O zaman herkesi çok öpuyorum. Otele gidince yatarım ben hemen. Yine 11 yaptım saati zatenKendinize çok çok iyi bakınn
himmmmmmm neyse ciktirmayin beni gece gece
yarin olsun yapcam belki severim olmazsa senin peynirliyi yapcam
Yuruyuş yolum :)
ağaçların arasında ne güzelmişşş feridemmm hoşgeldinn
iyi geceler cnmO zaman herkesi çok öpuyorum. Otele gidince yatarım ben hemen. Yine 11 yaptım saati zatenKendinize çok çok iyi bakınn
Bendee bendeee. Ama erkek karakterleride biraz fazla yakışıklı çizmiyolar mı ? Onlar yüzünden evde kaldım ben. Çocuklugumdan bilinç altıma işlemis oyle erkek bulamayıncada bekar bekar takılıyorum
ay bizde yaptik o kavgalariya ben hic erkek karakterleri hatirlamiyorum
ben ana konuya odaklanmisim demek kibiz kucuk bi kiz grubuyduk boyle hepimiz bi karakterdik guya ay savascisindan iki kiz kavga edip kusmustu kim ay savascisi olacak diye
evet cnm severim meyve sevilmez mi yaaaçocuk ruhlu çıtırlar siziiii hepimizz çizgifilme esever çıktık diyet takımındaki konuya gel yalnız kapayın perdeleri kimse görmesin
Sindicimmm ben her tür meyveye bayılırımmmdukanı meyvesizlik yüzünden sevememiştimmm karatay tam bana göre
evet severim cnmsnede dikkat et cnm geç kalmadan git oteline ortam malum allaha emanetsin
yarın sabaha tatlım şimdi yasakpeynirli yeşillikli seversin tahminimce
Hoşbulduk canımmevet cnm güzel patika bir yol bu yol için once iki yokuş tırmanıyoruz baya spor oluyor
Dayanamayip girdim yine telden :) iyibgeceler
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Menum sabah;kkk
Akşam;çiğköfte 5 tane ,marul 2bardak ayran ,domates salatalık ,(detoksu başlayanadım nir türlu )
40dk yuruyuş
afiyetolsun cnmmm yeterli su içmişsindir umarımm:44::44: detoks abu hafta bende başlayacaktım çarşamba inş yarın da dr işi var birlikte yaparız olmazsa
Olur canım yapalımyarında yapamışsanız ben ,3aile pikniğe gidilecek anca yarından sonra
tamam cnm çarşamba perşembe yapalım :13::13:
Olur canımm ,bakalım nekadar gidicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?