Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Şimdi ben bol keseden veririm cezayı o yüzden kaptan olarak sen daha deneyimlisin diye bişey demedim ama verseydim 100 mekik verirdim

Iphone dan gönderildi

Cnm bende eşimden önce yiyorum ama o yerken yanında oturuyorum yinede

Iphone dan gönderildi

allahim bu ne guzel bir mujde. ne zamandir kendimi sıkıyorum oglen yememek icin aksamada halim kalmiyordu dogal olarak simdi daha rahat olacam yasasin izin ciktiii. aslinda esimde alti gibi evde olurdu onceden ama simdi yeni dershane binasinin insaatina da gidip geliyo gelis dogal olarak dokuzu buluyo allah izin verirse on gune kadar bina bitecek insallah o zaman belki erken gelir de erken yerim yemegimi.

Ay inşallah cnm rahatlarsın sende

Iphone dan gönderildi

:) uslu olmaya çalışıyorum 😊
Callen ne bu arada :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
callenetics plates tarzinda bir egzersiz kas guclendirici

Cnm bende eşimden önce yiyorum ama o yerken yanında oturuyorum yinede

Iphone dan gönderildi

yok sadece oturunca kiziyo yiyeceksin diyo sey var ya biri yer biri bakar kiyamet ondan kopar felsefemiz bu

Canim demistim benimle ayni derdi paylasiyosun diye. Spor ayakkabisi giyebiliyosan iste spor ayakkabi giymeye calis. Ben resmen spor ayyakkabi sayesinde iylestim. Bide benimki cok kotu boyuttaydi artik. Babet giydikce daha kotu yapmistim cunku. Banada sprey verdi ama volteron daha iyi geldi. Sorsaydin doktora keske su kremide kullanayim mo diye. Sisligin varsa buz koymaya devam et. Kosu bandi toprak gb olmadigi icin agrini cok artirir durumunu kotu yapar. Zaten ara vermistin kosu bandina. Bide benim en buyuk tavsiyem bilek bandajin varsa onu kullan. Benim iylesme surecimi hizlandirdi. Ben spor yaparken bile kullaniyorum. Zaten altis diye spor markasininkini almistim. Doktor spor yaparken bunlari kullanmaman hata dedi. Boyle seylerin zarari olmaz aksine faydasi olur kendini sakatlamazsin dedi. Bende artik hep kullanir oldum. Iylessem bole cikarmicam. Sen onlemlerini benden once al sonun bana benzemesin

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Ay inşallah cnm rahatlarsın sende

Iphone dan gönderildi

insallah canim ya. resmen evin erkegi oldum onceden ne alisveris yapardim ne fatura yatirirdim simdi o yogun olunca butun isler de bana bakiyo. daha once hergun markete ugrardi su eksi bu eksik dedigimde dun ozur diledim kusura bakma seni ne kadar yormusum senelerdir diye ne zormus her gun alisveris

:) uslu olmaya çalışıyorum 😊
Callen ne bu arada :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

afferim sanan cici kız callenetics egzersizleri cnmmm kuğu gibi gelin edicez seni o yüzden yaramazlık yok cezalar yapıldımı bakimmm

Şimdi ben bol keseden veririm cezayı o yüzden kaptan olarak sen daha deneyimlisin diye bişey demedim ama verseydim 100 mekik verirdim

Iphone dan gönderildi

ver kuzum verrr elini korkak alıştırma ilk kim fgörürse o versin cezayı

bitanem senin çalışanlardan farkın yok çalışanlar 3 öğün yapabiliyor 8 de kahvaltın bitse 1 de öğle yemeği yesen 1 saat leptin yağ yakmış olacak

keşke önceden sorsaydın ben biliyorsun ama kendin yemiyorsun sanıyordum:26: akşam da eşin gelmeden sen normal yemeğinin yarısını ye eşinle birlikte de biraz tırtıklarsın hepsini 9 da yemektense bu daha mantıklı geldi bana:44:

ben yıllardır öyleyimmmm iç işleri dışişleri hep bende ama böyle olması daha iyi gülayımm bizim yan komşumuz eşini kaybetti gencecikk daha

