Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sinavinin iyi gecmesine sevindim. seninki ne sinavi acikogretim degilse merak ettim. benimki acik ogretimdi. uc derse girdim ikisini allah ne verdiyse salladim bakalim yarin dort tane ne nane yiyecem. insallah sinavlarimiz guzel gecer. amiiiin

Canım ben formasyon aliyorum öğretmen olmak icin...onun için okula gidip geliyorum..onun sinaviydi bu...vize..Haziran sonu da finaller var.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Teşekkür ederim banu güzel dileklerin için. ..simdi ben yine derse devam ediyorum. Yarin görüşürüz. ..

ben geldimmmm yineee herkesin turşusu çıkmış gezmekten şarjları çabuk bitti

Canım ben formasyon aliyorum öğretmen olmak icin...onun için okula gidip geliyorum..onun sinaviydi bu...vize..Haziran sonu da finaller var.

hadi bakalım inş bütün sınavlarını kazasız atlatır güzel sonuçlar alırsın pericimm

karatayi secmene cok sevindim aramiza hosgeldin cnm diyetisyeni napcaksin peki

diyetisyene vereceği parayla kendine hediye alır kuzum

bende çok özledim inannn tamam hızlı bir şekilde okuyorum geçmişi ama olmuyo kkkolik olmuşuz hafta içinde çok sıktın kendini bitanemm senin bünye alışık değill diyetten sıkılma sonra gerçi biraz karataydan uzaklaşmış oluyorsun ama napalım buna da şükür aşırı olmamak kaydıyla ve akşam öğününden önce minik kaçamaklar yapabilirsin ama telafi etmek şartıyla ki sen yarın telafi edersin cnmm dondurma da yenmişşş:131:

haftasonu evler hep öyle olur cnm sen toplarsın arkanı dönersinn aynı
tavuk püresinin içinde neler var Sindimm afiyetolsun canım bende karıştırmayı çok severimmm hepsi aynı yere gitmiyormu sonuçta

alemsinnn sindimmm 40 lık manken yapacaksın beni

7-8 sarma zaten toplasan 3 kaşık yapar cnmm afiyetolsun kendine yapmışsın zatennn spora da başlarsın kızlarla gitsin kilocuklarrr

hosgeldin cnm

ya evet bende neslihana yazdim sanirim diger topikte ona yani karatay yapsa daha iyi olur diye...
tavuk surmeside valla hafif baharatli ekmege nasil cokokkrem suruyoruz bunu da oyle hazir almistim..tadina bakma amacli cok kucuk kutularda satiliyo zaten cnm..guzeldi ama oglum da sevdi..aaa ben spor olarak callenin birazini yaptim keske yazsaydim onlari unuttum 100 mekik 100 kol hareketi falan..
evet cnm bu ara haftasonu biraz gevseteyim de hafta ici daha iyi olur diye dusundum...
misafirlerin gitti mi cnm

kolay gelsin cnmmm başarılarrrr sabah birkaç ceviz ye cnm sınavda faydası olur

Tamam teşekkür ederim. .yaa valla bazen düşünüyorum sen nasıl birseysin....Sadece kilolar degil herseyimizle ilgileniyorsun...Öz abla olsa bu kadar ilgilenir diyecegim ama bundan da pek emin değilim...cok hoşuma gidiyor bu durum ne yalan soyliyimmmm:))))

Hoşbuldum tatlımmmmm diğer topicte 6 sayfa birikmişşş maşallah evet şimdi okudum cnmmm herkese tavsiye etmişsin allah razı olsun senden

yok bebişim yarın gidecekler misafirler ama bugün öyle bir gezdirdimki izmirde 4 mevsimi yaşayarak felekleri şaştıı şarjları çabuk bitti yattılar kuzum bende attım kendimi buraya ilginçmişşş aslında kendimizde yapabiliriz tavuk püresini ama köy tavuğu bulamıyoruzkii

