- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
ohoooooo ben bir ayda 6 kilo verdim ee seninde 6 kilo falan vermen gerek sen hemen verirsin cnm ne guzellllYaaa ben yazdım aslında danedense öyle çıktı çizelge
65 galiba :) hedef 58
vay vay vay masallah cnm sen gule oynaya verirsin ekime kadar yaa hic sikinti etmeYaaa ben yazdım aslında danedense öyle çıktı çizelge
Ayyy inş cnm yaa kuğu gibi incecik olak istiyorumm
bu arada boyum 171
ohoooooo ben bir ayda 6 kilo verdim ee seninde 6 kilo falan vermen gerek sen hemen verirsin cnm ne guzellll
karatay tarzi beslendim cnmMaşallahhh
süpersin valla ne diyim
verrim de geri alırım die de korkkuyorum düüğüne kadar :)
:18:
nasıl yaptın kız bir ayda okadar
kiz bebis pesinde kosmakla zayiflansaydi 2 yil 8 aydir 85-90 kilo olmazdim dimiahh ben spor yapamıyorum işte
bakalım hafta sonu bi cana gelirim inşallah :)
gerçi sen bebişinin peşinde de koşuyosundur
olur yuklerim ama bazi yoresel yemeklerin kalorisini vermiyo dimi daha once denemistimSeninki usluymuş o zaman
ayy ne diim acıktımşu ana kadar ki menüyü veriyim mi
bi program yükledim tele fatsecret die
yediğin öğünleri yazıyosun kalorisini hesaplıyo
yaptığın egzersizleri yazıyosun onu hesaplıyo sonra aradaki farkı falan veriyo
yükle istersen
cnm aksam yemeginide ye bi daha birsey yemiceksen o zman menunu yaz yada eger menun sabitse belliyse yazSeninki usluymuş o zaman
ayy ne diim acıktımşu ana kadar ki menüyü veriyim mi
bi program yükledim tele fatsecret die
yediğin öğünleri yazıyosun kalorisini hesaplıyo
yaptığın egzersizleri yazıyosun onu hesaplıyo sonra aradaki farkı falan veriyo
yükle istersen
bekleme kendine hazırla ye işte salatalarr fln :) ben anneme öyle yapıyorum yemiycem babanı bekliycem dio
koca bir tabak salata yapıyorum son bir haftadır tabi :) bi tabak çorba yiyip kalkıyorum
bi çocuğunu buldum şimdiye kadar yediklerimin
hatta dün öğlen brokoli çorbası çıktı o da vardı şaşırdım
aaa bilmiyo musun her hafta birinci takima kiyafet odulu ve tatil odulu var
saka bi yana hivbir bilgim yok odul zaten bizim zayiflamamiz ama takim ruhu falan daha bi guzel oluyo
memnun oldum cnm bende 24 yasindayim 2 yil 8 aylik oglusum var evhanimiyim
evet cnm sabahtan aksama kadar ne yedin ne ictin ne spor yaptin hepsini aksam paylasman gerek zaten aksam bizimkileri gorursun sende yaparsin
ay yanlislikla yasimi 42 yazmisim bi tuhaf oldum
bende her hafta 2 kilo vermek istedim ama bunyem sadece ilk hafta musade etti sonrakilerde 1 kilo ve kusurlu yaninda 100,200,300 gramlari gordum ama iyi az gitsin oz gitsin saglikli gitsin
haftada 1 kilo çok iyi ama kesinlikle küçümseme bunu....
yok cnm zaten yavas yavas azalmaya baslayacaktir zamanla o nedenle elimden geldigince her hafta 1 kilo vermeye calisiyorumaaa bilmiyo musun her hafta birinci takima kiyafet odulu ve tatil odulu var
saka bi yana hivbir bilgim yok odul zaten bizim zayiflamamiz ama takim ruhu falan daha bi guzel oluyo
evet cnm sabahtan aksama kadar ne yedin ne ictin ne spor yaptin hepsini aksam paylasman gerek zaten aksam bizimkileri gorursun sende yaparsin
haftada 1 kilo çok iyi ama kesinlikle küçümseme bunu....
