oyyy kıyamam kuzummm haftasonu kaçamağı diyelim pekiiii
Teşekkür ederim:)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selamlaar :) sindi'nin önerisi ile bu topiğe de katılmış bulumuyorum. 2 gün oldu karatayı uygulayalı ve inanılmaz hafifim. 80 kilo ile başladım. Boyum 1,70. Hayırlısıyla bir 10 kilocuk versem gerisi kendiliğinden gelecek:) şu an ki hedefim 70. Hayat boyunca ki hedefim 60 :) hadi bakalım
Günaydın arkadaslar....
çok iyi ya. bu sene de muşta formasyon vereceklermiş sosyolaji için ön başvuruyu yaptım ama hayırlısı. kabul edeceklerini düşünmüyom ama kabul ederlerse derslere nasıl gidip gelecem onu düşünüyomCanım ben formasyon aliyorum öğretmen olmak icin...onun için okula gidip geliyorum..onun sinaviydi bu...vize..Haziran sonu da finaller var.
biliyorum o ojeyi ama söyleyince ağlıyo sürme diye. banu da bişe önermiş ama benim kız 5 yaşında dolaba kapatsam hayatı boyunca unutmaz bu deneyimi psikolojisi bozulur. ama şu oje işini araştırayımcanim oje gibi tirnaga surulen jeller var..tirnagina suruyosun ve ne zaman tirnagini yicek olsa aci bi tat kotu bi tat oluyo..sonra da vazgeciyo yavas yavas tirnak yemekten bi sor sorustur istersen cnm ecanelere kozmetikcilere falan..
yaa benmki yarim kaldi dun yarisini yapabilmistim sonrasini yapamadim cunku ali ustumde yapamiyodum zaten uykumda vardi artik..
ama yarin yine baslicam cnm eylul sila ile beraber yapmis oluruz..
sen olcumleri sabah mi yaptin acaba??
sagol cnm seni de tebrik ederim ne guzel kilo vermissin bu hafta ve dereceye girmissin
amin insalah cnm
cnm yarin ikimiz bastan basliyoruz benimki yarim kaldi yarin bastan baslaniyo bildigim kadariyla..ok yarin basliyoruz
allah zihin acikligi versin insallah sende ayyuzlumde sinavlarda iyi dereceler alirsiniz cnm
masallah de kendine cnm insallah hep boyle olursun..
ayrica neden komik olsun ki 3 cocukla sinava gitmen bende turkiyede olsaydim universiteyi aciktan okumak istiyordum...
aa ne guzel cnm hadi hayirlisi
amin cnm
ay mirrayi bende sevmem cnm
ayrica zaten guzelsin bu fizikle bircok makene tas cikartirsin
hedefimi o zaman 500 diye yazalim cnm ok
süper yaaa. benim yakındaki arkadaşlarım ve komşum henüz bişe söylemiyor zayıfladın falan diye. halbuki on kilo gitti. bakalım ne zaman açacaklar ağızlarınıgecen hafta komsuma 6 kilo gitti demistim oda aa yuzun zayiflamis ama bedeninde ben pek goremedim henuz dedi (samimi oldugumuz iicin acik konusuruz biz darilmaca olmuyo o nedenle yani art niyetle soylemedi) bende hep genis tisortler falan giyiyodum ona gittigimde
sonra dun ustumu degistirdim yeni aldigim bi tisort vardi tam ustume gore genis degildi..
