Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Neyi sıkıyorsun cnm diyeti mi yoksa spor mu sen zamanın da sıktın sıkacağın kadr o yüzden sanırım

Iphone dan gönderildi
dıyetı sıkınca oyle oluyo canım spor konusunda sıkınca belım agrıyo sadece
ınsallah swetcım gercekten cogu gıttı
su 21gun olayını bı yapabılsem

ya kızlar yengemın ısı varmıs 2 aylık bebegı banaverdı az bakarmısın dıye zorla yazıyorumsabahta kahvaltı yaptıktan sonraaklıma geldı tartılmak
ama rekabetten dolayı buhafta gecenhaftakı kılomla katılıyım haftaya eksılerımı sergılerım ınsallah
gecenhaftakı kılom 68.2 swetcım bebekle zorlanıyorum buhaftayuzdemı falan sen halledermısın canım zaten yapmayıda bılmıyorum ögrenmıs olurum

*** 6. TAKIM 364 ETAP ***

anneyim_mutluyum( 80.6/ 78, 2/2, 4/% 2, 98) ( yeni üye hedef kilo 65 )
ayyuzlum0211 ( 85.6 /83, 5 /2, 10/ %2, 45) ( yeni üye hedef kilo 80 )
EYLÜL SILA ( 68.2 /68, 2 /0, 0/ %0, 0 ) ( yeni üye hedef kilo 60 )kilosu sabit
ferideei ( 78,5 /78, 5/0, 00 / %0, 00 ) ( yeni üye hedef kilo 70 )kilosu sabit
meltemss ( 72 / / / % ) ( yeni üye hedef kilo 55 )
mona_rosa_ ( 100 / / / % ) ( yeni üye hedef kilo 60 )
Sindi564 ( 83.8 /82.7 / 1.10/ % 1.31) ( yeni üye hedef kilo 75 )

6. Takım Ortalaması : %

Canim seni haftaya listeye alalim istersen ne dersin

3. çocuk nasılmış eylülsılacımm

*** 6. TAKIM 364 ETAP ***

anneyim_mutluyum( 80.6/ 78, 2/2, 4/% 2, 98) ( yeni üye hedef kilo 65 )
ayyuzlum0211 ( 85.6 /83, 5 /2, 10/ %2, 45) ( yeni üye hedef kilo 80 )
EYLÜL SILA ( 68.2 /68, 2 /0, 0/ %0, 0 ) ( yeni üye hedef kilo 60 )kilosu sabit
ferideei ( 78,5 /78, 5/0, 00 / %0, 00 ) ( yeni üye hedef kilo 70 )kilosu sabit
Sindi564 ( 83.8 /82.7 / 1.10/ % 1.31) ( yeni üye hedef kilo 75 )

6. Takım Ortalaması : %1.35

Eline sağlık cnm ..inş haftaya daha güzel kilolar verilicek

Ben Geldim :) cevabınızı biraz geç gördüm ama kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.

banucum ben 2 topike birden yazıyom. burasıda aynı mantıkta sanırım ben bi tercih yapsam ya burası ya da yazdığım sizin diğer topik bana fikir versen canım. burası daha sakin geldi bana hepinizi hemen hemen tanıyom diğer tarafta hala tanımadıklarım var zorlanıyorum. diğer tarafa bildirimde yaptım zaten. ne dersin sen bana

yaaa bende yaptım mı yapamadım mı bilmiyorum ama..ilk hafta acemiligi sanırım
cnm kutlarim cok guzel gitmis ilk haftayi bu yuzden cok seviyorum odemde olsa fazla gorununce tartida insan bi sevindirik oluveriyo
insallah haftaya telafi edersin cnm

kızlar çıkmam lazımmmmmm misafirleri gezdireceğim 12 ye kadar bekleyip paylaşım alanına taşırım listeyi ceptennn görüşürüz

dıyetı sıkınca oyle oluyo canım spor konusunda sıkınca belım agrıyo sadece

ınsallah swetcım gercekten cogu gıttı
su 21gun olayını bı yapabılsem
yap yap bak pazar gunu basla diyorum ya bizimle beraber olurken daha cok motive olursun cnm bnm
ama ilk zamanlar kendini cokk zorlamadan yap gerekirse hareketleri 100 degil 50 defa yap zamanla vucut alisinca rahat rahat yaparsin ayrica sirt agrisinada iyi geliyomus callen bildigim kadariyla
ellerine saglik cnm ama sanki ortalama dusuk mu ne gerci az kisiyiz o da var ama birde ilk hafta bakalim onumuzdeki hafta neler olacak simdiden onumuzdeki hafta icin hirslanmaya basladim
Ben Geldim :) cevabınızı biraz geç gördüm ama kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.
hosgeldin cnm aramiza artik duzenli menu paylasimlarini bekliyoruz her aksam ok
ayrica kendini bize tanitir misin ??
canim ben ve ayyuzlumde her iki topikteyiz feride de yani iki topikte birden bulunabiliyorsun
bak biz hem buraya hem oraya bildirim yapiyoruz

:) tabiki hemen tanıtıyorum 25 yaşımdayım kamu kurumunda uzmanım ekimde düğünüm varrr
uzun yıllardır üyeyim kadınlar klübüne ama hiç aktif kullanamadım nedense beceremedim :)
akşama kadar oturuyorum masa başında eve gidiyorum çok yorgun uykusuz hissediyorum
sürekli yatıyım diorum spor yapmam lazım :)
kızlarrr hepimis fıstık gibi olalımmm
menü derken gün içinde yediklerimi mi paylaşcam burdan öğün öğün sindicim:26:

birinci takıma ödül falan bişiler var mı?:)
aaa bilmiyo musun her hafta birinci takima kiyafet odulu ve tatil odulu var
saka bi yana hivbir bilgim yok odul zaten bizim zayiflamamiz ama takim ruhu falan daha bi guzel oluyo
memnun oldum cnm bende 24 yasindayim 2 yil 8 aylik oglusum var evhanimiyim
evet cnm sabahtan aksama kadar ne yedin ne ictin ne spor yaptin hepsini aksam paylasman gerek zaten aksam bizimkileri gorursun sende yaparsin
ay yanlislikla yasimi 42 yazmisim bi tuhaf oldum

Son düzenleyen: Moderatör:
suan kac kilosun cizelgende gorunmuyorda
hedefin kac ekime kadar insallah verirsin ve istedigin gibi olursun dugununde cnm

suan kac kilosun cizelgende gorunmuyorda
hedefin kac ekime kadar insallah verirsin ve istedigin gibi olursun dugununde cnm

Yaaa ben yazdım aslında da nedense öyle çıktı çizelge
65 galiba :) hedef 58
Ayyy inş cnm yaa kuğu gibi incecik olak istiyorumm
bu arada boyum 171

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…