gitmeden 1. hafta callen sonuçlarını da paylaşayım
bel: 2
basen: 2
göğüs: 10
sağ bacak: 6
sol bacak: 2
kollardan: 1 cm incelmişim
bence sadece 6 günde müthiş sonuçlar bunlar
olur banucum farketmez yeterkı yarısta olıyım haftada lıstede olutumCanim seni haftaya listeye alalim istersen ne dersin
cook fenaymıs gulaycım allah yardımcın olsun bıde bızım ömercık kucakcı daha 2 aylık ama kucaga cook alıstırdılar yere bırakmıycam vallahı gözum korkuyo yengem arada ısı olunca bırakıyo soguyorum cocuk fıkrınden3. çocuk nasılmış eylülsılacımm
ellerıne saglık canım ılk haftadan bırıncılık yakıstı takımımızaTAKIM DERECELERİ
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 364. ETAP SONUÇ LİSTELERİ
30 MAYIS - 06 HAZİRAN 2014
6.takım anneyim_mutluyum 2, 98 etap 1.si
14.takım Sozen %2,80 etap 2.si
13. takım edahafiz %2.78 etap 3.sü
BİREYSEL DERECELER
*** 6. TAKIM 364 ETAP *** etap 1.si
***14. TAKIM 364. ETAP*** etap 2.si
***9.TAKIM 364.ETAP*** etap 3.sü
Kızlar hepinizi tekrar tebrik ederim harika bir hafta geçirdiniz ve sonuç mükemmel oldu ilk listemizde birincilik süperrr
Perihancımm harikaydın cnm takımlar arasındaki birinciliğini kutlarım bitanemmm
ohh 100grda ıyıdır cunkı amacın korumak ınsallah ömur boyu zayıf kalıcan ben ınanıyorumpaylaşım tablosunu yarın hazırlarım kızlar iyi geceler hepinize bu arada ben de 100 gr vermişim söylemeyi unuttum
allah zıhın acıklıgı versın gulaycım ınsallah sınavların cook ıyı gecer.kız masallahın var nazar etmıyelım ama su reklamlardakı duracel piller gıbısın enerjın hıc bıtmıyoofff ya sinava gitmek icicn uc saat oncesinden hazirlanilirmi. bebegin mamasi alti ustu digerlerinin yemegi hazirligi ee tabi bir de ben ancak hazirlanacam sanirim. dilayi uyutuyorum simdi. bakalim napacam. bu gun ingilizce zorlayacak sadece gerisini dusunmuyorum. yarin dort dersten girecem ikisi kritik sinav. allah herkesin yardimcisi olsun.
olur banucum farketmez yeterkı yarısta olıyım haftada lıstede olutum
cook fenaymıs gulaycım allah yardımcın olsun bıde bızım ömercık kucakcı daha 2 aylık ama kucaga cook alıstırdılar yere bırakmıycam vallahı gözum korkuyo yengem arada ısı olunca bırakıyo soguyorum cocuk fıkrınden
ama mıs gıbı kokuyo cook tatlı onları düşününcede acaba dıyorum
ellerıne saglık canım ılk haftadan bırıncılık yakıstı takımımıza
ohh 100grda ıyıdır cunkı amacın korumak ınsallah ömur boyu zayıf kalıcan ben ınanıyorum
allah zıhın acıklıgı versın gulaycım ınsallah sınavların cook ıyı gecer.kız masallahın var nazar etmıyelım ama su reklamlardakı duracel piller gıbısın enerjın hıc bıtmıyo3 cocuk ev işi koca spor dıyet detoks ohhhhhhhhhh
ayy süper vallahı ıyıce sevklendım sindiyi dınlıyorum yaın baslıycam sızle beraber ınsallah ama ılgınc olan ıkı bacagın arasındakı fark nıye bırınden daha cook gıttı acaba sasırdım
Neyse güzel gecsinde gerisi sorun degil..yarin 1 sinavim var sadece...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bu gunku menum
sabah: omlet, salatalik, peynir, 4 zeytin, 4 ceviz
aksam: 1 tabak kisir, ayran
2 lt su, 600 ml yesil cay, 1 buyuk fincan turk kahvesi
malesef bu gun hareket yok
Selam canim menun guzel karatayda 2 ogun mu beslenme var merak ettim. Bende kitabi alip okuyum yarim yamalak biliyom. En azindan belki bisiler katarim hayatima o bile yeter.