gittim kapisini caldim oglen dedim isin yoksa gel oturalim (ali hastalanmadan once) sonra tamam dedi aa tisortun ne guzelmis cok yakismis derken yine bir aaaa
kiz gobegin nerde aaa zaten kalcan yoktu sadece gobek vardi aa dur bakim pantolondan mi ki acaba ama gecengunde bu pantolonu giymistinn hakikaten kilo vermissin nura dedi bende
ee o yuzden ustumu degisip geldim ya telefonlada cagirabilirdim dimi dedimgor diye bendeki degisikligi
cok begendi valla dedi gobek baya gitmis birazdaha versen ne kadar fark edecek dedi evet dedim insallah hep boyle devam edecek daha cok yolum var ama olsun yavas yavas gitsin birdaha geri gelmesin dedim tabi birde bu haftayla beraber 7 kilo 300 gr gittigini de soyledim
aaaa çok ayıp niye bana abla demiyon senden kaç yaş büyüğümevet cnm 80 olayim birseyler alirim belk yeni bir ust olabilir
hazir yaz geliyorken tisort falan ama 75 ve sonrasi icin birkac ay once indirimde aldigim guzel siyah beay bir elbsem var boyle normal bir yere giderken giyebilecegim onu giymek olacak ve bir yelek var ksiin almistim cok cok cok begenerek onuda onumuzdeki kis giymek istiyorum aaa aslinda ben hediyelerimi almisim simdiden
birde su adim sayari alayimda icimde kalmasin gidemedim bir turlu burdada pazar gunu heryer kapali oldugu icin ya hafta ici yada cumartesi cikmam lazim esimle denk edemedik bi turlu
ayrica cnm sana birsey soylemek istiyorum ve bu ayyuzlum ile neslihan icin gecerli aslinda topikteki tum ablalarim icin
ben sizlere bazen adinzla hatta cogu zaman adinizla hitap ediyorum bazi uyelerde abla diye hitap ediyo..
benim genelde isimle hitap etmemin sebebi sizi cok yakin gormem ve samimiyetinize guvenmemdir..sizleri cok seviyorum kizlar o nedenle yani saygisizlik gibi gorulmesin lutfen kesin oyle dusunmuyorsunuzdur onu da biliyorum ama ne zamandir icimdeydi soyleyeyim dedim
günaydın kızlar. allah rızası için bu kadar kaynatmayın okuması zor oluyo dicem ama yok yok vurun sohbetin dibineoy sınavda kk da ne muhabbetler dönüyo diye soracaklar sanki. bende dicem ne olsun nura komşuya hava atmış, banu misafirlerinin canını okumuş, mutlu annemizin sınavları var, birde yeni üyelerimiz var falan dicem
çok iyi ya. bu sene de muşta formasyon vereceklermiş sosyolaji için ön başvuruyu yaptım ama hayırlısı. kabul edeceklerini düşünmüyom ama kabul ederlerse derslere nasıl gidip gelecem onu düşünüyomhangi bölümdü seninki. dersler az mı çokmu, yorucumu, çok mu soru sordum
biliyorum o ojeyi ama söyleyince ağlıyo sürme diye. banu da bişe önermiş ama benim kız 5 yaşında dolaba kapatsam hayatı boyunca unutmaz bu deneyimi psikolojisi bozulur. ama şu oje işini araştırayım
süper yaaa. benim yakındaki arkadaşlarım ve komşum henüz bişe söylemiyor zayıfladın falan diye. halbuki on kilo gitti. bakalım ne zaman açacaklar ağızlarını
aaaa çok ayıp niye bana abla demiyon senden kaç yaş büyüğümkız deli olma ne ablası yaşımı hissetmediğim tek ortam burası. gerçi kilo verirsem allah nasip aderde 70 leri görürsem dış dünya dada çok fazla yaşımı göstereceğimi san mıyom ama neyse kilo insanı yaşlı gösteriyo onu çok iyi biliyom. ve kendini kötü hissetme burda herkes 18
komsum icin o dedigini haftaya yapacam vucut biraz daha toplasin. yoksa dick sadece gobegin gitmis. azicik popoda toparlasin.Ay sen cok tatlısın yaaa.. Ama evet Resmen hava atmışım :) şaka bir yana sen niye onların (komşularının) farketmesini bekliyosun ki sen onların gözüne gözüne sok söyle yada benim yaptıgım gibi yap cay bahanesine üstüne tam duran bişey giy evine çağır söyleben zorla kendim motive olayım diye söylüyorum ayrıca mutluluk duyuyorum kendimi zayıflamış görünce
Kızın içinde o uyurken sürmeye çalış cnm ojeyi sabah hissetmez belki bi dene olmazsa başka yöntemler buluruz yine..daha küçük gercekten o dolap için birde cok gaddarca geldi dolaba sokup tırnak ye demek sanki.. Yani benim kalbim el vermez buna
Ama işe yaramış o ayrı bir mesele sen mesela salonda bir köşede bi sandalye ye oturtup hadi şimdi tırnak yeme saatiN geldi diye uygulayabilirsin cnm daha hafifletilmişi gibi...
