- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Ferideeeee esin niye iskence yapiyo bize ne kadar oldu kizartma yemeyeli ayy bu ara her gordugumu canim cekiyo reglden dolayi galibsKahvaltımpatates kızartması eşimin
Ohh afiyet olsun gulayim . Ne ozeniyorum su cocugunu uyutup spor yapan annelere birde derler cocuk varss hayat yok yalannngünaydın kızlar. ya sanki dün tüm içtiğim sular derimin altına depolanmış gibi çok şişmişim yüzüm gözüm çok kötü. siz napıyorsunuz bakim. ben kahvaltımı yaptım birazdan dilayı uyutup spor yapmaya niyetliyim bakim
Lahmacun midene girdigine pisman olmusEvet canımmöyleydi ,ama 2taneyı götürdüm ,sonrasında 1saat tempolu yuruyuş ,30dk da egzersiz vs yaptım ..yediklerimden eser kalmadı
canımcım yaaa kusura bakma net kesildi ayrıca derste çalışıyorum o yüzden çok takılamıyorum size...çok az zaman kaldı kpssye... hemen menümü paylaşayım...
sabah
normal kahvaltı işte yawwww valla kafam o kadar dolu ki hatırlayamıyorum..
işte zeytin 5-6 tane
çökelek maydonozlu
çay şekersiz 2 bardak
1.5 dilim ekmek
ara 3 dilim hoşbeş üzerine bol suuuu
öğle
zeytinyağlı kabak yemeği 1 tabak
cacık 2 kase
ara 1 elma
1 fincan az şekerli türk kahvesi
akşam yiyesim gelmedi öğleyi geç yemiştik
leblebi ve aran tükettim
spor yapamadım..bir ara dışarı çıktım oğlumu gezdirdim baya yordu o beni
su içtim ama bugün takip edemedim ne kadar içtiğimi
Ferideeeee esin niye iskence yapiyo bize ne kadar oldu kizartma yemeyeli ayy bu ara her gordugumu canim cekiyo reglden dolayi galibs
Ohh afiyet olsun gulayim . Ne ozeniyorum su cocugunu uyutup spor yapan annelere birde derler cocuk varss hayat yok yalannn
Lahmacun midene girdigine pisman olmus
Ayy gozum yollarda kaldi rakibem dengesiz bir menu olmus yogunluktan diyelim
Kiz hosbesin ustune bol su icince yag yakici etkisi mi oluyor Eki Görüntüle 1151885
Günaydınnn
günaydın kızlar. ya sanki dün tüm içtiğim sular derimin altına depolanmış gibi çok şişmişim yüzüm gözüm çok kötü. siz napıyorsunuz bakim. ben kahvaltımı yaptım birazdan dilayı uyutup spor yapmaya niyetliyim bakim
Kahvaltımpatates kızartması eşimin
Gunaydin guzellikler , bende is basi yapmadan bi sizi yokliyim dedim. Dun cokkk uzun zamandan sonra spor yapinca keyfim yerine geldi . Bi mutluyum bugun :) bol neseli herseyin yolunda ve bol kilo kaybettiren bir gun diliyorum hepimize
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Günaydın arkadaşlar. Ben 3. takımdan Eda.
Nasılsınız?
Feride rakiben benim. Dişli rakibimdir
Bu hafta hedefin ne
herkese günaydın arkadaşlar...... bol eksili bir gün diliyorum herkese...
kızlarr günaydınn :)
dünki menüyü yazamadım uyuyakalmışım
sabah
3 5 tane yaprak sarması
iki çatal mantı
1 haşlanmış yumurta
biraz kiraz
akşam yemeğinde yiyemeyip canımın çektiği şeyleri sabah bi iki parça yiyorum:26:
öğlen
bamya, küçük bir kesme fırın makarna, ayran, yeşil salata, kiraz
akşam
yarım adana dürüm:18: ayran
ve spor yok uyuyakaldım dinleniyim de kondisyon bisikleti çeviriyim derken... ev bakmaya gittik de dün
büyük ihtimal cezalıyım dimi
günaydınlar selamlar hepinize biraz yoğunum bu gün gelemicem pek geçmişte birikecek ya neyse artık
şimdi bi yeşilçay içeyim aklıma gelmişken sizede ısmarladım
Eki Görüntüle 1152012
herkese günaydın arkadaşlar...... bol eksili bir gün diliyorum herkese...
