Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kahvaltım patates kızartması eşimin
Ferideeeee esin niye iskence yapiyo bize ne kadar oldu kizartma yemeyeli ayy bu ara her gordugumu canim cekiyo reglden dolayi galibs
Ohh afiyet olsun gulayim . Ne ozeniyorum su cocugunu uyutup spor yapan annelere birde derler cocuk varss hayat yok yalannn
Evet canımm öyleydi ,ama 2taneyı götürdüm ,sonrasında 1saat tempolu yuruyuş ,30dk da egzersiz vs yaptım ..yediklerimden eser kalmadı
Lahmacun midene girdigine pisman olmus

Ayy gozum yollarda kaldi rakibem dengesiz bir menu olmus yogunluktan diyelim
Kiz hosbesin ustune bol su icince yag yakici etkisi mi oluyor Eki Görüntüle 1151885

bazen cok yoruluyorum evet ama eger birseyi kafama koyduysam da yaparim. uc cocuk bir koca ev isleri spor ve dersler yetismek zor ama elimden geldigince yapiyorum. bu arada sen tibet hareketlerini yapiyonmu.

Günaydın arkadaşlar. Ben 3. takımdan Eda.
Nasılsınız?
Feride rakiben benim. Dişli rakibimdir
Bu hafta hedefin ne

herkese günaydın arkadaşlar...... bol eksili bir gün diliyorum herkese...

günaydınlar selamlar hepinize biraz yoğunum bu gün gelemicem pek geçmişte birikecek ya neyse artık

şimdi bi yeşilçay içeyim aklıma gelmişken sizede ısmarladım
Eki Görüntüle 1152012

kızlarr günaydınn :)
dünki menüyü yazamadım uyuyakalmışım
sabah
3 5 tane yaprak sarması
iki çatal mantı
1 haşlanmış yumurta
biraz kiraz
akşam yemeğinde yiyemeyip canımın çektiği şeyleri sabah bi iki parça yiyorum:26:

öğlen
bamya, küçük bir kesme fırın makarna, ayran, yeşil salata, kiraz

akşam
yarım adana dürüm:18: ayran

ve spor yok uyuyakaldım dinleniyim de kondisyon bisikleti çeviriyim derken... ev bakmaya gittik de dün
büyük ihtimal cezalıyım dimi

Günaydınnnn meleklerimmmm

sabahkileri tadımlık yemişsin ve sabah olduğu için onlara ceza yok telafi şansın vardı kirazımm makarna azdır inşşş:26: amaaaaa akşamki dürüm nedirrr üstelik sporda yapmmaışsın cnmcımmm şirinemin tavası gelsinmiii ceza elbette olacak 15 dl ip atlama günlük sporuna ilaveten tabikiii
kolay gelsinnn kuzummm

günaydınlar selamlar hepinize biraz yoğunum bu gün gelemicem pek geçmişte birikecek ya neyse artık

şimdi bi yeşilçay içeyim aklıma gelmişken sizede ısmarladım
Eki Görüntüle 1152012

günaydın neslicimmmm tşkler cnmmmmm

herkese günaydın arkadaşlar...... bol eksili bir gün diliyorum herkese...

günaydınnnn cnmmmmm inş tatlımm

Günaydın arkadaşlar. Ben 3. takımdan Eda.
Nasılsınız?
Feride rakiben benim. Dişli rakibimdir
Bu hafta hedefin ne

oooo kaçak Edacımmm hoşgeldinnnn

ellerine sağlık cnmmmm tavayı haketmişşşş

Günaydın Ayçacımmmm spor başlıbaşına mutlulukkkk inş tatlımmm hepimiz için

afiyetsolun feridemmm enişte biraz örnek alsın seniii

günaydın cnmmmm çok sıvı içmişsin cnmmm ama neden şişlik yaptıki:26::26: bizim bugün günümüz var öğleden sonra yokum sabahtan bitirdim işleri

cepten ara ara bakarım yine

günaydınnnn cnmmm

bitanemmm takımda misafir olarak yazabilirsinnn istediğin zaman bekleriz cnmmm ceviz ve badem çiğ olacak yalnız 1 haftayı ekmeksiz atlatırsan bir daha aramazsın tatlımmm bulgur pilavını 3 kaşık yiyebilirsin