Gercekten insan kilo alınca yasının üstünde gösteriyo ama bu bizim için geçerli olmayacak dimi
Çünkü biz çıtır olcaz inşallah:))
Iphone dan gönderildi
dun sinav icin hazirlaniyodum aklima geldi olctum canim. dengesiz olculeri gorunce insan bi tuhaf oluyor midesi bulaniyor demi. ben haftaya sanirim bir beden incelmis olacam ve sonra gidip pardesu almayi dusunuyorum hatta pantolonda alayim ve biraz da gomlek. ahanda adamin ocagina incir agaci diktim.Ayyüzlüm sen vücut ölçümlerini sabah mı aldın bende ona göre ölçeyim callen için
Iphone dan gönderildi
komsum icin o dedigini haftaya yapacam vucut biraz daha toplasin. yoksa dick sadece gobegin gitmis. azicik popoda toparlasin.
dedigin gibi uyurken surim ben ona ojeyi. eczanedemi satilir acaba olmazsa yarin bakayim. tirnak sekli bozulmadan iyice bu aliskanlik yer etmeden halletmek lazim.
ay insallah citir gorunecez kiz. bana her zaman yasini gostermiyon diyolar ama kilo verince hic gostermeyecez insallah.
dun sinav icin hazirlaniyodum aklima geldi olctum canim. dengesiz olculeri gorunce insan bi tuhaf oluyor midesi bulaniyor demi. ben haftaya sanirim bir beden incelmis olacam ve sonra gidip pardesu almayi dusunuyorum hatta pantolonda alayim ve biraz da gomlek. ahanda adamin ocagina incir agaci diktim.
Eczane ve kozmetikcilere bak cnm oje için
Ayrıca hakkındır canım al helâli hoş olsun valla ..inşallah haftaya 1 beden incelmiş olursun bende suan kendimi maratoncu gibi hissediyorum şimdi callen ile 2 mil leslie bitti dusa gircem valla oyle bi terledim ki anlatamam
Ayrıca ben son 3 gündür oturduğum yerde terliYorum anlayamadım nedenini birde evde rahat giyiniyorum ona rahmen terlemem geçmedi şimdi üstüne spor da yapınca daha bi terledim hasta mı olcam acaba dicem ama Allah korusun yada şöyle diyeyim metabolizmam oturduğum yerde bile çalışmaya başladı
Ayy haftaya senin ölçüleri merak ediyorum benim göğüs ve basen 44 beden ama göbek 46 hatta en büyük bedeni geçmiş bi numara gösterdi ben ona şaştım ayrıca zaten bende en cok göbek dikkati çekiyo cok orantısız geldi bana bakalım haftaya benim ölçüler nasıl olcak acaba
Iphone dan gönderildi
Senin kalça sorunun mu var daha cokmetabolizman hızlanmıştır ya inşallah hasta olmazsın. sınavdan gelim bende yapacam callenimi. benimde basen çok kötü. arkadaşlarım beline kadar bir kişi belinden aşağı başka bir kişi diyorlar. inşallah haftaya kadar aşağı tarafıda eritirsem çok iyi olacak. zaman çabuk geçiyor. bak başladık bir hafta oldu callene. inşallah bir ay olduğu zamanı da görecez ki o zaman fıstık gibi olacaz. ama göbek kısmını callen önce toparlıyor sonra eritiyor. yani bir müddet önünde küçük bir top varmış gibi hissedebilirsin. bende öyle olmuştu. hatta videoda gösterdiği 19 saatlik değişimde de görülüyor o etki. ama sabret sonuç süper oluyor.
metabolizman hızlanmıştır ya inşallah hasta olmazsın. sınavdan gelim bende yapacam callenimi. benimde basen çok kötü. arkadaşlarım beline kadar bir kişi belinden aşağı başka bir kişi diyorlar. inşallah haftaya kadar aşağı tarafıda eritirsem çok iyi olacak. zaman çabuk geçiyor. bak başladık bir hafta oldu callene. inşallah bir ay olduğu zamanı da görecez ki o zaman fıstık gibi olacaz. ama göbek kısmını callen önce toparlıyor sonra eritiyor. yani bir müddet önünde küçük bir top varmış gibi hissedebilirsin. bende öyle olmuştu. hatta videoda gösterdiği 19 saatlik değişimde de görülüyor o etki. ama sabret sonuç süper oluyor.
metabolizman hızlanmıştır ya inşallah hasta olmazsın. sınavdan gelim bende yapacam callenimi. benimde basen çok kötü. arkadaşlarım beline kadar bir kişi belinden aşağı başka bir kişi diyorlar. inşallah haftaya kadar aşağı tarafıda eritirsem çok iyi olacak. zaman çabuk geçiyor. bak başladık bir hafta oldu callene. inşallah bir ay olduğu zamanı da görecez ki o zaman fıstık gibi olacaz. ama göbek kısmını callen önce toparlıyor sonra eritiyor. yani bir müddet önünde küçük bir top varmış gibi hissedebilirsin. bende öyle olmuştu. hatta videoda gösterdiği 19 saatlik değişimde de görülüyor o etki. ama sabret sonuç süper oluyor.
