- 9 Nisan 2008
- 2.457
- 2.733
- 448
- 42
dıyetı sıkınca oyle oluyo canım spor konusunda sıkınca belım agrıyo sadeceNeyi sıkıyorsun cnm diyeti mi yoksa spor mu sen zamanın da sıktın sıkacağın kadr o yüzden sanırım
Iphone dan gönderildi
ınsallah swetcım gercekten cogu gıttıyengem uyuyamamış kalkınca çıkmak zorunda kaldım kızlar
allah zihin açıklığı vesin diyeyim o zaman canımm
evet cnm yavaşlıyor işte asıl o zamanlarda sporu artırmalısınız
21 gün şekerli şeylerden uzak durabilirsen aranazsın aslında canımcımmm ama zorlama kendini tadımlık yersin ve zamanı önemli tabikiii o yoğurt karışımı metabolizmayı hızlandırıyor takımlardaki bir arkadaş 3 öğün yiyordu her hafta rekor kırıyordu
önemli olan sağlıklı zayıflamak bitanem sen zaten çoğunu verdin bundan sonra az az gider
ya kızlar yengemın ısı varmıs 2 aylık bebegı banaverdı az bakarmısın dıye zorla yazıyorumsabahta kahvaltı yaptıktan sonraaklıma geldı tartılmak
ama rekabetten dolayı buhafta gecenhaftakı kılomla katılıyım haftaya eksılerımı sergılerım ınsallah
gecenhaftakı kılom 68.2 swetcım bebekle zorlanıyorum buhaftayuzdemı falan sen halledermısın canım zaten yapmayıda bılmıyorum ögrenmıs olurum
ya kızlar yengemın ısı varmıs 2 aylık bebegı banaverdı az bakarmısın dıye zorla yazıyorumsabahta kahvaltı yaptıktan sonraaklıma geldı tartılmak
ama rekabetten dolayı buhafta gecenhaftakı kılomla katılıyım haftaya eksılerımı sergılerım ınsallah
gecenhaftakı kılom 68.2 swetcım bebekle zorlanıyorum buhaftayuzdemı falan sen halledermısın canım zaten yapmayıda bılmıyorum ögrenmıs olurum
*** 6. TAKIM 364 ETAP ***
anneyim_mutluyum( 80.6/ 78, 2/2, 4/% 2, 98) ( yeni üye hedef kilo 65 )
ayyuzlum0211 ( 85.6 /83, 5 /2, 10/ %2, 45) ( yeni üye hedef kilo 80 )
EYLÜL SILA ( 68.2 /68, 2 /0, 0/ %0, 0 ) ( yeni üye hedef kilo 60 )kilosu sabit
ferideei ( 78,5 /78, 5/0, 00 / %0, 00 ) ( yeni üye hedef kilo 70 )kilosu sabit
Sindi564 ( 83.8 /82.7 / 1.10/ % 1.31) ( yeni üye hedef kilo 75 )
6. Takım Ortalaması : %1.35
Eline sağlık cnm ..inş haftaya daha güzel kilolar verilicek
listeyi paylastim kizlar hayirlisi olsun hepinizi tbrk ederim donuste gorusuruz
*** 6. TAKIM 364 ETAP ***
cnm kutlarim cok guzel gitmis ilk haftayi bu yuzden cok seviyorum odemde olsa fazla gorununce tartida insan bi sevindirik oluveriyoyaaa bende yaptım mı yapamadım mı bilmiyorum ama..ilk hafta acemiligi sanırım
insallah haftaya telafi edersin cnmMerhaba ben 3.takımdan geliyorum
Bu hafta psikolojik olarak zor bi dönem geçirdimtabiki mazereti değil ama homini gırtlak yedim
Sonuç olarakta tartıda kilo vereceğime +0,80 kg çıktım
Çok üzgünümTakımımdan özür dilerim
Günaydınnnnnn canlarımmm harikasınız hepinizle gurur duyuyorummmperihancım rekor kırmışsınnn Sindicim bak korktuğun gibi olmadı demek sabhın 5 inde kalktınnn ilk liste heyecanı tbrk ederim cnm emeklerinin karşılığını aldınn Gülaycımmmm süper bir sonuçççç Feridem haftaya verirsin cnm diğer eksik bildirimler var 6 ya kadar vaktimiz var ama 12 ye kadar bildirim yapılsın lütfen bildirim yapıılmazsa yapmayanları haftaya listeye alalım artık
Eriğim şirinem canım ciğerimmm yardımların desteğin için çokkkkk tşk ederimmmmisafirlerin yanında girmek ayıp olur diye gelemedimm meraktan çatladımm bu hafta misafirlerin vardı şirinemmm haftaya düzene girersin sıkma canını kuzummm karatay kaçamak hiç affetmiyor
