Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

evet yakında minik bire banu , minik bir ayfer olucammmm. Hatta böyle gidersem ilerde minik bir karatay bile olabilirim (çok abartım sanırım )

o zaman benden günah gitti. Tüm yararlı gördüklerimide paylaşıcam. Okurken çok şaşrıdıklarımıda aaa öylemiymiş dediğim herşeyi yazıcammm

hiç te abartmadın cnmmm elbette olacaksın belki bizden daha iyi olacaksın cnm benimmm paylaş tabikiii yalnız nette paylaşılmayanları paylaşmamaya çalış cnm Canan Hocanın emeklerine saygı duymamız lazım belli bir sınıra kadar paylaşabiliriz minik bir hatırlatma

aklına takılanları sorabilirsin birlikte çözeriz tatlım

KARDEŞ TAKIM LİSTESİ

3. Takım => 6. Takım & 5. Takım & 8. Takım

:118::118::122:

6. Takım => 3. Takım

tescillendi kızlarrrrr

Tamam canim dikkat ediyorum..menüyü degistirdim zaten zeytinyagli fasulye yedim 1tabak...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Himm nette ne paylasilmis bilmiyorum ki o zaman menulei yorumlarkem gorduklerimi cvaplarim. Buarada var aklima takilan. Canan hocamiz yumurta cok posmesin demis ya. Ben omlet yiyorum her sabah ve civik olmamasini soyliyorum. Buda mi zarar simdi ? Bu kadar ince ayrintisina takilmali miyim?

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

omlette yağın yanmamsı çok önemli ben yağı fazla yakmadan atıyorum yumurtayı cnm altını çevirip hemen kapıyorum ocağın altını ne çok pişmiş oluyor ne de cıvıkk ufak ayrıntılar çok öenmli elbette fakat takıntı haline getirmemeye çalış cnm yapabildiğin kadar üstelik sen kendi evinde değilsin şartların malum

Kızlar merhaba.Şöyle bakınırken size fikir vereyim dedim.Ben bir ayda 61 kilodan 56 ya düştüm.Yaptığım dieti yazıyorum.
Kahvaltı:Az zeytinyağlı 1 porsiyonluk menemen.Yanında bir büyük dilim kepek ekmeği 1 bardak yarım yağlı süt(markası önemli değil)
Öğlen 3 yemek kaşığı yoğurda 2 domates,1 salatalık,3 yaprak marul isterseniz mısır da atabilirsiniz
İkindi :Bir kase yoğurda az tarçın zencefil tozu eğer isterseniz corn flakes isterseniz yanında bir meyve
Akşam:Evde ne pişiyorsa bir tabağa hepsinden 2 şer kaşık koyun yanına limon az tuz ve zeytinyağlı yeşil salata.
Gece: Geç yatıp acıkanlara küçük kase çerez
Umarım işinize yarar bir de bol hareket öptüüümm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cidden okudukca daha cok bilinclendigimi fark ediyorum. Geceb hafta neden sadece grmlar verdigimi anliyorum. Kg lar verebilirmisim. Erkesin basucu kiabi olmali. Netten ogrenilcek bisi degilmis. Ara sora bkamk lazimmis. Hersey inanilmaz guzel beni uzen meyveler sadce. Onlarida aciklamis ama. En cok bunda zorlanicam sanirim

paylaşımlarınız için tşk ederiz cnmmm hoşgeldiniz ziyaretimize tbrk ederim gzüel kilo vermişsiniz mısır ve cornflakes harici gayet güzel çerez de umarım çiğdir fakat ben karatay sağlıklı beslenmesini tercih ettiğim için öğünler arasında sıvıdan başka birşey tüketmiyorum cnm

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD]Pazartesi[/TD]
[TD]Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sindi[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD](anneyim - mutluyum)[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül Sıla[/TD]
[TD]:102:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Neslihan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ferideei[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kiras[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]renksizgökkuşağı
fahri üye[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mona Rosa[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]meltemsss[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]

Sweetim sabahtir 3 takimoda geziyorum kisecikler yok. Bi sen bi ben. Hakikatten nobetci ve yardimci nobetci modundayiz.

Rakibemm nerelerdesin :) ben bugun cok kacirdim oglen maf ettim. Suan deli gb spor yapiyorum ama sana havami atamiyorum. Ogleden dolayi ceza bunlar bana. Sen ne yedin ne ictin yaz hele bi bakalim. 1 - 0 one gectin

Menüm
Aç karnına 1 tatlı kaş. çörek otu
1 diş sarımsak 1 bardak su

Kahvaltı
1 yumurta
10 zeytin
1 çay bar ceviz
1 fincan hibisküs
2 adet lorlu közlenmiş biber
salata
2 taze kayısı 10 kiraz

ÖĞLE
3 yaprak sarması
2 ad mercimekli köfte
2 kaşık yoğurtlu tavuk salatası

AKŞAM
1 bardak kefir
2 ad ızgara köfte

SPOR
sabah 10 dk twist 9 x5 tibet yogası
öğleden sonra
birazdan yapılacak

Sıvı
2.5 lt tarçınlı zencefilli limonlu karanfilli yeşilçaylı su
2 bardak elmalı karışım
1 fincan hibisküs
1 bardak lavanta
1 fincan türk kahvesi
2 bardak çay
takviye olarak omega 3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…