Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

gelin adayı olunca ilginin gelinliklerde olması normal bebişimmm henüz menüsünü yazmadı akşam incelersin bitanemmm

yağmur spor yapmaya engel değil yaramazlık yokkkk

:18:ayyy kızlarrr biraz yavaşşşş çok fransız kaldım :) ne çok konuşmuşsunuz öyle
Nerde benim rakibem napıyo
ikimis de kelebekolalım :)

Evet kiraz sorma. Cok hizli geciyor. Bi o takim bi takim. Ben bide is yerinde telefonla ilgilenemiyorum. Arada lavoboya gidip okuyup crvap yazip geliyorum. Bugun lavaboya gitmelerimde artti takip edebileyim diye :)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

birde tibet yogasını denerim o eksik kalmasın
kıdemliyim de 80 ler topiğinden birde callencilerin ordan bir yere adım atmamıştım senin yüzünden gezinti oldum o topik senin bu topik benim gezip duruyom maşallah. ama bu sayede bir sürü arkadaş tanıdım. umarım dost oluruz

Ah ayçammm ben evde olduğum halde aklım burda oluyor annem diyorki sen boşuna evde kalmadın ne işin var bayanların içinde

dene tabiii kuzum benim bileklerimdeki sinir sıkışmasına iyi geldi sanırımmm kimde ne rahatsızlık varsa ona iyi geliyor şu an 9*5 teyim
21*5 yapsan bile toplam 12 dk cnmmm sen güle oynaya yaparsınnn gez bitanemm gez takıl bana hayatını yaşa
zaman bulsam daha çok gezerimde vakit yok

yaw bi işe girişiyom bi gelip bütün topikleri kontrol edip laf yetiştiriyom bu günden bütün işleri bitirimki yarın işim kalmasın bol bol spor yapim. bu gün yetişirmi sporum bilmiyom. iki gün evi boşladım heryeri bişeler götürmüş şükür hemen hemen bitti bir ütüm kaldı. onuda adam caz ne zamandır günlük ütü yaptırıp giyiyor şöyle dolabı açınca istediğini giyebilsin diye yapacam tabi halim kaldıysa

tv izlerken boş durmam hiç bir zaman ya çocuk bakarım ya da egzersiz yaparım zaten. elimi katmışken callenin arkasına onu da sıkıştırıveririm nolacak. birde nerden öğrenebilirim ben bu yogayı sana zahmet link varmı
birde derler bilgisayar anti sosyal yapar diye hani nerde

3 çocuğa rağmen atom karınca gibisin maşallah gülaycımmm sindicim nerelerde bugün pek gelemedi:26:

kzılar sizden bir ricam var 8, takıma yeni arakadaşlar davet ettim fırsat buldukça desteğinizi esirgemeyin olurmu efsax dönene kadar yardımcı olalım bizede davet ettim sohbetimize katılırlar inş

ve manyaklık ta son nokta bisikletimi mutfağa çektim yemek gözümün önünde olsun diye. ütüyü erteledim önce spor dedim hadi rast gele

ve manyaklık ta son nokta bisikletimi mutfağa çektim yemek gözümün önünde olsun diye. ütüyü erteledim önce spor dedim hadi rast gele

:))) bende mutfakta aciyom metro fm yi basliyom lesliye allah ne verdiyse yapiyom bazan iyice cildirdik hakkaten :) :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar isten yeni geldim cok yoruldum bu gun bide baktim sol ayagimda şişlik var zaar aci vardi sabah beri napsamki yarin bi dr gosterem yürüyüş bandimi yapti ola anlamadim

hoşgeldinnn sindimmm bugün yoğundun sanırımmm gelemedin pek bittimi işler vayyyy havamızı da attık rakibi korkutma taktiğimi uyguluyorsun
Ay bilmem merak ettim oda nasılda banada soracaktır diye ben peşin peşin söylim dedim
bugun bizim burası resmi tatil eşimle oğlumla çıktık ve ben duraklamadan tam 2 saat 30 derece güneşin altında yürüyüş yaptım cnm

hoşgeldin cnmmm geçmiş olsun ihmal etme hemen doktora göster yürüyüş bandından olacağını sanmıyorum ben her gün banttayım bitanemm:26:

60 kilodakinin yüzdesi daha cok olur dimi

eğer kilo verirse yüzdesi fazla olur tabikiii ooooo maşallah cnmmmm bri adım öndesinn

aştın kendini gülayımmmmmm hadi kolay gelsinnnn

Vowwww rakibine allah kolaylik verdin diyorum.

:))) bende mutfakta aciyom metro fm yi basliyom lesliye allah ne verdiyse yapiyom bazan iyice cildirdik hakkaten :) :)

veee 40 dk bitti eliptik şimdi duşa girecem eşim geldiğinde leş gibi olmim. yalnız dila nasıl gülüyor halime çok şükür sesi çıkmadı verdim eline bir salatalıksalıncakta oyalandı
eh tv izlerkende akşam callenle şu neydi tibet yogasımıydı onu yaparım ve yine eşimden deli damgasını yerim
yani diyecem o ki sevilaaaay bittinsen uhahahahaha

Cnm gecen hafta kac kilo verdim merak ettim de ben 1.100 verdim

Iphone dan gönderildi

Canim gecen hafta 200 - 500 gr arasi bisi verdim ben ama regldim. Ondan onceki hafta 2 kusur verdim. Toplamda 2 haftada 3 kilo vermis oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…