ya ben hic erkek karakterleri hatirlamiyorum
ben ana konuya odaklanmisim demek kibiz kucuk bi kiz grubuyduk boyle hepimiz bi karakterdik guya ay savascisindan iki kiz kavga edip kusmustu kim ay savascisi olacak diye
Günaydın arkadaslar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın arkadaslar
Sanada günaydın cnmGunaydin herkese...
Gunaydin kizlar. Buraylada paylasiyim. Sonunda tartildim. Bu detoks bende neden yaramadi anlamadkm. 89.9 ciktim. Yarim kilo almisim bide. Dunde abartili yemedim. Hata cok azdi menum kotuydu yani. O mi etkiledi bilemedim. Umarim sizde ise yarar.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
merhaba sevgili haftalık rakibim.
ay maskeli tuksedoyu nasıl hatırlamassın.gül bırakıp kaçardı.
kolay gelsin cnm iyi yaptinselamlar kizlar
sozde ustten bi temizlik yapacaktim Sabah 9 dan beri anca yarilayabildim baya yoruldum anlayacaginiz
kisa bi mola vermisken bi merhaba diyim sizlere dedim
ayy cocuklugumuzdan beri bilincaltimiza kodluyolar aski sonra insan beklentisini yuksek tutuyo herkes bu kadar romantik olcak saniyoEvetttt. Cok hostu ya. Bu kadar muhabete izleyesim geldi tekrar.
kizlar banu hala gelmedi haberi olan var mi acaba hastaneye mi gitti
aaaa hosgledin cnm iyi insan lafinin ustune gelir oldugeldimmmm bebişimmm geldimmm
kolay gelsin cnm iyi yaptin
ayy cocuklugumuzdan beri bilincaltimiza kodluyolar aski sonra insan beklentisini yuksek tutuyo herkes bu kadar romantik olcak saniyo
Evetttt. Cok hostu ya. Bu kadar muhabete izleyesim geldi tekrar.
sana da merhaba rakipcim
ya hic onlari hatirlayamiyorum ya
du ben bi oturup bastan izliyim hepsini
selamlar kizlar
sozde ustten bi temizlik yapacaktim Sabah 9 dan beri anca yarilayabildim baya yoruldum anlayacaginiz
kisa bi mola vermisken bi merhaba diyim sizlere dedim
banucum
yarın ankara , pazar sabah hacıbektaşı veli dergahında kurbanımız var oraya ordan da akşam konyada kalıp p.tesi alanya ya dönüş :) oralarda çok katılamam ha diskalifye etmeyin beni. ben bildirimi yarın sabah sana mesaj atarım erkenden. oralarda tartılamam okey
Gunaydin herkese...
Günaydın arkadaslar
Günaydın 6. takım, nasılsınız bakalım , cumaya az kaldı, bugün yep yeni bir gün, sporlar yapılsın, bol su içilsin
Güne Başlarken: yarım muz - 1 bardak su
1 saat yürüyüş
50 mekik
100 ip atlama
Kahvaltı: diğer muzun yarısı
1 yeşil elma
Eki Görüntüle 1159665
kızlarrrrr günaydın
nerelerdesiniz kimse yok bende bi geçmiş yapıp geleyim gelen olur belki. sabaha kadar kabus gördüm çok uykum var uykumu alamamışım esneyip geriniyom valla akşam olurmu bu gün
Gunaydin kizlar. Buraylada paylasiyim. Sonunda tartildim. Bu detoks bende neden yaramadi anlamadkm. 89.9 ciktim. Yarim kilo almisim bide. Dunde abartili yemedim. Hata cok azdi menum kotuydu yani. O mi etkiledi bilemedim. Umarim sizde ise yarar.
ay kusura bakmayin kizlar aniden cikmak zorunda kaldim cikmiskende 200 mekik ile leslimi yaptim huzurla uyuyabilirim artik iyi geceler
aaaa hosgledin cnm iyi insan lafinin ustune gelir oldu
cnm tescile ihtiyacin yoktu ki zatenHoşbuldum bitanemmmm nasılsın bakalım günün güzel geçsin inşşşiyi insan olduğum tescillendi desene
bende isler bitti sayilir ogluma tuvaleti ogretmeye calsiiyorum artik ogrensede rahat edebilsem..en nefret ettigim konudur bu..sabir lazim oda bende yok
simdiden yemek yapayim diyorum sonrada oglumu bakiciya birakinca spor isini aradan cikarayim istiyorum..
tiffany yuzunden her yerim agriyo yaaaama olsun insallah faydasini gorebilirim en yakin zamanda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?