- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
sinavinin iyi gecmesine sevindim. seninki ne sinavi acikogretim degilse merak ettim. benimki acik ogretimdi. uc derse girdim ikisini allah ne verdiyse salladim bakalim yarin dort tane ne nane yiyecem. insallah sinavlarimiz guzel gecer. amiiiin
Canım ben formasyon aliyorum öğretmen olmak icin...onun için okula gidip geliyorum..onun sinaviydi bu...vize..Haziran sonu da finaller var.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
karatayi secmene cok sevindim aramiza hosgeldin cnm diyetisyeni napcaksin peki
ay sukur kavusturana canlarim cok ozledim sizleri...
bugunku menumu yazmadan once bugunu biraz gevsettimki yarindan itibaren haftaya daha bi hirsli bomba gibi baslayabileyim
kahvalti:
1 kase kisir
1 dilim ekmek
tavuk puresi (en uygun isim buydu)
1 siyah cay
ogle:
3 uzum
1 nektari
1 dondurma
aksam:
4 kasik haslanmis bugday ustune
1 kasik maydanozlu cokelek
3 yemek kasigi yogurt
1 peynirli maydanozlu sigara boregi
(simdi belki bugdayla peynir yogurt ne alaka dersiniz bende anlamadim canim oyle istedii oyle yedim ben biraz karistirmayi seviyorum da)
yarim koz kirmizi biber
2 tane izgara mantar
sivi:
3 litre su
4 bardak yesilcay
2 bardak zencefil cayi
1 actimel
spor:
yapamadim ama bol ev isi diyelim mi
(ben anlamadim dun o kadar temizlik yaptim hafta sonu rahat ederim diye
ama bugun esim evdeydi ve ev nedense hep daginik oldu anlamadim yani)
bugunku menumde kendimi gevsettim biraz zaten her gun yedigim dondurmayi haftada 1 kereye aldim artik hem boylece diger gunler dogru duzgun kendimi tutabilirim bir yerden patlak vermemek adina borekte ayni sekilde
canim oje gibi tirnaga surulen jeller var..tirnagina suruyosun ve ne zaman tirnagini yicek olsa aci bi tat kotu bi tat oluyo..sonra da vazgeciyo yavas yavas tirnak yemekten bi sor sorustur istersen cnm ecanelere kozmetikcilere falan..
yaa benmki yarim kaldi dun yarisini yapabilmistim sonrasini yapamadim cunku ali ustumde yapamiyodum zaten uykumda vardi artik..
ama yarin yine baslicam cnm eylul sila ile beraber yapmis oluruz..
sen olcumleri sabah mi yaptin acaba??
sagol cnm seni de tebrik ederim ne guzel kilo vermissin bu hafta ve dereceye girmissin
amin insalah cnm
cnm yarin ikimiz bastan basliyoruz benimki yarim kaldi yarin bastan baslaniyo bildigim kadariyla..ok yarin basliyoruz
allah zihin acikligi versin insallah sende ayyuzlumde sinavlarda iyi dereceler alirsiniz cnm
masallah de kendine cnm insallah hep boyle olursun..
ayrica neden komik olsun ki 3 cocukla sinava gitmen bende turkiyede olsaydim universiteyi aciktan okumak istiyordum...
aa ne guzel cnm hadi hayirlisi
amin cnm
ay mirrayi bende sevmem cnm
ayrica zaten guzelsin bu fizikle bircok makene tas cikartirsin
hedefimi o zaman 500 diye yazalim cnm ok
menum
sabah kırmızı bıberlı maydanozlu omlet zeytın peynır
öğlen 1kase bugday mercımekle yaptıgım soguk corba salata
aksam 7 8 tane sarma bulgurla yapmıstım yogurt 1kase corba
aralarda kızın pudıngınden tırtıkladım
bolsu
2bardak hibiskus
3 bardak yesılçay
1 bardak maydanoz suyu
Teşekkür ederim banu güzel dileklerin için. ..simdi ben yine derse devam ediyorum. Yarin görüşürüz. ..