Günaydın arkadaşlar. Ben 3. takımdan Eda.
Nasılsınız?
Feride rakiben benim. Dişli rakibimdir
Bu hafta hedefin ne
Ferideeeee esin niye iskence yapiyo bize ne kadar oldu kizartma yemeyeli ayy bu ara her gordugumu canim cekiyo reglden dolayi galibs
Ohh afiyet olsun gulayim . Ne ozeniyorum su cocugunu uyutup spor yapan annelere birde derler cocuk varss hayat yok yalannn
Lahmacun midene girdigine pisman olmus
Ayy gozum yollarda kaldi rakibem dengesiz bir menu olmus yogunluktan diyelim
Kiz hosbesin ustune bol su icince yag yakici etkisi mi oluyor Eki Görüntüle 1151885
Gunaydin guzellikler , bende is basi yapmadan bi sizi yokliyim dedim. Dun cokkk uzun zamandan sonra spor yapinca keyfim yerine geldi . Bi mutluyum bugun :) bol neseli herseyin yolunda ve bol kilo kaybettiren bir gun diliyorum hepimize
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Kahvaltımpatates kızartması eşimin
günaydın kızlar. ya sanki dün tüm içtiğim sular derimin altına depolanmış gibi çok şişmişim yüzüm gözüm çok kötü. siz napıyorsunuz bakim. ben kahvaltımı yaptım birazdan dilayı uyutup spor yapmaya niyetliyim bakim
Günaydınnn
Ben günde en az 5 mesaj yazamam kihem bazen hiç giremediğim bile oluyor KK'ne. Malum iki çocuk var ve de biri daha 4 aylık. Üstelik bir tek geceleri girebilme imkanım oluyor ki bu saatlerde ne kadar verimli olur mesajlarım, tartışılır. Neyse ben de daha sonra katılırım takıma. Belki ilerde. Size başarılar dilerim kızlar :)
Hoşbuldum canımmm tekrardan:)
Valla ne yalan söyliyim ekmeksiz yemek beni biraz zorluyor. Bu ara hep salataya ağırlık verdim açıkçası daha tam anlamıyla bir diyet menüsü oturtamadım sadece zararlıları kestim. Karataydan esinlenerek:) Ceviz, badem zaten seviyordum şimdi ekmek yerine onları tüketiyorum. Pirinç, makarna yerine bulgur pilavı yiyorum azcık. Falan filan. Yani şu an için bu bile hafifletti diyebilirim:) insallah hep beraber daha hafif günlere diyorum:)
Evet canımmöyleydi ,ama 2taneyı götürdüm ,sonrasında 1saat tempolu yuruyuş ,30dk da egzersiz vs yaptım ..yediklerimden eser kalmadı
Sabah ;kkk
Akşam 2lahmacun ,salata ayran ..
1saat yuruyuş ,30dk egzersiz
Su;2,5litre
canımcım yaaa kusura bakma net kesildi ayrıca derste çalışıyorum o yüzden çok takılamıyorum size...çok az zaman kaldı kpssye... hemen menümü paylaşayım...
sabah
normal kahvaltı işte yawwww valla kafam o kadar dolu ki hatırlayamıyorum..
