Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hoş geldin cnm aramızaaaaaa...sen dur daha da hafifliceksin hatta hepberaber hafiflicez inşallah

Iphone dan gönderildi

Sweetcim 3. Takım eşleşiyolar bizde mi yapsak aramızda rakipleşsek eşleşsek acaba ???daha bi hırslı olunur yine ben isterim eşleşmek... zaten bişeyden de geri kalsam şaşarım

Iphone dan gönderildi

günaydın kızlar. allah rızası için bu kadar kaynatmayın okuması zor oluyo dicem ama yok yok vurun sohbetin dibine oy sınavda kk da ne muhabbetler dönüyo diye soracaklar sanki. bende dicem ne olsun nura komşuya hava atmış, banu misafirlerinin canını okumuş, mutlu annemizin sınavları var, birde yeni üyelerimiz var falan dicem

Canım ben formasyon aliyorum öğretmen olmak icin...onun için okula gidip geliyorum..onun sinaviydi bu...vize..Haziran sonu da finaller var.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çok iyi ya. bu sene de muşta formasyon vereceklermiş sosyolaji için ön başvuruyu yaptım ama hayırlısı. kabul edeceklerini düşünmüyom ama kabul ederlerse derslere nasıl gidip gelecem onu düşünüyom hangi bölümdü seninki. dersler az mı çokmu, yorucumu, çok mu soru sordum
biliyorum o ojeyi ama söyleyince ağlıyo sürme diye. banu da bişe önermiş ama benim kız 5 yaşında dolaba kapatsam hayatı boyunca unutmaz bu deneyimi psikolojisi bozulur. ama şu oje işini araştırayım
süper yaaa. benim yakındaki arkadaşlarım ve komşum henüz bişe söylemiyor zayıfladın falan diye. halbuki on kilo gitti. bakalım ne zaman açacaklar ağızlarını
aaaa çok ayıp niye bana abla demiyon senden kaç yaş büyüğüm kız deli olma ne ablası yaşımı hissetmediğim tek ortam burası. gerçi kilo verirsem allah nasip aderde 70 leri görürsem dış dünya dada çok fazla yaşımı göstereceğimi san mıyom ama neyse kilo insanı yaşlı gösteriyo onu çok iyi biliyom. ve kendini kötü hissetme burda herkes 18

Ay sen cok tatlısın yaaa.. Ama evet Resmen hava atmışım :) şaka bir yana sen niye onların (komşularının) farketmesini bekliyosun ki sen onların gözüne gözüne sok söyle yada benim yaptıgım gibi yap cay bahanesine üstüne tam duran bişey giy evine çağır söyle ben zorla kendim motive olayım diye söylüyorum ayrıca mutluluk duyuyorum kendimi zayıflamış görünce
Kızın içinde o uyurken sürmeye çalış cnm ojeyi sabah hissetmez belki bi dene olmazsa başka yöntemler buluruz yine..daha küçük gercekten o dolap için birde cok gaddarca geldi dolaba sokup tırnak ye demek sanki.. Yani benim kalbim el vermez buna
Ama işe yaramış o ayrı bir mesele sen mesela salonda bir köşede bi sandalye ye oturtup hadi şimdi tırnak yeme saatiN geldi diye uygulayabilirsin cnm daha hafifletilmişi gibi...
Gercekten insan kilo alınca yasının üstünde gösteriyo ama bu bizim için geçerli olmayacak dimi
Çünkü biz çıtır olcaz inşallah:))

Iphone dan gönderildi

Ayyüzlüm sen vücut ölçümlerini sabah mı aldın bende ona göre ölçeyim callen için

Iphone dan gönderildi

Son düzenleyen: Moderatör:
kizlar vucut olculerimi aldim valla cok dengesiz birsey cikti ortaya
hadi ben callenimi yapayim oglum uyurken

komsum icin o dedigini haftaya yapacam vucut biraz daha toplasin. yoksa dick sadece gobegin gitmis. azicik popoda toparlasin.
dedigin gibi uyurken surim ben ona ojeyi. eczanedemi satilir acaba olmazsa yarin bakayim. tirnak sekli bozulmadan iyice bu aliskanlik yer etmeden halletmek lazim.
ay insallah citir gorunecez kiz. bana her zaman yasini gostermiyon diyolar ama kilo verince hic gostermeyecez insallah.

Ayyüzlüm sen vücut ölçümlerini sabah mı aldın bende ona göre ölçeyim callen için

Iphone dan gönderildi
dun sinav icin hazirlaniyodum aklima geldi olctum canim. dengesiz olculeri gorunce insan bi tuhaf oluyor midesi bulaniyor demi. ben haftaya sanirim bir beden incelmis olacam ve sonra gidip pardesu almayi dusunuyorum hatta pantolonda alayim ve biraz da gomlek. ahanda adamin ocagina incir agaci diktim.

