorun yok cnm afiyetolsun
aa dogru unutmusum allah kavusturusn cnmCanımm ailem bizdeydi 10gündür ...onlarla ilgilendim ,koşturmaca falan derken bugun yolcu ettim ..bende sizi özledim
yok cnm zaten yogurtta kucuk kutuydu
aa dogru unutmusum allah kavusturusn cnm
ay sorma yaaÂmin canımcım ..ev bomboş kaldı ..yalnız kaldım ,moralim bozuldu ,alışmıştımda iyicene
ben neymişim be abi herkesi bi şekilde yoldan çıkardım hadi bu hafta ben birinci gelsem dahi haftaya sonda olacam heralde
Âmin canımcım ..ev bomboş kaldı ..yalnız kaldım ,moralim bozuldu ,alışmıştımda iyicene
banuuuuu o tablo nekız trigonometri gibi geldi bana:18::18::18::18:
listedeki ilk haftanda takımlar arası ilk 3 e giriyormuşsun Gülayım süper olur valla
misafir gidince en zoru bu oluyor işte
yok bebişim ne trigonometrsii diğer topicte alt alta yaptığımızı yan yana yapacağız o kadar
fırında yemeği yakıyordum çenemden
anneyim_mutluyum( 80.6/ bu haftaki kilo / fark /% yüzde) ( yeni üye hedef kilo 65 ) örnek yazdım kızlar
ayyuzlum0211 ( 85.6 / / / % ) ( yeni üye hedef kilo 80 )
EmmaAutumn ( 79 / / / % ) ( yeni üye hedef kilo 54 )
EYLÜL SILA ( 68.2 / / / % ) ( yeni üye hedef kilo 60 )
meltemss ( 72 / / / % ) ( yeni üye hedef kilo 55 )
mona_rosa_ ( 100 / / / % ) ( yeni üye hedef kilo 60 )
Sindi564 ( 83.8 / / / % ) ( yeni üye hedef kilo 75 )
Ferideei(78,5/buhaftaki kilo :78,5fark;0)hedef;70
Ekledim en sona cnm bunumu kastetmiştin anlamadım ,kilom ve hedefimi yazdım
listedeki ilk haftanda takımlar arası ilk 3 e giriyormuşsun Gülayım süper olur valla
misafir gidince en zoru bu oluyor işte
yok bebişim ne trigonometrsii diğer topicte alt alta yaptığımızı yan yana yapacağız o kadar
fırında yemeği yakıyordum çenemden
kız ilk üçe ödül varmı ceza var ödül de olsun demiAy dikkat et cnm valla bu kk yüzünden işleri yapamicaz artık
Iphone dan gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?