işte zeytin 5-6 tane
çökelek maydonozlu
çay şekersiz 2 bardak
1.5 dilim ekmek
ara 3 dilim hoşbeş üzerine bol suuuu
öğle
zeytinyağlı kabak yemeği 1 tabak
cacık 2 kase
ara 1 elma
1 fincan az şekerli türk kahvesi
akşam yiyesim gelmedi öğleyi geç yemiştik
leblebi ve aran tükettim
spor yapamadım..bir ara dışarı çıktım oğlumu gezdirdim baya yordu o beni
su içtim ama bugün takip edemedim ne kadar içtiğimi
Sporda tamam artık yoruldum bugun
Iphone dan gönderildi
alistim arik yaw:)))
sabah kizim icin kalk otur kahvaltidan bise anlamadim. sonra da basima bir agri girdi cok kotu. biraz sıkıntı yasadim. sonrasin da da acikmaktan korktum. kendimi ayrana verdim. ayrica cok severim ayrani
su o zaman uc litreydi uzerine biraz daha ayranla bir soda ve daha da su var ama biliyomusun sanirim alkali hale geldim soylemesi ayip idrarim seffaf oldu kac gundur.
Bu gun fitneste degil denizkenarinda 35 dk yuruduk esimle gelincede fitnese ugradim 10 dk eliptik yaptim yeter artik bu gunluk
Cilbira bayilirim himmmm olsada yesek
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
anam bu tibet neymis oyle ilk harekette midem bulandi ikincide altiyi zor yaptim. benim kilomun buyuk cogunlugu zaten bacaklarda bu bel nasil kaldirsin bacaklari:))) sonuc elli kilo olmadan benim bu hareketleri yapmam zor. ben callenimi yapim bisikletime binim eger cakralarin acilacagi varsa acilir zaten yoksa elli kilo olana kadar kapali kalsin:)))
cnm sikilasma mi yapiyo zayiflatiyo muydu tibetGülaycımm 3 tekrarla başlayacaksın hareketleri ilk haftamda ben de zorlandım açıkçası hareketleri yaparken sonra alıştımm bir beş kilo sonra başlarsın o zamann :13:
cnm sikilasma mi yapiyo zayiflatiyo muydu tibet
Benim rakibem eylül kayıplaramı karıştı yoksa benmi göremiyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sweetcim kk pro olanlarin avantaji var mi
ne oluyo pro olunca
http://www.youtube.com/watch?v=HpBHS-AVLA8
bunu izledim pekte zor gelmedi sanki birkaci callende ona benzer yaptigimiz hareketler
deneyebilirim birgun
evet yapilabilir geldi bana ama denemek lazim tabi onceevet gülşahım kayıplarda yine birde onun laptop sorunu vardı ondan sık gelemiyor
bitanemm yazı stilini kalıcı ayarlıyorsun büyüklüğünü de forumlarda görünmeden gezebiliyorsun ayrıca mesajlar arasında beklemek zorunda kalmıyorsun onun haricinde bir avantajı varmı bilmiyorum:44::44::44:
bence yaparsınız zor değil çünkü püsküütün hareket yaparken derlediği tiyolar var kk daki tibet topiğine bakabilirsiniz kedicik ve püsküüt çok güzel paylaşımlar yapmışlar
cuma gunu bende bilmeden 3 avuc yedim meger 3 dilim ekmege esitmishımmm 1 dilim ekmege denk geldiğini bilmiyordum bundan sonra daha dikkatli yerim banucum....offf yaa mecburiyetten oturmak ne kadar can sıkıcı birşey...valla şu kpss geçsin bir dakika evde durmiycam allah izin verirse....kocam yanımda değil çalıştığı için ama adam halimi görüp bana acıdığı için sınavdan sonra hemen gelme annenlerin yanında dinlen tatil yap dedi yaaaa....inşallah sınavım güzel geçer de gerçekten tatil gibi tatil olur....
insallah cnm bnm emeklerinin karsiligini alirsinşu an sınavdan önce bi finaller var bei bekleyen bir de bi ödev teslimi...allaha şükür bu ara daha rahat okul haftaiçi çalışma fırsatım oluyor...şimdi internetim de olunca ders videolarıyla eksiklerimi çabucak kapatıyorum....
RABBİM NE OLUR EMEKLERİMİN KARŞILIĞINI ALMAYI NASİP ET...HAKKIIMDA HAYIRLISINI VER...(AMİN)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?