- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
6.Takım Haftalık Eki Görüntüle 1148378 Listesi
Gülay : 83,5------------------->83
Nura : 83,8----------------->
Perihan:78,2 --------------->
Eylül :68,2---------------------->
Feride :78,5----------------------->
Kiras :65----------------------->
Mona Rosa:100-------------------->
Meltem :72-------------------------->
Eki Görüntüle 1139828
TAKIM DERECELERİ
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 364. ETAP SONUÇ LİSTELERİ
30 MAYIS - 06 HAZİRAN 2014
6.takım anneyim_mutluyum 2, 98 etap 1.si
14.takım Sozen %2,80 etap 2.si
13. takım edahafiz %2.78 etap 3.sü
BİREYSEL DERECELER
*** 6. TAKIM 364 ETAP *** etap 1.si
***14. TAKIM 364. ETAP*** etap 2.si
***9.TAKIM 364.ETAP*** etap 3.sü
Kızlar hepinizi tekrar tebrik ederim harika bir hafta geçirdiniz ve sonuç mükemmel oldu ilk listemizde birincilik süperrr
Perihancımm harikaydın cnm takımlar arasındaki birinciliğini kutlarım bitanemmm
Kixlar hepinizi bende tebrik ederim fakat bireysellerde hata var busenin birincu olmasi anneyim in ikinci olmasi lazim . Ama cok güzel kilolar verdiniz tebrikler
Banucugum 100 gr 100 grdir canım da ben sunu anlamadim sen menulerine eskisi gibi devam etmiyirmusun ne olduda 100 gr yani bunye mezun oldugunu mu anladi sen degisiklikler mi yaptin
Sindycim cok geçmişler olsun canım
günaydın sınava çalışmam lazım ama kk ya uğramadan da bi iş yapmıyom. çok dua edin nolur. ortalamadan bari kalmadan geçeyim. fazlasında gözüm yok
bu hafta çok kasmak istemiyorum. 500 gr olsun yağdan olsun
Sabah ;kkk
Akşam ;1kase mercimek çorbası ,1porsiyon Menemen ,1fincan kakuleli kahve
3litre su ,spor;18dk mari vinsor
Haklısın cnm ben regl den dolayı stress yaptım artı çıkarım diye ama olmadı cok şükür cok teşekkür ederim cnmGünaydınnnnnn canlarımmm harikasınız hepinizle gurur duyuyorummmperihancım rekor kırmışsınnn Sindicim bak korktuğun gibi olmadı demek sabhın 5 inde kalktınnn ilk liste heyecanı tbrk ederim cnm emeklerinin karşılığını aldınn Gülaycımmmm süper bir sonuçççç Feridem haftaya verirsin cnm diğer eksik bildirimler var 6 ya kadar vaktimiz var ama 12 ye kadar bildirim yapılsın lütfen bildirim yapıılmazsa yapmayanları haftaya listeye alalım artık
Eriğim şirinem canım ciğerimmm yardımların desteğin için çokkkkk tşk ederimmmmisafirlerin yanında girmek ayıp olur diye gelemedimm meraktan çatladımm bu hafta misafirlerin vardı şirinemmm haftaya düzene girersin sıkma canını kuzummm karatay kaçamak hiç affetmiyor
Fatoşcum sağlık olsun bu hafta olmadı haftaya inşş
Aaa sende mi noldu bize yaa geçmiş olsun nasıl şimdi cocuklar iyi mi cnmkızlar vurun beni öldürün boğun. menüm berbat oldu
sabah: menemen, peynir, salatalık, taze soğan, zeytin, ceviz
akşam:yarım döner dürüm ve patlıcan salatası, biraz önce de yarım bardak kaysı suyu
üç lt su, spor yok
akşam üstü benim iki büyük bebeğimin ateşleri 39.5 e kadar çıktı. kaç defa düşürdüm yine çıktı. eşmi aradım dr a götürdük. tabi bu süreçte yemek baya gece sarktı ve açlıktan gözüm döndü. kendimi tutmak için çok uğraştım ama nefsime yenik düştüm malesef
Ay inşallah cnm sınavın iyi gecersınav stresi sardı iyice. şimdi callenimi yapıp zıbaracam. 6. yı da bitireyimde yarın mola verim. öbür gün de sınavdan sonra rahat rahat yaparım inşallah. beni bu gün mazur görün vereceğiniz her cezaya katlanırım ama sınavdan sonra
Aa 1. Mi olduk ben yanlış bakmışım o zaman başka takımın yüzdesi daha fazlaydı bizdenTAKIM DERECELERİ
BİREYSEL DERECELER
