Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

(((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sen bilirsin...boynumuz kildan ince adalet karsisinda:)))

oyyy kıyamam kuzummm haftasonu kaçamağı diyelim pekiiii

istiyorumki hepimiz bu mutluluğu yaşayalım ne demek canım benimmm bende hepinizi çok seviyorum diğer topiği ihmal ettim diye suçluluk bile duyuyorum inan:18::18: evet cnm okudummm cevap yazıyorum hala evet eriğim yazmıştı cnmmm çok da doğruu karatayın kolaylığı şu herkes kendi mutfağına yaşam biçimine göre şekillendirebiliyor avrupayı bilemem denetimler nasıl ama türkiyede bozulmuş tavukların çamaşır suyuyla yıkandığını bir market çalışanı açıklamıştı ayrıca ur dolu o yüzden 6 aydır 1 kez yedim cnmm sen minik kaçamklara alışıksın cnm ki bu hafta hiç yapmadınn birden saldırmanı engellemek için ceza yok sana

Hadi ben yattım iyi geceler

allah rahatlık versin biatnemmmm geç bile kaldınn iyi geceler başarılar

oy oyy oyyyy nişanlına de ki banu abla var çok kızdı sana akşam dengelemeye çalışmışsın allahtan 5 saatte anca yakmışsındır yediklerini ama mevcutlardan gitmemiş bitanemmm yarın telafi menüsü bekliyorum sendennn ceza ne istersinnnn:44: önce bir sorayımmm

Son düzenleme:
Ne uygun görürseniz ablacım :) sana bırakıyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ay o kadar kotu oldugunu bilmiyordum tavuklarin ama eminimki burdakilerde turkiyedekiler gibi ama yani bir bilgim yok acikcasi

ne güzel emeklerinin karşılığını almak dimi cnmcımmm komşunda miksorkopla inceleyecekmiş neredeyse şöyle yapalım 80 e düştüğünde kendine hatırlatıcı bir hediye al tatlım bir toka olur bir eşarp olur bir biblo olur onları gördükçe verdiğin mücadeleyi hatırlarsın ben öyle yaptım her minik hedefime ulaştığımda almıştım kesinlikle cnm hızlı giden hızlı gelir bunu unutmayalımm

:) vala ben çok direttim salata die ama nişanlım almadı
Tamam cezama razıyım :)

fıstıkcım bu haftaki hedefin nedir ? ilk cezanı sen seç istedim cnmmm

Hahaha :)) işimi biliyom

Bir saat kondisyon bisikleti yüz mekik yüz bacak hareketi olsun :)
63 olsun mu hedef

ay o kadar kotu oldugunu bilmiyordum tavuklarin ama eminimki burdakilerde turkiyedekiler gibi ama yani bir bilgim yok acikcasi

araştırmak lazım sindicimmm ama yine de burdakilerden iyidir bence

:))) ben de varım üzülme

yaramazlık yokkkkk arkadaşını da ayartma bakimmmmm ikiniz de cici kız olun bu hafta yarına da dikkat eğer nişanlınla buluşacaksannn dikkat et cnmmm yarın en tehlikeli günnn

Ayyy çok güldüm vala sen çok yaşa :)
Şeyy bis bugün buluştuk yarın tehlike yok
Bu arada cezayı şümdi mi şeyetcem

evet cnm 80 olayim birseyler alirim belk yeni bir ust olabilir
hazir yaz geliyorken tisort falan ama 75 ve sonrasi icin birkac ay once indirimde aldigim guzel siyah beay bir elbsem var boyle normal bir yere giderken giyebilecegim onu giymek olacak ve bir yelek var ksiin almistim cok cok cok begenerek onuda onumuzdeki kis giymek istiyorum aaa aslinda ben hediyelerimi almisim simdiden
birde su adim sayari alayimda icimde kalmasin gidemedim bir turlu burdada pazar gunu heryer kapali oldugu icin ya hafta ici yada cumartesi cikmam lazim esimle denk edemedik bi turlu

ayrica cnm sana birsey soylemek istiyorum ve bu ayyuzlum ile neslihan icin gecerli aslinda topikteki tum ablalarim icin
ben sizlere bazen adinzla hatta cogu zaman adinizla hitap ediyorum bazi uyelerde abla diye hitap ediyo..
benim genelde isimle hitap etmemin sebebi sizi cok yakin gormem ve samimiyetinize guvenmemdir..sizleri cok seviyorum kizlar o nedenle yani saygisizlik gibi gorulmesin lutfen kesin oyle dusunmuyorsunuzdur onu da biliyorum ama ne zamandir icimdeydi soyleyeyim dedim

