- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
banuuuu bana kimi önerirsin. yalnız dişli bir rakip istiyom ona göre. bu hafta formumdayım sanki
Nasil olacak rakip benden olurmu.ne iddaya girvez canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
6.Takım Haftalık Eki Görüntüle 1148378 Listesi
Gülay : 83,5------------------->83
Nura : 83,8----------------->83,3
Perihan:78,2 ----------------->
Eylül :68,2---------------------->
Feride :78,5----------------------->
Kiras :65------------------------->64
Mona Rosa:100-------------------->
Meltem :72-------------------------->
Nesli :84,5------------------------>
Eki Görüntüle 1139828
Kızlarrr hedeflerimizi yazmayı unutmayalım lütfenn yarına kadar bildirmezseniz ben yazacağım hedeflerinizi ona göre
6.Takım Haftalık Eki Görüntüle 1148378 Listesi
Gülay : 83,5------------------->83
Nura : 83,8----------------->83,3
Perihan:78,2 ----------------->
Eylül :68,2---------------------->
Feride :78,5----------------------->
Kiras :65------------------------->64
Mona Rosa:100-------------------->
Meltem :72-------------------------->
Nesli :84,5------------------------>
Eki Görüntüle 1139828
Kızlarrr hedeflerimizi yazmayı unutmayalım lütfenn yarına kadar bildirmezseniz ben yazacağım hedeflerinizi ona göre
gecmıs olsun hastalıgın önemlı bısey degıldır ınsallah olsun hırslanırsak yıne gıder kılolar saglık olsun bende bugun yaptım kacamak esıtlendık yarından sonra daha dıkkatlı olalım rakıbız ama sonucta kadın dayanısması zayıflayalımhedef kılolarımızda aynıymıs yenı farkettım bende 60 ıstıyorum 60ı göreyım 58e ınmek tek hedefım ınsallah
3. takımla eşleşiyoz canım sende bak bakalım kimi istiyorsun
Üzülme bebisim hersey olacagina varir umarim iyi sonuçlar elde edersin sinavlarindan...
Canim formasyonu sormussun. .kesinlikle yardımcı bulman lazim kendine cok zaman aliyor çünkü. .her hoca ayri odev veriyor. Staji oluyor haftada 1gun...aydinda devamsizliktada tolerans yoktu...yani sonuna kadar mucadeleyi kafana koy öyle cik yola...
Yani basladin mi sosyoloji ogretmeni ol sonunda...tamam mi..
Azimli birisin kilolardan nasil kurtuluyorsan bunu da kafana koyunca basaracagina inaniyorummm
eşime gösterdim listeyi uyanık bluebotle yi al diyo. geçersin az verir o kiloyu diyoama bu adaletsizlikten başka bişe olmaz. benimgibi ağırtopla onun gibi çıtır olacak iş mi
canım eda da yasemin de dişli rakipler istersen yarın tanış öyle karar ver
ayy pardon ben o kısmı kacırdım demekkı spor fazla olmadıgından azbır hedfef koyayım sonra rezıl olmak var
aha benı rakıp secmıs arkadas ne mutlu bana ama oarkadasta buraya yazacakmı yoksa ben arada 3.takımamı göz atayım rakıbem ıcın ne dersın banucumn buarada ben yarım kılo hedef koymayı planlıyodum rakıbemın buhaftakı kılosuna esıtlenmıs olucam tesadufen.ama hedefım 67.7 olsunkı 500 gr yeter sporsuz ancak okadar olur ınsallah verırımde takım takım gezmemah ah ben ılk dıyete basladıgımda bu takımlara katılsaydım tozunu attırırdım ortalıgın
iyi akşamlar kızlarr
3.takımdan geliyorum rakibem eylülle bi tanışayım dedim
menum (utanarak)
sabah haslanmıs yumurta tereyag bal zeytın peynır 2dılım ekmek malum pazar koca evde
öğlen 1kase yogurt 5 tane sarma bulgurluydu vallahı salata
