Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

şimdi benim hedef 80 ya ben seksene gelince mezunmu olmuş olacam. o benim ara hedefim çünkü:44::44::44:

Himm belli zaten pastaya kanmadilar bu citirlar 80 kg birlikte zayifliyordan mi hemende kanlarina girmissin
Bluem yapariz sana parti pastalar benden hadi iyisiniz kocama siparis veriyim neli yersiniz
Banucugum beni dovmeden gidiyim bari takimima kizlar sizde gelin ikram edeyim biberiye yedil çay

evet cnmmm diğer topicten arkadaşlarımmm çıpçıtır olana dek beraberizz bizim pasta tercihlerimiz farklı şekerimmm bknz şöyle

pasta siparişimi dedinnn şimdiden eniştemin ellerine sağlık eniştem bundan daha güzellerini yapar bizim içinnnn

yeşilçayımı almaya geliyorum hemen aç kapıyı

*** 6. TAKIM 364 ETAP ***

anneyim_mutluyum( 80.6/ / /% ) ( yeni üye hedef kilo 65 )
ayyuzlum0211 ( 85.6 / / / % ) ( yeni üye hedef kilo 80 )
EmmaAutumn ( 79 / / / % ) ( yeni üye hedef kilo 54 )
EYLÜL SILA ( 68.2 / / / % ) ( yeni üye hedef kilo 60 )
ferideei ( 78,5 / / / % ) ( yeni üye hedef kilo 70 )
meltemss ( 72 / / / % ) ( yeni üye hedef kilo 55 )
mona_rosa_ ( 100 / / / % ) ( yeni üye hedef kilo 60 )
Sindi564 ( 83.8 / / / % ) ( yeni üye hedef kilo 75 )

6. Takım Ortalaması : %

Kızlar listemiz hazır gece gelmeye çalışırım şayet gelemezsem yarın mutlaka gelirim iyi sohbetler yarın tartı emeklerinizin karşılığını versin inş

selamlar kizlarr bugunku menum:

kahvalti:
biraz peynir
1 dilim domates
1 dilim turp
1 bardak soguk yesilcay
(fazla yemedim guya ayran detoksu yapcaktim ama yogurt alamadim gidemedim markete haftaya yapcam)

ogle:
1 meyveli findikli yogurt
1 parca peynir

ara:1 kahveli bonbon sekersizinden

aksam:
1 kucuk tabak haslanmis borulce
3 kasik yogurt ustune
2 bardak zencefilli-portakalli-yesilcay
2 bardak elmali-zencefil cayi

su:
1 bucuk litre simdilik

spor:
1 saat callenatics 5/21
2 mil leslie (henuz yapmadim yapcam birazdan)

kizlar bugun cok kotu bir basagrisi cekiyorum noldu anlamadim
ve sadece yemek yemek istiyo gibiyim ama kendimi tuttum cok sukur en fazla bu sekersiz bonbonu yedim ve tamamlayamadan cikardim cok tatli geldi sanki
ogle 1 saat uyudum ama hala bas agrim var bilemedim niye boyle oldum hadi optum

insallah cnm bnm sna da kolay gelsin

su bonbon haric guzel gorunuyor menu. biseler yemek istemen normal adet donemindesin canim.

menum
sabah: 1 yumurta, peynir, salatalik, 6 zeytin 4 ceviz
geri kalan zamnda ayran detoksu

3 lt su, 600 ml yesil cay
5/21 callen, 20 dk eliptik.

korkuyorum benimodem sorunu hortlayiverecek te yarin istedigim gibi olmayacak ya da yarindan sonra tepe taklak olup sisecem diye. simdilik hedefimde gorunuyorum bakalim sabah durum ne olacak malum midem dolu su an.

Sana da maşallah cnm sen 1 kilo verdiysen iyidir ya bence bu kadar çabalıyoruz inşallah emeklerimiz boşuna gitmeyecek ben hala göremedim hedefi o yüzden biraz moral bozukluğu var belki yarın değişir bilemem cok az kaldı bu haftaki hedefe stress oldum resmen

Iphone dan gönderildi

yüzdelik şeklinde mi bildirim yapacagız kaptanımmmm...

Sagol cnm ama tuttum kendimi sen ne durumdasın cnm

Iphone dan gönderildi
biraz halsizim. ama bişe yemek istemiyorum. uykum var ama ders çalışmam lazım. özetlere bakacam sadece

vallahi tok karnına 1 kilo görünüyo. tabi 85.6 bildiriminden. ondan önceki ödem hariç. ödemle beraber2 kilo görünüyor. bu yinede tırsmamı engellemiyor.:18::18::18: bu gün kendimi 80 hayal ettim rüya gibi. acaba gerçekleşecekmi

Sağol canım ..yarın yapıcaz herhalde kilo bildirimini ...ama ben sabit çıkıcam yarında artık haftaya kısmetse 1kilo hedefim var ...

Ayyüzlüm ben kilo vermeye başlamadan once 87kiloydum ...80 e düşüyimde gerisi gelir diyordum merak etme veriliyor kilolar ...sadece zaman ve emek lazım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…