Bende banunun tavsiyesi ile burayada dahilim artik kizlar cogunuzu taniyorum.burasi sakin kolay tanirim digerlerinizi
Menu yazayim kizlar
Sabah 1 has.yumurta 1 dlm peynir 2 yks lor bol yesillik 1 gevrek...
Ara 1 kucuk tadimlik kek cay
Ogle yogurt 2 dlm cavdar ekmegi
Ara yok
Aksam 2 kase tavuksuyuna bulgur çorbası 1 dlm ekmek yesillik
Ara avuc icinden az fazla leblebi kuru üzüm karisim bi cimcik cekirdek
Spor yok bu gun 2 saate yakin uyku çektim sabah firtinadan uyaninca tum gun sersem gibi gezince .
sinavinin iyi gecmesine sevindim. seninki ne sinavi acikogretim degilse merak ettim. benimki acik ogretimdi. uc derse girdim ikisini allah ne verdiyse salladim bakalim yarin dort tane ne nane yiyecem. insallah sinavlarimiz guzel gecer. amiiiin
bu gunku menum
sabah: omlet, salatalik, peynir, 4 zeytin, 4 ceviz
aksam: 1 tabak kisir, ayran
2 lt su, 600 ml yesil cay, 1 buyuk fincan turk kahvesi
malesef bu gun hareket yok
Neyse güzel gecsinde gerisi sorun degil..yarin 1 sinavim var sadece...
Sinavdan ciktim cok şükür güzel gecti arkdslar
vallahi duraselmi takılı ne takılı bilmiyom ama bir gün hık diye gidecem gibi geliyorben de karaciğerimden şüpheleniyorum ve dr a gitmeyi korkuyorum. arada acayip bir sancı giriyor ve belime vuruyor. bu gün sınavda kıvrandım resmen. eşim hastaneye götüreyim dei. imkan yok gitmem kesin ameliyat ederler kpss yi de atlatayım öyle gidecem diyom bu gün balkondan baktım millet yün yıkıyo ev işi yapıyo sonra döndüm kendime baktım sınava gidiyom 3 çocukla. çok komik geldi ya onlar deli ya ben. kesin ben
callendeki bacak farkına gelince ikisinin ölçüleri farklıydı aynı olmuşlar. vücut orantısız callen napsın
Menü
Sabah
Peynir 1dilim
Süzme yoğurt
1dilim ekmek
Domates biber
Ceviz
Öğle
Firinda patlican
Semizotu yogurtlu
Ara süt 1 bardak
Otobuste dondurma
Aksam leblebi
Ayran
dunkı menum
sabah 2 haslanmıs yumurta zeytın peynır 1 dılım tambugday ekmegı roka
öğlen yogurt corbası 2 kasık makarna salata
aksam yogurt salata 2 dılım kek malum mısafırım vardı:2::2nlar gelmeden yogurtla salata yedım onların yanında kek
bol bol su
2bardak hibiskus
2bardak yesılçay
1bardak maydanoz suyu
1bardak elmalı tarcınlı çay
spor 100mekık bıraz zor oldu belımden
plates lastıgıyle 200er tane bacak hareketlerı
2 saat yuruyus
selam kızlar gecmıs yaptım geldım hatta sucluluk duygusuyla dıger topığımden önceburaya kostum
dun bıldırımden sonra arkadasım aradı aksam gelelım musaıtsenız dıye hemen ıs guc mutfak derken kosusturmadan canım cıktı gece 1de gıttıler osaatten sonrada pcyı acmak gelmedı içimden yorgundum dunkı menumude yazayımda ceza almıyım.buhafta bırıncılıgımıze cook sevındım
darısı haftaya ınsallah bende haftaya daha ıyı sonuc alırım ınsallah
olur banucum farketmez yeterkı yarısta olıyım haftada lıstede olutum
cook fenaymıs gulaycım allah yardımcın olsun bıde bızım ömercık kucakcı daha 2 aylık ama kucaga cook alıstırdılar yere bırakmıycam vallahı gözum korkuyo yengem arada ısı olunca bırakıyo soguyorum cocuk fıkrınden
ohh 100grda ıyıdır cunkı amacın korumak ınsallah ömur boyu zayıf kalıcan ben ınanıyorum
allah zıhın acıklıgı versın gulaycım ınsallah sınavların cook ıyı gecer.kız masallahın var nazar etmıyelım ama su reklamlardakı duracel piller gıbısın enerjın hıc bıtmıyo3 cocuk ev işi koca spor dıyet detoks ohhhhhhhhhh
