Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sevgili rakibem ben dun seninkine bakmistim zaten :) :) yedigine ictigine kac kilo verdigine. Kendimi senle yarismaya hazirladim bile ben

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Cok tatlısın cnm puf puf benzetmesi hoşuma gitti
bende 24 yaşındayım evliyim boy 1.61 90 kilo ile başladım suan 82.7 yim 2 yıl 8 aylık oğluşum var bu arada bugun bisiklet sürmeyi öğrendi :)) ev hanımıyım lise mezunuyum yurt dışında yasıyorum evlendiğimden beri senin boyun maşallah cok uzun ve İnan 10 kiloda ne kadar cok farkedecek çıtır olursun valla :)) bend doğumdan sonra 10 kilo daha al ıs oldum 90 kilo iken şimdi gidiyo yavas yavas ayrıca eğer istersen ayran detoksu yapmam rahatsız olursan önemli değil başka zamanda yapabilirim cnm
Zamanı gelince sende şaşacaksın ben nasıl yetişiyorum bu kadar şeye diye emin ol
Kesinlikle bende inanıyorum bu sefer olacak cnm
iyi ki sende varsın gercekten burası benim en iyi dostlarımın oldugu tek yer oldu

bende çok sevdim burayı ve hepinizi
bende bende

Onlarda. Biri benim calleni her bırakmak istediğimde hadi Ayyüzlüm de yapıyo devam devam sıkılaşma var sonunda diyorum cnm
21 kilo var. ama 10 kiloda verince rahatlicam biraz.

benim 10 kiloya az kaldı ama gercekten insan rahatlıyo cnm
inşallah verirsin

Ama kaptanim bayanda topuklularla daha bi farkli oluyor. Kendimi o zaman seksi bayan gb hisediyorum ben.

aynen katılıyorum cnm valla kilolu halimle bile topukludan vazgeçmiyorum
sadece bu hafta spor yapcam diye giymedim :)

Daha eve gidip callen ile 2 mil leslie yapcam bizimkilere yemek yapcam evin kalan yerlerini toplicam. Cok işim var hazır yoldayken alıntılarımı yapayım dedim cnm menümü de yazarım

hadi geçmiş olsun cnmmm ay yerimmm ben o diloşuuuu annem napıyo diyodur hadi terini soğutma cnm tibet yogasınnı sabahları yapılması tavsiye ediliyor sabah yaparsın hareketleri öğren akşam sabah her hareketi 3 er kez yaparak başlarsın toplam 5 hareket var 3 tekrarla başlanıyor her hafta 2 artırılıyor wuuuuuuu psikolojik çalışıyorsun rakibeee

Oooo canim bende bos durmuyorum :)

Canim olabilir. Tam ayaginin sukemik cikintisi varya orasi mi sis ? Kosu bandi yol yuruyusu gibi degil dogru basilmadigi zaman yada zemininden dolayi cok ziplartigi icin zarar verme ihtimali var. sisen bolgeyi tutugunda sicaklik var mi ? Buz uygulamalisim ama buzu ciplak tene degilde. Buzu posete koy ince havlu ile sar uygula.

Ayy masallah Rabbim uzun ve saglikli hayirli omurler versin. Masaallh canim o kadar seye nasil yetcen. Nerde yasiyosun yurt disinda ? Hayir yap canim benim. Ayran detoksunu. Seni gecicem diye ben boylelikle daha cok gaza geliyorum. Bende cumartesi gunu yapabilirim. Kac gun suruyo nasil biseydir bu detoks? Bende netten ogreneyim demistim ama bakmaya firsatim olmadi. Isten geldim ustumu degistim salona indim hemen seni yakalayim diye

var ya birde kilo veremezsem gör sen rezilliği. arkama bile bakmadan topuklarım. birdaha da uğrayamam utancımdan takıma

var ya birde kilo veremezsem gör sen rezilliği. arkama bile bakmadan topuklarım. birdaha da uğrayamam utancımdan takıma
Aaa kötü düşünce yok aklıma girme cnm lütfen iyi düşün iyi olsun
Rakibem masallah :)

Sagol cnm
Sagol cnm bnm darısı tümsteyenlerin başına inşallah
isviçredeyim cnm
detoksun tarifini şimdi yazarım sana
vay vay vayyyyy harika bir başlangıç yaptınız haftaya benim kahve yaparken tiffany yapmama benzediiii

kaldı 4 gün kızlar hadi bakalımmm tempoooooooooooooo:118::122::122::124::124::124:
Evet tempo tempo az kaldı