aksam 1tabak dolusu az zeytınyaglı turlu yogurt 3 kremalı bıskuvı
4lıtre su
3bardak yesılçay
2bardak hibiskus
1bardak mate
spor düşünüyorum callene baslıycam ınsallah kızım uyuyunca
hoşbuldukk
hedef 700 gr ama takım gezme korkusundan öyle yoksaa daha fazla
Ayyy bilemedim ki yasemin var eda var bana yakin ama onlarda isterler mi beni...ya da hangisi rakip olmak ister
sağlık olsun cnmcımmm sen elinden geleni yapmaya çalıştın 3 çocukla kolaymıslm kızlar sınavlarım berbat geçti muhtemelen bir yıl uzadı eşşekliğime doymayayım
menüm
sabah: karatay kahvaltısı
ara: 1 kase yoğurt
akşam: 2 karnıyarık, yarım kase yoğurt, salata
1.5 lt su, 2 şişe maden suyu, 600 ml yeşilçay
7/21 callenetics
gecmıs olsun hastalıgın önemlı bısey degıldır ınsallah olsun hırslanırsak yıne gıder kılolar saglık olsun bende bugun yaptım kacamak esıtlendık yarından sonra daha dıkkatlı olalım rakıbız ama sonucta kadın dayanısması zayıflayalımhedef kılolarımızda aynıymıs yenı farkettım bende 60 ıstıyorum 60ı göreyım 58e ınmek tek hedefım ınsallah
banuuuu bana kimi önerirsin. yalnız dişli bir rakip istiyom ona göre. bu hafta formumdayım sanki
Menum
Sabah 2 dlm ekmek sucuklu 1 yumurta peynir salatalik yesillik 1/4 avakado
Ogle 1,5 kase corba
1 dlm akman ekmegi
Aksam 7 izgara kofte mangalda bol yesillik 3 dlm ekmek
Bu menunun cezasi olarak guzel havayi degerlendirip bol bol havuzda yuzdum
Ayrica 1,25 dk yuruyus eliptik lesli step spor yaptim
Yarin coook hafif yemek yicem soz
Nasil olacak rakip benden olurmu.ne iddaya girvez canim
Harika bi tiyo ben kaptimKızlar bu arada hep söyleyeceğim unutuyorummmm minik bir tiyo spor yaparken yeşilçay tüketmeye çalışın demleyin biraz soğuyunca su ekleyin su şişelerine doldurup spor bitene kadar tüketin sporun etkisini hızlandırıyor
günaydın kızlar. allah rızası için bu kadar kaynatmayın okuması zor oluyo dicem ama yok yok vurun sohbetin dibineoy sınavda kk da ne muhabbetler dönüyo diye soracaklar sanki. bende dicem ne olsun nura komşuya hava atmış, banu misafirlerinin canını okumuş, mutlu annemizin sınavları var, birde yeni üyelerimiz var falan dicem
çok iyi ya. bu sene de muşta formasyon vereceklermiş sosyolaji için ön başvuruyu yaptım ama hayırlısı. kabul edeceklerini düşünmüyom ama kabul ederlerse derslere nasıl gidip gelecem onu düşünüyomhangi bölümdü seninki. dersler az mı çokmu, yorucumu, çok mu soru sordum
biliyorum o ojeyi ama söyleyince ağlıyo sürme diye. banu da bişe önermiş ama benim kız 5 yaşında dolaba kapatsam hayatı boyunca unutmaz bu deneyimi psikolojisi bozulur. ama şu oje işini araştırayım
süper yaaa. benim yakındaki arkadaşlarım ve komşum henüz bişe söylemiyor zayıfladın falan diye. halbuki on kilo gitti. bakalım ne zaman açacaklar ağızlarını
aaaa çok ayıp niye bana abla demiyon senden kaç yaş büyüğümkız deli olma ne ablası yaşımı hissetmediğim tek ortam burası. gerçi kilo verirsem allah nasip aderde 70 leri görürsem dış dünya dada çok fazla yaşımı göstereceğimi san mıyom ama neyse kilo insanı yaşlı gösteriyo onu çok iyi biliyom. ve kendini kötü hissetme burda herkes 18
oh cok sukur ınsallah sonucları da cok guzel olur cnmbenim sınavlar hayirlisyla bitti cok şükür. ..