ayy süper vallahı ıyıce sevklendım sindiyi dınlıyorum yaın baslıycam sızle beraber ınsallah ama ılgınc olan ıkı bacagın arasındakı fark nıye bırınden daha cook gıttı acaba sasırdım
Sweetdimple inş tatlım yaaa dediğin gibi olur :) yardımlarınızı bekliyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Teşekkürler ederim banucum...bu hepimixin başarısı. ...cok gururlandim cok mutlu oldum yaa...Rabbim utandirmasin Inşallah
Yarışta ki ilk haftalarında birinci olan 6. Takımı ve banu kaptanı kutluyorum süpersiniz kızlar
ay sınav bugünde yarın da 2 de. çocuklar ilaç içtikleri müddetçe gayet rahatlar etkisi geçince direk 39 oluyoır. Az önce kızım delirtti. Tırnaklarını kesecem çağırıyorum gelmiyor. Kötü bir alışkanlığı var tırnaklarını yiyor ve kızacam diye gelmedi. Daha beteri oldu dayak yedi.Nasıl düzeltecem bu tırnak işini bilmiyorum
Evet cnm cok kötü oldum ben vaka cok şükür daha iyi allahım cok şükürler olsun yarabbim
Aaa kakuleli hersey güzeldir cnm
biz çaya kokuyoruz 1 -2 tane cay demlenince hem koku güzel oluyo tadı da orta Doğu'da cok kullanılıyo kakule birde kurabiyelerede koyuluyor
ve kahveside güzel oluyo ama Türkiye'deki herkes beğenmiyor alışık olmadıkları için tuhaf geliyo onlara ama tavsıye ederim cnm eğer yeniliklere acıksan. Kimileri kakule zencefilli karışım yapıo kahveyi öyle içiyorlar
Ahh ahh böyle durumlarda ailenin yanında olmaması cok zor oluyo dimi cnm
bende dun dedim Türkiye'de olsaydım alırdım çocuğumu Hemen eşimi beklemeden götürürdüm doktora bizim de kısmetimiz buymuş napalım linşallah hepsinin hakkından gelirsin ve istediğin puanı alırsın cnm
Cok şükür bu sabah daha iyi şimdi yine damlattım gözüne cnm
Seve se e yardim ederim hic priblem degil sindycim
Haklısın cnm ben regl den dolayı stress yaptım artı çıkarım diye ama olmadı cok şükür cok teşekkür ederim cnm
Aaa sende mi noldu bize yaa geçmiş olsun nasıl şimdi cocuklar iyi mi cnm
calleni yaptın mı benimki gümbürtüye gitti de
Ay inşallah cnm sınavın iyi gecer
Aa 1. Mi olduk ben yanlış bakmışım o zaman başka takımın yüzdesi daha fazlaydı bizdensanki
neyse kızlar tebrikler inşallah haftaya da böyle oluruz
Ayy ne guzel misafirin de vardı o yüzdendir belki sadece 100 gr gitmesi
çama sen yavas yavas mankenliğe başlicaksın sanırm cnm o kadar gidiyo maşallah sana sence ne kadar hedef yazayım bu hafta 700 gr yazayım nolur nolmaz ki kendimi kasmim dimi iyidir ama inşallah en az 1 kilo veririm vermem lazım evet benimki 700 gr bu haftaki hedef
Aaa ben ne kadar yazayım 700 gr olsun benimkide
Dualarım seninle cnm sınav ne zaman
Cok teşekkürler cnm seni de yorduk bu hafta yardımların için cok cok teşekkürler
canim oje gibi tirnaga surulen jeller var..tirnagina suruyosun ve ne zaman tirnagini yicek olsa aci bi tat kotu bi tat oluyo..sonra da vazgeciyo yavas yavas tirnak yemekten bi sor sorustur istersen cnm ecanelere kozmetikcilere falan..ay sınav bugünde yarın da 2 de. çocuklar ilaç içtikleri müddetçe gayet rahatlar etkisi geçince direk 39 oluyoır. Az önce kızım delirtti. Tırnaklarını kesecem çağırıyorum gelmiyor. Kötü bir alışkanlığı var tırnaklarını yiyor ve kızacam diye gelmedi. Daha beteri oldu dayak yedi.Nasıl düzeltecem bu tırnak işini bilmiyorum
