- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
aaa cok tesekkur edrim valla hic bilmiyordum su meyve olayini :26:
o zaman ben meyvemi canim cekerse Sabah veya oglene kaydiriyim cok tesekkurler
supersin cnm
tereyagli omlet,
sahanda yumurta tereyagli,
menemen,
haslanmis yumurta,
sebzeli omlet (maydanoz,biber) hepsi oluyo ama ben sutlu omleti anlamadim
evet cnm mesela yarin sabah kiraz yicem
hosgeldin cnmBen geldim
Cok kaynattinizmi
Banu cum bakiyomda tum topiklere yetiyor fiber hizin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Teşekkür ederim canimcimmm
evet cnm haziran ayi bereketiyle geldi masallahdarisi tum isteyenlerin basina
Ben geldim
Cok kaynattinizmi
Banu cum bakiyomda tum topiklere yetiyor fiber hizin
bende bu yil kiraz acilisini yarin sabah yapcam esim almis hadi gel ye diyo inadina mi yapiyosun yani dedim bak saat 8 olmus aa unuttum diyosabahları abartmadan yiyebilirisn cnm bir avuç kiraz mesela yumurta yemekte zorlanırsan 1 yerli muz da yiyebilirsin öğleden sonra meyve yerken yanında bir çay bard süt veya yoğurt tüket cnm kefirde olabilir
bir çay bardağı sütle çırpıyorsun cnm puf puf oluyor
sabahmıııııııııbende yiyorum Sindimmm tam zamanı şimdi zaten 6 aydır özlemişimmm ama kilo vermemi durdurdu neys ealmıyimde sorun yok
maşşallah rakibelere düşman çatlatıyorsunuzz
ohhhh yanlar çalışmış iki kez yaptıysan süpe rolmuştur cnmmm nazar değmesin muhabbetimize inş
kilo verdikçe tekrar çalış kol egzersizlerini cnmm limonlu su süperdir içine tarçın kabuğu da atabilirsin
içindeki çocuğun yaşaması ne güzel Sindimmmmmbenim küçükken favorim candy idi M.Ö. oluyor sanırım
bence de toparlan şirinemmm iki hamişş birbirinizi denetleyin içime doğmuşta eşleştirmişim sanki sizi cuk oldu
bızdık kahvaltına yumurta eklemelisinn çok az olmuş ekmek yememen süprehavuç pişince şekere dönüşüyor çiğ yiyebilirsin ama pişmiş yasak
bilmeden yemişsin tatlım afiyetolsun yaramasın inş akşam sadece meyve olmaz Ayça ablanın uyarılarını dinle kuzummspor süperrrr muhtemelen yatana dek acıkırsın bol bol ayran içebilirsin cnm yarın akşam menülerine çorba yoğurt veya salata bir pors sebzeyemeği veya ızgara türü ekle cnm bakliyatta ekleyebilirisn vucudunu kıtlık moduna sokup enerji harcamasını yavaşlatma bebişimm
afiyetolsunnnn canım benim her ikinize de
kıyamam sana anne pastasının hatırına iyidir tatlımmm birde şu sorma tarzın içimi erittiii gel bakim gelllnkolay gelsin cnmm
sadece yeşil elmayla nasıl şiştin cnm benimm kahvaltında yumurta avuç için kadar peynir salata zeytin dilersen çiğ kuruyemiş yemelisin ki 5 km koşmuş gibi metabolizman hızlansın cnm 4 kaşık pilav çok pirinç pilavıysa eğer direk 4 kaşık şeker almışsın mümkünse bulşgur pilavını tercih et cnm salatayı bol bol tüket bitanem zararı yok öğünlerinde doyuncaya dek sağlıklı besinler tüketebilirisin
çok şükür cnm muhtemelen tansiyonun düştü ayran dengelemiştir
tatlı bir rekabet oluyor cnm birbirinizi motive edip menülerinizi incelemelisiniz hafta sonu o hafta yüzde olarak en çok kilo veren haftanın galibi oluyor bÖzgecimm
tbrk ederim cnmmmrabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almak nasip etsin sorunsuz bir hamilelik geçir inş cnm benim oğluşun bence çok sevinecek kardeşsiz büyümek zor en büyük destekçisi olacak ve çok seveceğine eminimmm
hata sende değil bitanemmm bazen sistem böyle sorun çıkarabiliyor
bende bu yil kiraz acilisini yarin sabah yapcam esim almis hadi gel ye diyo inadina mi yapiyosun yani dedim bak saat 8 olmus aa unuttum diyo
ben hic duymadim sutlu yumurtayi cnm guzel oluyo mu heralde krep gibi oluyodur ayy yarin denicem hemen
belki yumurtayla tekrar barisabilirim insallah midem yanmaz yine:18:
Aminn canımm Aminn Allah bozmasınGüzel denk geldik rakibemle. Bide nuracım çok yardımsever. kimle olsa çok güzel rakibe olurdu
İyi Bari yeterki hata sistemde olsun .yarin tekrar denerim. Kaydettim linki bulmak çok zor oluyor sonra.