Senin kalça sorunun mu var daha cok
Ya insallah sınavın iyi gecer cnm bnm
Birde ben calleni cuma gunü yarısına kadar yapabilmiştim dun de dinlenme günüydü sence benimki tekrar mı başlamam lazım yoksa senle beraber saymaya devam mı edeyim
Iphone dan gönderildi
malesef ben azicik armut tipliyim bi ara foto cekip koyayim hatta. bakalim su sinav isi falan bitsin spora tam baslicam. oglanda artik okula gitmiyor dilayla ilgilenir bende bir bucuk saat kadar spor yapaim insallah dedigin gibi kalca ve bacak calismam lazim daha cok
malesef ben azicik armut tipliyim bi ara foto cekip koyayim hatta. bakalim su sinav isi falan bitsin spora tam baslicam. oglanda artik okula gitmiyor dilayla ilgilenir bende bir bucuk saat kadar spor yapaim insallah dedigin gibi kalca ve bacak calismam lazim daha cok
komsum icin o dedigini haftaya yapacam vucut biraz daha toplasin. yoksa dick sadece gobegin gitmis. azicik popoda toparlasin.
dedigin gibi uyurken surim ben ona ojeyi. eczanedemi satilir acaba olmazsa yarin bakayim. tirnak sekli bozulmadan iyice bu aliskanlik yer etmeden halletmek lazim.
ay insallah citir gorunecez kiz. bana her zaman yasini gostermiyon diyolar ama kilo verince hic gostermeyecez insallah.
dun sinav icin hazirlaniyodum aklima geldi olctum canim. dengesiz olculeri gorunce insan bi tuhaf oluyor midesi bulaniyor demi. ben haftaya sanirim bir beden incelmis olacam ve sonra gidip pardesu almayi dusunuyorum hatta pantolonda alayim ve biraz da gomlek. ahanda adamin ocagina incir agaci diktim.
kizlar vucut olculerimi aldim valla cok dengesiz birsey cikti ortaya
hadi ben callenimi yapayim oglum uyurken
Ay sen cok tatlısın yaaa.. Ama evet Resmen hava atmışım :) şaka bir yana sen niye onların (komşularının) farketmesini bekliyosun ki sen onların gözüne gözüne sok söyle yada benim yaptıgım gibi yap cay bahanesine üstüne tam duran bişey giy evine çağır söyleben zorla kendim motive olayım diye söylüyorum ayrıca mutluluk duyuyorum kendimi zayıflamış görünce
Kızın içinde o uyurken sürmeye çalış cnm ojeyi sabah hissetmez belki bi dene olmazsa başka yöntemler buluruz yine..daha küçük gercekten o dolap için birde cok gaddarca geldi dolaba sokup tırnak ye demek sanki.. Yani benim kalbim el vermez buna
Ama işe yaramış o ayrı bir mesele sen mesela salonda bir köşede bi sandalye ye oturtup hadi şimdi tırnak yeme saatiN geldi diye uygulayabilirsin cnm daha hafifletilmişi gibi...
