herkes nereye kayboldu yawwww? yarın cuma ya herkes bir köseye çekilmiş spor yapıyor galiba:)))
Ay maşallah cnm ne guzel ben henüz 1 kilo veremedim 200 gr eksiğim var inşallah yarına olur yaabiraz halsizim. ama bişe yemek istemiyorum. uykum var ama ders çalışmam lazım. özetlere bakacam sadece
vallahi tok karnına 1 kilo görünüyo. tabi 85.6 bildiriminden. ondan önceki ödem hariç. ödemle beraber2 kilo görünüyor. bu yinede tırsmamı engellemiyor.:18::18::18: bu gün kendimi 80 hayal ettim rüya gibi. acaba gerçekleşecekmi
Ay maşallah cnm ne guzel ben henüz 1 kilo veremedim 200 gr eksiğim var inşallah yarına olur yaa
Tamda ben şimdi bunu düşünüyodum cnmm Banu nun yatılı misafiri var benim oğlumda sagolsun meyve suyu püskürttü laptopa ağzıyla laptop çalışmıyor suan dedim bi tlf dan bakayım durumlar nasıl benimde şimdi spor yapmam lazım 2 mil leslie yi henüz yapmadım bi bakınayım dedim ne var ne yok diye dua etde laptop birazdan çalışsın yaa
Iphone dan gönderildi
herkes nereye kayboldu yawwww? yarın cuma ya herkes bir köseye çekilmiş spor yapıyor galiba:)))
Sağol canım ..yarın yapıcaz herhalde kilo bildirimini ...ama ben sabit çıkıcam yarındaartık haftaya kısmetse 1kilo hedefim var ...
Ayyüzlüm ben kilo vermeye başlamadan once 87kiloydum ...80 e düşüyimde gerisi gelir diyordummerak etme veriliyor kilolar ...sadece zaman ve emek lazım ...
biraz halsizim. ama bişe yemek istemiyorum. uykum var ama ders çalışmam lazım. özetlere bakacam sadece
vallahi tok karnına 1 kilo görünüyo. tabi 85.6 bildiriminden. ondan önceki ödem hariç. ödemle beraber2 kilo görünüyor. bu yinede tırsmamı engellemiyor.:18::18::18: bu gün kendimi 80 hayal ettim rüya gibi. acaba gerçekleşecekmi
yüzdelik şeklinde mi bildirim yapacagız kaptanımmmm...
Sana da maşallah cnm sen 1 kilo verdiysen iyidir ya bence bu kadar çabalıyoruz inşallah emeklerimiz boşuna gitmeyecek ben hala göremedim hedefi o yüzden biraz moral bozukluğu var belki yarın değişir bilemem cok az kaldı bu haftaki hedefe stress oldum resmen
Iphone dan gönderildi
menum
sabah: 1 yumurta, peynir, salatalik, 6 zeytin 4 ceviz
geri kalan zamnda ayran detoksu
3 lt su, 600 ml yesil cay
5/21 callen, 20 dk eliptik.
korkuyorum benimodem sorunu hortlayiverecek te yarin istedigim gibi olmayacak ya da yarindan sonra tepe taklak olup sisecem diye. simdilik hedefimde gorunuyorum bakalim sabah durum ne olacak malum midem dolu su an.
selamlar kizlarr bugunku menum:
kahvalti:
biraz peynir
1 dilim domates
1 dilim turp
1 bardak soguk yesilcay
(fazla yemedim guya ayran detoksu yapcaktim ama yogurt alamadim gidemedim markete haftaya yapcam)
ogle:
1 meyveli findikli yogurt
1 parca peynir
ara:1 kahveli bonbon sekersizinden
aksam:
1 kucuk tabak haslanmis borulce
3 kasik yogurt ustune
2 bardak zencefilli-portakalli-yesilcay
2 bardak elmali-zencefil cayi
su:
1 bucuk litre simdilik
spor:
1 saat callenatics 5/21
2 mil leslie (henuz yapmadim yapcam birazdan)
kizlar bugun cok kotu bir basagrisi cekiyorum noldu anlamadim
ve sadece yemek yemek istiyo gibiyim ama kendimi tuttum cok sukur en fazla bu sekersiz bonbonu yedim ve tamamlayamadan cikardim cok tatli geldi sanki
ogle 1 saat uyudum ama hala bas agrim var bilemedim niye boyle oldum hadi optum
hayirli aksamlar hatunlar daha dogrusu geceler. bu gun az ders calismaya niyetlendim malum youtube yasagi kalkinca bizim derslerin videolarini artik izleyebiliyorum. esim aradi dokuz bucuk olmus saat hazirlan arkadas ameliyat olmus onu ziyaret edelim dedi. daha yeni geldik eve. calismam lazim ama uykum geldi. dilaninda uyku basina vurdu uyuyamiyo zirliyo yattigi yerden deli etti beni.