Açıkmadım simdilik stress yeterince şişirdi beni. Bide sanırım midem mi küülmüş ne. Öğle yemeğinden sonrada patlıyo gibiydim.
Ben bunlara cevap vermiş gibi hisediuorum yazarken resmen dejavu gibi oldu. yogunluktan hatırlamıyorum. Öyleysede artık idare edin beni çok stresli bir haftamdayım. Yüzüm kabardi resmen
himm yag koyuyo musun cnmya aslinda normal omlet de bazilari omlete un koyuyor ya ben sutle yaparim ondan oyle dedim
karatayda izin var mi cnm peki bu omlete yagda koyuyoruz sanirim dimisabahları abartmadan yiyebilirisn cnm bir avuç kiraz mesela yumurta yemekte zorlanırsan 1 yerli muz da yiyebilirsin öğleden sonra meyve yerken yanında bir çay bard süt veya yoğurt tüket cnm kefirde olabilir
bir çay bardağı sütle çırpıyorsun cnm puf puf oluyor
sabahmıııııııııbende yiyorum Sindimmm tam zamanı şimdi zaten 6 aydır özlemişimmm ama kilo vermemi durdurdu neys ealmıyimde sorun yok
amin cnm insallahhoşgeldinnniz annesi ve bebişiiii
maşallah cnmm darısı Gülkaşıma ve ferideme inşşşşş
fazla değil neslimmm hoşgeldinnnnpc de rahat oluyor ama cepte hizim berbat cnmmm
Aminn canımm Aminn Allah bozmasınGüzel denk geldik rakibemle. Bide nuracım çok yardımsever. kimle olsa çok güzel rakibe olurdu
İyi Bari yeterki hata sistemde olsun .yarin tekrar denerim. Kaydettim linki bulmak çok zor oluyor sonra.
Açıkmadım simdilik stress yeterince şişirdi beni. Bide sanırım midem mi küülmüş ne. Öğle yemeğinden sonrada patlıyo gibiydim.
Ben bunlara cevap vermiş gibi hisediuorum yazarken resmen dejavu gibi oldu. yogunluktan hatırlamıyorum. Öyleysede artık idare edin beni çok stresli bir haftamdayım. Yüzüm kabardi resmen
bende bu yil kiraz acilisini yarin sabah yapcam esim almis hadi gel ye diyo inadina mi yapiyosun yani dedim bak saat 8 olmus aa unuttum diyo
ben hic duymadim sutlu yumurtayi cnm guzel oluyo mu heralde krep gibi oluyodur ayy yarin denicem hemen
belki yumurtayla tekrar barisabilirim insallah midem yanmaz yine:18:
hosgeldin cnm bnm
evet rakibemle iyi anlastik valla
candyi de cok severim ayrica hic te m.ö. degil cnm sanrim ben sevgilisi olan tum cizgi fimleri seviyorumduygusalligi aski cizgi filmlerde bile aramisim
ya cok cizgi film var guzel olan aslinda da ilk aklima gelenler buydu kisin candy i youtubedan izliyodum ama ses ile goruntu ayni zamanda olmadigi icin biraktimaaa pepeyi de seviyorum cunku ogluma iyi seyler ogretiyo
himm yag koyuyo musun cnm
karatayda izin var mi cnm peki bu omlete yagda koyuyoruz sanirim dimi
amin cnm insallah
Allahallah alinti yapamiyorum
Bu gun bende karatay yapmaya calistim bakin bakalim olmusmu
Sabah kalkinca 2 bardak su keten toh ve çörekotunu cekip yuttum kefir ictim
Kahvalti 9 da tereyagda sahanda yumurta lor peynir zeytin ve yesillik ayriva cevizli biber salcasi ezmesi yaptim evde ondan 2 catal
Kizlar ara yok hibiskus ve neskafe cay vs zaten seker kullanmam ictim
Ogle 2 de 5 izgara kofte ve salata yedim
Ara yok yesilcay ve t.kahvesi
