selam rakibem memlekete gel bakalım heyecan doruktadır.
Ben sol ayağımı acık sakatladım yürüyüşü bırakıp nekaat edecem ama boş durmamak için plates yapacam söleyimmm
ayyy ne guzel cnm valla ben bile heyecanlandim nerde yasiyosun bende yurt disindayim aaa dur sen suudi arabistandaydin dimi dil ogrenebildin mi alistin mi oralara..
ayy benimde tarihim tam belli olmadi ne zaman gitcegim ama biryandan da en az 75 olayimda oyle gideyim diyorum
ayrica leslie candir yaa en rahat sorunsuz kolay spor geliyo bana
ay evet nişanlımın gazabına uğruyorum :) dengemi bozuyo iki günde bir
Ben de 25 yaşımdayım yeni başladım dikkat etmeye spor yapmaya
gelinlik giycem şöyyle incecik olsam daha güzel durur die
bide malum fit olmak da lazım
memurum ben sürekli masa başı işim
sabah erken kalkıyorum akşama kadar otur tembelleşiyo insan akşam gidince sadece yemek yiyim
sonra ayaklarımı uzatıp çay bisküvi pasta yapıyım meyve falan böyle gidiyodu tok karna da yatıyodum.
bir haftadır dikkat ediyorm spor yapmaya çalışıyorum.
İnşallah hep birlikte istediğimiz kilolara ulaşırız. benim boyum 171 civarı kilom şimdilik 65 fln 57 58 istiyorum işte
ooo sen baya sıkı rakibesin valla regl haftasında hem de artık hedefe 900 gr kala senin kadar iddialı olabilecekmiyim bakalım:)
evet canım s.arabistanda yaşıyorum. 15 günlük gidip geleceğiz, az ama olsun..
leslie yi ben pek sevmiyorum ama buradaki sıcaklardan dolayı mecburum dışarda yürümek imkansız.. sabah akşam gece hep aynı 40 derece civarında..
ben 160 boyla 53 kiloda gayet zayıf görünüyorum, 171 boydasın 65 kilosun, 57 58 çok zayıf olmaz mı ya :26:
ooo sen baya sıkı rakibesin valla regl haftasında hem de artık hedefe 900 gr kala senin kadar iddialı olabilecekmiyim bakalım:)
leslie yi ben pek sevmiyorum ama buradaki sıcaklardan dolayı mecburum dışarda yürümek imkansız.. sabah akşam gece hep aynı 40 derece civarında..
ben 160 boyla 53 kiloda gayet zayıf görünüyorum, 171 boydasın 65 kilosun, 57 58 çok zayıf olmaz mı ya :26:
Kızlar ben sabah bi ç.kaşığı çikolata yedimtelafi edilebilir dimi gün içinde?
slm kızlar callenimi eliptiğimi yaptım bitti. öğleden sonra gezecez cücüklerimle spordan sonrada bir kase cacık içtim inşallah leptini bozmaz. ben kahvaltıyı erken yapıyorum o yüzden sıkıntı yaşıyorm akşam olana kadar
slm kızlar callenimi eliptiğimi yaptım bitti. öğleden sonra gezecez cücüklerimle spordan sonrada bir kase cacık içtim inşallah leptini bozmaz. ben kahvaltıyı erken yapıyorum o yüzden sıkıntı yaşıyorm akşam olana kadar
kizlar bende simdi bittim isleri yogunluktan. Ara ogunumu yedim bu gun aksam ogununu ofisten cikmadan burda yicem erken erken yine ekmek yok tabi dun yeterince yemisim  zaten sporda hafif olacak. Saglik ocagina gittim et ezigi dedi sprey verdi ustune cok basma dedi umarim uzun surmez baslarim yuruyuse :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim kacta yapiyirsun benim kahvaltim yedide
Ogle yemegim 12:45 de aksam hemegimde 20:00 de bitmiş oluyor
Sabah yediden aksam sekize kadar duramayacagim icin uc ogun ramazanda alisirsam ikiye dysururum daha sonra
Sabah
2 bardak limonlu çay
ÇÖKELEK YAĞSIZ
zeytin 7 adet
ceviz
birazcık bal
ara küçük bir nektari
öğle
köfte ızgara
ayran 2 bardak
akşam
patates ve biber buğulama pişirilmiş
yoğurt
su içiyorum bol bol 2 lt olmuştur
bugün yürüyüşe gideceğim inşallah
en gec sekizde bitmis oluyo kahvalti ama aksam yemegim saat dokuzu buluyor. on uc saat aclik ta biraz zor oluyo mecbur arada yogurt ayran cacik gibi biseler atiyom.
