Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

aaa cok tesekkur edrim valla hic bilmiyordum su meyve olayini :26:
o zaman ben meyvemi canim cekerse Sabah veya oglene kaydiriyim cok tesekkurler

sabahları abartmadan yiyebilirisn cnm bir avuç kiraz mesela yumurta yemekte zorlanırsan 1 yerli muz da yiyebilirsin öğleden sonra meyve yerken yanında bir çay bard süt veya yoğurt tüket cnm kefirde olabilir

supersin cnm
tereyagli omlet,
sahanda yumurta tereyagli,
menemen,
haslanmis yumurta,
sebzeli omlet (maydanoz,biber) hepsi oluyo ama ben sutlu omleti anlamadim

bir çay bardağı sütle çırpıyorsun cnm puf puf oluyor

evet cnm mesela yarin sabah kiraz yicem

sabahmııııııııı bende yiyorum Sindimmm tam zamanı şimdi zaten 6 aydır özlemişimmm ama kilo vermemi durdurdu neys ealmıyimde sorun yok

Teşekkür ederim canimcimmm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hoşgeldinnniz annesi ve bebişiiii

evet cnm haziran ayi bereketiyle geldi masallahdarisi tum isteyenlerin basina

maşallah cnmm darısı Gülkaşıma ve ferideme inşşşşş

Ben geldim
Cok kaynattinizmi
Banu cum bakiyomda tum topiklere yetiyor fiber hizin

fazla değil neslimmm hoşgeldinnnn pc de rahat oluyor ama cepte hizim berbat cnmmm

bende bu yil kiraz acilisini yarin sabah yapcam esim almis hadi gel ye diyo inadina mi yapiyosun yani dedim bak saat 8 olmus aa unuttum diyo
ben hic duymadim sutlu yumurtayi cnm guzel oluyo mu heralde krep gibi oluyodur ayy yarin denicem hemen
belki yumurtayla tekrar barisabilirim insallah midem yanmaz yine:18:

Aminn canımm Aminn Allah bozmasın Güzel denk geldik rakibemle. Bide nuracım çok yardımsever. kimle olsa çok güzel rakibe olurdu

İyi Bari yeterki hata sistemde olsun .yarin tekrar denerim. Kaydettim linki bulmak çok zor oluyor sonra.

Açıkmadım simdilik stress yeterince şişirdi beni. Bide sanırım midem mi küülmüş ne. Öğle yemeğinden sonrada patlıyo gibiydim.

Ben bunlara cevap vermiş gibi hisediuorum yazarken resmen dejavu gibi oldu. yogunluktan hatırlamıyorum. Öyleysede artık idare edin beni çok stresli bir haftamdayım. Yüzüm kabardi resmen

sutlu omlet baya hafif oluyor canim icine sebze de katarsin nam nam nam nam

cok kolay gelsin canim
senin isin ne acaba baya stresli gozukuyor:26: ozel sektorde misin

Allahallah alinti yapamiyorum
Bu gun bende karatay yapmaya calistim bakin bakalim olmusmu
Sabah kalkinca 2 bardak su keten toh ve çörekotunu cekip yuttum kefir ictim
Kahvalti 9 da tereyagda sahanda yumurta lor peynir zeytin ve yesillik ayriva cevizli biber salcasi ezmesi yaptim evde ondan 2 catal
Kizlar ara yok hibiskus ve neskafe cay vs zaten seker kullanmam ictim

Ogle 2 de 5 izgara kofte ve salata yedim
Ara yok yesilcay ve t.kahvesi
6 da bi bardak kefir ve 20 dk yuzdum

