Menumu paylasayim
Sabah menemenli kahvalti ceviz yoktu bu sabah babam kirmamis:)
Oglen yogurt
Ispanakli pide 1 adet
Aksam menusunde ne var bilmiyorum...belki Nete baglanamam bunlari yazmis olayim sizi seviyorum görüşürüz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim sınavlar hayirlisyla bitti cok şükür. ..
Ok olur cnm gecen hafta kac kilo verdi yeni başladıysa cok kilosu gider bende ona göre ne yapabilirim diye düşünüp önlemimi alayım
Iphone dan gönderildi
Evet cnm bende meraktayım bakalım ben gezmeye gidiyorum görüşürüz aksam cnm öptüm
Iphone dan gönderildi
Banucum 3. Takımda kilom 1 kilo fazla cnm 82.700 olması lazım bide yanlışlıkla bu mesajın aynısını 80-89 topiğe yazmışım
Iphone dan gönderildi
Biz kiminle yarisacagiz?
peki cnmmm ben seçeyimm eşleşmede yasak yok elbette sadece sağlıksız diyet yasakdetoks 2 günlük zatenn
henüz belli değil tatlım haftasonu malumm herkes firardaafiyetolsun cnm iyi yapmışsın spor öncesi protein alarak
kızlar naptı acaba sınavlarını merak ettim:26: rica ederim cnmm
ayy pardon ben o kısmı kacırdım demekkı spor fazla olmadıgından azbır hedfef koyayım sonra rezıl olmak varhoşgeldin Eylülümm yok bitanemm normalde en geç 12 dir benim yatma saatim fakat yatılı misafirim olduğu için düzen biraz bozuldu birazcıkk bugünden itibarennn leptine devam inş
tatlım haftalık hedefini kastetmiştim haftalık bir hedef belirleyeceksin kendine cuma günü hedefini tutturamayan takımları dolaşıp kendini ifşa edeceko yüzden makul bir hedef belirle bitanemm fazlası olursa ne ala
21 kilo süper verdin tatlım inş belin düzelir devam edersin ve son kalanlarda gider cnm est tatlımben çok alıştım sizlere birazcık faydam oluyorsa ne mutlu bana iyiki hepimiz varızz
aha benı rakıp secmıs arkadas ne mutlu bana ama oarkadasta buraya yazacakmı yoksa ben arada 3.takımamı göz atayım rakıbem ıcın ne dersın banucumn buarada ben yarım kılo hedef koymayı planlıyodum rakıbemın buhaftakı kılosuna esıtlenmıs olucam tesadufen.ama hedefım 67.7 olsunkı 500 gr yeter sporsuz ancak okadar olur ınsallah verırımde takım takım gezmem
6.Takım Haftalık Eki Görüntüle 1148378 Listesi
Gülay : 83,5------------------->83
Nura : 82,7----------------->82,2
Perihan:78,2 ----------------->77,5
Eylül :68,2---------------------->
Feride :78,5----------------------->
Kiras :65------------------------->64
Mona Rosa:100-------------------->
Meltem :72-------------------------->
Nesli :84,5------------------------>
Eki Görüntüle 1139828
Yeni Hedeflerimiz 3, takım
Ayça :91------->90
Yasemin:76,2 --->
bluebottle: 53,9 ---------> 53,1
Ahsen:65,9 --------->65
Ayfer:63,4-------->62, 4
Eda :79, 8------>
Hatice:75,4 --------->
Gülşah:69, 7------>69,00
Fatoş:88----------->
Eki Görüntüle 1137244
Eşleştirmeler
[TABLE="width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]3. Takım[/TD]
[TD]6. Takım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gülşah (sahgül)*69,7[/TD]
[TD]Eylül (Eylül sıla)*68,2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayça (nilyan)*91[/TD]
[TD]Sindi (Nura)*82,7[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
iyi akşamlar kızlarr
3.takımdan geliyorum rakibem eylülle bi tanışayım dedim
ayy pardon ben o kısmı kacırdım demekkı spor fazla olmadıgından azbır hedfef koyayım sonra rezıl olmak var
aha benı rakıp secmıs arkadas ne mutlu bana ama oarkadasta buraya yazacakmı yoksa ben arada 3.takımamı göz atayım rakıbem ıcın ne dersın banucumn buarada ben yarım kılo hedef koymayı planlıyodum rakıbemın buhaftakı kılosuna esıtlenmıs olucam tesadufen.ama hedefım 67.7 olsunkı 500 gr yeter sporsuz ancak okadar olur ınsallah verırımde takım takım gezmemah ah ben ılk dıyete basladıgımda bu takımlara katılsaydım tozunu attırırdım ortalıgın
hosgeldın arkadasım tam senden bahsedıyodum ustune geldın senın hedef nekadarbuhafta
iyi akşamlar kızlarr
3.takımdan geliyorum rakibem eylülle bi tanışayım dedim
sımdı farkettım canım hedefını 700grmmıs ayrıca eslesmede senın kılonu 67.7 dıye okumusum ona göre yorum yaptım500gr verırsem okıloya ınerım dıye kız yoksa allahmı söylettı buhafta 67 oluurmusun.ayrıcakılo verme duzenın nasıl sımdıye kadar kac kılo verdın ögrenmek ısterım
canım bi dönem baya iyiydi 76 larda 67 lere kadar inmiştim ancak hastalığım atak yapınca kortizon kullanmak durumunda kaldım tekrar 70 e kadar çıktım
inşallah hedefine biran önce ulaşırsın cnm
dün bi dlm börek kaçamağım var avantajdasın valla söyliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?