Hahaha :)) işimi biliyom

hakkaten biliyosunnn ablan kıyamadı tabiiii

Bir saat kondisyon bisikleti yüz mekik yüz bacak hareketi olsun :)
63 olsun mu hedef

bunlar günlük sporlarım diyorsun sanırımmm ek olarak 40 mekikk kuzum bir haftada 2 kilo nasıl vereceksinn:44::44:

iddialıyım diyorsan o başka tabiiii tutturamayan tüm takımları geziyor bilgin olsun

Vayyy 40 mekiği farketmemiştim onu yazarken :) :)

söz ağızdan çıkar tatlımm

Uyyhh 64 olsun o zaman :)
Tamam o yarınki spor 40 mekiği de hemen şimdik çekiyorum patron 😇

bence adımsayar al cnmm gerçi harika spor yapıyorsunnn bence gerek yok gün içinde de hareketlisinn ama sne bilirsin bu bir toka da olabilir verdiğin hedefi hatırlatsın sadece fakat mümkün oldukça kıyafet almamaya çalış sonra giyemeyeceksinki çok acil değilse alma cnm önceden varmış almışsın nasılsa

bitanem içinden nasıl geliyorsa öyle hitap edebilirsin no problemm asla saygısızlık olarak düşünmeyiz cnm benimm samimiyetimiz güvenimiz çok farklı kesinlikle b arada hala alıntıları bitiremedim 80-89 da

Uyyhh 64 olsun o zaman :)
Tamam o yarınki spor 40 mekiği de hemen şimdik çekiyorum patron 😇

bence de 1 kilo iyi fazlası olursa ne ala tşk ederim fıstığım kolay gelsinn

Merhaba, ay ne guzel bi topik burasi, takipten gordum. Ben de 7 aydir diyet yapiyorum, kendi gunlugum vardi ama uzun zamandir yazmadim. Kalori sayarak 18 kilodan fazla verdim, 5 kilom kaldi, su anda 68,5 kilodayim. Yeriniz varsa ben de katilabilirmiyim?

ayyy cok sagol cnm bnm biliyorum zaten oyle dusunmediginizi ama icimdeydi soylimdedim sen alintilara devam et cnm
evet baktimda elbise almasam da olur o kadar eskiler duruyo ve yeniler daha inan icinde giymedigim elbiselerim var bence zayiflayip onalri giymekte benim mutlu olmama yetcek ama evet guzel bir toka alabilirim mesela onu ne zaman taksam 100 mekik cekmem gerek yada spor tokam olsun gibi evet sevdim bu fikri

masallah cnm sana ne guzel kilo vermissin hosgeldin aramiza ama once kurallari okuman gerek ilk sayfada kabul edersende aramizdasin demektir kaptanimizda sana gerekli aciklamayi yapacaktir

Son düzenleyen: Moderatör:

Merhaba canımmm hoşgeldinnnn çoğu gitmiş azı kalmış 18 kilo maşallahhh yerimiz var bitanemm ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul edersen ailemize hoşgeldinn şu anki kilonla başlayacaksın yalnız cuma yarışmalarına bitanemm başlangıç 68,5 hedef 63 olacak sanırımmm
tek başına günlükler bana cazip gelmedi hiç cnmm hiç düşünmedim açıkçası:44:

toka ve mekik süper fikir tatlımmm alıntıları bitirdimmm ama yine kaynatmışsınız yarın devam artık misafirleri gönderince gelirim Sindicimm allah rahatlık versin herkese yarına dikkat bebişler en tehlikeli günnnn kaçamaklar en az 2 güne mal oluyor biliyrosunuz öptümmm ve kaçtımm

iyi geceler cnm

Selamlaar :) sindi'nin önerisi ile bu topiğe de katılmış bulumuyorum. 2 gün oldu karatayı uygulayalı ve inanılmaz hafifim. 80 kilo ile başladım. Boyum 1,70. Hayırlısıyla bir 10 kilocuk versem gerisi kendiliğinden gelecek:) şu an ki hedefim 70. Hayat boyunca ki hedefim 60 :) hadi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…