yaa benmki yarim kaldi dun yarisini yapabilmistim sonrasini yapamadim cunku ali ustumde yapamiyodum zaten uykumda vardi artik..gitmeden 1. hafta callen sonuçlarını da paylaşayım
sagol cnm seni de tebrik ederim ne guzel kilo vermissin bu hafta ve dereceye girmissinYarışta ki ilk haftalarında birinci olan 6. Takımı ve banu kaptanı kutluyorum süpersiniz kızlar
amin insalah cnmTeşekkürler ederim banucum...bu hepimixin başarısı. ...cok gururlandim cok mutlu oldum yaa...Rabbim utandirmasin Inşallah
cnm yarin ikimiz bastan basliyoruz benimki yarim kaldi yarin bastan baslaniyo bildigim kadariyla..ok yarin basliyoruzolur banucum farketmez yeterkı yarısta olıyım haftada lıstede olutum
allah zihin acikligi versin insallah sende ayyuzlumde sinavlarda iyi dereceler alirsiniz cnmAkşam eve gec donecegim..evdede yatili misafir var. Ysrin da yine sinavim var o yuzden simdi yazdım menumu...Öpüyorum sizi.bana dua edin
masallah de kendine cnm insallah hep boyle olursun..vallahi duraselmi takılı ne takılı bilmiyom ama bir gün hık diye gidecem gibi geliyorben de karaciğerimden şüpheleniyorum ve dr a gitmeyi korkuyorum. arada acayip bir sancı giriyor ve belime vuruyor. bu gün sınavda kıvrandım resmen. eşim hastaneye götüreyim dei. imkan yok gitmem kesin ameliyat ederler kpss yi de atlatayım öyle gidecem diyom bu gün balkondan baktım millet yün yıkıyo ev işi yapıyo sonra döndüm kendime baktım sınava gidiyom 3 çocukla. çok komik geldi ya onlar deli ya ben. kesin ben
callendeki bacak farkına gelince ikisinin ölçüleri farklıydı aynı olmuşlar. vücut orantısız callen napsın
aa ne guzel cnm hadi hayirlisiSinavdan ciktim cok şükür güzel gecti arkdslar
amin cnmsinavinin iyi gecmesine sevindim. seninki ne sinavi acikogretim degilse merak ettim. benimki acik ogretimdi. uc derse girdim ikisini allah ne verdiyse salladim bakalim yarin dort tane ne nane yiyecem. insallah sinavlarimiz guzel gecer. amiiiin
ay mirrayi bende sevmem cnmİyi akşamlar çıtırlarımmm
Neslicim aramıza hoşgeldin o zaman bitanemmm ama düğer topiği de bırakma ne olur orası da bizim yuvamız ilk sayfadaki kuralları okuyuo kabul ettiysen listedesin bu hafta bitanemm şu anki kilonu ve hedefini yazarmısın canım kayıtlar için şu anki kilonla başlayacaksın cuma yarışmalarına bitanem
karatayda 2,5 öğünde yapabilirsin 3 öğünde 2 öğünde cnm tamamen senin yaşam biçiminle alakalı kahvaltıyı ben 10 da bitiriyorum spordan önce sadece kefir veya meyveli yoğurt tüketiyorum akşam da 7 den sonra yemiyorum cnm karatayın kitaplarını mutlaka almalısın alana kadar bu linkler sana yardımcı olur bitanemmm ben kafamdaki tüm soruların cevabını karatayda buldum
http://cloudpage.co/oneriler
https://tr-tr.facebook.com/ObezliktenKurtul
ayrıca kk da çok güzel karatay topicleri de var onlarıda inceleyebilirsin bitanemm düzenli menülerini paylaşmalısın bir de haftalık hedef belirliyoruz cuma gününe kadar o hedefi tutturamayan ceza olarak tüm takımları geziyor bu biraz esprili de oluyor
menüne gelince sabah gevrek dediğin simit sanırım susamlı olduğu için biraz cıs öğünlerinde mümkün olduğunca sağlıklı besinlerden doyuncaya kadar yemelisin bitanem aralar leptini bozduğu için kilo vermeyi engelliyor mümkün olduğunca ara yapmamaya çalış tatlım düzenli spora başlarsan harika olur ben sporsuz veremeyenlerdenim mesela bizim amacımız sağlıklı ve kalıcı kilo vermek o yüzden en sağlıklısı karatay tatlım