iyi geceler cnmm bence yorgun kafayla çalışma sabah daha zinde olursun ve daha güzel sonuç alırsın gzüelce uyu erken kalkıp diloşumuz uyurken çalış bence
Misafirleri yatırdım yol yorgunu hepsi dayanamadı hemen attım kendimi
Sindicim bu kadar sıkma kendini sonuç olarak elinizden gelenin fazlasını bile yaptınız sağlık olsun cnmm sonuç olarak falaka cezası yokki
yarın belki fazlası olur önümüzdeki hafta hedeflerinizi biraz düşük tutarsınız en azından bu stres olmaz fazlası olursa ceza yok nasılsa canm benimıslak mendille silip saç kurutma tut cnmm
benim yatılı misafirim var cnmmm
sağlık olsun feridem zaten bu hafta ilk haftamız hem dur bakalım belki yarın tartı farklı olur 100 gr bile kardır cnmevet cnm yarın mümkünse 11 den önce yapmaya çalışın bildirimlerinizi
Gülaycım çok yordun kendiniii ama yarın bu emeğinin karşılığını göreceksinnn haftaya ne olur bu kadar yüklenmeyin kendinize az gitsin öz gitsin bitanemmneden gerçekleşmesinnn elbette gerçekleşecek mezuniyetini kutlayıp başarı hikayeni bile okuyacağız cnmcımmm
evet cnm /başlangıç kilonuzu ben yazdım /şimdiki kilo/fark/% şeklinde bildirim yapacaksınız
kuzum ne olur stres yapma sabah ola hayrola ben 100 gr ile hedefimi tutturamamıştım 3, takımda ve tüm takımları gezmiştim eğlenceli aslında ama inanıyorumki hepiniz tutturacaksınız haftalık hedefi
sne gönlünü ferah tut cnmmmm yarın herşey mükemmel olacak inşşş
canım sabah az yemişsinn artı regl oldun kan şekerin dalgalanmış o yüzden baş ağrısı olmuştur kahvaltında yumurtayı mutlaka yemelisin ya da yerine yerli muz ve en azından 1-2 tane kuru kayısı ekle bitanemm sen kaçamaklara alışıksın çünkü birden kesince vücut şaşırdı
hayirli aksamlar hatunlar daha dogrusu geceler. bu gun az ders calismaya niyetlendim malum youtube yasagi kalkinca bizim derslerin videolarini artik izleyebiliyorum. esim aradi dokuz bucuk olmus saat hazirlan arkadas ameliyat olmus onu ziyaret edelim dedi. daha yeni geldik eve. calismam lazim ama uykum geldi. dilaninda uyku basina vurdu uyuyamiyo zirliyo yattigi yerden deli etti beni.
benımde sporum eksık oldugundan buhafta fazla umıdım yook verılecek kılo azaldıkca daha zor gıdıyo malesef bıde ben tam sıkamıyorum asırıya kacınca hemen kollarımda morarmalar baslıyo haftaya sıkarak basladım baktım ıkıtane morluk cıktı yıne kolumda bırazdaha gevsettım yemınederım gectı morluklar.kandegerlerım cook dustugunden boyle oluyomus doktor dedı offffffffffcnm gecmis olsun belin icin
valla bende ozeniyodum calleni yapanlara ama gercekten isteyince oluyomus biliyo musun..sende dinlen 1 iki gun hatta istersen pazar gunu basla biz pazar gunu baslamistik sen 1 hafta geriden olcak ama olsun onemli olan baslamak ve kararla devamini getirmek..
yarin yapip cumartesi gunu dinlenme gunu olcak pazar yine baslicagimiz icin beraber baslamis oluruz guzel olur...
insallah ramazana kadar 65 i de gorursun cnm bnm sonucta o kaddar kilo verdin illa ki bi duraklama olacakti ama sonrasi corap sokugu gibi gelmeye devam edecektir cnm ..
yarin ki bildirimini 4 gozle bekliyorum cnm bnm kendimden umidim yok su muayyen gun yuzunden cok sukur bugun basladi diyeibilirim kac gundur onun stresi ve siskinligi var insallah yarin tartiya etki etmez
cook guzel oluyo hemde ama ben gögus etını pişiriyorum ınceltıyorum bıcakla sonra soslayıp tost makınesıne koyuyorum 3 4 dakıka sonra fişini çekıyorum ıcınde bırakıyorum 10 dk sonra falan cook guzel oluyo hemde pratık gelıyo banatavuklar tam pisiyo mu cnm guzelmis..
