Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sindim listeye virguldrn sonra iki rakam yaziyoruz yani verilen kilo 1, 10 % ise % 1, 31 seklinde canim
himm yani 1.100 yerine 1.10 olcak ok cnm sagol birde hesaplarkende mi 1.10 diye hesaplicaz yoksa sadece sonucu yazarken mi oyle yazcaz
peki sen biliyo musun cizelgeyi nasil guncellestirebilirim diye acaba

Son düzenleyen: Moderatör:
*** 6. TAKIM 364 ETAP ***

anneyim_mutluyum( 80.6/ / /% ) ( yeni üye hedef kilo 65 )
ayyuzlum0211 ( 85.6 /83, 5 /2, 10/ %2, 45) ( yeni üye hedef kilo 80 )f
EYLÜL SILA ( 68.2 / / / % ) ( yeni üye hedef kilo 60 )
ferideei ( 78,5 /78, 5/0, 00 / %0, 00 ) ( yeni üye hedef kilo 70 )kilosu sabit
meltemss ( 72 / / / % ) ( yeni üye hedef kilo 55 )
mona_rosa_ ( 100 / / / % ) ( yeni üye hedef kilo 60 )
Sindi564 ( 83.8 /82.7 / 1.10/ % 1.31) ( yeni üye hedef kilo 75 )

6. Takım Ortalaması : %

Doğru cnm ...piknikler ,gözlemeler ,ekmekler ,tatlılar tuzlalar ......hayırlısı ne diyim ,kısmetse haftaya 1kilo hedefim var
gecen hafta benimde misafirim vardi ve yaklasik 1 kilo vermistim aslinda ama hemen 2 gunde 100 gr kalmisti
bu hafta da 1kilo vercem diye anam agladi resmen istersen 800-900 gr yap hedefini cnm stress olma benim gibi

ellerine saglik canimcim valla acemilik iste cok sagol

Rica ederim canim ne demek cok güzel kilolar vermissiniz tebrik ederim. Ben gidip tembel kelebeklerime bi bakiyim uyanmislar mi

yaaa bende yaptım mı yapamadım mı bilmiyorum ama..ilk hafta acemiligi sanırım

*** 6. TAKIM 364 ETAP ***

anneyim_mutluyum( 80.6/ 78, 2/2, 4/% 2, 98) ( yeni üye hedef kilo 65 )
ayyuzlum0211 ( 85.6 /83, 5 /2, 10/ %2, 45) ( yeni üye hedef kilo 80 )
EYLÜL SILA ( 68.2 / / / % ) ( yeni üye hedef kilo 60 )
ferideei ( 78,5 /78, 5/0, 00 / %0, 00 ) ( yeni üye hedef kilo 70 )kilosu sabit
meltemss ( 72 / / / % ) ( yeni üye hedef kilo 55 )
mona_rosa_ ( 100 / / / % ) ( yeni üye hedef kilo 60 )
Sindi564 ( 83.8 /82.7 / 1.10/ % 1.31) ( yeni üye hedef kilo 75 )

6. Takım Ortalaması : %

Dogrusu bu canim yuzdeni yanlis hesaplamissin sende

sanırım şimdi oldu arkadaslar

Merhaba ben 3.takımdan geliyorum
Bu hafta psikolojik olarak zor bi dönem geçirdim tabiki mazereti değil ama homini gırtlak yedim
Sonuç olarakta tartıda kilo vereceğime +0,80 kg çıktım

Çok üzgünüm Takımımdan özür dilerim

teşekkür ederim canım...sende çok iyisin...ilk başladım ya diyete yarı ödem yarı kilo galibaa....normalde bu kadar günde bu kadar çok vermem yani....

benim normalde 1 kilo da ödem gitti ama başlangıç kilomun üstünde olduğu için bildirmedim. yani bu hafta normalde üç gitti ayran detoksunun etkisi bu da. umarım haftaya artı olmam yaa

Günaydınnnnnn canlarımmm harikasınız hepinizle gurur duyuyorummm perihancım rekor kırmışsınnn Sindicim bak korktuğun gibi olmadı demek sabhın 5 inde kalktınnn ilk liste heyecanı tbrk ederim cnm emeklerinin karşılığını aldınn Gülaycımmmm süper bir sonuçççç Feridem haftaya verirsin cnm diğer eksik bildirimler var 6 ya kadar vaktimiz var ama 12 ye kadar bildirim yapılsın lütfen bildirim yapıılmazsa yapmayanları haftaya listeye alalım artık

Eriğim şirinem canım ciğerimmm yardımların desteğin için çokkkkk tşk ederimmm misafirlerin yanında girmek ayıp olur diye gelemedimm meraktan çatladımm bu hafta misafirlerin vardı şirinemmm haftaya düzene girersin sıkma canını kuzummm karatay kaçamak hiç affetmiyor

Fatoşcum sağlık olsun bu hafta olmadı haftaya inşş

kızlar çıkmam lazımmmmmm misafirleri gezdireceğim 12 ye kadar bekleyip paylaşım alanına taşırım listeyi ceptennn görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…