Fatoşcum sağlık olsun bu hafta olmadı haftaya inşş
kızlar çıkmam lazımmmmmm misafirleri gezdireceğim 12 ye kadar bekleyip paylaşım alanına taşırım listeyi ceptennn görüşürüz
yap yap bak pazar gunu basla diyorum ya bizimle beraber olurken daha cok motive olursun cnm bnmdıyetı sıkınca oyle oluyo canım spor konusunda sıkınca belım agrıyo sadece
ınsallah swetcım gercekten cogu gıttı
su 21gun olayını bı yapabılsem
ellerine saglik cnm ama sanki ortalama dusuk mu ne gerci az kisiyiz o da var ama birde ilk hafta bakalim onumuzdeki hafta neler olacak simdiden onumuzdeki hafta icin hirslanmaya basladim*** 6. TAKIM 364 ETAP ***
hosgeldin cnm aramiza artik duzenli menu paylasimlarini bekliyoruz her aksam okBen Geldim :) cevabınızı biraz geç gördüm ama kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.
canim ben ve ayyuzlumde her iki topikteyiz feride de yani iki topikte birden bulunabiliyorsunbanucum ben 2 topike birden yazıyom. burasıda aynı mantıkta sanırım ben bi tercih yapsam ya burası ya da yazdığım sizin diğer topik bana fikir versen canım. burası daha sakin geldi bana hepinizi hemen hemen tanıyom diğer tarafta hala tanımadıklarım var zorlanıyorum. diğer tarafa bildirimde yaptım zaten. ne dersin sen bana
cnm kutlarim cok guzel gitmis ilk haftayi bu yuzden cok seviyorum odemde olsa fazla gorununce tartida insan bi sevindirik oluveriyo
evet yaaa bana da baya moral oldu valla zararlı olamasa keşke her hafta böle olsa diyecegım ama diyet işi sabır işi....sabırla hedefimize ulaşırız inşallah...yeter artık yaaa gardırobumu yenilemek istiyorum artık 38 beden kıyafetlerle....nedir bu çektiğimiz kilolardan....???
haftayada umarım olumlu yönde gider kilocuklar....
kizlar sanirim 2. yiz bu hafta tuh 9. takim yanlis hatirlamiyorsam bizi 4-5 puanla gecti
aaa bilmiyo musun her hafta birinci takima kiyafet odulu ve tatil odulu varbirinci takıma ödül falan bişiler var mı?:)
memnun oldum cnm bende 24 yasindayim 2 yil 8 aylik oglusum var evhanimiyim:) tabiki hemen tanıtıyorum 25 yaşımdayım kamu kurumunda uzmanım ekimde düğünüm varrr
uzun yıllardır üyeyim kadınlar klübüne ama hiç aktif kullanamadım nedense beceremedim :)
akşama kadar oturuyorum masa başında eve gidiyorum çok yorgun uykusuz hissediyorum
sürekli yatıyım diorumspor yapmam lazım :)
kızlarrr hepimis fıstık gibi olalımmm
menü derken gün içinde yediklerimi mi paylaşcam burdan öğün öğün sindicim:26:
bende her hafta 2 kilo vermek istedim ama bunyem sadece ilk hafta musade etti sonrakilerde 1 kilo ve kusurlu yaninda 100,200,300 gramlari gordum ama iyi az gitsin oz gitsin saglikli gitsincnm kutlarim cok guzel gitmis ilk haftayi bu yuzden cok seviyorum odemde olsa fazla gorununce tartida insan bi sevindirik oluveriyo
evet yaaa bana da baya moral oldu valla zararlı olamasa keşke her hafta böle olsa diyecegım ama diyet işi sabır işi....sabırla hedefimize ulaşırız inşallah...yeter artık yaaa gardırobumu yenilemek istiyorum artık 38 beden kıyafetlerle....nedir bu çektiğimiz kilolardan....???
haftayada umarım olumlu yönde gider kilocuklar....
suan kac kilosun cizelgende gorunmuyorda
hedefin kac ekime kadar insallah verirsin ve istedigin gibi olursundugununde cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?