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD]Pazartesi[/TD]
[TD]Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sindi[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]:131:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]emma[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD](anneyim - mutluyum)[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]:131:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül Sıla[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mona Rosa[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ferideei[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kiras[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]:125:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nesli[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]meltemsss[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]

Eki Görüntüle 1141500

evetttt geçen haftamızın tablosunu kapıyoruz kızlarr bu arada Emma (ayça) arkadaşımız sınavları dolayısı ile takıma gelemeyeceğini bildirdi kendisinin diyet günlüğü var kk da arada uğrayacağını söyledi bilginiz olsun meltem ve monadan henüz haber yok geçen haftaki haftaki paylaşımları yeterli değil feridecim seni de aramızda daha sık görmek isteriz bitanemm

Canım benim böyle düşünürsen çok üzülürümmm sen elinden geleni yapıyorsunn bazı zamanlar olur vucut ne yapsan dirence geçer elbette bu dönemler gelecekk fakat çıtır olana dek sakın bizi bırakmaya bile niyet bile etme anca beraber kanca beraber kuzumm :13: sen veremzsin diğer takım arkadaşımız telafi eder

Rakibem masallah :)

Cnm
4 kaşık nohut
4 kaşık yeşil mercimek (isteğe bağlı)
4 kaşık buğday
Yoğurt
Malzemeler haşlanmış olacak üstüne yoğurt koy ve karıstır biraz su ekle gün boyu sabah kahvaltını yap ve iki saat arayla en son 8 de 1 kase olarak iç 2 gün yapılıyor

Ben kışın denedim cok sulu yaptım o karda kışta içemedim bı sefer tekrar ama daha koyu kıvamda yapcam

Iphone dan gönderildi

bugünkü menüm

sabah uyanınca:
1 nektari
1 meyveli yoğurt (erken uyandım)

kahvaltı:
3 çatal dünkü döner etinden
1 yemek kasığı körili domates/soğan sote
3 küçük kare beyaz peynir
2 bardak soğuk yeşilçay

öğle:
1 ice slush (türkcesi meybuzun daha sulusu ve bardakta)

akşam:
1 elma
avuç içi kadar kuruyemiş (badem,fındık,kuru üzüm,soslu mısır)
1 haşlanmış yumurta

sıvı:
1 bucuk şimdilik
2 bardak portakallı zencefilli yeşilcay
1 actimel

spor:
2 saat yürüyüş
1 saat callen (işler bitsin yapcam)
2 mil leslie (işler bitsin yapcam)
günü kapatmış bulunmaktayım kahvaltı agır olunca aksamı dengelemek istedim zaten açta değildim

Son düzenleyen: Moderatör:

afiyetolsun bitanemmm soslu mısır haşlanmış mısırı patlamış mısır hepsi gizli kilo aldırıcılardan ve karatayda tavsiye edilmiyor bitanem dikkatli tüketmeye çalış cnm

afiyetolsun bitanemmm soslu mısır haşlanmış mısırı patlamış mısır hepsi gizli kilo aldırıcılardan ve karatayda tavsiye edilmiyor bitanem dikkatli tüketmeye çalış cnm

O yüzden az yedim cok seviyorum yoksa:) kuruyemiş karışımını evde yaptım yanıma aldım daha iyi olur diye:) kötü mü menüm sence

Iphone dan gönderildi

O yüzden az yedim cok seviyorum yoksa:) kuruyemiş karışımını evde yaptım yanıma aldım daha iyi olur diye:) kötü mü menüm sence

Iphone dan gönderildi

yediklerini baya azalttın Sindicim sen yediklerini azaltırsan beyin kıtlık var diye algılar ve yediklerin depolanmaya başlar akşam en azından çorba salata yoğurt yemelisinn cnmmm

yediklerini baya azalttın Sindicim sen yediklerini azaltırsan beyin kıtlık var diye algılar ve yediklerin depolanmaya başlar akşam en azından çorba salata yoğurt yemelisinn cnmmm

Ben sabah cok yedim gibi geldi o yüzden fazla yemedim ama 7 ye yarım saat var istersen bi yumurta başlayabilirim hemen

Iphone dan gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…