Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

herkes nereye kayboldu yawwww? yarın cuma ya herkes bir köseye çekilmiş spor yapıyor galiba:)))

Tamda ben şimdi bunu düşünüyodum cnmm Banu nun yatılı misafiri var benim oğlumda sagolsun meyve suyu püskürttü laptopa ağzıyla laptop çalışmıyor suan dedim bi tlf dan bakayım durumlar nasıl benimde şimdi spor yapmam lazım 2 mil leslie yi henüz yapmadım bi bakınayım dedim ne var ne yok diye dua etde laptop birazdan çalışsın yaa

Iphone dan gönderildi

Ay maşallah cnm ne guzel ben henüz 1 kilo veremedim 200 gr eksiğim var inşallah yarına olur yaa

Misafirleri yatırdım yol yorgunu hepsi dayanamadı hemen attım kendimi

Ay maşallah cnm ne guzel ben henüz 1 kilo veremedim 200 gr eksiğim var inşallah yarına olur yaa

Sindicim bu kadar sıkma kendini sonuç olarak elinizden gelenin fazlasını bile yaptınız sağlık olsun cnmm sonuç olarak falaka cezası yokki

yarın belki fazlası olur önümüzdeki hafta hedeflerinizi biraz düşük tutarsınız en azından bu stres olmaz fazlası olursa ceza yok nasılsa canm benim ıslak mendille silip saç kurutma tut cnmm

herkes nereye kayboldu yawwww? yarın cuma ya herkes bir köseye çekilmiş spor yapıyor galiba:)))

benim yatılı misafirim var cnmmm

sağlık olsun feridem zaten bu hafta ilk haftamız hem dur bakalım belki yarın tartı farklı olur 100 gr bile kardır cnm evet cnm yarın mümkünse 11 den önce yapmaya çalışın bildirimlerinizi

Gülaycım çok yordun kendiniii ama yarın bu emeğinin karşılığını göreceksinnn haftaya ne olur bu kadar yüklenmeyin kendinize az gitsin öz gitsin bitanemm neden gerçekleşmesinnn elbette gerçekleşecek mezuniyetini kutlayıp başarı hikayeni bile okuyacağız cnmcımmm

yüzdelik şeklinde mi bildirim yapacagız kaptanımmmm...

evet cnm /başlangıç kilonuzu ben yazdım /şimdiki kilo/fark/% şeklinde bildirim yapacaksınız

kuzum ne olur stres yapma sabah ola hayrola ben 100 gr ile hedefimi tutturamamıştım 3, takımda ve tüm takımları gezmiştim eğlenceli aslında ama inanıyorumki hepiniz tutturacaksınız haftalık hedefi

sne gönlünü ferah tut cnmmmm yarın herşey mükemmel olacak inşşş

canım sabah az yemişsinn artı regl oldun kan şekerin dalgalanmış o yüzden baş ağrısı olmuştur kahvaltında yumurtayı mutlaka yemelisin ya da yerine yerli muz ve en azından 1-2 tane kuru kayısı ekle bitanemm sen kaçamaklara alışıksın çünkü birden kesince vücut şaşırdı

hayirli aksamlar hatunlar daha dogrusu geceler. bu gun az ders calismaya niyetlendim malum youtube yasagi kalkinca bizim derslerin videolarini artik izleyebiliyorum. esim aradi dokuz bucuk olmus saat hazirlan arkadas ameliyat olmus onu ziyaret edelim dedi. daha yeni geldik eve. calismam lazim ama uykum geldi. dilaninda uyku basina vurdu uyuyamiyo zirliyo yattigi yerden deli etti beni.

iyi geceler cnmm bence yorgun kafayla çalışma sabah daha zinde olursun ve daha güzel sonuç alırsın gzüelce uyu erken kalkıp diloşumuz uyurken çalış bence

Hoşgeldin cnm Bencede artık haftaya daha az tutcam hedefi hatta sen belirle hedefleri
Evet bugun biraz tuhaf oldu menüm bakalım yarına tartı bana ne sürpriz yapcak ayrıca sanırım gitgide kilo vermelerde yavaşlayacaktır zamanla dimi

Iphone dan gönderildi

Ayy Allah yardımcın olsun cnm bnm inşallah uyurda rahatlarsın bence o tam uyurken seninde halin kalmayacak gibi ama inşallah çalışabilirsin

