- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
Slm meleklerimmmmm naptınız bakalım günü kazasız atlattık şükür İzmirde bir yağmur başladı maşallahhh tam bereket yağıyor
fıstık gibi ol o zaman kuzum ama fazlası da yakışmaz çok sıskalığı da ben sevmiyroum açıkçası
Gülaycım erken kahvaltı yapıyormuşsun öğlenleri de yemelisin bitanem eşini beklediğin için de geç yiyorsunn öğle yapmalısın bence
allah zihin açıklığı versin cnmmm hakiki balsa az miktarda tüketebilirsin patatesi buğulama da olsa nişastalı olduğu için kilo verme aşamasınd atercih etmiyoruz tatlımm
afiyetolsun cnmmm bence spora ara verelim iyileşene dek zorladıkça iş büyür neslicimmm
bitanemm biz bri takımız ceza konusunda herkes verebilirüstelik sen kaptan yardımcısısın elinizi korkak alıştırmayın
senin yerine ben heyecanlanıyorummm bana ne oluyosa güle güle gel git inş tatlım
fahri üyemiz de olsan bizim takımdasın cnmmm telafi edebilirsin elbet ama yanında 30 mekik bizden hediye kolay gelsin
öğlen mutlaka yemelisin cnmmm erken bitiyor kahvaltın
inşallah fıstık gibi gelirsin tr ye bitanemmm
evet ablası dürüm yemişşşçok yaramazlık yapıyor
sıkıntı olacağını sanmıyorum yemeklerde mutlaka alternatifin olur yiyebileceğin cnmm
aminnn bitanemmm
yapiyorum cok iddali oluyor yapmaya calisiyorum hala comezim bu konuda. aksam esim gec geliyor ben onu bekliyorum. yalniz yemek istemiyor ben yesemde yeniden oturtuyor sofraya o da olmuyo. zaten istesemde yemege vaktim cok olmuyo bebek yuzunden yemek yapmamda hep gec kaliyo azicik yapisik ikiz gibi yasiyozda uyanikken illa dibinde olacam bir adim uzagina birakmiyor cadi
Slm meleklerimmmmm naptınız bakalım günü kazasız atlattık şükür İzmirde bir yağmur başladı maşallahhh tam bereket yağıyor
fıstık gibi ol o zaman kuzum ama fazlası da yakışmaz çok sıskalığı da ben sevmiyroum açıkçası
Gülaycım erken kahvaltı yapıyormuşsun öğlenleri de yemelisin bitanem eşini beklediğin için de geç yiyorsunn öğle yapmalısın bence
allah zihin açıklığı versin cnmmm hakiki balsa az miktarda tüketebilirsin patatesi buğulama da olsa nişastalı olduğu için kilo verme aşamasınd atercih etmiyoruz tatlımm
afiyetolsun cnmmm bence spora ara verelim iyileşene dek zorladıkça iş büyür neslicimmm
bitanemm biz bri takımız ceza konusunda herkes verebilirüstelik sen kaptan yardımcısısın elinizi korkak alıştırmayın
senin yerine ben heyecanlanıyorummm bana ne oluyosa güle güle gel git inş tatlım
fahri üyemiz de olsan bizim takımdasın cnmmm telafi edebilirsin elbet ama yanında 30 mekik bizden hediye kolay gelsin
öğlen mutlaka yemelisin cnmmm erken bitiyor kahvaltın
inşallah fıstık gibi gelirsin tr ye bitanemmm
evet ablası dürüm yemişşşçok yaramazlık yapıyor
sıkıntı olacağını sanmıyorum yemeklerde mutlaka alternatifin olur yiyebileceğin cnmm
aminnn bitanemmm
allahim bu ne guzel bir mujde. ne zamandir kendimi sıkıyorum oglen yememek icin aksamada halim kalmiyordu dogal olarak simdi daha rahat olacam yasasin izin ciktiii. aslinda esimde alti gibi evde olurdu onceden ama simdi yeni dershane binasinin insaatina da gidip geliyo gelis dogal olarak dokuzu buluyo allah izin verirse on gune kadar bina bitecek insallah o zaman belki erken gelir de erken yerim yemegimi.