Evet canımm öyleydi ,ama 2taneyı götürdüm ,sonrasında 1saat tempolu yuruyuş ,30dk da egzersiz vs yaptım ..yediklerimden eser kalmadı

sporla yakmışsın neyseki yoksa ceza geliyordu afiyetolsun cnmmm

Sabah ;kkk
Akşam 2lahmacun ,salata ayran ..
1saat yuruyuş ,30dk egzersiz
Su;2,5litre

afiyetolsunn

hoşbeş yakışmamış oraya bol su içerek yakmışsınnnn şlirinemin tabiriyle 1 çay bardağı leblebi bir dilim ekmeğe eşit cnmcım aklında olsunn
salata filan yeseydin bitanemm

Sporda tamam artık yoruldum bugun

Iphone dan gönderildi

harikasın Sindicimmm

çok aşırı sıvı böbreklerini yoracak diye korkuyorum Gülaycımmm:26:

bencede yeter cnmmm bileğini zorlamadan en güzelini yapmışsın

anam bu tibet neymis oyle ilk harekette midem bulandi ikincide altiyi zor yaptim. benim kilomun buyuk cogunlugu zaten bacaklarda bu bel nasil kaldirsin bacaklari:))) sonuc elli kilo olmadan benim bu hareketleri yapmam zor. ben callenimi yapim bisikletime binim eger cakralarin acilacagi varsa acilir zaten yoksa elli kilo olana kadar kapali kalsin:)))

Gülaycımm 3 tekrarla başlayacaksın hareketleri ilk haftamda ben de zorlandım açıkçası hareketleri yaparken sonra alıştımm bir beş kilo sonra başlarsın o zamann :13:

Benim rakibem eylül kayıplaramı karıştı yoksa benmi göremiyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim rakibem eylül kayıplaramı karıştı yoksa benmi göremiyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet gülşahım kayıplarda yine birde onun laptop sorunu vardı ondan sık gelemiyor

sweetcim kk pro olanlarin avantaji var mi
ne oluyo pro olunca

bitanemm yazı stilini kalıcı ayarlıyorsun büyüklüğünü de forumlarda görünmeden gezebiliyorsun ayrıca mesajlar arasında beklemek zorunda kalmıyorsun onun haricinde bir avantajı varmı bilmiyorum:44::44::44:

http://www.youtube.com/watch?v=HpBHS-AVLA8
bunu izledim pekte zor gelmedi sanki birkaci callende ona benzer yaptigimiz hareketler
deneyebilirim birgun

bence yaparsınız zor değil çünkü püsküütün hareket yaparken derlediği tiyolar var kk daki tibet topiğine bakabilirsiniz kedicik ve püsküüt çok güzel paylaşımlar yapmışlar

hımmm 1 dilim ekmege denk geldiğini bilmiyordum bundan sonra daha dikkatli yerim banucum....offf yaa mecburiyetten oturmak ne kadar can sıkıcı birşey...valla şu kpss geçsin bir dakika evde durmiycam allah izin verirse....kocam yanımda değil çalıştığı için ama adam halimi görüp bana acıdığı için sınavdan sonra hemen gelme annenlerin yanında dinlen tatil yap dedi yaaaa....inşallah sınavım güzel geçer de gerçekten tatil gibi tatil olur....

şu an sınavdan önce bi finaller var bei bekleyen bir de bi ödev teslimi...allaha şükür bu ara daha rahat okul haftaiçi çalışma fırsatım oluyor...şimdi internetim de olunca ders videolarıyla eksiklerimi çabucak kapatıyorum....
RABBİM NE OLUR EMEKLERİMİN KARŞILIĞINI ALMAYI NASİP ET...HAKKIIMDA HAYIRLISINI VER...(AMİN)

evet yapilabilir geldi bana ama denemek lazim tabi once
cuma gunu bende bilmeden 3 avuc yedim meger 3 dilim ekmege esitmis

insallah cnm bnm emeklerinin karsiligini alirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…