Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ya ben hic erkek karakterleri hatirlamiyorum
ben ana konuya odaklanmisim demek ki biz kucuk bi kiz grubuyduk boyle hepimiz bi karakterdik guya ay savascisindan iki kiz kavga edip kusmustu kim ay savascisi olacak diye

merhaba sevgili haftalık rakibim.
ay maskeli tuksedoyu nasıl hatırlamassın.gül bırakıp kaçardı.

Aa cok tuhaf olmuş cnm neden böyle oldu ki acaba belki akşama doğru yada cumaya kadar etkisini görürsün yani tartı şimdi göstermiyordur üstüne biraz daha spor ve düzenli menü yaparsan gider birden gidebilir cnm

Iphone dan gönderildi

banucum
yarın ankara , pazar sabah hacıbektaşı veli dergahında kurbanımız var oraya ordan da akşam konyada kalıp p.tesi alanya ya dönüş :) oralarda çok katılamam ha diskalifye etmeyin beni. ben bildirimi yarın sabah sana mesaj atarım erkenden. oralarda tartılamam okey

selamlar kizlar
sozde ustten bi temizlik yapacaktim Sabah 9 dan beri anca yarilayabildim baya yoruldum anlayacaginiz
kisa bi mola vermisken bi merhaba diyim sizlere dedim

selamlar kizlar
sozde ustten bi temizlik yapacaktim Sabah 9 dan beri anca yarilayabildim baya yoruldum anlayacaginiz
kolay gelsin cnm iyi yaptin
Evetttt. Cok hostu ya. Bu kadar muhabete izleyesim geldi tekrar.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
ayy cocuklugumuzdan beri bilincaltimiza kodluyolar aski sonra insan beklentisini yuksek tutuyo herkes bu kadar romantik olcak saniyo

Slm fıstıklarrrr geldim şükürrr nasılız bakalımmmmm

kolay gelsin cnm iyi yaptin

ayy cocuklugumuzdan beri bilincaltimiza kodluyolar aski sonra insan beklentisini yuksek tutuyo herkes bu kadar romantik olcak saniyo

dimi bence de tek suçlu çizgifilmler ben hala çizgifilmlerdeki yakışıklımı bekliyorumm

Evetttt. Cok hostu ya. Bu kadar muhabete izleyesim geldi tekrar.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

spor yaparken izle cnmmm

sana da merhaba rakipcim
ya hic onlari hatirlayamiyorum ya
du ben bi oturup bastan izliyim hepsini

hep bereber izleyelim en iyisi ne çok fanatiği varmış merak ettim bende:44:

selamlar kizlar

iyi yaptın tatlımmm üstten olmaz dip köşe yap sonra rahat edersin hem spor olur hareket tempooo haydiiii

ooooo hadi bakalım güle güle git gel bitanemmm allkah kabul etsin kurbanınızı diskalifiye edermiyiz hiç kuzummm mazeretli olduktan sopnra problem yok cnm benimtamam cnm mesaj atarsın ben eklerim

Gunaydin herkese...

Tünaydın tatlımmm

Günaydın arkadaslar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tünaydınnn cnmmm

merhaba sevgili haftalık rakibim.
ay maskeli tuksedoyu nasıl hatırlamassın.gül bırakıp kaçardı.

Sende mi brütüsss

tünaydın bebişimmmm iyiyiz kuzum sen nasılsınnn oooo güne hızlı başlamışsın tbrklerrr

kızlarrrrr günaydın
nerelerdesiniz kimse yok bende bi geçmiş yapıp geleyim gelen olur belki. sabaha kadar kabus gördüm çok uykum var uykumu alamamışım esneyip geriniyom valla akşam olurmu bu gün

olur olur cnmmm miskinlik yok haydi bakalımmmm hareketttt elini yüzünü yıka derin nefesler allll uyku filan kalmaz

Bu işte bir yanlışlık var ama çözemedim moralini bozma ayçacım Sindimin de deiği gibi belki birden gidecek

ay kusura bakmayin kizlar aniden cikmak zorunda kaldim cikmiskende 200 mekik ile leslimi yaptim huzurla uyuyabilirim artik iyi geceler

ne kusuru bitanem hepimiz yapıyoruz arada tşk ederim tatlım cezada yapılmışşş

Hoşbuldum bitanemmmm nasılsın bakalım günün güzel geçsin inşşş iyi insan olduğum tescillendi desene
cnm tescile ihtiyacin yoktu ki zaten
bende isler bitti sayilir ogluma tuvaleti ogretmeye calsiiyorum artik ogrensede rahat edebilsem..en nefret ettigim konudur bu..sabir lazim oda bende yok
simdiden yemek yapayim diyorum sonrada oglumu bakiciya birakinca spor isini aradan cikarayim istiyorum..
tiffany yuzunden her yerim agriyo yaaa ama olsun insallah faydasini gorebilirim en yakin zamanda..

Son düzenleyen: Moderatör:

kolay gelsin cnmmm küçük prens kış gelmeden alışır inşşş annelik başlıbaşına sabır işi bitanem haksızlık etme kendine tiffany ye devem et her gün 10 dk güle oynaya yaparsın senn bir hafta sonra alışırsın cnm faydasını göreceğin garantiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…