callenetics plates tarzinda bir egzersiz kas guclendirici:) uslu olmaya çalışıyorum 😊
Callen ne bu arada :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cnm bende eşimden önce yiyorum ama o yerken yanında oturuyorum yinede
Iphone dan gönderildi
Kizlar bende simdi bittim isleri yogunluktan. ara ogunumu yedim bu gun aksam ogununu ofisten cikmadan burda yicem erken erken yine ekmek yok tabi dun yeterince yemisim  zaten sporda hafif olacak. Saglik ocagina gittim et ezigi dedi sprey verdi ustune cok basma dedi umarim uzun surmez baslarim yuruyuse :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ay inşallah cnm rahatlarsın sende
Iphone dan gönderildi
:) uslu olmaya çalışıyorum 😊
Callen ne bu arada :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Şimdi ben bol keseden veririm cezayı o yüzden kaptan olarak sen daha deneyimlisin diye bişey demedim ama verseydim 100 mekik verirdim
Iphone dan gönderildi
allahim bu ne guzel bir mujde. ne zamandir kendimi sıkıyorum oglen yememek icin aksamada halim kalmiyordu dogal olarak simdi daha rahat olacam yasasin izin ciktiii. aslinda esimde alti gibi evde olurdu onceden ama simdi yeni dershane binasinin insaatina da gidip geliyo gelis dogal olarak dokuzu buluyo allah izin verirse on gune kadar bina bitecek insallah o zaman belki erken gelir de erken yerim yemegimi.
insallah canim ya. resmen evin erkegi oldum onceden ne alisveris yapardim ne fatura yatirirdim simdi o yogun olunca butun isler de bana bakiyo. daha once hergun markete ugrardi su eksi bu eksik dedigimde dun ozur diledim kusura bakma seni ne kadar yormusum senelerdir diye ne zormus her gun alisveris
Canim demistim benimle ayni derdi paylasiyosun diye. Spor ayakkabisi giyebiliyosan iste spor ayakkabi giymeye calis. Ben resmen spor ayyakkabi sayesinde iylestim. Bide benimki cok kotu boyuttaydi artik. Babet giydikce daha kotu yapmistim cunku. Banada sprey verdi ama volteron daha iyi geldi. Sorsaydin doktora keske su kremide kullanayim mo diye. Sisligin varsa buz koymaya devam et. Kosu bandi toprak gb olmadigi icin agrini cok artirir durumunu kotu yapar. Zaten ara vermistin kosu bandina. Bide benim en buyuk tavsiyem bilek bandajin varsa onu kullan. Benim iylesme surecimi hizlandirdi. Ben spor yaparken bile kullaniyorum. Zaten altis diye spor markasininkini almistim. Doktor spor yaparken bunlari kullanmaman hata dedi. Boyle seylerin zarari olmaz aksine faydasi olur kendini sakatlamazsin dedi. Bende artik hep kullanir oldum. Iylessem bole cikarmicam. Sen onlemlerini benden once al sonun bana benzemesin
spor yaparken spor ayakkabısı giymek çok faydalı özellikle koşu bandında ev için ayrı spor aykkabısı aldım bende ben ilk zamanlar sabah kalkar kalkmaz spor ayakkabımıda sauna eşofmanımı da giyiyordum işler bitene kadar suyum çıkıyordu ardından spor ve duş harika oluyordu
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
afferim sanan cici kızcallenetics egzersizleri cnmmm kuğu gibi gelin edicez seni o yüzden yaramazlık yok cezalar yapıldımı bakimmm
ver kuzum verrr elini korkak alıştırma ilk kim fgörürse o versin cezayı
bitanem senin çalışanlardan farkın yok çalışanlar 3 öğün yapabiliyor 8 de kahvaltın bitse 1 de öğle yemeği yesen 1 saat leptin yağ yakmış olacak
keşke önceden sorsaydın ben biliyorsun ama kendin yemiyorsun sanıyordum:26: akşam da eşin gelmeden sen normal yemeğinin yarısını ye eşinle birlikte de biraz tırtıklarsın hepsini 9 da yemektense bu daha mantıklı geldi bana:44:
