Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bu arada başlangıç olarak gecen haftanınkinden başlıyoruz biliyosun dimi Ayyüzlüm

Iphone dan gönderildi

Olsun cnm inşallah haftaya telafi edersin

böylemi olması lazım acaba:44::44::44::44:

*** 6. TAKIM 364 ETAP ***

anneyim_mutluyum( 80.6/ / /% ) ( yeni üye hedef kilo 65 )
ayyuzlum0211 ( 85.6 / / / % ) ( yeni üye hedef kilo 80 )
EYLÜL SILA ( 68.2 / / / % ) ( yeni üye hedef kilo 60 )
ferideei ( 78,5 / / / % ) ( yeni üye hedef kilo 70 )
meltemss ( 72 / / / % ) ( yeni üye hedef kilo 55 )
mona_rosa_ ( 100 / / / % ) ( yeni üye hedef kilo 60 )
Sindi564 ( 83.8 /82.7 / 1.100/ % 1.312) ( yeni üye hedef kilo 75 )

6. Takım Ortalaması : %

çok zor oldu ama gitti şükür tabi haftaya yine gelmezse kız bu günde devam etsem kesin ölürdüm heralde çok halsizim algıda güçlük çekiyom sanırım tansyonum düştü.

yok cnm fazlasida iyi degil ayda 1 yeter bence he cok istersende memlekete gitmeden iki gun once yap yine ama sonra orada yemekleri gounce de kendinden gecme ok
ben cizelgemi yenilemek istiyorum da sifreyi nereye yaziyoruz biliyo musun cnm

yok cnm fazlasida iyi degil ayda 1 yeter bence he cok istersende memlekete gitmeden iki gun once yap yine ama sonra orada yemekleri gounce de kendinden gecme ok
ben cizelgemi yenilemek istiyorum da sifreyi nereye yaziyoruz biliyo musun cnm

yukarda profil ayarlarıma gir çizelge diye bişe var alt tarafa doğru oraya kopyala yapıştır. ay dur bende düzeltim.

*** 6. TAKIM 364 ETAP ***

anneyim_mutluyum( 80.6/ / /% ) ( yeni üye hedef kilo 65 )
ayyuzlum0211 ( 85.6 / / / % ) ( yeni üye hedef kilo 80 )
EYLÜL SILA ( 68.2 / / / % ) ( yeni üye hedef kilo 60 )
ferideei ( 78,5 / bu hafta ;78,5 / %sabit ) ( yeni üye hedef kilo 70 )
meltemss ( 72 / / / % ) ( yeni üye hedef kilo 55 )
mona_rosa_ ( 100 / / / % ) ( yeni üye hedef kilo 60 )
Sindi564 ( 83.8 / / / % ) ( yeni üye hedef kilo 75 )

6. Takım Ortalaması : %

o kadar misafir flan agirladin insan ailesinin yaninda daha cok bi salar kendini bravo sana cnm hala aynisin

Sindim listeye virguldrn sonra iki rakam yaziyoruz yani verilen kilo 1, 10 % ise % 1, 31 seklinde canim

o kadar misafir flan agirladin insan ailesinin yaninda daha cok bi salar kendini bravo sana cnm hala aynisin

Doğru cnm ...piknikler ,gözlemeler ,ekmekler ,tatlılar tuzlalar ......hayırlısı ne diyim ,kısmetse haftaya 1kilo hedefim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…