- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
Ay bilmem merak ettim oda nasılda banada soracaktır diye ben peşin peşin söylim dedim
bugun bizim burası resmi tatil eşimle oğlumla çıktık ve ben duraklamadan tam 2 saat 30 derece güneşin altında yürüyüş yaptım cnm
Cok tatlısın cnm puf puf benzetmesi hoşuma gittiBizde tanisalim rakibemlen. 1.80 boy 91 kilo . Yas 26 bilgisayar muhendisi. Butun gun sadece oturuyorum. Brde bitmeyen ama beni bitiren mesaileride eklersek zaman zaman 18 saat yerimden yemek yemek icin kalkmalarim haric hic kipirdamiyordum. Ise basladigimda 38 beden fit bir hatundum. Simdi 44 beden puf puf hatun oldum. En son sadce 1 pantolonum kalmisti giyebildigim. O da belimi baya skiyodu. Kiyafet almicam diye inatlasip tam 1 ay boyunca kurutemizlemeye vere vere bu pantolon ile yasadim. Simdi 5 tane pantolonuma sigabiliyorum :) Hedef hepsine tekrar sigana kadar durmak yok. Izmirde calisiyorum ama is icabi surekli istanbula gidiyorum. En az 3 ay boyunca istanbuldayim. Otelde kaliyorum maalesef bu yuzden saglikli yemek bulmak brnim icin cok zor oluyor. Zaman zaman bundan dolayi hatali beslendiklerin oluyor ama duzene soktum sayilir. Dimi kaptanim, banucum ? Boyle iste.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Zamanı gelince sende şaşacaksın ben nasıl yetişiyorum bu kadar şeye diye emin olBide bekarim. Zaten bekar olmasan esim beni bu is yogunlugundan bosar diye dusunuyorum. O yuzden hayatimi duzene oturtmadan evliligede cok sicak bakamiyorum. Cocugu olup bu kadr kilo vermek icin azimli olan e basaran tum hatunlara gipta ediyorum. Harikasiniz.
Kesinlikle bende inanıyorum bu sefer olacak cnmVayy kaptanim o zaman adayi bulunca bu sekilde kandirabilirim :)
Tesekkur ederim kaptanim. Yapicam artik canima tak dedi cunku. Ver al ver al yoruldum. Bu yuzden karataya guveniyorum. Onunla yene aliskanligimda inanilmaz zorlancagin degisikler yok.
iyi ki sende varsın gercekten burası benim en iyi dostlarımın oldugu tek yer olduRakibem nura. Bu cuma bakalim gorcezz. :) benimde isim zor gerci ayran detoksu yapicak nura. Ama yinede azimliyimkendimi uzun zamandir boyle gormemistim. Arkadasin dugunu beni fena etkiledi. Bir yandan kitap alip biseyler ogrenme in mutlulugu. Bir yandan kk ' nin destedigi.. Bazen diyorum keske vok daha onceden kayit olsaymisim. Buranin bu kadar faydali olacagini insanlarin boyle dayanismali gecirecegini hic dusunmezdim. Simdi her gittigim yere tavsiye ediyorum. Isten arkadas sevgilinle bile bu kadar heycanli mesajlastigini gormedim ben senin diyor. Iyki varsiniz kizlar :)
bende bendebende çok sevdim burayı ve hepinizi
Onlarda. Biri benim calleni her bırakmak istediğimde hadi Ayyüzlüm de yapıyo devam devam sıkılaşma var sonunda diyorum cnmben bir bucuk yil once tanistim kk ile bakim ne yapiyolar zayiflamak icin dedim sonra girgir ol. baska hangi ortamda bu kadar farkli sehirlerden farkli mesleklerden insanlarla tanisabilirdimki. bende burayi cok seviyorum ve her yeni tanistigim insan bana biseler katiyor. vebende onlara:)) mesela bu aralar tanistigim bircok kisiye callenetics i bulastirdim sonra etrafimdaki arkadaslarima karatayi bulastirdim. allah bozmasin asla ayrilmam burdan.
benim 10 kiloya az kaldı ama gercekten insan rahatlıyo cnm21 kilo var. ama 10 kiloda verince rahatlicam biraz.
aynen katılıyorum cnm valla kilolu halimle bile topukludan vazgeçmiyorumAma kaptanim bayanda topuklularla daha bi farkli oluyor. Kendimi o zaman seksi bayan gb hisediyorum ben.
Daha eve gidip callen ile 2 mil leslie yapcam bizimkilere yemek yapcam evin kalan yerlerini toplicam. Cok işim var hazır yoldayken alıntılarımı yapayım dedim cnm menümü de yazarımhoşgeldin cnmmm geçmiş olsun ihmal etme hemen doktora göster yürüyüş bandından olacağını sanmıyorum ben her gün banttayım bitanemm:26:
eğer kilo verirse yüzdesi fazla olur tabikiii ooooo maşallah cnmmmm bri adım öndesinn
veee 40 dk bitti eliptik şimdi duşa girecem eşim geldiğinde leş gibi olmim. yalnız dila nasıl gülüyor halime çok şükür sesi çıkmadı verdim eline bir salatalıksalıncakta oyalandı
eh tv izlerkende akşam callenle şu neydi tibet yogasımıydı onu yaparım ve yine eşimden deli damgasını yerim
yani diyecem o ki sevilaaaay bittinsen uhahahahaha
Aaa bende regl oldum ama gitti yinede :))Canim gecen hafta 200 - 500 gr arasi bisi verdim ben ama regldim. Ondan onceki hafta 2 kusur verdim. Toplamda 2 haftada 3 kilo vermis oldum.
