- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
Bu gun fitneste degil denizkenarinda 35 dk yuruduk esimle gelincede fitnese ugradim 10 dk eliptik yaptim yeter artik bu gunlukbence bugün bekle cnmmm mevcut ağrıyı çoğaltma istersenn:26: spor yaparsan allah korusun artırabilirsin
Çılbır hiç denemedim ama en yakın zamanda denicem merak ediyorum çünkü ama ikisi beraber tadı nasıl olur ki acaba ama yumurtayı yaptım haşladım :)
Iphone dan gönderildi
alistim arik yaw:)))Kız maşallah sana bütün günü tuvalette geçirmişsindir şimdi
Iphone dan gönderildi
sabah kizim icin kalk otur kahvaltidan bise anlamadim. sonra da basima bir agri girdi cok kotu. biraz sıkıntı yasadim. sonrasin da da acikmaktan korktum. kendimi ayrana verdim. ayrica cok severim ayraniCanim bana ayran cok fazla gb geldi. Bide turk kahvesini bu kadar buyuk fincada tuketirsen midende gastritle baslayip ulsrre giden bir rahatsizlik meydana gelmesinmenun gayet guzel olmus. Karataya uygun olmus. Bende okudugum 40 sayfa ile karatay uzmani kesilem basiniza :)
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
yumurta yemeseydin ilerleyen saatlerde acıkabilridin kuzum en doğrusunu yaptın:13:
yorum yapa yapa alışacaksın bitanemmmm
evet az yemek kilo verme yöntemi değil malesef Gülşahtı sanırım:44:
maşallahh harika bir menü ve spor gülaycım tbrkler 3 lt suuu
canım iki yöntemi var birincici sirkeli kaynar suya yumurtaları tek tek kırıp pilşince alıyorsun ve üzerine sarımsaklı yoğurt yapıyorsun ve biberli tereyeağı
ben acil durumlarda yumurtayı tavada pişirip üzerine yoğurt döküyorumm
afiyetolsun cnmmmm bir gün gelecek menünde o ekmeklerde olmayacak inş inanıyorum bensu 4 lt sanırımmm
Bir dunya isim var burda geyik yapiyorum
Rakibemde yok nerdeki yojsa yemegin dozunu mu astin perihannnEki Görüntüle 1151221
İyi geceler cnmçok yoruldum yaaa ben arkadaşlar yatayım ben öpüyorum hepinizi görüşmek üzere..iyi geceler...
Sabah ;kkk
Akşam 2lahmacun ,salata ayran ..
1saat yuruyuş ,30dk egzersiz
Su;2,5litre
Ben sabah cok yedim gibi geldi o yüzden fazla yemedim ama 7 ye yarım saat var istersen bi yumurta başlayabilirim hemen
Iphone dan gönderildi
Güzel menü cnm ama sanırım lahmacunun 1 tane olması gerekiyormuş bugun Banu yazarken görmüştüm
Iphone dan gönderildi
Sindi hiç yemiyon sen ,e az kilo verıcen sonra duracak kilo vermen ,ozaman hiçmi Yemicen kız ...çok az yiyorsun haberin olsun olmaz boyle
Evet canımmöyleydi ,ama 2taneyı götürdüm ,sonrasında 1saat tempolu yuruyuş ,30dk da egzersiz vs yaptım ..yediklerimden eser kalmadı
Hoş geldin cnm aramızaaaaaa...sen dur daha da hafifliceksin hatta hepberaber hafiflicez inşallah
Iphone dan gönderildi
A.s hoşbulduuuk :)Slm canım hoşgeldinnnn ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul edersen hep birlikte devam ederiz inşş deneme süresini başarılı geçirirsen takımda yerin hazır bitanemmm inş hayat boyuncaki hedefine hep birlikte ulaştırırız seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?