Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

3, takımda kabul ederse güzel olur Sindicim sen kabul etmişsinn hadi hayırlısı daha çok motivasyon olacak sanırım

Kızlar bu arada hep söyleyeceğim unutuyorummmm minik bir tiyo spor yaparken yeşilçay tüketmeye çalışın demleyin biraz soğuyunca su ekleyin su şişelerine doldurup spor bitene kadar tüketin sporun etkisini hızlandırıyor

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD]Pazartesi[/TD]
[TD]Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sindi[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]:131:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]emma[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD](anneyim - mutluyum)[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]:131:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül Sıla[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mona Rosa[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ferideei[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kiras[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]:125:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nesli[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]meltemsss[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]

Eki Görüntüle 1141500

Ayçacım sanırım takıma katılmaktan vazgeçtinnn bir gün harici gelmedin cnm:26: Mona ve meltem inş bir sorun yoktur sizler için:26:

6.Takım Haftalık Eki Görüntüle 1148378 Listesi

Gülay : 83,5------------------->83
Nura : 83,8----------------->83,3
Perihan:78,2 ----------------->
Eylül :68,2---------------------->
Feride :78,5----------------------->
Kiras :65------------------------->64
Mona Rosa:100-------------------->
Meltem :72-------------------------->
Nesli :84,5------------------------>

Eki Görüntüle 1139828

Kızlarrr hedeflerimizi yazmayı unutmayalım lütfenn yarına kadar bildirmezseniz ben yazacağım hedeflerinizi ona göre

Son düzenleme:
ablam neyi kabul ediyoruz okumadım ama kabul ediyorum sen varsan hözüm kapalı gelirim peşinden bitmedi gitti ütü eee evden gelin çıkardım az değil

Benim hedef 77.5

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ablam neyi kabul ediyoruz okumadım ama kabul ediyorum sen varsan hözüm kapalı gelirim peşinden bitmedi gitti ütü eee evden gelin çıkardım az değil

canım benim tşk ederimmm takım içi eşleşmektense 3, takım ve 6, takım eşleşmesi yapalım diyorum tatlımm:13: biraz da dinlen bitanemmm
artık kaynında gitti yavaş tavaş yaparsın yarın yine iş var kendini de unutma ne olur ben kk nın tadını çıkarıyorum bugünnn

Benim hedef 77.5

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

700 gr hadi bakalımmm inş canımmm :13:

6.Takım Haftalık Eki Görüntüle 1148378 Listesi

Gülay : 83,5------------------->83
Nura : 83,8----------------->83,3
Perihan:78,2 ----------------->77,5
Eylül :68,2---------------------->
Feride :78,5----------------------->
Kiras :65------------------------->64
Mona Rosa:100-------------------->
Meltem :72-------------------------->
Nesli :84,5------------------------>

Eki Görüntüle 1139828

Kızlarrr hedeflerimizi yazmayı unutmayalım lütfenn yarına kadar bildirmezseniz ben yazacağım hedeflerinizi ona göre

Bi insan kahvaltıda yaprak sarma yer mi yaa :) :) :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
masallahya ınsan kılo verdıgını baskaları farkedınce cook mutlu oluyo ınsallah dahada zayıfladıgın gunler gelecek yakında ben ılk dıyete bvasladıgımda aynı gulayla senın suandakı halın gıbıydım saka maka 21 kılo gıttı suaralar fazla sıkmıyorum sende okadar kılo ver bak ıltıfatlar ne guzel olucak
e sen böyle deyince ceza da verilmezkiiii 40 mekik yeterliii bence
swetcım bızım yuzumuzden gecelerı gec uyuyoısun leptınını bozuyoruz senınsama zaten mezunsun nbısey olmaz dımı buarada benım hedef 60 nereye yazmam lazım anlamadım
kız 10 kıloyu nasıl farketmıyolar acaba fesatlıkmı far ben ılk basladıgımda 15gunluk dıyet yapmısken arkadasım esıyle bana oturmaya gelmıstı esı aa sen zayıflamısın ndedı arkadasım hıc onaylamamıstı bıle daha 15 gunde farkedılmıstı 3 4 kılo anca vermıstım ozaman arkadasımda az fesatlandıgından esı öyle söyleyınce hemen konuytu degıstırdıdunya ahıret kardesım olsun arkadasımın esı ıyı nıyetıyle soyledı bana ama arkadasım kocasından uzun boylu ve kocası cook zayıf arkadasım cook sısman esı bana oyle söyleyınce fesatlandı oyuzden ben bılıyom.aama ben hep ona nasıhat edıyom yası benden kucuk ama anlamıyo ben nappıyım.senın komsularındada fesatlık var heralde gulaycım yoksa 10 kıloyu kım farketmez kız
ay super vallahı sporumu bı oturtabılsem su bel agrım yuzunden fazla yapamıyorum kıloda ondan gıtmıyo farkındayım ozaman uygulıycam bu dedıgını banucum sagol bılgı paylasımların için ıyıkı varsın kız mezun oldun hala bızımle ugrasıyosun ne mübarek ınsansın sen