inşallah bitanem yarınki sınavlarınız da güzel geçer
afiyetolsun cnmmmm sınavların var spor yapmaya zamanın yokki hayırlısıyla atlat inş sınavlarını sonra devam edersinmenün süperr
hadi gözün aydın perihancım darısı yarına inşşş allah zihin açıklığı versin sizlere
Allah korusun dediği şeye bak tövbe tövbeama sağlık ihmale gelmez Gülaycımmm ihmal etme bence senin 3 tane miniğin var sana ihtiyacı olan bir an önce git kuzummm sen biyonik annesin maşallah ideallerin var eğer bu delilikse hepimiz deliyiz
akşam sadece leblebi olmamış kuzumm en azından çorba salata yeseydin semizotu mükemmel bir seçim omega 3 ümüzüde almışızdondurma da yenmişşşş :131: 25 mekik cezan olsunmuuu sınavlardan sonra tabikiii
bitanemmm önemli olan misafirlerin olduğunda veya misafirliğe gittiğinde iradeni tutabilmek onların yanında yer gibi yap tadına bak gerisini mutfakta yok et yoksa yanmışız bizhem de 2 dilimmm neyseki sporun süperrr ama sadece bugün yediklerini yakmışsındır kuzumm:26: kahvaltı sonrası yoğurt harici olmamışşş kızmaca yokk
haftaya nesli sen ve ferideden bekliyorum bir atak kuzum sindi ve perihan bu hafta çok efor sarfetti onları biraz dinlendirelim dimiiihaftaya da inş ilk 3 teyizzz
Eylülcüm feride ve seni bu hafta sabit olmanıza rağmen listeye aldım canım listedeydiniz bencede çok yakıştı daimi olur inşşş kızlar süperdi bu hafta evet cnm az da olsa giderse ne ala gitmezse problem yok benim için sabahları meyveyi artırdığım için sanırım kefirle birlikte de tüketiyorum ona bağlıyorum ben ama özledim 6 ay yemedimmmm nerdeyse
*** 6. TAKIM 364 ETAP *** etap 1.si
anneyim_mutluyum( 80.6/ 78, 2/2, 4/% 2, 98) ( yeni üye hedef kilo 65 )
ayyuzlum0211 ( 85.6 /83, 5 /2, 10/ %2, 45) ( yeni üye hedef kilo 80 )
EYLÜL SILA ( 68.2 /68, 2 /0, 0/ %0, 0 ) ( yeni üye hedef kilo 60 )kilosu sabit
ferideei ( 78,5 /78, 5/0, 00 / %0, 00 ) ( yeni üye hedef kilo 70 )kilosu sabit
Sindi564 ( 83.8 /82.7 / 1.10/ % 1.31) ( yeni üye hedef kilo 75 )
6. Takım Ortalaması : %1.35
inş maşallahı yok kuzummmm kuğu gibi bir gelin olana dek burdasın tatlımmm
Kesinlikle hakkınızdı Perihancımmm Gülay Sindi ve sen harika iş çıkardınız
çok tşk ederiz Edacımmmm seni de tbrk ederim bitanemmm harika vermişsinnn cnmm
bence de müthişşşşbacaklar arasındaki fark çok ilginç ama:44:
Sğrekli ilaçmı alacaklar böyle bitanemmm:44::44: tırnak yeme konusunda sana bir tavsiyem var benim kuzenimde tıurnaklarını yiyordu ne yaptıysak vazgeçiremedik pedagog elbise dolabını boşaltın oraya otursun ve 1 saat her gün tırnaklarını yemesini söyleyin dedi dolabun kapağıda kapanacak gerçi o orta 1 di seninkiler minik ama hakikaten uyguladı teyzem ve 1 hafta sonra bitti tırnak yeme olayı
çok şükür Sindicimmm iyi olmasına çok sevindimmmdamlasakızlı çikolatalı filan denedim ama kakuleli denememiştim deneyeyim bir mırra içmiştim hiç sevmedim çok acııı
Cansın cannnn şirinemmmm
500 gr yaz Sindicim çünkü çok stres yapıyorsun bitanemm fazlası olursa ceza yok zatennnyok doğru bakmışsın cnm ama listede yanlışlık varmış düzeltilince biz birinci olduk bitanemmm ağzından bal damlıyor yapsammı mankenlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?