kendisi de ne alışveriş yapar ne fatura yatırırdı ev kuşuydu allah rahmet eylesin eşini kaybedince ne yapacağını şaşırdı allah eniştemize uzun ömür versin gülayımmm

su kahrolasi nefsimi dizginleyemiyorum tirtiklamaya bir baslayinca talan ediyom. bu gun oglen cocuklara makarna yaptim oyle guzel koktu sadece bir catal alayim dedim kucuk bir tabak goturdum ver cezami da erken saatte ne gerekiyosa yapayim

su kahrolasi nefsimi dizginleyemiyorum tirtiklamaya bir baslayinca talan ediyom. bu gun oglen cocuklara makarna yaptim oyle guzel koktu sadece bir catal alayim dedim kucuk bir tabak goturdum ver cezami da erken saatte ne gerekiyosa yapayim

sen en iyisi ev eriştesi bulundur evde cnmmm ev eriştesi yasak değil miktarı ölçülü olursa hayır ceza vermiyorum çünkü 8 de kahvaltı yapmışsın sade yediysen cezaya gerek yok ama peynirli veya yoğurtlu kıymalı yediysen 50 mekikk benden

allah rahmet eylesin cok zor bir durum. ay allah yokluklarini gostermesin cok zor ya. tek problem benim fiyat hafizam hic yok ne nerde daha ucuzdu hatirlayamiyorum genelde bir markete gidip ne alacaksam aliyom karttan cektiriyom pahalimi ucuzmu pek enterese etmiyo bu durumda beni eeee boyle olunca da keseye zarar. ya ben bu son zamanlarda hepten bir tul perde arkasindan bakiyo gibiyim dunyaya sanki beynim bana ait degil konusulanlari idrak edene kadar bir kac sn geciyor. acaba cok mu yoruluyorum. ulen dr a gitmemek icin bir tarafimi yirtiyom ama sonucta gidecem galiba b12 eksikligimde artmis olabilir.

sadeydi ama yinede cezayi uygulicam sagol canim ilgin icin.

aminnn cnmmm ilk başlarda öyle olur fakat zamanla alışıyorsun sürekli alışverişe gidince canım d vitamini ve b 12 eksik olabilir omega 3 mutlaka almalısın bence omega 3 ve d vitamini eksikliği kilo verememenin en büyük nedeni git bir doktora tüm tahlillerini yaptır ben d vitamini yaptırmadım ama aile hekimleri yazıyormuş galiba diğerleri yerdeydi b12 214 tü normali 800 müş omega 3 aldım d vitamini yaptırdım anneme kalçadan şu anda 750 b12
bence direnme ve git bitanemm

canım menun gayet hos olmus. Fakat bal için dogal ise sorun yok ama yinede bal yemek senı daha hızlı acıktırır. Bırde baucugumun benı surekli uyardığı seyi bende seni uyarayım pişirilmiş havuç ve patates yuksek glısemık ındeksli oldugu için tercih etmememiz gerekmekte

çok hızlı öğreniyorsun kuzummmmm

9 cok gecmıs canım. Özellıkle karatay yapıyosan.gec saatlerde yenen ogunler ertesı gun sabahına kan sekerının yuksek olmasına neden oluyor. Bu yuzden aksam yemeklerını en gec 19.00 - 20.00 a kadar bıtırmıs olmamızı onerıyor karatay. kı ertesı gunumuz kotu baslamamıs olsun

bırde leptını hormonu sabah 2.00 ile 5.00 arası cok fazla calısıyormus ve leptını salgılanması yemeklerden 4- 4.5 saat sonra baslıyormus bu yuzden yemekleri erken bıtırıp leptını hormonun en cok salgılandıgı zaman onun salgılanabilmesini sağlamalıyız ki uyurken kilo verelim. ( bunu biliyosundur ama ben yinede soylıyım dedim. İyki bi kitap okudum bende hoca kesildim başınıza ben yazayımda bilenlerede tekrar olur )

hatırlamakta fayda var bitanemmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…