Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Merhaba arkadaşlar, beni de grubunuza dahil ettiğiniz için teşekkürler. Henüz ne yapmam gerekiyor çok iyi bilmiyorum, yanlışlarım olursa kusura bakmayın ve bana yardımcı olun lütfen. Şu an 1 haftalık bir diyet yapıyorum. Gün Gün buraya yazacağım. Şimdiden her şey için teşekkürler

hakkinda hayirlisi cnm bnm insallah
bence de izle cnm

insallah cnm
yok tiffany cok rahat ve kisa ben o yuzden 1 sabah bi aksam yaptim dun zaten bi bakmissin bitivermis kisa yani insallah devamli yapicam ve su gobisten kurtulabilirim
hosgeldin cnm aramiza ne guzell ailemiz buyuyor..
her aksam menunu ve sporunu yazmani isticegiz senden cnm ve her cuma sabah tartilip sonuclari bizimle paylasman gerek.. bu kadar basit..sohbetlere de zaten katilirsin hatta mudavimi olacaksin insallah
kendini de bize tanitir misin cnm yas, kilo, boy, kimsin? nerden gelir nereye gidersin?
ben sindi yas 24 ev hanimi 2 yil 8 aylik oglusum var kilom suan 81.6 90 dan indim hedef simdilik 75 sonra 65 ve 60

hoşgeldin canım aramıza.kendini tanıttınmı ben mi kaçırdım bi bakayım

Merhaba canımm hoşgeldin ailemize ben takım kaptanı Sweet öncelikle ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul etmen gerekiyor cnmm senin içinde uygunsa sağlıklı ve kalıcı bir şekilde hedef kilona ulaştıracağız seniii ilk adımı atıp karar vererek buraya gelmenle yolun 1/4 i bitmiş cnmm
bundan sonra her gün düzenli menü paylaşımı spor paylaşımı yaşam pylaşımı derken bir bakmışsın kilolar gitmiş uyguladfığın herhangi bir diyet varmı cnmm eğer ypksa Karatay Sağlıklı Beslenmesini öneririm 3, takımdan geçen ay mezun olup bu takımı açtım 88 kilodan 65 e düştüm cnm yaklaşık 6 ayda ne kusuru bitanemm hepimzi yardımcı olmak için burdayızz

Hoşbuldumm :) Ben Bilge memnun oldum :) 21 yaşındayım, 1.60 boyunda ve 93 kiloyum. Şuan üniversitedeyim 2.sınıf. Okul nedeniyle İzmir'de yaşıyorum fakat normalde İstanbul'dayım. Hedefim 65 kiloya düşmek. Umarım sizin de yardımızla hedefime ulaşacağım :)

Çook çok teşekkür ederim Karatay diyetini de araştırıp deneyebilirm öneri için çok teşekkürler :) Ahh inşallah bir gün ben de öyle diyebilirim .. Belli bir diyet uygulamıyorum diyetisyene gittiğimde bana verdiği bi yemek listesi daha doğrusu yenmesi gereken miktarlar yazıyordu. Sağlıklı ve kalıcı kilo vermek adına. Onu uyguluyorum 2 dün oldu henüz. Akşamları yürüyüşe çıkıyorum parka yaklaşık 40dk yürüyorum.

aa ciddi sen mezunsun ve bizle mi uğraşıyorsun bende diyom banu neden bildirim yapmıyor :)

bizde memnun olduk bilge hadi bakalım tam gaz başla ozaman

bilge boş zamanlarında hava sıcakken çıkamayacağında bile evde yapabileceğin harika sporlar var bak banu sana link versin bayılırsın çok güzel müzikli danslı

ne guzel henuz 21 yasindasin ve bir kosturmaca icindesin okul arkadaslar falan inan daha cabuk gidecek kilolar insallah

bilge boş zamanlarında hava sıcakken çıkamayacağında bile evde yapabileceğin harika sporlar var bak banu sana link versin bayılırsın çok güzel müzikli danslı

Çok memnun olurum zaten İzmir'de bu sıcakta dışarı çıkmakta kolay değil :) Bu arada bir sorum var ilk sayfada ki kuralları kabul etmek için yapmam gereken farklı bir işlem var mı ?

ne güzel genceciksin cnmcım metabolizman hıslı çalışıyor bugün itibariyle 40 yaşına girmiş olan ben bile başardıysam sen hayli hayli başarırsınn

Ben de İzmirdeyim cnmm hangi bölümdesin cnm

bence denemelisin bu yaşıma kadar pek çok diyet denedimm diyetisyene gittim fakat verdiklerimi fazlasıyla geri aldım cnmm bu sondu benim için ve başardım kalıcı oldu şeker hastalığım bitti ayrıca aç kalmadan verdimmm diyetisyeninin listesini dene cnmm şayet fayda göremezsen karatayı denersin tatlım

http://cloudpage.co/oneriler bu linkten kitabı alana dek faydalanabilirsin cnm

spor olarak şimdilik yürüyüş harika olur bira zkilo verince sporuna ilaveler yaparız mümkün olduğunca tempolu yürümeye çalış tatlım yürüyüş süresi ne kadar uzarsa yağ yakımın o kadar çok olur yavaş bile olsa yürümeye devam bitanemm

aa ciddi sen mezunsun ve bizle mi uğraşıyorsun bende diyom banu neden bildirim yapmıyor :)

bizde memnun olduk bilge hadi bakalım tam gaz başla ozaman

Çok memnun olurum zaten İzmir'de bu sıcakta dışarı çıkmakta kolay değil :) Bu arada bir sorum var ilk sayfada ki kuralları kabul etmek için yapmam gereken farklı bir işlem var mı ?

banu topik topik geziyor hızına yetişip takip ederken başım döndü :))
bilge sadece kabul edeceksin işlem yapılmıyor canım. kurallara uyduğun sürece aramıza katılırsın

Tebrik ederim hedefine ulaşmışsın inş. ben de başaracağım :) İktisat bölümündeyim şuan 2.sınıfım. Karatay diyetini de şuan araştırıyorum. diyetisyenin listesi işe yaramazsa onu deneyeceğim çok teşekkürler :)

Tempolu ve daha uzun yürümeye dikkat edeceğim :)

Bu arada bugün doğum günün mü? Bugün itibariyle demişsin :) İyi Doğdun Nice Mutlu Başarılı Kilo sorunu olmayan yıllar dilerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…