hosgeldin cnmben geldimmmm yineeeherkesin turşusu çıkmış gezmekten şarjları çabuk bitti
hadi bakalım inş bütün sınavlarını kazasız atlatır güzel sonuçlar alırsın pericimm
diyetisyene vereceği parayla kendine hediye alır kuzum
bende çok özledim inannn tamam hızlı bir şekilde okuyorum geçmişi ama olmuyo kkkolik olmuşuzhafta içinde çok sıktın kendini bitanemm senin bünye alışık değill diyetten sıkılma sonra gerçi biraz karataydan uzaklaşmış oluyorsun ama napalım buna da şükür aşırı olmamak kaydıyla ve akşam öğününden önce minik kaçamaklar yapabilirsin ama telafi etmek şartıyla ki sen yarın telafi edersin cnmm dondurma da yenmişşş:131:
haftasonu evler hep öyle olur cnm sen toplarsın arkanı dönersinn aynı
tavuk püresinin içinde neler var Sindimm afiyetolsun canım bende karıştırmayı çok severimmm hepsi aynı yere gitmiyormu sonuçta
alemsinnn sindimmm 40 lık manken yapacaksın beni
7-8 sarma zaten toplasan 3 kaşık yapar cnmm afiyetolsun kendineyapmışsın zatennn spora da başlarsın kızlarla gitsin kilocuklarrr
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD]Pazartesi[/TD]
[TD]Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sindi[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]emma[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD](anneyim - mutluyum)[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]:131:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül Sıla[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mona Rosa[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ferideei[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kiras[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]:125:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nesli[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]meltemsss[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
Eki Görüntüle 1141500
Ayçacım sanırım takıma katılmaktan vazgeçtinnn bir gün harici gelmedin cnm:26: Mona ve meltem inş bir sorun yoktur sizler için:26:
kolay gelsin cnmmm başarılarrrrsabah birkaç ceviz ye cnm sınavda faydası olur
hosgeldin cnm
ya evet bende neslihana yazdim sanirim diger topikte ona yani karatay yapsa daha iyi olur diye...
tavuk surmeside valla hafif baharatli ekmege nasil cokokkrem suruyoruz bunu da oyle hazir almistim..tadina bakma amacli cok kucuk kutularda satiliyo zaten cnm..guzeldi ama oglum da sevdi..aaa ben spor olarak callenin birazini yaptim keske yazsaydim onlari unuttum 100 mekik 100 kol hareketi falan..
evet cnm bu ara haftasonu biraz gevseteyim de hafta ici daha iyi olur diye dusundum...
misafirlerin gitti mi cnm
Tamam teşekkür ederim. .yaa valla bazen düşünüyorum sen nasıl birseysin....Sadece kilolar degil herseyimizle ilgileniyorsun...Öz abla olsa bu kadar ilgilenir diyecegim ama bundan da pek emin değilim...cok hoşuma gidiyor bu durum ne yalan soyliyimmmm:))))
Yawww gene mi ceza aldim ben???:))))
Sinifin en haylaz öğrencisi gibi hissediyorum kendimi....:;
aynen katiliyorum canim yilmadan sabirla hepimizi ve diger topikteki kizlarin menulerini inceliyo valla ve moral olarakta bize cok moral veriyo allah banucugumdan razi olsun allah onu basimizdan eksik etmesin ona hep guzel seyleri nasipetsin....cok seviyorum onuTamam teşekkür ederim. .yaa valla bazen düşünüyorum sen nasıl birseysin....Sadece kilolar degil herseyimizle ilgileniyorsun...Öz abla olsa bu kadar ilgilenir diyecegim ama bundan da pek emin değilim...cok hoşuma gidiyor bu durum ne yalan soyliyimmmm:))))
allah senden de razi olsun cnm bnmHoşbuldum tatlımmmmm diğer topicte 6 sayfa birikmişşş maşallahevet şimdi okudum cnmmm herkese tavsiye etmişsin allah razı olsun senden
yok bebişim yarın gidecekler misafirler ama bugün öyle bir gezdirdimki izmirde 4 mevsimi yaşayarak felekleri şaştıı şarjları çabuk bitti yattılar kuzum bende attım kendimi buraya ilginçmişşş aslında kendimizde yapabiliriz tavuk püresini ama köy tavuğu bulamıyoruzkii
Sinifin en haylaz öğrencisi gibi hissediyorum kendimi....:;
hosgeldin cnm hamburgercilerde genelde tavuklu salatalarda satiyolar aklinda kalsin cnm bi daha ki sefere en az hasarla atlatmaya calisKahvaltı
5 zeytin 2 yumurta kibrit kutusu kadar peynir
Yarım dilim ekmeğe kaymakla reçel
1 salatalık 2 domates
Öğlen
Gobitcimde hamburgeryanında icetea elma dilimli patates acı sos ketchup mayanozle...
Geç kalkmıştım zaten öğlen geç yedim o yüzden akşam acıktım diyemem 5 tane falan yaprak sarması
1 saat yürüyüş
Yaklaşık 5 saat falanda slışveriş merkezindeydim hep ayaktaydım dokaştım
Pek güzel bi menü olmadı. Nişanlımın bana kastı var durmadan yedirmeye çalışıyo
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?