- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Ben girip bakamadım biraz yoğundu
bir ara girmeye niyetlendim anasayfada gelinlik modelleri saç modelleri falan vardı oraya takıldım kaldım
:) Ne yemiş ne içmiş merak ettim
kelebeğimm akşam görüşelim
burda bir yağmur var bugün ki sporum hayal olcak gibi
:18:ayyy kızlarrr biraz yavaşşşş çok fransız kaldım :) ne çok konuşmuşsunuz öyle
Nerde benim rakibem napıyo
ikimis de kelebekolalım :)
Ablanız geldiiiiiiibu ptsi leri sevmiyorum iş bitmiyo bende zıbartesi istiyorum şirinemmm
kuzum sen neden tibet yogası yapmıyorsun bak püsküütün tiroidlerine çok iyi geşlşmiş tibet yogası bi dene istersen
kolay gelsin cnmmmmm Ahsenin birde iddiası var eşiyle o yüzden çok azimli:13:
tanışmışsınzı işte cacnımcımmm sne yeterki iste istedinmi yaparsın
topuklu giyince popiş otomatikman kalkıyoro yüzden bende çok seviyorum şükür kavuştum topuklularıma
burda kimsenin kimseden bir çıkarı yok Ayçacımm herkes birbirine yardımcı ve çok objektif bir bakış açısı var samimiyet çok güzel ben de bir girdim gririş o girişş
sne benden kıdemlisin o zaman cnmmmm ben eylül gibi gelmiştim sanırımm aminnn cnmmm inş diloşumuzun evlendiğini de bereber görürüz gelecekmiki o günler
vayyyyyyçok uyanıkmışsınnnn ama en güzelini yapmışsın cnmmm iyi ki geldinn
keşke aklımız nerdeydiki bilmemm olsun aynı yerde buluştuk ya buna da şükür cnmcımmm sende iyi ki varsın tatlımm
kesinlikle menülerin süper olduuu ilk geldiğin zamanki menülerini hatırlarsan ne kadar yol katettiğini görürsün bebişimmm
Evet kiraz sorma. Cok hizli geciyor. Bi o takim bi takim. Ben bide is yerinde telefonla ilgilenemiyorum. Arada lavoboya gidip okuyup crvap yazip geliyorum. Bugun lavaboya gitmelerimde artti takip edebileyim diye :)
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
birde tibet yogasını denerim o eksik kalmasın
kıdemliyim de 80 ler topiğinden birde callencilerin ordan bir yere adım atmamıştım senin yüzünden gezinti oldum o topik senin bu topik benim gezip duruyom maşallah. ama bu sayede bir sürü arkadaş tanıdım. umarım dost oluruz
Ah ayçammm ben evde olduğum halde aklım burda oluyor annem diyorki sen boşuna evde kalmadın ne işin var bayanların içinde
dene tabiii kuzum benim bileklerimdeki sinir sıkışmasına iyi geldi sanırımmm kimde ne rahatsızlık varsa ona iyi geliyor şu an 9*5 teyim
21*5 yapsan bile toplam 12 dk cnmmm sen güle oynaya yaparsınnn gez bitanemm gez takıl bana hayatını yaşa
zaman bulsam daha çok gezerimde vakit yok
yaw bi işe girişiyom bi gelip bütün topikleri kontrol edip laf yetiştiriyombu günden bütün işleri bitirimki yarın işim kalmasın bol bol spor yapim. bu gün yetişirmi sporum bilmiyom. iki gün evi boşladım heryeri bişeler götürmüş şükür hemen hemen bitti bir ütüm kaldı. onuda adam caz ne zamandır günlük ütü yaptırıp giyiyor şöyle dolabı açınca istediğini giyebilsin diye yapacam tabi halim kaldıysa
ve manyaklık ta son nokta bisikletimi mutfağa çektim yemek gözümün önünde olsun diye. ütüyü erteledim önce spor dedim hadi rast gele
ve manyaklık ta son nokta bisikletimi mutfağa çektim yemek gözümün önünde olsun diye. ütüyü erteledim önce spor dedim hadi rast gele
Vowwww rakibine allah kolaylik verdin diyorum.
Hadi bakalim rakibem gorucez kimin sansa ihtiyaci oldugunu
Cnm gecen hafta kac kilo verdim merak ettim de ben 1.100 verdim
Iphone dan gönderildi
60 kilodakinin yüzdesi daha cok olur dimi85 kgda 1 kg mu yoksa 60 kgda bir kg daha fark eder :)
Ay bilmem merak ettim oda nasılda banada soracaktır diye ben peşin peşin söylim dedimhoşgeldinnn sindimmm bugün yoğundun sanırımmm gelemedin pek bittimi işler vayyyy havamızı da attık rakibi korkutma taktiğimi uyguluyorsun
Kizlar isten yeni geldim cok yoruldum bu gun bide baktim sol ayagimda şişlik var zaar aci vardi sabah beri napsamki yarin bi dr gosterem yürüyüş bandimi yapti ola anlamadim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
60 kilodakinin yüzdesi daha cok olur dimi
Ay bilmem merak ettim oda nasılda banada soracaktır diye ben peşin peşin söylim dedim
bugun bizim burası resmi tatil eşimle oğlumla çıktık ve ben duraklamadan tam 2 saat 30 derece güneşin altında yürüyüş yaptım cnm
aştın kendini gülayımmmmmm hadi kolay gelsinnnn
Vowwww rakibine allah kolaylik verdin diyorum.
:))) bende mutfakta aciyom metro fm yi basliyom lesliye allah ne verdiyse yapiyom bazan iyice cildirdik hakkaten :) :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cnm gecen hafta kac kilo verdim merak ettim de ben 1.100 verdim
Iphone dan gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?