hadı hayırlı olsun bızlere[sıze=3]
6.takım haftalık Eki Görüntüle 1148378 listesi[/sıze]
gülay : 83,5------------------->83
nura : 82,7----------------->82,2
perihan:78,2 ----------------->77,5
eylül :68,2---------------------->
feride :78,5----------------------->
kiras :65------------------------->64
mona rosa:100-------------------->
meltem :72-------------------------->
nesli :84,5------------------------>
Eki Görüntüle 1139828
[sıze=3]yeni hedeflerimiz 3, takım
[/sıze]
[sıze=3]
ayça :91------->90
yasemin:76,2 --->
bluebottle: 53,9 ---------> 53,1
ahsen:65,9 --------->65
ayfer:63,4-------->62, 4
eda :79, 8------>
hatice:75,4 --------->
gülşah:69, 7------>69,00
fatoş:88----------->[/sıze]
Eki Görüntüle 1137244
eşleştirmeler
[table="width: 500, align: Center"]
[tr]
[td]3. Takım[/td]
[td]6. Takım[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gülşah (sahgül)*69,7[/td]
[td]eylül (eylül sıla)*68,2[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ayça (nilyan)*91[/td]
[td]sindi (nura)*82,7[/td]
[/tr]
[/table]
hımmm yanı onu gecebılır mıyım dur ben yarın bır mısafırlıge gıdeyım onların topıgehadi gözümüz aydın sonuçlar iyi gelir inşşşTbrkler cnmm tatlım ertesi gün de paylaşabilirsin menünü afiyetolsun cnm haftasonu olmasına rağmen şimdilik güzell Bizde seni seviyoruz tatlım dikkat et klendine
iyi gezmeler tatlımmm ayça 2 haftada 3 kilo verdi cnm bu hafta 3, haftası sıfır kaçamak gidiyor bileği rahatsız olduğu için spor yapamıyor
Düzelttim bitanemm eylülcüm gülşah da seni seçti:13::13:
ilk hedef 80 sonra 75 en son 68 sonrasi olurmu bilmem
Haaa bu haftaki hedefim 83,9 anca veririm dimi ay sonuna bi 80 olsam ayyy
eşime gösterdim listeyi uyanık bluebotle yi al diyo. geçersin az verir o kiloyu diyoama bu adaletsizlikten başka bişe olmaz. benimgibi ağırtopla onun gibi çıtır olacak iş mi
eylülcüm bizim takımada beklerim, bundan sonra menülerin takibimde iradeli olan kazansın diyelim ozaman
hoşgeldiniz kızlarrr ne ara geldiniz bende sıkıntıdan kitap okuyodummmm
gidip gelip yazarsınız canımmm hadi kolay gelsinnn hakikaten kuzum neden düşünmedinki takımlara katılmayı:44: tamam 500 gr kayfdedelim
hoşgeldin canım iyi ettinnn tanışın kaynaşın bakalımm
yemin etme tamam inandım cnmmmmo bisküvi ne orda ah belin iyi olacaktıkiiii
kıyamam sanaaa gezme korkusu neler yaptırıyoo dimii
Eda tam bir istikrar örneği perihancımm tartıya yansımasada ertesi hafta bombayı patlatır
doktorcummun da ne yapacağı belli olmuyor tatilde gerçi bu hafta dönüşte ne yapar bilemem
sağlık olsun cnmcımmm sen elinden geleni yapmaya çalıştın 3 çocukla kolaymıbu yorgunlukla sporda yapmışsın
hepimizin amacı ortak nasıla eşleşmenin amacı biraz daha motivasyon
sen ahsenle eşleş cnmmm istedimi süper verir yeterki istesin
spor süper neslicimmmmbu kaçamklar neyseki sabahtan olmuş ceza yok yarının sözünü aldığım için
Harika bi tiyo ben kaptim
Al benden de o kadar cok birikmis okumaktan yoruldum:sly::sly:
Daha genc olacaz komsulari catlatacaz :sly::sly:
bi sorayım istermi beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?