Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menumu paylasayim
Sabah menemenli kahvalti ceviz yoktu bu sabah babam kirmamis:)

Oglen yogurt
Ispanakli pide 1 adet

Aksam menusunde ne var bilmiyorum...belki Nete baglanamam bunlari yazmis olayim sizi seviyorum görüşürüz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Banucum 3. Takımda kilom 1 kilo fazla cnm 82.700 olması lazım bide yanlışlıkla bu mesajın aynısını 80-89 topiğe yazmışım

Iphone dan gönderildi

6.Takım Haftalık Eki Görüntüle 1148378 Listesi

Gülay : 83,5------------------->83
Nura : 82,7----------------->82,2
Perihan:78,2 ----------------->77,5
Eylül :68,2---------------------->
Feride :78,5----------------------->
Kiras :65------------------------->64
Mona Rosa:100-------------------->
Meltem :72-------------------------->
Nesli :84,5------------------------>

Eki Görüntüle 1139828

Yeni Hedeflerimiz 3, takım

Ayça :91------->90
Yasemin:76,2 --->
bluebottle: 53,9 ---------> 53,1
Ahsen:65,9 --------->65
Ayfer:63,4-------->62, 4
Eda :79, 8------>
Hatice:75,4 --------->
Gülşah:69, 7------>69,00
Fatoş:88----------->

Eki Görüntüle 1137244

Eşleştirmeler

[TABLE="width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]3. Takım[/TD]
[TD]6. Takım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gülşah (sahgül)*69,7[/TD]
[TD]Eylül (Eylül sıla)*68,2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayça (nilyan)*91[/TD]
[TD]Sindi (Nura)*82,7[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Benim sınavlar hayirlisyla bitti cok şükür. ..

hadi gözümüz aydın sonuçlar iyi gelir inşşş tbrkler cnmm tatlım ertesi gün de paylaşabilirsin menünü afiyetolsun cnm haftasonu olmasına rağmen şimdilik güzell bizde seni seviyoruz tatlım dikkat et klendine

Ok olur cnm gecen hafta kac kilo verdi yeni başladıysa cok kilosu gider bende ona göre ne yapabilirim diye düşünüp önlemimi alayım

Iphone dan gönderildi

Evet cnm bende meraktayım bakalım ben gezmeye gidiyorum görüşürüz aksam cnm öptüm

Iphone dan gönderildi

Banucum 3. Takımda kilom 1 kilo fazla cnm 82.700 olması lazım bide yanlışlıkla bu mesajın aynısını 80-89 topiğe yazmışım

Iphone dan gönderildi

iyi gezmeler tatlımmm Ayça 2 haftada 3 kilo verdi cnm bu hafta 3, haftası sıfır kaçamak gidiyor bileği rahatsız olduğu için spor yapamıyor

düzelttim bitanemm Eylülcüm Gülşah da seni seçti:13::13:

Son düzenleme:
Kizlar nasilsiniz bu fun firemedim hic bi gecmis yapayim bakalim

Ay herkes hagta sonu kacamaginda anlasilan

ayy pardon ben o kısmı kacırdım demekkı spor fazla olmadıgından azbır hedfef koyayım sonra rezıl olmak var
aha benı rakıp secmıs arkadas ne mutlu bana ama oarkadasta buraya yazacakmı yoksa ben arada 3.takımamı göz atayım rakıbem ıcın ne dersın banucumn buarada ben yarım kılo hedef koymayı planlıyodum rakıbemın buhaftakı kılosuna esıtlenmıs olucam tesadufen.ama hedefım 67.7 olsunkı 500 gr yeter sporsuz ancak okadar olur ınsallah verırımde takım takım gezmemah ah ben ılk dıyete basladıgımda bu takımlara katılsaydım tozunu attırırdım ortalıgın

menum (utanarak)
sabah haslanmıs yumurta tereyag bal zeytın peynır 2dılım ekmek malum pazar koca evde
öğlen 1kase yogurt 5 tane sarma bulgurluydu vallahı salata
aksam 1tabak dolusu az zeytınyaglı turlu yogurt 3 kremalı bıskuvı

4lıtre su
3bardak yesılçay
2bardak hibiskus
1bardak mate

spor düşünüyorum callene baslıycam ınsallah kızım uyuyunca

kalp kalbe karşıymış canım geldim bile

iyi akşamlar kızlarr
3.takımdan geliyorum rakibem eylülle bi tanışayım dedim

sımdı farkettım canım hedefını 700grmmıs ayrıca eslesmede senın kılonu 67.7 dıye okumusum ona göre yorum yaptım500gr verırsem okıloya ınerım dıye kız yoksa allahmı söylettı buhafta 67 oluurmusun.ayrıcakılo verme duzenın nasıl sımdıye kadar kac kılo verdın ögrenmek ısterım

canım bi dönem baya iyiydi 76 larda 67 lere kadar inmiştim ancak hastalığım atak yapınca kortizon kullanmak durumunda kaldım tekrar 70 e kadar çıktım

inşallah hedefine biran önce ulaşırsın cnm

dün bi dlm börek kaçamağım var avantajdasın valla söyliyim

Ayyy bilemedim ki yasemin var eda var bana yakin ama onlarda isterler mi beni...ya da hangisi rakip olmak ister

slm kızlar sınavlarım berbat geçti muhtemelen bir yıl uzadı eşşekliğime doymayayım
menüm
sabah: karatay kahvaltısı
ara: 1 kase yoğurt
akşam: 2 karnıyarık, yarım kase yoğurt, salata

1.5 lt su, 2 şişe maden suyu, 600 ml yeşilçay
7/21 callenetics

gecmıs olsun hastalıgın önemlı bısey degıldır ınsallah olsun hırslanırsak yıne gıder kılolar saglık olsun bende bugun yaptım kacamak esıtlendık yarından sonra daha dıkkatlı olalım rakıbız ama sonucta kadın dayanısması zayıflayalımhedef kılolarımızda aynıymıs yenı farkettım bende 60 ıstıyorum 60ı göreyım 58e ınmek tek hedefım ınsallah

banuuuu bana kimi önerirsin. yalnız dişli bir rakip istiyom ona göre. bu hafta formumdayım sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…