Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

aminnn canım rabbim emeklerinin karşılığını versin inşşş aminnnn allahtan eşin çok anlayışlıymışşş şanslısın biatnemmm şimdi elinden geleni yap sonra güzelce tatil yaparsın cnmmm hepimiz zamanal öğreniyoruz tatlımm

evet yapilabilir geldi bana ama denemek lazim tabi once

cuma gunu bende bilmeden 3 avuc yedim meger 3 dilim ekmege esitmis

dene bitanem mutlaka yaparsın bundan sonra daha dikkatli olursun tatlımmm

1 dilim ekmege denk gelen nedir arkadaslar.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

1 çay bardağı leblebi bir dilim ekmeğe eşit Ayçacımm

1 dilim ekmege denk gelen nedir arkadaslar.

Hoşgeldin cnm leblebiden bahsediyoduk :))
Merak etmiştim Pro yu da meraklı sindi her zamanki gibi

kzılar ben kaçıyorum 8, takıma ara ara bakıp ilgilenirseniz çok sevinirim iyi sohbetler hepinize

selamlar hatunlar nasılsınız
türkiyeye gitmemize sadece 3 gün kaldı çok heyecanlıyım, hatta bugünü saymazsak 2
sizin sporları görünce kendime geldim hemen, eve gidince leslie 3 mile yaptım, haftasonuna kadar da bırakmayacağım gideceğim gün dahil:)
türkiyeye gittiğimde inşallah karataya uygun beslenmeye devam edeceğim, zaten bolca gezme hareket olur inşallah, çerezimi de yanımda götüreceğim..bizim oraların yemekleri karataya uygun bi sıkıntı olmaz inşallah..

sağol canım teşekkürler ilgine

selam rakibem memlekete gel bakalım heyecan doruktadır.
Ben sol ayağımı acık sakatladım yürüyüşü bırakıp nekaat edecem ama boş durmamak için plates yapacam söleyimmm

bende hala rakibemle muhattab olamadım.azcık gecmiş yapayım bakalım.sanki adanalı dürümlü bir menü gördüm..

ayyy ne guzel cnm valla ben bile heyecanlandim nerde yasiyosun bende yurt disindayim aaa dur sen suudi arabistandaydin dimi dil ogrenebildin mi alistin mi oralara..
ayy benimde tarihim tam belli olmadi ne zaman gitcegim ama biryandan da en az 75 olayimda oyle gideyim diyorum
ayrica leslie candir yaa en rahat sorunsuz kolay spor geliyo bana

Son düzenleyen: Moderatör:

lesli her zaman heryerde koşulda yapılıyor radyon olsun yetiyor çokta zevk veriyor bende çoook seviyorum lesliyi

:18:ayyy kızlarrr biraz yavaşşşş çok fransız kaldım :) ne çok konuşmuşsunuz öyle
Nerde benim rakibem napıyo
ikimis de kelebekolalım :)

benim akşamları gelmem cok zor gelin adaycıgım.
sana kendimi tanıtayım
35 olacam 17 haziranda
3 cocugum var 6,3,1 yaşında aile hekimiyim istanbulda
cokkk yogunum cok.ev iş çocuklar.
61le evlendim arka arkaya olan 3 cocuktan 10 ar kilo kaldı.92 ile başladım serüvene 7li rakamlardayım ama son zamanlarda cok yavasladım.hedefim ilk etapta 65.

sen?

lesli her zaman heryerde koşulda yapılıyor radyon olsun yetiyor çokta zevk veriyor bende çoook seviyorum lesliyi
aynen cnm bende radyo asigiyim
ve her lesliede radyo dinlerim
bu ara calleni yaparken dizi izliyorum bende bazi turk kanallari yok tv de goremedigim dizileri laptopu tv ye baglayip izleyip sporumu yapiyorum
birde bu ara sunu farkettim ben bir diziye oturup gozlerimi ayirmadan izleyemiyorum illa kalkip biseyler yapiyorum is telefon illa ugrasiyorum sonucta vakit kaybi sadece bari degerlendirip spor yapayim dimi
duymak bile yetiyo bana anlaayacagin

bende hala rakibemle muhattab olamadım.azcık gecmiş yapayım bakalım.sanki adanalı dürümlü bir menü gördüm..
ay evet nişanlımın gazabına uğruyorum :) dengemi bozuyo iki günde bir

Ben de 25 yaşımdayım yeni başladım dikkat etmeye spor yapmaya
gelinlik giycem şöyyle incecik olsam daha güzel durur die
bide malum fit olmak da lazım
memurum ben sürekli masa başı işim
sabah erken kalkıyorum akşama kadar otur tembelleşiyo insan akşam gidince sadece yemek yiyim
sonra ayaklarımı uzatıp çay bisküvi pasta yapıyım meyve falan böyle gidiyodu tok karna da yatıyodum.
bir haftadır dikkat ediyorm spor yapmaya çalışıyorum.
İnşallah hep birlikte istediğimiz kilolara ulaşırız. benim boyum 171 civarı kilom şimdilik 65 fln 57 58 istiyorum işte

Allah jimsenin emegini bosa cikarmadjn canim bol xihin acikligi sana

selam rakibem memlekete gel bakalım heyecan doruktadır.
Ben sol ayağımı acık sakatladım yürüyüşü bırakıp nekaat edecem ama boş durmamak için plates yapacam söleyimmm

Bugun nasil ayagin canim. Sisligin indi mi birazcik? Acin ne alemde?

slm kızlar callenimi eliptiğimi yaptım bitti. öğleden sonra gezecez cücüklerimle spordan sonrada bir kase cacık içtim inşallah leptini bozmaz. ben kahvaltıyı erken yapıyorum o yüzden sıkıntı yaşıyorm akşam olana kadar

çook teşekkür ederim anlayışınız için. Seve seve misafir olurum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…