cokokrem ve biskuvi disinda kotu bisey yok bence (sonucta uzman degilim)
5 dk molaaa
Sindicim şu an 8, takımda sadece efsax var yarışan tanıyorsun kendisi kaptan yardımcısı kaptanlarıda izinli biz yine şu an 7 kişi olduk takımların kapanmaması lazımki cuma yarışmaları devam etsin 8, takıma destek amaçlı anlayacağın yarın 7 kişi yarışacaksınız cm zamanla yeni üyelerde gelir merak etme sne
insanın görevini yerine getirme huzuru oluyor cnmmm ayda 1 kez ideal bence de
kolay gelsin cnm
ekmek ve şeker harici sağlıklı herşeyi doyana kadar yiyorum Eylülcümm zayıflarsam süper olur tabiii ama bundan sonrası için sıkmıyorum kendimi
beline dikkat et cnm geçmiş olsunn şu an sadece yürüyüş yapabilirsin bence ama zorlama yine de yarın ilk listeyi yapacağız zamanla her hafta biriniz paylaşırısınız böylece herkes öğrenmiş olur Eylülcüm seni burada sık görmek isteriz ama haftaya düzenli katılım isterimmm
afiyetolsun cnmmm o çokokremde neyin nesi bakimmm:125::125: belin iyi olsaydı kesmiştim cezanı
hoşgeldinnnnn bitanemmmmminş cnmmmm herkes emeğinin karşılığını alırrr
sende mezun olursun partimi yapsak mezuniyetini kutlamak içinnn ne dersinn:118:
benımde sporum eksık oldugundan buhafta fazla umıdım yook verılecek kılo azaldıkca daha zor gıdıyo malesef bıde ben tam sıkamıyorum asırıya kacınca hemen kollarımda morarmalar baslıyo haftaya sıkarak basladım baktım ıkıtane morluk cıktı yıne kolumda bırazdaha gevsettım yemınederım gectı morluklar.kandegerlerım cook dustugunden boyle oluyomus doktor dedı offffffffff
cook guzel oluyo hemde ama ben gögus etını pişiriyorum ınceltıyorum bıcakla sonra soslayıp tost makınesıne koyuyorum 3 4 dakıka sonra fişini çekıyorum ıcınde bırakıyorum 10 dk sonra falan cook guzel oluyo hemde pratık gelıyo bana
ekmek ve seker olmayınca zayıflamak kacınılmaz bence azdaolsa gıder bence yavas yavas
ya ben tatlı seylerı tamamen cıkaramıyorum hayatımdankuru üzüm yabanmersını kurusu gün kurusu falan atıyorum arada agzıma ama o çikolatanın verdıgı hazzı vermıyo malesef suyuma sureklı tarcın katıyorum gunde bıkere mutlaka yogurda tarcın zencefıl zerdecal katıp yıyom ama tatlı ıstegımı bastırmıyo malesef
benımde sporum eksık oldugundan buhafta fazla umıdım yook verılecek kılo azaldıkca daha zor gıdıyo malesef bıde ben tam sıkamıyorum asırıya kacınca hemen kollarımda morarmalar baslıyo haftaya sıkarak basladım baktım ıkıtane morluk cıktı yıne kolumda bırazdaha gevsettım yemınederım gectı morluklar.kandegerlerım cook dustugunden boyle oluyomus doktor dedı offffffffff
cook guzel oluyo hemde ama ben gögus etını pişiriyorum ınceltıyorum bıcakla sonra soslayıp tost makınesıne koyuyorum 3 4 dakıka sonra fişini çekıyorum ıcınde bırakıyorum 10 dk sonra falan cook guzel oluyo hemde pratık gelıyo bana
ekmek ve seker olmayınca zayıflamak kacınılmaz bence azdaolsa gıder bence yavas yavas
ya ben tatlı seylerı tamamen cıkaramıyorum hayatımdankuru üzüm yabanmersını kurusu gün kurusu falan atıyorum arada agzıma ama o çikolatanın verdıgı hazzı vermıyo malesef suyuma sureklı tarcın katıyorum gunde bıkere mutlaka yogurda tarcın zencefıl zerdecal katıp yıyom ama tatlı ıstegımı bastırmıyo malesef
o uyurken mi. iste o azicik zoryaaa. bir gunde aklimda ne kalirsa artik calisacam.
Hoşgeldin cnm Bencede artık haftaya daha az tutcam hedefi hatta sen belirle hedefleri
Evet bugun biraz tuhaf oldu menüm bakalım yarına tartı bana ne sürpriz yapcak ayrıca sanırım gitgide kilo vermelerde yavaşlayacaktır zamanla dimi
Iphone dan gönderildi
Ay ben dayanamıcam ilk bildirimi yapcam artık aaa sabahın 5 buçuğunda uyanmış bakıyorum kim bildirim yapcak baktım kimse yok en iyiSi ben yapayım dedim
yap bakalım
Ya seni geçemedim kesin ama olsun yüzde hesaplıyorum dur
Iphone dan gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?