su kahrolasi nefsimi dizginleyemiyorum tirtiklamaya bir baslayinca talan ediyom. bu gun oglen cocuklara makarna yaptim oyle guzel koktu sadece bir catal alayim dedim kucuk bir tabak goturdum ver cezami da erken saatte ne gerekiyosa yapayim
ben yıllardır öyleyimmmm iç işleri dışişleri hep bende ama böyle olması daha iyi gülayımm bizim yan komşumuz eşini kaybetti gencecikk daha
kendisi de ne alışveriş yapar ne fatura yatırırdı ev kuşuydu allah rahmet eylesin eşini kaybedince ne yapacağını şaşırdı allah eniştemize uzun ömür versin gülayımmm
sen en iyisi ev eriştesi bulundur evde cnmmm ev eriştesi yasak değil miktarı ölçülü olursa hayır ceza vermiyorum çünkü 8 de kahvaltı yapmışsın sade yediysen cezaya gerek yok ama peynirli veya yoğurtlu kıymalı yediysen 50 mekikk benden
allah rahmet eylesin cok zor bir durum. ay allah yokluklarini gostermesin cok zor ya. tek problem benim fiyat hafizam hic yok ne nerde daha ucuzdu hatirlayamiyorum genelde bir markete gidip ne alacaksam aliyom karttan cektiriyom pahalimi ucuzmu pek enterese etmiyo bu durumda beni eeee boyle olunca da keseye zarar. ya ben bu son zamanlarda hepten bir tul perde arkasindan bakiyo gibiyim dunyaya sanki beynim bana ait degil konusulanlari idrak edene kadar bir kac sn geciyor. acaba cok mu yoruluyorum. ulen dr a gitmemek icin bir tarafimi yirtiyom ama sonucta gidecem galiba b12 eksikligimde artmis olabilir.
Sabah
2 bardak limonlu çay
ÇÖKELEK YAĞSIZ
zeytin 7 adet
ceviz
birazcık bal
ara küçük bir nektari
öğle
köfte ızgara
ayran 2 bardak
akşam
patates ve biber buğulama pişirilmiş
yoğurt
su içiyorum bol bol 2 lt olmuştur
bugün yürüyüşe gideceğim inşallah
canım menun gayet hos olmus. Fakat bal için dogal ise sorun yok ama yinede bal yemek senı daha hızlı acıktırır. Bırde baucugumun benı surekli uyardığı seyi bende seni uyarayım pişirilmiş havuç ve patates yuksek glısemık ındeksli oldugu için tercih etmememiz gerekmekte
sadeydi ama yinede cezayi uygulicam sagol canim ilgin icin.
yapiyorum cok iddali oluyor yapmaya calisiyorum hala comezim bu konuda. aksam esim gec geliyor ben onu bekliyorum. yalniz yemek istemiyor ben yesemde yeniden oturtuyor sofraya o da olmuyo. zaten istesemde yemege vaktim cok olmuyo bebek yuzunden yemek yapmamda hep gec kaliyo azicik yapisik ikiz gibi yasiyozda uyanikken illa dibinde olacam bir adim uzagina birakmiyor cadi
9 cok gecmıs canım. Özellıkle karatay yapıyosan.gec saatlerde yenen ogunler ertesı gun sabahına kan sekerının yuksek olmasına neden oluyor. Bu yuzden aksam yemeklerını en gec 19.00 - 20.00 a kadar bıtırmıs olmamızı onerıyor karatay. kı ertesı gunumuz kotu baslamamıs olsun
bırde leptını hormonu sabah 2.00 ile 5.00 arası cok fazla calısıyormus ve leptını salgılanması yemeklerden 4- 4.5 saat sonra baslıyormus bu yuzden yemekleri erken bıtırıp leptını hormonun en cok salgılandıgı zaman onun salgılanabilmesini sağlamalıyız ki uyurken kilo verelim. ( bunu biliyosundur ama ben yinede soylıyım dedim. İyki bi kitap okudum bende hoca kesildim başınızaben yazayımda bilenlerede tekrar olur )
callenetics plates tarzinda bir egzersiz kas guclendirici
yok sadece oturunca kiziyo yiyeceksin diyo sey var ya biri yer biri bakar kiyamet ondan kopar felsefemiz bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?