Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Herkese selam kızlar ...sveetdeemple cnm bende katılabilirmiyim gruba

kaçakkk feridemmm nerelerdesinnn hoşgeldinn annenler gitti sanırımmm ne demek tatlım ilk sayfadaki kurallarımıza bir göz at kabul edersen bizimlesinnn:13:

hadi gözün aydın cnmmm tarçınlı süt en güzeliii yada tarçınlı elma birebir istersen kuru erik kuru kayısı da yiyebilirsin evdekiler cıssss hindiztan cevizini çok severim ve kullanırım ben de fazla atmadıysan sorun yok cnm afiyetolsun

Cnm kabul ediyorum şartları ..yalnız sadece kilo tablosu hazırlama konusunda sıkıntı olabilir ... Evdeki neyi kapatıcaz,telden giricem kısa bir süre sonra...

Aynen canım ...çok değil ama biraz aksadı işte ...

sağlık olsun cnmmm merak etme hemen dönersin sağlıklı beslenmene

Cnm kabul ediyorum şartları ..yalnız sadece kilo tablosu hazırlama konusunda sıkıntı olabilir ... Evdeki neyi kapatıcaz,telden giricem kısa bir süre sonra...

şu anki kilonla katılacaksın o zaman feridemm şu anki kilonu ve hedefini kaydetmeliyim kilo tablosu neki :44: yok oyle cepten halledilemeyecek birşey değil akşam listeyi hazırlarım ben sadece bildirim yapıp ekleyeceksin kendi satırına o kadar tatlım ben kontrol ederim

*** 6. TAKIM 364 ETAP ***

anneyim_mutluyum( 80.6/ bu haftaki kilo / fark /% yüzde) ( yeni üye hedef kilo 65 ) örnek yazdım kızlar
ayyuzlum0211 ( 85.6 / / / % ) ( yeni üye hedef kilo 80 )
EmmaAutumn ( 79 / / / % ) ( yeni üye hedef kilo 54 )
EYLÜL SILA ( 68.2 / / / % ) ( yeni üye hedef kilo 60 )
meltemss ( 72 / / / % ) ( yeni üye hedef kilo 55 )
mona_rosa_ ( 100 / / / % ) ( yeni üye hedef kilo 60 )
Sindi564 ( 83.8 / / / % ) ( yeni üye hedef kilo 75 )

6. Takım Ortalaması : %

cepten kotkmayon su cepler varya adami ipe goturur her ise yariyor tecrubeyle sabit
Ablam ya sen yiksun dimi listede boylede olmaz ki ama ben sirf seninle ayni kiloda savasayim bide aldkm verdim gittim dugubde yedim yedim geldim ayrica bu ne kadar cok yeni üye gozlerim parladi

hoşgeldinnnnn bitanemmmmm inş cnmmmm herkes emeğinin karşılığını alırrr

sende mezun olursun partimi yapsak mezuniyetini kutlamak içinnn ne dersinn:118:

ay evet ya bana parti yapalım

53.5 altına inersem mezun olacağım yoksa 1 hafta daha buralardayım

üzüldüğün şeye bak şirinemmmm ayıp ettin yarışırız seninle ama sen kazanırsın benim hedefim her hafta 100-200 gr tatlım cuma yarışmalarında yeni hepsi yoksa çoğu arkadaşım zaten daha çok motivasyon olur diye ikna ettim

ay evet ya bana parti yapalım

53.5 altına inersem mezun olacağım yoksa 1 hafta daha buralardayım

yapalım kuzummm 6, ve 3, takım birlikte :118::118:

ben neymişim be abi herkesi bi şekilde yoldan çıkardım hadi bu hafta ben birinci gelsem dahi haftaya sonda olacam heralde

yok cnm zaten yogurtta kucuk kutuydu
Canımm ailem bizdeydi 10gündür ...onlarla ilgilendim ,koşturmaca falan derken bugun yolcu ettim ..bende sizi özledim
aa dogru unutmusum allah kavusturusn cnm

Âmin canımcım ..ev bomboş kaldı ..yalnız kaldım ,moralim bozuldu ,alışmıştımda iyicene
ay sorma yaa
gercekten oyle oluyo bende turkiyeye gelince cok guzel oluyo ama donusu zor malesef hele bizimkiler icin daha da zor cunku onlarin evi bos kaliyo benim evim zaten bos gercekten cok zor allah yardim etsin en yakin zamanda tekrar kavustursun insallah cok mu uzaklar sana

ben neymişim be abi herkesi bi şekilde yoldan çıkardım hadi bu hafta ben birinci gelsem dahi haftaya sonda olacam heralde

listedeki ilk haftanda takımlar arası ilk 3 e giriyormuşsun Gülayım süper olur valla

Âmin canımcım ..ev bomboş kaldı ..yalnız kaldım ,moralim bozuldu ,alışmıştımda iyicene

misafir gidince en zoru bu oluyor işte

banuuuuu o tablo nekız trigonometri gibi geldi bana:18::18::18::18:

yok bebişim ne trigonometrsii diğer topicte alt alta yaptığımızı yan yana yapacağız o kadar

fırında yemeği yakıyordum çenemden

anneyim_mutluyum( 80.6/ bu haftaki kilo / fark /% yüzde) ( yeni üye hedef kilo 65 ) örnek yazdım kızlar
ayyuzlum0211 ( 85.6 / / / % ) ( yeni üye hedef kilo 80 )
EmmaAutumn ( 79 / / / % ) ( yeni üye hedef kilo 54 )
EYLÜL SILA ( 68.2 / / / % ) ( yeni üye hedef kilo 60 )
meltemss ( 72 / / / % ) ( yeni üye hedef kilo 55 )
mona_rosa_ ( 100 / / / % ) ( yeni üye hedef kilo 60 )
Sindi564 ( 83.8 / / / % ) ( yeni üye hedef kilo 75 )
Ferideei(78,5/buhaftaki kilo :78,5fark;0)hedef;70

Ekledim en sona cnm bunumu kastetmiştin anlamadım ,kilom ve hedefimi yazdım

Ay dikkat et cnm valla bu kk yüzünden işleri yapamicaz artık

Iphone dan gönderildi

demek istediğim başlangıç 78,5 hedef 70 buydu ama eklemeyi de öğrendinn bu kadar işte fark olursa yüzde hesaplayacaksın cnm

geçen haftaki kilo- bu haftaki kilo =fark

fark x 100 / geçen hafta =bu haftanın kilo verme yüzdesi bitanem

Ay dikkat et cnm valla bu kk yüzünden işleri yapamicaz artık

Iphone dan gönderildi
kız ilk üçe ödül varmı ceza var ödül de olsun demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…