rica ederim cnm benimmm ama utandırma beniii hayat sadece kilolardan ibaret değilki bitanemm burda zamanla büyük bir aile olacağız psikolojimiz düzgün olacakki kilolar gitsin değilmi acılarımız da sevinçlerimizi de paylaşacağız bitanemm hayat paylaşınca güzel değilmi acılar azalır mutluluklar çoğalır mutluluklarımız hep çok olsun inşşş hoşuna gidiyorsa mesele yok cnm benim hadi sen yat artık geç oldu ama güzelce uykunu al

aynen katiliyorum canim yilmadan sabirla hepimizi ve diger topikteki kizlarin menulerini inceliyo valla ve moral olarakta bize cok moral veriyo allah banucugumdan razi olsun allah onu basimizdan eksik etmesin ona hep guzel seyleri nasipetsin....cok seviyorum onu
allah senden de razi olsun cnm bnm
ya ben elimden geldigince karataya uymaya calsiiyorum ve gercekten benim icin cok cok rahat evde ne varsa onlarla yapabiliyoruz beslenmemizi
ayrica diger topikte okudun mu bilmiyorum ama yeni gelen arkadas karatayi denedi ve ilk gun sut artisi olmus bu super bir haber degil mi
emiziriyorum bahanesiyle yemeler de ortadan kalkacak$ayrica erigim miydi kimdi ineklerin emyirmesiyle ilgili bir ornek vermisti cok hosuma gitmisti benim
canim benimki hazir marketten aldim ayrica bende koy tavugu yemiyorum sanirim:18:
aslinda bende ceza alirim sanmistim bugun icin ama gelmedi
Sinifin en haylaz öğrencisi gibi hissediyorum kendimi....:;

Kahvaltı
5 zeytin 2 yumurta kibrit kutusu kadar peynir
Yarım dilim ekmeğe kaymakla reçel
1 salatalık 2 domates
Öğlen
Gobitcimde hamburger yanında icetea elma dilimli patates acı sos ketchup mayanozle...
Geç kalkmıştım zaten öğlen geç yedim o yüzden akşam acıktım diyemem 5 tane falan yaprak sarması

1 saat yürüyüş
Yaklaşık 5 saat falanda slışveriş merkezindeydim hep ayaktaydım dokaştım
Pek güzel bi menü olmadı. Nişanlımın bana kastı var durmadan yedirmeye çalışıyo

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

gecen hafta komsuma 6 kilo gitti demistim oda aa yuzun zayiflamis ama bedeninde ben pek goremedim henuz dedi (samimi oldugumuz iicin acik konusuruz biz darilmaca olmuyo o nedenle yani art niyetle soylemedi) bende hep genis tisortler falan giyiyodum ona gittigimde
sonra dun ustumu degistirdim yeni aldigim bi tisort vardi tam ustume gore genis degildi..
gittim kapisini caldim oglen dedim isin yoksa gel oturalim (ali hastalanmadan once) sonra tamam dedi aa tisortun ne guzelmis cok yakismis derken yine bir aaaa
kiz gobegin nerde aaa zaten kalcan yoktu sadece gobek vardi aa dur bakim pantolondan mi ki acaba ama gecengunde bu pantolonu giymistinn hakikaten kilo vermissin nura dedi bende
ee o yuzden ustumu degisip geldim ya telefonlada cagirabilirdim dimi dedim gor diye bendeki degisikligi
cok begendi valla dedi gobek baya gitmis birazdaha versen ne kadar fark edecek dedi evet dedim insallah hep boyle devam edecek daha cok yolum var ama olsun yavas yavas gitsin birdaha geri gelmesin dedim tabi birde bu haftayla beraber 7 kilo 300 gr gittigini de soyledim

hosgeldin cnm hamburgercilerde genelde tavuklu salatalarda satiyolar aklinda kalsin cnm bi daha ki sefere en az hasarla atlatmaya calis
sanirim kaptanimiz sana bir ceza verecek ama yararimiza tabi bu cezalar

:) vala ben çok direttim salata die ama nişanlım almadı
Tamam cezama razıyım :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…