Yok gercekten deliriyoruz artık gece yatmadan önce yatakta sag sol hareketleri yapıyodum bende
Kizlar isten yeni geldim cok yoruldum bu gun bide baktim sol ayagimda şişlik var zaar aci vardi sabah beri napsamki yarin bi dr gosterem yürüyüş bandimi yapti ola anlamadim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yok gercekten deliriyoruz artık gece yatmadan önce yatakta sag sol hareketleri yapıyodum bende
Cok tatlısın cnm puf puf benzetmesi hoşuma gitti
bende 24 yaşındayım evliyim boy 1.61 90 kilo ile başladım suan 82.7 yim 2 yıl 8 aylık oğluşum var bu arada bugun bisiklet sürmeyi öğrendi :)) ev hanımıyım lise mezunuyum yurt dışında yasıyorum evlendiğimden beri senin boyun maşallah cok uzun ve İnan 10 kiloda ne kadar cok farkedecek çıtır olursun valla :)) bend doğumdan sonra 10 kilo daha al ıs oldum 90 kilo iken şimdi gidiyo yavas yavas ayrıca eğer istersen ayran detoksu yapmam rahatsız olursan önemli değil başka zamanda yapabilirim cnm
Zamanı gelince sende şaşacaksın ben nasıl yetişiyorum bu kadar şeye diye emin ol
Kesinlikle bende inanıyorum bu sefer olacak cnm
iyi ki sende varsın gercekten burası benim en iyi dostlarımın oldugu tek yer oldu
bende bende
Onlarda. Biri benim calleni her bırakmak istediğimde hadi Ayyüzlüm de yapıyo devam devam sıkılaşma var sonunda diyorum cnm
benim 10 kiloya az kaldı ama gercekten insan rahatlıyo cnm
inşallah verirsin
aynen katılıyorum cnm valla kilolu halimle bile topukludan vazgeçmiyorum
sadece bu hafta spor yapcam diye giymedim :)
Daha eve gidip callen ile 2 mil leslie yapcam bizimkilere yemek yapcam evin kalan yerlerini toplicam. Cok işim var hazır yoldayken alıntılarımı yapayım dedim cnm menümü de yazarım
hadi geçmiş olsun cnmmm ay yerimmm ben o diloşuuuu annem napıyo diyodurhadi terini soğutma cnm tibet yogasınnı sabahları yapılması tavsiye ediliyor sabah yaparsın hareketleri öğren akşam sabah her hareketi 3 er kez yaparak başlarsın toplam 5 hareket var 3 tekrarla başlanıyor her hafta 2 artırılıyor wuuuuuuu psikolojik çalışıyorsun rakibeee
Aaa kötü düşünce yok aklıma girme cnm lütfen iyi düşün iyi olsunvar ya birde kilo veremezsem gör sen rezilliği. arkama bile bakmadan topuklarım. birdaha da uğrayamam utancımdan takıma
Sagol cnmRakibem masallah :)
Sagol cnm bnm darısı tümsteyenlerin başına inşallahAyy masallah Rabbim uzun ve saglikli hayirli omurler versin. Masaallh canim o kadar seye nasil yetcen. Nerde yasiyosun yurt disinda ? Hayir yap canim benim. Ayran detoksunu. Seni gecicem diye ben boylelikle daha cok gaza geliyorum. Bende cumartesi gunu yapabilirim. Kac gun suruyo nasil biseydir bu detoks? Bende netten ogreneyim demistim ama bakmaya firsatim olmadi. Isten geldim ustumu degistim salona indim hemen seni yakalayim diye
Evet tempo tempo az kaldıvay vay vayyyyyharika bir başlangıç yaptınız haftaya benim kahve yaparken tiffany yapmama benzediiii
kaldı 4 gün kızlar hadi bakalımmm tempoooooooooooooo:118::122::122::124::124::124:
var ya birde kilo veremezsem gör sen rezilliği. arkama bile bakmadan topuklarım. birdaha da uğrayamam utancımdan takıma
Rakibem masallah :)
bugünkü menüm
sabah uyanınca:
1 nektari
1 meyveli yoğurt (erken uyandım)
kahvaltı:
3 çatal dünkü döner etinden
1 yemek kasığı körili domates/soğan sote
3 küçük kare beyaz peynir
2 bardak soğuk yeşilçay
öğle:
1 ice slush (türkcesi meybuzun daha sulusu ve bardakta)
akşam:
1 elma
avuç içi kadar kuruyemiş (badem,fındık,kuru üzüm,soslu mısır)
sıvı:
1 bucuk şimdilik
2 bardak portakallı zencefilli yeşilcay
1 actimel
spor:
2 saat yürüyüş
1 saat callen (işler bitsin yapcam)
2 mil leslie (işler bitsin yapcam)
günü kapatmış bulunmaktayım kahvaltı agır olunca aksamı dengelemek istedim zaten açta değildim
afiyetolsun bitanemmmsoslu mısır haşlanmış mısırı patlamış mısır hepsi gizli kilo aldırıcılardan ve karatayda tavsiye edilmiyor bitanem dikkatli tüketmeye çalış cnm
O yüzden az yedim cok seviyorum yoksa:) kuruyemiş karışımını evde yaptım yanıma aldım daha iyi olur diye:) kötü mü menüm sence
Iphone dan gönderildi
yediklerini baya azalttın Sindicim sen yediklerini azaltırsan beyin kıtlık var diye algılar ve yediklerin depolanmaya başlar akşam en azından çorba salata yoğurt yemelisinn cnmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?