- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
hımmm 1 dilim ekmege denk geldiğini bilmiyordum bundan sonra daha dikkatli yerim banucum....offf yaa mecburiyetten oturmak ne kadar can sıkıcı birşey...valla şu kpss geçsin bir dakika evde durmiycam allah izin verirse....kocam yanımda değil çalıştığı için ama adam halimi görüp bana acıdığı için sınavdan sonra hemen gelme annenlerin yanında dinlen tatil yap dedi yaaaa....inşallah sınavım güzel geçer de gerçekten tatil gibi tatil olur....
şu an sınavdan önce bi finaller var bei bekleyen bir de bi ödev teslimi...allaha şükür bu ara daha rahat okul haftaiçi çalışma fırsatım oluyor...şimdi internetim de olunca ders videolarıyla eksiklerimi çabucak kapatıyorum....
RABBİM NE OLUR EMEKLERİMİN KARŞILIĞINI ALMAYI NASİP ET...HAKKIIMDA HAYIRLISINI VER...(AMİN)
evet yapilabilir geldi bana ama denemek lazim tabi once
cuma gunu bende bilmeden 3 avuc yedim meger 3 dilim ekmege esitmis
1 dilim ekmege denk gelen nedir arkadaslar.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Hoşgeldin cnm leblebiden bahsediyoduk :))1 dilim ekmege denk gelen nedir arkadaslar.
Merak etmiştim Pro yu da meraklı sindi her zamanki gibievet gülşahım kayıplarda yine birde onun laptop sorunu vardı ondan sık gelemiyor
bitanemm yazı stilini kalıcı ayarlıyorsun büyüklüğünü de forumlarda görünmeden gezebiliyorsun ayrıca mesajlar arasında beklemek zorunda kalmıyorsun onun haricinde bir avantajı varmı bilmiyorum:44::44::44:
bence yaparsınız zor değil çünkü püsküütün hareket yaparken derlediği tiyolar var kk daki tibet topiğine bakabilirsiniz kedicik ve püsküüt çok güzel paylaşımlar yapmışlar
Cnm ben dün senin menüne baktım bulamadım yaa yazmıştın dimi kesin atlamısımdır sonra tekrar bakayım olmazsa1 dilim ekmege denk gelen nedir arkadaslar.
Hoşgeldin cnm leblebiden bahsediyoduk :))
Merak etmiştim Pro yu da meraklı sindi her zamanki gibi
ben yardım olayı olmasa hiç düşünmezdim kuzummmm çok da gerekli değil anlayacağın ama katkıda bulunmak için bir vesile oldu
kzılar ben kaçıyorum 8, takıma ara ara bakıp ilgilenirseniz çok sevinirim iyi sohbetler hepinize
ıc kismi neresi tam olarak anlayamadim canim. Cok spor yapip benim gb olma sonra birgun fazla spor yapicam die 3 hafta yattim. Tarak kisminda bi agri varsa cok duz taban giymekten oluyor. Ayakkabi cok onemli tatlim. Benim doktor bana conversi babeti su yazlik dumduz taban acik ayaklabilar var ya onu yasakladi bi omur. Simdide sadce spor ayakkabi giymeme izin veriyor. Ayaktan dolayi. Gecen altimda dar etek onun altinda spor ayakkabi gittim isevar mi evde volteron kremin fln . En iyi ayak dostu kremi agriyi azaltir iltihabi dagitir.
Sent from my iphone using kadınlar Kulübü
himm ok simdi anladim mesaji. Canim o zaman aybi agriyo paylasiyoruz. Lutfen spor yapma bgn ve lutfen buz koy. Sana birazdan krem ismi soylucem doktorumu arayip voltoren iyi gelir ama olmama ihtimaline karsilik. Bu arada sicak suyla temas ettirme. Cok uzun sure ayakta kalmaya devam edersen renk olarak kirmiziya calmaya baslicak iltihap topladiginin gostergesi bu ve dahada atesi cikicak bileginin. Ayagini biraz yukari koyup uzatmayi ihmal etme.
