Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bence bugün bekle cnmmm mevcut ağrıyı çoğaltma istersenn:26: spor yaparsan allah korusun artırabilirsin
Bu gun fitneste degil denizkenarinda 35 dk yuruduk esimle gelincede fitnese ugradim 10 dk eliptik yaptim yeter artik bu gunluk
Çılbır hiç denemedim ama en yakın zamanda denicem merak ediyorum çünkü ama ikisi beraber tadı nasıl olur ki acaba ama yumurtayı yaptım haşladım :)

Iphone dan gönderildi

Cilbira bayilirim himmmm olsada yesek

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kız maşallah sana bütün günü tuvalette geçirmişsindir şimdi

Iphone dan gönderildi
alistim arik yaw:)))
sabah kizim icin kalk otur kahvaltidan bise anlamadim. sonra da basima bir agri girdi cok kotu. biraz sıkıntı yasadim. sonrasin da da acikmaktan korktum. kendimi ayrana verdim. ayrica cok severim ayrani

su o zaman uc litreydi uzerine biraz daha ayranla bir soda ve daha da su var ama biliyomusun sanirim alkali hale geldim soylemesi ayip idrarim seffaf oldu kac gundur.

Bir dunya isim var burda geyik yapiyorum
Rakibemde yok nerdeki yojsa yemegin dozunu mu astin perihannnEki Görüntüle 1151221

canımcım yaaa kusura bakma net kesildi ayrıca derste çalışıyorum o yüzden çok takılamıyorum size...çok az zaman kaldı kpssye... hemen menümü paylaşayım...
sabah
normal kahvaltı işte yawwww valla kafam o kadar dolu ki hatırlayamıyorum..
işte zeytin 5-6 tane
çökelek maydonozlu
çay şekersiz 2 bardak
1.5 dilim ekmek

ara 3 dilim hoşbeş üzerine bol suuuu

öğle
zeytinyağlı kabak yemeği 1 tabak
cacık 2 kase

ara 1 elma
1 fincan az şekerli türk kahvesi

akşam yiyesim gelmedi öğleyi geç yemiştik
leblebi ve aran tükettim

spor yapamadım..bir ara dışarı çıktım oğlumu gezdirdim baya yordu o beni
su içtim ama bugün takip edemedim ne kadar içtiğimi

Sabah ;kkk
Akşam 2lahmacun ,salata ayran ..
1saat yuruyuş ,30dk egzersiz
Su;2,5litre

Ben sabah cok yedim gibi geldi o yüzden fazla yemedim ama 7 ye yarım saat var istersen bi yumurta başlayabilirim hemen

Iphone dan gönderildi

Sindi hiç yemiyon sen ,e az kilo verıcen sonra duracak kilo vermen ,ozaman hiçmi Yemicen kız ...çok az yiyorsun haberin olsun olmaz boyle

Güzel menü cnm ama sanırım lahmacunun 1 tane olması gerekiyormuş bugun Banu yazarken görmüştüm

Iphone dan gönderildi

Evet canımm öyleydi ,ama 2taneyı götürdüm ,sonrasında 1saat tempolu yuruyuş ,30dk da egzersiz vs yaptım ..yediklerimden eser kalmadı

Sindi hiç yemiyon sen ,e az kilo verıcen sonra duracak kilo vermen ,ozaman hiçmi Yemicen kız ...çok az yiyorsun haberin olsun olmaz boyle

AslıNda ben kahvaltı için uyarı alırım diye düşündüm çünkü çok geldi bana sanki o yüzden akşam telafi edeyim demiştim yanlış yapmışım açlığı soracaksan da açlık hissetmiyorum cnm gece

Iphone dan gönderildi

Feridem bn yatayım artık iyi geceler eşimi uğurladım işe gitti benim mesai burda biter yatayım Allah rahatlık versin sana

Iphone dan gönderildi

Hoş geldin cnm aramızaaaaaa...sen dur daha da hafifliceksin hatta hepberaber hafiflicez inşallah

Iphone dan gönderildi

Hoşbuldum canımmm tekrardan:)
Valla ne yalan söyliyim ekmeksiz yemek beni biraz zorluyor. Bu ara hep salataya ağırlık verdim açıkçası daha tam anlamıyla bir diyet menüsü oturtamadım sadece zararlıları kestim. Karataydan esinlenerek:) Ceviz, badem zaten seviyordum şimdi ekmek yerine onları tüketiyorum. Pirinç, makarna yerine bulgur pilavı yiyorum azcık. Falan filan. Yani şu an için bu bile hafifletti diyebilirim:) insallah hep beraber daha hafif günlere diyorum:)

A.s hoşbulduuuk :)
Kurallar olduğunu bilmiyordum daha yeniyim bu topikte :) okurum tabii ki.. Cok tesekkur ederim.

Ben günde en az 5 mesaj yazamam ki hem bazen hiç giremediğim bile oluyor KK'ne. Malum iki çocuk var ve de biri daha 4 aylık. Üstelik bir tek geceleri girebilme imkanım oluyor ki bu saatlerde ne kadar verimli olur mesajlarım, tartışılır. Neyse ben de daha sonra katılırım takıma. Belki ilerde. Size başarılar dilerim kızlar :)

günaydın kızlar. ya sanki dün tüm içtiğim sular derimin altına depolanmış gibi çok şişmişim yüzüm gözüm çok kötü. siz napıyorsunuz bakim. ben kahvaltımı yaptım birazdan dilayı uyutup spor yapmaya niyetliyim bakim

Gunaydin guzellikler , bende is basi yapmadan bi sizi yokliyim dedim. Dun cokkk uzun zamandan sonra spor yapinca keyfim yerine geldi . Bi mutluyum bugun :) bol neseli herseyin yolunda ve bol kilo kaybettiren bir gun diliyorum hepimize

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…