Gercekten insan kilo alınca yasının üstünde gösteriyo ama bu bizim için geçerli olmayacak dimi
Çünkü biz çıtır olcaz inşallah:))
Iphone dan gönderildi
günaydın kızlar. allah rızası için bu kadar kaynatmayın okuması zor oluyo dicem ama yok yok vurun sohbetin dibineoy sınavda kk da ne muhabbetler dönüyo diye soracaklar sanki. bende dicem ne olsun nura komşuya hava atmış, banu misafirlerinin canını okumuş, mutlu annemizin sınavları var, birde yeni üyelerimiz var falan dicem
çok iyi ya. bu sene de muşta formasyon vereceklermiş sosyolaji için ön başvuruyu yaptım ama hayırlısı. kabul edeceklerini düşünmüyom ama kabul ederlerse derslere nasıl gidip gelecem onu düşünüyomhangi bölümdü seninki. dersler az mı çokmu, yorucumu, çok mu soru sordum
biliyorum o ojeyi ama söyleyince ağlıyo sürme diye. banu da bişe önermiş ama benim kız 5 yaşında dolaba kapatsam hayatı boyunca unutmaz bu deneyimi psikolojisi bozulur. ama şu oje işini araştırayım
süper yaaa. benim yakındaki arkadaşlarım ve komşum henüz bişe söylemiyor zayıfladın falan diye. halbuki on kilo gitti. bakalım ne zaman açacaklar ağızlarını
aaaa çok ayıp niye bana abla demiyon senden kaç yaş büyüğümkız deli olma ne ablası yaşımı hissetmediğim tek ortam burası. gerçi kilo verirsem allah nasip aderde 70 leri görürsem dış dünya dada çok fazla yaşımı göstereceğimi san mıyom ama neyse kilo insanı yaşlı gösteriyo onu çok iyi biliyom. ve kendini kötü hissetme burda herkes 18
Sweetcim 3. Takım eşleşiyolar bizde mi yapsak aramızda rakipleşsek eşleşsek acaba ???daha bi hırslı olunur yine ben isterim eşleşmek...zaten bişeyden de geri kalsam şaşarım
Iphone dan gönderildi
Günaydın arkadaslar....
oyyy kıyamam kuzummm haftasonu kaçamağı diyelim pekiiii
Teşekkür ederim:)))
Tünaydınnn cnmmmmmmbak bak hemen de atlamışşşş toplasan 3 dk da çekersin kuzummmm
Selamlaar :) sindi'nin önerisi ile bu topiğe de katılmış bulumuyorum. 2 gün oldu karatayı uygulayalı ve inanılmaz hafifim. 80 kilo ile başladım. Boyum 1,70. Hayırlısıyla bir 10 kilocuk versem gerisi kendiliğinden gelecek:) şu an ki hedefim 70. Hayat boyunca ki hedefim 60 :) hadi bakalım
Slm canım hoşgeldinnnn ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul edersen hep birlikte devam ederiz inşş deneme süresini başarılı geçirirsen takımda yerin hazır bitanemmm inş hayat boyuncaki hedefine hep birlikte ulaştırırız seni
Tünaydınnnnnnn canlarımmmm iyi pazarlar olsun inş hepimize misafirleri bindirdim geldimm yaptım bir kahveev bomboş kaldııı neyseki çarşamba veya perşembe teyzem gelecek denizliden
bende elma tipliydimm bütün kilo göbüşümde ve karnımda toplanıyordu arkadan bakınca hiçbirşey yok gibi popiş yok basen yok bacak yok ama önümü dönünce yarım dünya gibiydimneyseki geride kaldı hepsi
5 kilo verince 1 beden küçülüyo insan bence çok fazla alma Gülaycımmm
yapmışsın sanırım cnmmmm tbrklerrr şimdiki ölçülerinizle 1 ay sonraki ölçüleriniz nasıl olacak bakalımmm
elbette geçerli olmayacakkkkk fıstığımmmevet dolap yöntemii için yaşı çok küçükk ojeyi dene bakalım gülaycım etkili olmazsa sandalyede denersin
öğretmenlik sana yakışır Gülaycımmm ama derslere gidip gelmen nasıl olacak hakikatenn formasyon süresince ailendne biri gelebilse yanına süper olur
dolap için seninki küçük uygun olmaz cnmm haklısın
evet cnmm eşleşme yapıyorlar benim daha iyi bir fikrim var 3, takımdan birini seçip eşleşseniz daha iyi olmazmııhem gidip geliriz kaynaşma olur ne dersiniz az önce şirineme de yazdım
Tünaydınnn cnmmmmmmbak bak hemen de atlamışşşş toplasan 3 dk da çekersin kuzummmm
Slm canım hoşgeldinnnn ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul edersen hep birlikte devam ederiz inşş deneme süresini başarılı geçirirsen takımda yerin hazır bitanemmm inş hayat boyuncaki hedefine hep birlikte ulaştırırız seni
Hoşgeldin cnm inşallah bizimde göbişli basenli günler geride kalcak valla başka takımlar eş olma fikri süpermiş ben varım.
Iphone dan gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?