Sent from my iphone using kadınlar Kulübü
selamlar hatunlar nasılsınız
Türkiyeye gitmemize sadece 3 gün kaldı çok heyecanlıyım, hatta bugünü saymazsak 2
Sizin sporları görünce kendime geldim hemen, eve gidince leslie 3 mile yaptım, haftasonuna kadar da bırakmayacağım gideceğim gün dahil:)
türkiyeye gittiğimde inşallah karataya uygun beslenmeye devam edeceğim, zaten bolca gezme hareket olur inşallah, çerezimi de yanımda götüreceğim..bizim oraların yemekleri karataya uygun bi sıkıntı olmaz inşallah..
selamlar hatunlar nasılsınız
türkiyeye gitmemize sadece 3 gün kaldı çok heyecanlıyım, hatta bugünü saymazsak 2
sizin sporları görünce kendime geldim hemen, eve gidince leslie 3 mile yaptım, haftasonuna kadar da bırakmayacağım gideceğim gün dahil:)
türkiyeye gittiğimde inşallah karataya uygun beslenmeye devam edeceğim, zaten bolca gezme hareket olur inşallah, çerezimi de yanımda götüreceğim..bizim oraların yemekleri karataya uygun bi sıkıntı olmaz inşallah..
ayyy ne guzel cnm valla ben bile heyecanlandim nerde yasiyosun bende yurt disindayim aaa dur sen suudi arabistandaydin dimi dil ogrenebildin mi alistin mi oralara..
Ayy benimde tarihim tam belli olmadi ne zaman gitcegim ama biryandan da en az 75 olayimda oyle gideyim diyorum
Ayrica leslie candir yaa en rahat sorunsuz kolay spor geliyo bana
:18:ayyy kızlarrr biraz yavaşşşş çok fransız kaldım :) ne çok konuşmuşsunuz öyle
Nerde benim rakibem napıyo
ikimis de kelebekolalım :)
benim akşamları gelmem cok zor gelin adaycıgım.Ben girip bakamadım biraz yoğundu
bir ara girmeye niyetlendim anasayfada gelinlik modelleri saç modelleri falan vardı oraya takıldım kaldım
:) Ne yemiş ne içmiş merak ettim
kelebeğimm akşam görüşelim
burda bir yağmur var bugün ki sporum hayal olcak gibi
aynen cnm bende radyo asigiyimlesli her zaman heryerde koşulda yapılıyor radyon olsun yetiyor çokta zevk veriyor bende çoook seviyorum lesliyi
ay evet nişanlımın gazabına uğruyorum :) dengemi bozuyo iki günde birbende hala rakibemle muhattab olamadım.azcık gecmiş yapayım bakalım.sanki adanalı dürümlü bir menü gördüm..
benim akşamları gelmem cok zor gelin adaycıgım.
sana kendimi tanıtayım
35 olacam 17 haziranda
3 cocugum var 6,3,1 yaşında aile hekimiyim istanbulda
cokkk yogunum cok.ev iş çocuklar.
61le evlendim arka arkaya olan 3 cocuktan 10 ar kilo kaldı.92 ile başladım serüvene 7li rakamlardayım ama son zamanlarda cok yavasladım.hedefim ilk etapta 65.
sen?
şu an sınavdan önce bi finaller var bei bekleyen bir de bi ödev teslimi...allaha şükür bu ara daha rahat okul haftaiçi çalışma fırsatım oluyor...şimdi internetim de olunca ders videolarıyla eksiklerimi çabucak kapatıyorum....
RABBİM NE OLUR EMEKLERİMİN KARŞILIĞINI ALMAYI NASİP ET...HAKKIIMDA HAYIRLISINI VER...(AMİN)
selam rakibem memlekete gel bakalım heyecan doruktadır.
Ben sol ayağımı acık sakatladım yürüyüşü bırakıp nekaat edecem ama boş durmamak için plates yapacam söleyimmm
çook teşekkür ederim anlayışınız için. Seve seve misafir olurum :)bitanemmm takımda misafir olarak yazabilirsinnn istediğin zaman bekleriz cnmmm ceviz ve badem çiğ olacak yalnız 1 haftayı ekmeksiz atlatırsan bir daha aramazsın tatlımmm bulgur pilavını 3 kaşık yiyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?