Kızlar hepinizi tekrar tebrik ederim harika bir hafta geçirdiniz ve sonuç mükemmel oldu ilk listemizde birincilik süperrr
Ayy ne guzel misafirin de vardı o yüzdendir belki sadece 100 gr gitmesipaylaşım tablosunu yarın hazırlarım kızlar iyi geceler hepinize bu arada ben de 100 gr vermişim söylemeyi unuttum
Aaa ben ne kadar yazayım 700 gr olsun benimkidebu hafta çok kasmak istemiyorum. 500 gr olsun yağdan olsun
Dualarım seninle cnm sınav ne zamangünaydın sınava çalışmam lazım ama kk ya uğramadan da bi iş yapmıyom. çok dua edin nolur. ortalamadan bari kalmadan geçeyim. fazlasında gözüm yok
Cok teşekkürler cnm seni de yorduk bu hafta yardımların için cok cok teşekkürlerKixlar hepinizi bende tebrik ederim fakat bireysellerde hata var busenin birincu olmasi anneyim in ikinci olmasi lazim . Ama cok güzel kilolar verdiniz tebrikler
Banucugum 100 gr 100 grdir canım da ben sunu anlamadim sen menulerine eskisi gibi devam etmiyirmusun ne olduda 100 gr yani bunye mezun oldugunu mu anladi sen degisiklikler mi yaptin
Sindycim cok geçmişler olsun canım
afiyetolsun feridemmm kakuleli kahve içmedim hiç tadı nasıl kigzüel su içmişsin sporu biraz daha artırabilirsen harika olur
Evet cnm cok kötü oldum ben vaka cok şükür daha iyi allahım cok şükürler olsun yarabbimSindicimmm geçmiş olsun alişine bitanemmm 3, takımda okudum şimdii
bitanem alişine çok geçmiş olsunnn çok şükür kötü birşey değilmiş damlayla çabucak iyileşir inş bitanemmm annesin o halde görünce nasıl dayanasınnn
allah acılarını göstermesin çöp batsa senin yüreğin yanar kuzumm bugünkü menünü dikkate almıyorummm acil durumlar için çantanda ceviz kayısı paketi bulunsun bitanemmm leblebinin 1 çay bardağı 1 dilim ekmeğe eşit alişin iyi olsun da bugün telafi edersin cnmdiğer topiğe bakamadımmm toptan geçmiş yaparım listeyle beraber artık görüşürüz kızlar cici bakın kendinize
Aaa kakuleli hersey güzeldir cnmafiyetolsun feridemmm kakuleli kahve içmedim hiç tadı nasıl kigzüel su içmişsin sporu biraz daha artırabilirsen harika olur
Ahh ahh böyle durumlarda ailenin yanında olmaması cok zor oluyo dimi cnmofff ya sinava gitmek icicn uc saat oncesinden hazirlanilirmi. bebegin mamasi alti ustu digerlerinin yemegi hazirligi ee tabi bir de ben ancak hazirlanacam sanirim. dilayi uyutuyorum simdi. bakalim napacam. bu gun ingilizce zorlayacak sadece gerisini dusunmuyorum. yarin dort dersten girecem ikisi kritik sinav. allah herkesin yardimcisi olsun.
Cok şükür bu sabah daha iyi şimdi yine damlattım gözüne cnmsindicim ali nasil oldu canim. insallah gozu biraz daha iyidir.
evet cnm cok kötü oldum ben vaka cok şükür daha iyi allahım cok şükürler olsun yarabbim
aaa kakuleli hersey güzeldir cnm
biz çaya kokuyoruz 1 -2 tane cay demlenince hem koku güzel oluyo tadı da orta doğu'da cok kullanılıyo kakule birde kurabiyelerede koyuluyor
ve kahveside güzel oluyo ama türkiye'deki herkes beğenmiyor alışık olmadıkları için tuhaf geliyo onlara ama tavsıye ederim cnm eğer yeniliklere acıksan. Kimileri kakule zencefilli karışım yapıo kahveyi öyle içiyorlar
ahh ahh böyle durumlarda ailenin yanında olmaması cok zor oluyo dimi cnm
bende dun dedim türkiye'de olsaydım alırdım çocuğumu hemen eşimi beklemeden götürürdüm doktora bizim de kısmetimiz buymuş napalım linşallah hepsinin hakkından gelirsin ve istediğin puanı alırsın cnm
cok şükür bu sabah daha iyi şimdi yine damlattım gözüne cnm
TAKIM DERECELERİ
BİREYSEL DERECELER
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?