çökelek tok tutar süper bişey çok severim ama yağlı da olsa kilo yapmaz, kahvaltıdaki bal olmasa daha iyi olurdu sanki
en gec sekizde bitmis oluyo kahvalti ama aksam yemegim saat dokuzu buluyor. on uc saat aclik ta biraz zor oluyo mecbur arada yogurt ayran cacik gibi biseler atiyom.
çok güzel oluyo :) fıstık gibi oluyorum o zamn
hayatımda bi kere 54 kioyu gördüm o zamn zayıf oluyorum işte
yoruldum bugün de yaa daha erken ama..tarih çalışıyorum..şimdi biraz ara verdim
Sabah
2 bardak limonlu çay
ÇÖKELEK YAĞSIZ
zeytin 7 adet
ceviz
birazcık bal
ara küçük bir nektari
öğle
köfte ızgara
ayran 2 bardak
akşam
patates ve biber buğulama pişirilmiş
yoğurt
su içiyorum bol bol 2 lt olmuştur
bugün yürüyüşe gideceğim inşallah
Kizlar bende simdi bittim isleri yogunluktan. ara ogunumu yedim bu gun aksam ogununu ofisten cikmadan burda yicem erken erken yine ekmek yok tabi dun yeterince yemisim  zaten sporda hafif olacak. Saglik ocagina gittim et ezigi dedi sprey verdi ustune cok basma dedi umarim uzun surmez baslarim yuruyuse :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sweet sana ceza verir telafi edersin cnm
Iphone dan gönderildi
Kızlar ben sabah bi ç.kaşığı çikolata yedimtelafi edilebilir dimi gün içinde?
çook teşekkür ederim anlayışınız için. Seve seve misafir olurum :)
ayyy ne guzel cnm valla ben bile heyecanlandim nerde yasiyosun bende yurt disindayim aaa dur sen suudi arabistandaydin dimi dil ogrenebildin mi alistin mi oralara..
ayy benimde tarihim tam belli olmadi ne zaman gitcegim ama biryandan da en az 75 olayimda oyle gideyim diyorum
ayrica leslie candir yaa en rahat sorunsuz kolay spor geliyo bana
bende hala rakibemle muhattab olamadım.azcık gecmiş yapayım bakalım.sanki adanalı dürümlü bir menü gördüm..
selamlar hatunlar nasılsınız
türkiyeye gitmemize sadece 3 gün kaldı çok heyecanlıyım, hatta bugünü saymazsak 2
sizin sporları görünce kendime geldim hemen, eve gidince leslie 3 mile yaptım, haftasonuna kadar da bırakmayacağım gideceğim gün dahil:)
türkiyeye gittiğimde inşallah karataya uygun beslenmeye devam edeceğim, zaten bolca gezme hareket olur inşallah, çerezimi de yanımda götüreceğim..bizim oraların yemekleri karataya uygun bi sıkıntı olmaz inşallah..
Allah jimsenin emegini bosa cikarmadjn canim bol xihin acikligi sana
karatay mı yapıyorsun ayyuzlum? akşam 9 çok geçmişeve gelişin mi geç oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?