- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
çok hızlı öğreniyorsun kuzummmmm
hatırlamakta fayda var bitanemmmmm
evet yakında minik bire banu , minik bir ayfer olucammmm. Hatta böyle gidersem ilerde minik bir karatay bile olabilirim(çok abartım sanırım )
o zaman benden günah gitti. Tüm yararlı gördüklerimide paylaşıcam. Okurken çok şaşrıdıklarımıda aaa öylemiymiş dediğim herşeyi yazıcammm
canım menun gayet hos olmus. Fakat bal için dogal ise sorun yok ama yinede bal yemek senı daha hızlı acıktırır. Bırde baucugumun benı surekli uyardığı seyi bende seni uyarayım pişirilmiş havuç ve patates yuksek glısemık ındeksli oldugu için tercih etmememiz gerekmekte
Tamam canim dikkat ediyorum..menüyü degistirdim zaten zeytinyagli fasulye yedim 1tabak...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hiç te abartmadın cnmmm elbette olacaksın belki bizden daha iyi olacaksın cnm benimmm paylaş tabikiii yalnız nette paylaşılmayanları paylaşmamaya çalış cnm Canan Hocanın emeklerine saygı duymamız lazım belli bir sınıra kadar paylaşabiliriz minik bir hatırlatma
aklına takılanları sorabilirsin birlikte çözeriz tatlım
Himm nette ne paylasilmis bilmiyorum kio zaman menulei yorumlarkem gorduklerimi cvaplarim. Buarada var aklima takilan. Canan hocamiz yumurta cok posmesin demis ya. Ben omlet yiyorum her sabah ve civik olmamasini soyliyorum. Buda mi zarar simdi ? Bu kadar ince ayrintisina takilmali miyim?
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
omlette yağın yanmamsı çok önemli ben yağı fazla yakmadan atıyorum yumurtayı cnm altını çevirip hemen kapıyorum ocağın altını ne çok pişmiş oluyor ne de cıvıkk ufak ayrıntılar çok öenmli elbette fakat takıntı haline getirmemeye çalış cnm yapabildiğin kadar üstelik sen kendi evinde değilsin şartların malum
Kızlar merhaba.Şöyle bakınırken size fikir vereyim dedim.Ben bir ayda 61 kilodan 56 ya düştüm.Yaptığım dieti yazıyorum.
Kahvaltı:Az zeytinyağlı 1 porsiyonluk menemen.Yanında bir büyük dilim kepek ekmeği 1 bardak yarım yağlı süt(markası önemli değil)
Öğlen 3 yemek kaşığı yoğurda 2 domates,1 salatalık,3 yaprak marul isterseniz mısır da atabilirsiniz
İkindi :Bir kase yoğurda az tarçın zencefil tozu eğer isterseniz corn flakes isterseniz yanında bir meyve
Akşam:Evde ne pişiyorsa bir tabağa hepsinden 2 şer kaşık koyun yanına limon az tuz ve zeytinyağlı yeşil salata.
Gece: Geç yatıp acıkanlara küçük kase çerez
Umarım işinize yarar bir de bol hareket öptüüümm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cidden okudukca daha cok bilinclendigimi fark ediyorum. Geceb hafta neden sadece grmlar verdigimi anliyorum. Kg lar verebilirmisim. Erkesin basucu kiabi olmali. Netten ogrenilcek bisi degilmis. Ara sora bkamk lazimmis. Hersey inanilmaz guzel beni uzen meyveler sadce. Onlarida aciklamis ama. En cok bunda zorlanicam sanirim
kesinlikle canım başucu kitabı meyveyi sadece sabah ve aralarda tüketmemize izin var fakat kilo vermeyi yavaşlatıyor bu bir gerçek bitanemm
Tamam canim dikkat ediyorum..menüyü degistirdim zaten zeytinyagli fasulye yedim 1tabak...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sweetim sabahtir 3 takimoda geziyorum kisecikler yok. Bi sen bi ben. Hakikatten nobetci ve yardimci nobetci modundayiz.
tatlım nedenini söyliyimmi sen de bende bekarız bolca zamanımız varo yüzden bitanemm
benim toplam 7 topic rekor bendetakıl bana gezelim kuzummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?