Eczane ve kozmetikcilere bak cnm oje için
Ayrıca hakkındır canım al helâli hoş olsun valla ..inşallah haftaya 1 beden incelmiş olursun bende suan kendimi maratoncu gibi hissediyorum şimdi callen ile 2 mil leslie bitti dusa gircem valla oyle bi terledim ki anlatamam
Ayrıca ben son 3 gündür oturduğum yerde terliYorum anlayamadım nedenini birde evde rahat giyiniyorum ona rahmen terlemem geçmedi şimdi üstüne spor da yapınca daha bi terledim hasta mı olcam acaba dicem ama Allah korusun yada şöyle diyeyim metabolizmam oturduğum yerde bile çalışmaya başladı
Ayy haftaya senin ölçüleri merak ediyorum benim göğüs ve basen 44 beden ama göbek 46 hatta en büyük bedeni geçmiş bi numara gösterdi ben ona şaştım ayrıca zaten bende en cok göbek dikkati çekiyo cok orantısız geldi bana bakalım haftaya benim ölçüler nasıl olcak acaba

Iphone dan gönderildi

metabolizman hızlanmıştır ya inşallah hasta olmazsın. sınavdan gelim bende yapacam callenimi. benimde basen çok kötü. arkadaşlarım beline kadar bir kişi belinden aşağı başka bir kişi diyorlar. inşallah haftaya kadar aşağı tarafıda eritirsem çok iyi olacak. zaman çabuk geçiyor. bak başladık bir hafta oldu callene. inşallah bir ay olduğu zamanı da görecez ki o zaman fıstık gibi olacaz. ama göbek kısmını callen önce toparlıyor sonra eritiyor. yani bir müddet önünde küçük bir top varmış gibi hissedebilirsin. bende öyle olmuştu. hatta videoda gösterdiği 19 saatlik değişimde de görülüyor o etki. ama sabret sonuç süper oluyor.

Senin kalça sorunun mu var daha cok
Ya insallah sınavın iyi gecer cnm bnm
Birde ben calleni cuma gunü yarısına kadar yapabilmiştim dun de dinlenme günüydü sence benimki tekrar mı başlamam lazım yoksa senle beraber saymaya devam mı edeyim

Iphone dan gönderildi

Ayrıca ben 2 yıl 8 aydır koca plates topunu taşıyorum karnımda varsın iki ay daha dursun ama küçüldü azda olsa

Iphone dan gönderildi

Ya ek olarak basen eritme egzersizleri yap cnm belki daha çabuk etki eder basenlere

Iphone dan gönderildi

malesef ben azicik armut tipliyim bi ara foto cekip koyayim hatta. bakalim su sinav isi falan bitsin spora tam baslicam. oglanda artik okula gitmiyor dilayla ilgilenir bende bir bucuk saat kadar spor yapaim insallah dedigin gibi kalca ve bacak calismam lazim daha cok

Benim kızkardeşimin de basen sorunu var göbek yok şimdi işe girdi 21 yasında iki aydır inceldi biraz hareket girdi hayatına daha da fıstıklaştı valla o yüzden ne kadar hareket edersen o kadar iyi olur cnm oğlunun okullar tatil mi oldu ne guzel o bakar 1-2 saatliğine zaten gözünün önünde durur böylece bişey olursa aklın kalmaz yap cnm o bacak hareketlerini

Iphone dan gönderildi

Tünaydınnnnnnn canlarımmmm iyi pazarlar olsun inş hepimize misafirleri bindirdim geldimm yaptım bir kahve ev bomboş kaldııı neyseki çarşamba veya perşembe teyzem gelecek denizliden

bende elma tipliydimm bütün kilo göbüşümde ve karnımda toplanıyordu arkadan bakınca hiçbirşey yok gibi popiş yok basen yok bacak yok ama önümü dönünce yarım dünya gibiydim neyseki geride kaldı hepsi

5 kilo verince 1 beden küçülüyo insan bence çok fazla alma Gülaycımmm

kizlar vucut olculerimi aldim valla cok dengesiz birsey cikti ortaya
hadi ben callenimi yapayim oglum uyurken

yapmışsın sanırım cnmmmm tbrklerrr şimdiki ölçülerinizle 1 ay sonraki ölçüleriniz nasıl olacak bakalımmm

elbette geçerli olmayacakkkkk fıstığımmm evet dolap yöntemii için yaşı çok küçükk ojeyi dene bakalım gülaycım etkili olmazsa sandalyede denersin

öğretmenlik sana yakışır Gülaycımmm ama derslere gidip gelmen nasıl olacak hakikatenn formasyon süresince ailendne biri gelebilse yanına süper olur
dolap için seninki küçük uygun olmaz cnmm haklısın

Sweetcim 3. Takım eşleşiyolar bizde mi yapsak aramızda rakipleşsek eşleşsek acaba ???daha bi hırslı olunur yine ben isterim eşleşmek... zaten bişeyden de geri kalsam şaşarım

Iphone dan gönderildi

evet cnmm eşleşme yapıyorlar benim daha iyi bir fikrim var 3, takımdan birini seçip eşleşseniz daha iyi olmazmıı hem gidip geliriz kaynaşma olur ne dersiniz az önce şirineme de yazdım

Günaydın arkadaslar....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…