6 da bi bardak kefir ve 20 dk yuzdum
Aksam 7 de gene 5 izmir kofte yaninda 1 dlm patates aldim salata
8,5 dan sonra 50dk lesli tifany plates ve esneme yaptim
Su gene 6 lt oldu galiba saymadim korkumdan bide balik yagi kapsul takviyesi aldim
Ee nasil olmus
himm yag koyuyo musun cnm
karatayda izin var mi cnm peki bu omlete yagda koyuyoruz sanirim dimi
amin cnm insallah
sutlu omlet baya hafif oluyor canim icine sebze de katarsin nam nam nam nam
ilk gun icin iyi bence canimAllahallah alinti yapamiyorum
Bu gun bende karatay yapmaya calistim bakin bakalim olmusmu
Sabah kalkinca 2 bardak su keten toh ve çörekotunu cekip yuttum kefir ictim
Kahvalti 9 da tereyagda sahanda yumurta lor peynir zeytin ve yesillik ayriva cevizli biber salcasi ezmesi yaptim evde ondan 2 catal
Kizlar ara yok hibiskus ve neskafe cay vs zaten seker kullanmam ictim
Ogle 2 de 5 izgara kofte ve salata yedim
Ara yok yesilcay ve t.kahvesi
6 da bi bardak kefir ve 20 dk yuzdum
Aksam 7 de gene 5 izmir kofte yaninda 1 dlm patates aldim salata
8,5 dan sonra 50dk lesli tifany plates ve esneme yaptim
Su gene 6 lt oldu galiba saymadim korkumdan bide balik yagi kapsul takviyesi aldim
Ee nasil olmus
Evet cnmm Sindim çok yardımsever ve sıcakkanlıiyi bir ikili oldunuzz iki topicte yazınca aynı his oluyor cnmmm stres yapma cnm stres yapacak ne varki işin çok yoğun zorlanıyorsun
ben pek sevmem sütlü omleti cnmm favorimm bol yeşillikli lorlu omletkiraz geçmi çıkıyor orda sindimm burda çıkalı çok oldu:44:
Bendee bendeee. Ama erkek karakterleride biraz fazla yakışıklı çizmiyolar mı ? Onlar yüzünden evde kaldım ben. Çocuklugumdan bilinç altıma işlemis oyle erkek bulamayıncada bekar bekar takılıyorum
cok kolay gelsin canim
senin isin ne acaba baya stresli gozukuyor:26: ozel sektorde misin
himmmmmmm neyse ciktirmayin beni gece geceolmazmı süper olmuşşşşş leptinin harika çalışmışşş 6 lt miiiaştın kendini kuzummm spor da süperrr tbrklerr
evet cnm tereyağlı zeytinyağlı yapabilirsin karatayda izin var cnm ben omleti maryulla dürüm yapıyorum süper oluyor
Bendee bendeee. Ama erkek karakterleride biraz fazla yakışıklı çizmiyolar mı ? Onlar yüzünden evde kaldım ben. Çocuklugumdan bilinç altıma işlemis oyle erkek bulamayıncada bekar bekar takılıyorum
ilk gun icin iyi bence canim
himm bi denerim olmazsa bende peynirli yaparim severim peynirli yesillikli
bilmem ben almadim simdiye kadar sanirim karatayin etkisi mi diyeyim yoksa ben cok severim kivi,kiraz.mor-yesil erik, nektari(hastasiyim sert olanlarin),karpuz, kavun (her zaman degil)
ya ben hic erkek karakterleri hatirlamiyorum
ben ana konuya odaklanmisim demek kibiz kucuk bi kiz grubuyduk boyle hepimiz bi karakterdik guya ay savascisindan iki kiz kavga edip kusmustu kim ay savascisi olacak diye
iyi geceler cnm bnmO zaman herkesi çok öpuyorum. Otele gidince yatarım ben hemen. Yine 11 yaptım saati zatenKendinize çok çok iyi bakınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?