Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar ben sabah bi ç.kaşığı çikolata yedim telafi edilebilir dimi gün içinde?

Son düzenleme:
selam rakibem memlekete gel bakalım heyecan doruktadır.
Ben sol ayağımı acık sakatladım yürüyüşü bırakıp nekaat edecem ama boş durmamak için plates yapacam söleyimmm

ooo sen baya sıkı rakibesin valla regl haftasında hem de artık hedefe 900 gr kala senin kadar iddialı olabilecekmiyim bakalım:)

evet canım s.arabistanda yaşıyorum. 15 günlük gidip geleceğiz, az ama olsun..
leslie yi ben pek sevmiyorum ama buradaki sıcaklardan dolayı mecburum dışarda yürümek imkansız.. sabah akşam gece hep aynı 40 derece civarında..

ben 160 boyla 53 kiloda gayet zayıf görünüyorum, 171 boydasın 65 kilosun, 57 58 çok zayıf olmaz mı ya :26:

Kilodan ziyade sIkIlikla alakali. Ben 67 kilo oldugum donemde hic sporsuz inmistim. Sporla 72 oldumda cok cok daha zayiftim. Bide tas gb gorunuyodum.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Olsun cnm hava değiştirmek iyi gelecektir yinede

Iphone dan gönderildi

Maşallah cnm sana

Iphone dan gönderildi

Canim kacta yapiyirsun benim kahvaltim yedide
Ogle yemegim 12:45 de aksam hemegimde 20:00 de bitmiş oluyor
Sabah yediden aksam sekize kadar duramayacagim icin uc ogun ramazanda alisirsam ikiye dysururum daha sonra

Kizlar bende simdi bittim isleri yogunluktan. ara ogunumu yedim bu gun aksam ogununu ofisten cikmadan burda yicem erken erken yine ekmek yok tabi dun yeterince yemisim  zaten sporda hafif olacak. Saglik ocagina gittim et ezigi dedi sprey verdi ustune cok basma dedi umarim uzun surmez baslarim yuruyuse :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

geçmiş olsun canım

Sabah
2 bardak limonlu çay
ÇÖKELEK YAĞSIZ
zeytin 7 adet
ceviz
birazcık bal

ara küçük bir nektari

öğle
köfte ızgara
ayran 2 bardak

akşam
patates ve biber buğulama pişirilmiş
yoğurt

su içiyorum bol bol 2 lt olmuştur
bugün yürüyüşe gideceğim inşallah

Son düzenleme:
Canim kacta yapiyirsun benim kahvaltim yedide
Ogle yemegim 12:45 de aksam hemegimde 20:00 de bitmiş oluyor
Sabah yediden aksam sekize kadar duramayacagim icin uc ogun ramazanda alisirsam ikiye dysururum daha sonra

en gec sekizde bitmis oluyo kahvalti ama aksam yemegim saat dokuzu buluyor. on uc saat aclik ta biraz zor oluyo mecbur arada yogurt ayran cacik gibi biseler atiyom.

çökelek tok tutar süper bişey çok severim ama yağlı da olsa kilo yapmaz, kahvaltıdaki bal olmasa daha iyi olurdu sanki

çok güzel oluyo :) fıstık gibi oluyorum o zamn
hayatımda bi kere 54 kioyu gördüm o zamn zayıf oluyorum işte

Slm meleklerimmmmm naptınız bakalım günü kazasız atlattık şükür İzmirde bir yağmur başladı maşallahhh tam bereket yağıyor

çok güzel oluyo :) fıstık gibi oluyorum o zamn
hayatımda bi kere 54 kioyu gördüm o zamn zayıf oluyorum işte

fıstık gibi ol o zaman kuzum ama fazlası da yakışmaz çok sıskalığı da ben sevmiyroum açıkçası

en gec sekizde bitmis oluyo kahvalti ama aksam yemegim saat dokuzu buluyor. on uc saat aclik ta biraz zor oluyo mecbur arada yogurt ayran cacik gibi biseler atiyom.

Gülaycım erken kahvaltı yapıyormuşsun öğlenleri de yemelisin bitanem eşini beklediğin için de geç yiyorsunn öğle yapmalısın bence

yoruldum bugün de yaa daha erken ama..tarih çalışıyorum..şimdi biraz ara verdim

allah zihin açıklığı versin cnmmm hakiki balsa az miktarda tüketebilirsin patatesi buğulama da olsa nişastalı olduğu için kilo verme aşamasınd atercih etmiyoruz tatlımm

afiyetolsun cnmmm bence spora ara verelim iyileşene dek zorladıkça iş büyür neslicimmm

Sweet sana ceza verir telafi edersin cnm

Iphone dan gönderildi

bitanemm biz bri takımız ceza konusunda herkes verebilir üstelik sen kaptan yardımcısısın elinizi korkak alıştırmayın

senin yerine ben heyecanlanıyorummm bana ne oluyosa güle güle gel git inş tatlım

Kızlar ben sabah bi ç.kaşığı çikolata yedim telafi edilebilir dimi gün içinde?

çook teşekkür ederim anlayışınız için. Seve seve misafir olurum :)

fahri üyemiz de olsan bizim takımdasın cnmmm telafi edebilirsin elbet ama yanında 30 mekik bizden hediye kolay gelsin

öğlen mutlaka yemelisin cnmmm erken bitiyor kahvaltın

inşallah fıstık gibi gelirsin tr ye bitanemmm

bende hala rakibemle muhattab olamadım.azcık gecmiş yapayım bakalım.sanki adanalı dürümlü bir menü gördüm..

evet ablası dürüm yemişşş çok yaramazlık yapıyor

sıkıntı olacağını sanmıyorum yemeklerde mutlaka alternatifin olur yiyebileceğin cnmm

Allah jimsenin emegini bosa cikarmadjn canim bol xihin acikligi sana

aminnn bitanemmm

karatay mı yapıyorsun ayyuzlum? akşam 9 çok geçmiş eve gelişin mi geç oluyor?

yapiyorum cok iddali oluyor yapmaya calisiyorum hala comezim bu konuda. aksam esim gec geliyor ben onu bekliyorum. yalniz yemek istemiyor ben yesemde yeniden oturtuyor sofraya o da olmuyo. zaten istesemde yemege vaktim cok olmuyo bebek yuzunden yemek yapmamda hep gec kaliyo azicik yapisik ikiz gibi yasiyozda uyanikken illa dibinde olacam bir adim uzagina birakmiyor cadi

:) uslu olmaya çalışıyorum 😊
Callen ne bu arada :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…