Iphone dan gönderildi

benımde sporum eksık oldugundan buhafta fazla umıdım yook verılecek kılo azaldıkca daha zor gıdıyo malesef bıde ben tam sıkamıyorum asırıya kacınca hemen kollarımda morarmalar baslıyo haftaya sıkarak basladım baktım ıkıtane morluk cıktı yıne kolumda bırazdaha gevsettım yemınederım gectı morluklar.kandegerlerım cook dustugunden boyle oluyomus doktor dedı offffffffff
tavuklar tam pisiyo mu cnm guzelmis..
cokokrem ve biskuvi disinda kotu bisey yok bence (sonucta uzman degilim)
cook guzel oluyo hemde ama ben gögus etını pişiriyorum ınceltıyorum bıcakla sonra soslayıp tost makınesıne koyuyorum 3 4 dakıka sonra fişini çekıyorum ıcınde bırakıyorum 10 dk sonra falan cook guzel oluyo hemde pratık gelıyo bana

ekmek ve seker olmayınca zayıflamak kacınılmaz bence azdaolsa gıder bence yavas yavas
ya ben tatlı seylerı tamamen cıkaramıyorum hayatımdankuru üzüm yabanmersını kurusu gün kurusu falan atıyorum arada agzıma ama o çikolatanın verdıgı hazzı vermıyo malesefsuyuma sureklı tarcın katıyorum gunde bıkere mutlaka yogurda tarcın zencefıl zerdecal katıp yıyom ama tatlı ıstegımı bastırmıyo malesef

Neyi sıkıyorsun cnm diyeti mi yoksa spor mu sen zamanın da sıktın sıkacağın kadr o yüzden sanırım

Iphone dan gönderildi

Tarifin güzelmiş cnm
Ayrıca o kadar tatlı isteğide normal bence bak bn bu hafta hiç kaçamak yapmadım ama daha zor gidiyo sanki kilo bilemedim yada adet olma süreci de etki etmiş olabilir

Iphone dan gönderildi

yengem uyuyamamış kalkınca çıkmak zorunda kaldım kızlar

o uyurken mi. iste o azicik zoryaaa. bir gunde aklimda ne kalirsa artik calisacam.

allah zihin açıklığı vesin diyeyim o zaman canımm

evet cnm yavaşlıyor işte asıl o zamanlarda sporu artırmalısınız

21 gün şekerli şeylerden uzak durabilirsen aranazsın aslında canımcımmm ama zorlama kendini tadımlık yersin ve zamanı önemli tabikiii o yoğurt karışımı metabolizmayı hızlandırıyor takımlardaki bir arkadaş 3 öğün yiyordu her hafta rekor kırıyordu

önemli olan sağlıklı zayıflamak bitanem sen zaten çoğunu verdin bundan sonra az az gider

Son düzenleme:
*** 6. TAKIM 364 ETAP ***

anneyim_mutluyum( 80.6/ / /% ) ( yeni üye hedef kilo 65 )
ayyuzlum0211 ( 85.6 / / / % ) ( yeni üye hedef kilo 80 )
EYLÜL SILA ( 68.2 / / / % ) ( yeni üye hedef kilo 60 )
ferideei ( 78,5 / / / % ) ( yeni üye hedef kilo 70 )
meltemss ( 72 / / / % ) ( yeni üye hedef kilo 55 )
mona_rosa_ ( 100 / / / % ) ( yeni üye hedef kilo 60 )
Sindi564 ( 83.8 / / / % ) ( yeni üye hedef kilo 75 )

6. Takım Ortalaması : %

Ay ben dayanamıcam ilk bildirimi yapcam artık aaa sabahın 5 buçuğunda uyanmış bakıyorum kim bildirim yapcak baktım kimse yok en iyiSi ben yapayım dedim

Selam
Ben 3.takim kaptanı
Bu hafta kilo vermek soyle dursun tam 1 kg aldim
Dugunumuz vardi spor yapamadim ve düzensiz beslendim gece ikkide yediğimiz zamanlar oldu
Aslında dahha fazla almistim ama yinede ugraslarima ragmen sabit cikmayi basaramadim 4 gunluk dugunun bedeli agir oldu
Huzurunuzda takimimdan ve karatay grubumdan Özür dilerim :18:

Bildirim

Başlangıç: 83.8
Bu hafta: 82.7
Giden: 1.100
Yüzde: 1.312
Hedef(şimdilik): 75

SPOR:
callenatics ve leslie 2 mil

Iphone dan gönderildi

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…