hoşgeldin Eylülümm yok bitanemm normalde en geç 12 dir benim yatma saatim fakat yatılı misafirim olduğu için düzen biraz bozuldu birazcıkk bugünden itibarennn leptine devam inş

tatlım haftalık hedefini kastetmiştim haftalık bir hedef belirleyeceksin kendine cuma günü hedefini tutturamayan takımları dolaşıp kendini ifşa edecek o yüzden makul bir hedef belirle bitanemm fazlası olursa ne ala

21 kilo süper verdin tatlım inş belin düzelir devam edersin ve son kalanlarda gider cnm est tatlım ben çok alıştım sizlere birazcık faydam oluyorsa ne mutlu bana iyiki hepimiz varızz

Yeni Hedeflerimiz:

Ayça :91------->90
Yasemin:76,2 --->
bluebottle: 53,9 ---------> 53,1
Ahsen:65,9 --------->65
Ayfer:63,4-------->62, 4
Eda :79, 8------>
Hatice:75,4 --------->
Gülşah:69, 7------>
Fatoş:88----------->

Eki Görüntüle 1137244

kızlar işte 3, takım üyeleri ve hedefleri kendinize bir hedef belirleyebilirsiniz eşleşme isterseniz

3, takımda kabul ederse güzel olur Sindicim sen kabul etmişsinn hadi hayırlısı daha çok motivasyon olacak sanırım
Konuşuldu mu cnm yoksa henüz belli değil mi eşleşmeler
Kesin yapcam cnm bugun spora başlamadan önce 1 bardak süt içtim iyi olur diye
Ellerine saglık cnm bnm cok guzel olmus

Benimkini sen seçer misin cnm kimseyi tanımıyorum bünyelerini de bilmiyorum birde ben Çarşamba günü ayran detoksu yapcaktım olur mu yoksa eşleşmede yasak mı

Benimkini sen seçer misin cnm kimseyi tanımıyorum bünyelerini de bilmiyorum birde ben Çarşamba günü ayran detoksu yapcaktım olur mu yoksa eşleşmede yasak mı

peki cnmmm ben seçeyimm eşleşmede yasak yok elbette sadece sağlıksız diyet yasak detoks 2 günlük zatenn

Konuşuldu mu cnm yoksa henüz belli değil mi eşleşmeler

Kesin yapcam cnm bugun spora başlamadan önce 1 bardak süt içtim iyi olur diye

Ellerine saglık cnm bnm cok guzel olmus

henüz belli değil tatlım haftasonu malumm herkes firarda afiyetolsun cnm iyi yapmışsın spor öncesi protein alarak

kızlar naptı acaba sınavlarını merak ettim:26: rica ederim cnmm

Ayça ile eşleşebilirsin cnmmm çok azimli senin gibi kaçamak da yapmıyor yeni karataya başladı ne dersin eşleşmelerde kilo yüzdesini baz alacağız

Evet cnm bende meraktayım bakalım ben gezmeye gidiyorum görüşürüz aksam cnm öptüm

Iphone dan gönderildi

Ayça ile eşleşebilirsin cnmmm çok azimli senin gibi kaçamak da yapmıyor yeni karataya başladı ne dersin eşleşmelerde kilo yüzdesini baz alacağız

Ok olur cnm gecen hafta kac kilo verdi yeni başladıysa cok kilosu gider bende ona göre ne yapabilirim diye düşünüp önlemimi alayım

Iphone dan gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…