ok cnmişteyim daha eve gidince yazıyım o zamn :) herkesle birlikte olsun
Sabah
2 yumurta şekersiz çay
2 parça tatlı kuru pasta :/
Öğlen bi tane kabak dolması havuç lahana salatası yüksük çorbası
3 fincan yeşil çay
Akşam
Yoğurtlu semizotu salatası yeşil salata
Bir kepçe etli sebzeli türlü
Sonrasında çay ve zorla yedirilen yarım çikolatalı gofret 😔
Bi fincan sütlü neskafe
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar vurun beni öldürün boğun. menüm berbat oldu
sabah: menemen, peynir, salatalık, taze soğan, zeytin, ceviz
akşam:yarım döner dürüm ve patlıcan salatası, biraz önce de yarım bardak kaysı suyu
üç lt su, spor yok
akşam üstü benim iki büyük bebeğimin ateşleri 39.5 e kadar çıktı. kaç defa düşürdüm yine çıktı. eşmi aradım dr a götürdük. tabi bu süreçte yemek baya gece sarktı ve açlıktan gözüm döndü. kendimi tutmak için çok uğraştım ama nefsime yenik düştüm malesef
sabah
domates biber
çökelek
tereyağlı yumurta
zeytin 8 adet
ceviz
1 dilim ekmek
süzme yogurt
öğle
teyzemlere gitmiştik
1 kase kısır yedim
çok küçük bir dilim de kek
şekersiz çay içtim
ara 1 elma
akşam
yogurt
yağsız makarna
başka yemek seçenegi yoktu o yüzden yedim yaaa
su:2 litre
spor daha yapmadım inş. birazdan yürüyüşe çıkacagım
ahh ben spor yapamıyorum işte
bakalım hafta sonu bi cana gelirim inşallah :)
gerçi sen bebişinin peşinde de koşuyosundur
Yaaa ben yazdım aslında danedense öyle çıktı çizelge
Ayyy inş cnm yaa kuğu gibi incecik olak istiyorumm
bu arada boyum 171
birinci takıma ödül falan bişiler var mı?:)
aaa bilmiyo musun her hafta birinci takima kiyafet odulu ve tatil odulu var
bende her hafta 2 kilo vermek istedim ama bunyem sadece ilk hafta musade etti sonrakilerde 1 kilo ve kusurlu yaninda 100,200,300 gramlari gordum ama iyi az gitsin oz gitsin saglikli gitsin
perihancımmm ödül var elbette bu ödülün değeri paha biçilmez hedefine ulaştığındaki mutluluk ömre bedel olacak
:) tabiki hemen tanıtıyorum 25 yaşımdayım kamu kurumunda uzmanım ekimde düğünüm varrr
uzun yıllardır üyeyim kadınlar klübüne ama hiç aktif kullanamadım nedense beceremedim :)
akşama kadar oturuyorum masa başında eve gidiyorum çok yorgun uykusuz hissediyorum
sürekli yatıyım diorumspor yapmam lazım :)
kızlarrr hepimis fıstık gibi olalımmm
menü derken gün içinde yediklerimi mi paylaşcam burdan öğün öğün sindicim:26:
bir hafta sonra her boş anında burda olmak isteyeceksin bitanemmm kuğu gibi bir gelin edelim seni ekime kadarsindicim açıklamış cnmm
cnm kutlarim cok guzel gitmis ilk haftayi bu yuzden cok seviyorum odemde olsa fazla gorununce tartida insan bi sevindirik oluveriyo
insallah haftaya telafi edersin cnm
yap yap bak pazar gunu basla diyorum ya bizimle beraber olurken daha cok motive olursun cnm bnm
ama ilk zamanlar kendini cokk zorlamadan yap gerekirse hareketleri 100 degil 50 defa yap zamanla vucut alisinca rahat rahat yaparsin ayrica sirt agrisinada iyi geliyomus callen bildigim kadariyla
ellerine saglik cnm ama sanki ortalama dusuk mu ne gerci az kisiyiz o da var ama birde ilk hafta bakalim onumuzdeki hafta neler olacak simdiden onumuzdeki hafta icin hirslanmaya basladim
hosgeldin cnm aramiza artik duzenli menu paylasimlarini bekliyoruz her aksam ok
ayrica kendini bize tanitir misin ??
canim ben ve ayyuzlumde her iki topikteyiz feride de yani iki topikte birden bulunabiliyorsun
bak biz hem buraya hem oraya bildirim yapiyoruz
bitanemm ortalama gayet güzelll daha ne olsunnnhaftaya feride ve eylül de verirse ortalama uçacakkk ama ne olur bu haftaki gibi kendinizi çok kasmayın olurmuu
banucum ben 2 topike birden yazıyom. burasıda aynı mantıkta sanırım ben bi tercih yapsam ya burası ya da yazdığım sizin diğer topik bana fikir versen canım. burası daha sakin geldi bana hepinizi hemen hemen tanıyom diğer tarafta hala tanımadıklarım var zorlanıyorum. diğer tarafa bildirimde yaptım zaten. ne dersin sen bana
neslicim biliyorum bitanemm 2 topicte birden yazmak zor oluyor fakat ben 3, takımda yarışırkende diğer topiğimizi hiç bırakmadımm burada daha çok disiplin var ve takım ruhu çok etkili arkadaşlarının emeklerine mecburen saygı gösteriyor insan artı çıkmamak için elinden geleni yapıyor disiplinli kilo vermek istiyorsan takıma gir derim ama diğer topiğimizi de bırakmanı istemem zamanla tanırsın tatlım snein için zor olmayacaksa tabiki seçim senin cnmcım başımızın üstünde yerin var
Ben Geldim :) cevabınızı biraz geç gördüm ama kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.
Hoşgeldinnnnnnnnnneden bu kadar geciktin bakimmmm
nerden paylaşıyon canım
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=37798
burdan paylaşıyoruz bitanemm her hafta biriniz yapacaksınız bundan sonra listeyiii bu hafta misafir denk geldi fazla ilgilenemedim özür tekrar hep birlikte listeyi düzenleyeceğiz ve bu sayede herkes öğrenmiş olacakkk eriğimmmm çok yardım etti sağolsun bugün
dıyetı sıkınca oyle oluyo canım spor konusunda sıkınca belım agrıyo sadece
ınsallah swetcım gercekten cogu gıttı
su 21gun olayını bı yapabılsem
canım kendini 21 gün şeker orucunda gibi düşün ama eğer şekersiz bir hayat seni mutsuz edecekse en azından minimuma düşürmeye çalış bitanemm
benim normalde 1 kilo da ödem gitti ama başlangıç kilomun üstünde olduğu için bildirmedim. yani bu hafta normalde üç gittiayran detoksunun etkisi bu da. umarım haftaya artı olmam yaa
artı olacağını sanmıyorum bitanemmm içini ferah tutt müthiştiniz bu hafta
kızlar bizim misafirler pazar gününe kadar bizdeler o yüzden çok sık gelemeyebilirim menülerinizi paylaşmayı ne olur ihmal etmeyin ayrıca bu haftaki hedef kilolarınızı yazın olurmuu hepinizi çok seviyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?