Aksam 7 de gene 5 izmir kofte yaninda 1 dlm patates aldim salata
8,5 dan sonra 50dk lesli tifany plates ve esneme yaptim
Su gene 6 lt oldu galiba saymadim korkumdan bide balik yagi kapsul takviyesi aldim
Ee nasil olmus

ya aslinda normal omlet de bazilari omlete un koyuyor ya ben sutle yaparim ondan oyle dedim
himm yag koyuyo musun cnm
karatayda izin var mi cnm peki bu omlete yagda koyuyoruz sanirim dimi
hoşgeldinnniz annesi ve bebişiiii

maşallah cnmm darısı Gülkaşıma ve ferideme inşşşşş

fazla değil neslimmm hoşgeldinnnn pc de rahat oluyor ama cepte hizim berbat cnmmm
amin cnm insallah

Evet cnmm Sindim çok yardımsever ve sıcakkanlı iyi bir ikili oldunuzz iki topicte yazınca aynı his oluyor cnmmm stres yapma cnm stres yapacak ne varki işin çok yoğun zorlanıyorsun

ben pek sevmem sütlü omleti cnmm favorimm bol yeşillikli lorlu omlet kiraz geçmi çıkıyor orda sindimm burda çıkalı çok oldu:44:

Bendee bendeee. Ama erkek karakterleride biraz fazla yakışıklı çizmiyolar mı ? Onlar yüzünden evde kaldım ben. Çocuklugumdan bilinç altıma işlemis oyle erkek bulamayıncada bekar bekar takılıyorum

olmazmı süper olmuşşşşş leptinin harika çalışmışşş 6 lt miii aştın kendini kuzummm spor da süperrr tbrklerr

himm yag koyuyo musun cnm

karatayda izin var mi cnm peki bu omlete yagda koyuyoruz sanirim dimi

amin cnm insallah

evet cnm tereyağlı zeytinyağlı yapabilirsin karatayda izin var cnm ben omleti maryulla dürüm yapıyorum süper oluyor

sutlu omlet baya hafif oluyor canim icine sebze de katarsin nam nam nam nam

ilk gun icin iyi bence canim

himm bi denerim olmazsa bende peynirli yaparim severim peynirli yesillikli
bilmem ben almadim simdiye kadar sanirim karatayin etkisi mi diyeyim yoksa ben cok severim kivi,kiraz.mor-yesil erik, nektari(hastasiyim sert olanlarin),karpuz, kavun (her zaman degil)

Bendee bendeee. Ama erkek karakterleride biraz fazla yakışıklı çizmiyolar mı ? Onlar yüzünden evde kaldım ben. Çocuklugumdan bilinç altıma işlemis oyle erkek bulamayıncada bekar bekar takılıyorum

ya ben hic erkek karakterleri hatirlamiyorum
ben ana konuya odaklanmisim demek ki biz kucuk bi kiz grubuyduk boyle hepimiz bi karakterdik guya ay savascisindan iki kiz kavga edip kusmustu kim ay savascisi olacak diye

cok kolay gelsin canim
senin isin ne acaba baya stresli gozukuyor:26: ozel sektorde misin

Evet canım özel sektordeyım. Bil. Mühsiyim. Stresli malesef bide bu hafta proje hayata geçiyor ayrı bir stres :18::18: o yüzden. Otele gidicem bi bilgiiyarı kapatım gidemedim

himmmmmmm neyse ciktirmayin beni gece gece
yarin olsun yapcam belki severim olmazsa senin peynirliyi yapcam

O zaman herkesi çok öpuyorum. Otele gidince yatarım ben hemen. Yine 11 yaptım saati zaten Kendinize çok çok iyi bakınn

ya ben hic erkek karakterleri hatirlamiyorum
ben ana konuya odaklanmisim demek ki biz kucuk bi kiz grubuyduk boyle hepimiz bi karakterdik guya ay savascisindan iki kiz kavga edip kusmustu kim ay savascisi olacak diye

çocuk ruhlu çıtırlar siziiii hepimizz çizgifilme esever çıktık diyet takımındaki konuya gel yalnız kapayın perdeleri kimse görmesin

Sindicimmm ben her tür meyveye bayılırımmm dukanı meyvesizlik yüzünden sevememiştimmm karatay tam bana göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…