- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
Tebrik ederim hedefine ulaşmışsın inş. ben de başaracağım :) İktisat bölümündeyim şuan 2.sınıfım. Karatay diyetini de şuan araştırıyorum. diyetisyenin listesi işe yaramazsa onu deneyeceğim çok teşekkürler :)
Tempolu ve daha uzun yürümeye dikkat edeceğim :)
Tebrik ederim hedefine ulaşmışsın inş. ben de başaracağım :) İktisat bölümündeyim şuan 2.sınıfım. Karatay diyetini de şuan araştırıyorum. diyetisyenin listesi işe yaramazsa onu deneyeceğim çok teşekkürler :)
Tempolu ve daha uzun yürümeye dikkat edeceğim :)
hayırrr nerden okucam allahallah bilmiyom banum dur bi bakayım nerdenymiş hikayen
Bu arada bugün doğum günün mü? Bugün itibariyle demişsin :) İyi Doğdun Nice Mutlu Başarılı Kilo sorunu olmayan yıllar dilerim :)
Offf bugün benim canim cok sıkılıyor yaa..hic birsey yapmak istemiyorum. ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Slm fıstıklarrrr geldim şükürrr nasılız bakalımmmmm
dimi bence de tek suçlu çizgifilmler ben hala çizgifilmlerdeki yakışıklımı bekliyorumm
spor yaparken izle cnmmm
hep bereber izleyelim en iyisi ne çok fanatiği varmış merak ettim bende:44:
iyi yaptın tatlımmm üstten olmaz dip köşe yap sonra rahat edersin hem spor olur hareket tempooo haydiiii
ooooo hadi bakalım güle güle git gel bitanemmm allkah kabul etsin kurbanınızı diskalifiye edermiyiz hiç kuzummmmazeretli olduktan sopnra problem yok cnm benim tamam cnm mesaj atarsın ben eklerim
Tünaydın tatlımmm
Tünaydınnn cnmmm
Sende mi brütüsss
tünaydın bebişimmmm iyiyiz kuzum sen nasılsınnn oooo güne hızlı başlamışsın tbrklerrr
olur olur cnmmm miskinlik yok haydi bakalımmmm hareketttt elini yüzünü yıka derin nefesler allll uyku filan kalmaz
Bu işte bir yanlışlık var ama çözemedim moralini bozma ayçacım Sindimin de deiği gibi belki birden gidecek
ne kusuru bitanem hepimiz yapıyoruz arada tşk ederim tatlım cezada yapılmışşş
Bende cozemedim banucum ya. Sanki gitmesi lazimdi sonucta biteli detoksun 2 gun oldu. Bakalim. Cuma tartida gorucez ins.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Site kullanımını yeni çözüyorum kendimi alıntılamışım artık yavaş yavaş alışıcam
kızlar bana e kitap yollamıştı bende sana yollayım hediye
http://ekitap.sonsuzlukkulesi.com/karatay-diyeti.pdf bu linki aç bilgisayarına kaydet ben dünle bu gün okudum bitti :)) bende yeni sayılırım
ayrıca izmirliyimmmmm alanya da yaşıyorumm
sıkma canını Ayçam dünyanın sonu değill 15 gün sonra herşeyiyle tam yaparsınn bizde çarşamba perşembe yapacağız ferideyle bakalım biz ne sonuç alacağız cumaya çok var daha sne sağlıklı beslenmeye devam et kuzumm
Hoşbuldumm :) Ben Bilge memnun oldum :) 21 yaşındayım, 1.60 boyunda ve 93 kiloyum. Şuan üniversitedeyim 2.sınıf. Okul nedeniyle İzmir'de yaşıyorum fakat normalde İstanbul'dayım. Hedefim 65 kiloya düşmek. Umarım sizin de yardımızla hedefime ulaşacağım :)
canım şimdi okudum başarı hikayeni tıpkı bana benziyor :)) bende şu 3 aylığına verdiği ilaçlardan kurtulmalıyım hemen yanlız bişi sorcam
"Hedefime ulaşmama 1 ay kala takım arkadaşım sevgili Bluebottle ile birlikte olumlamalarla eft yi birleştirdik keşke ilk zamanlar başlasaymışız en azından gittiğim gezmelerde irademle savaşmak zorunda kalmazdım gerçekten sonuçları mükemmel oldu " telkin olumlama dediğin nedir gene enteresan bişi çıkacak altından gibi ??
ayy canim tebrik ederimne güzel genceciksin cnmcım metabolizman hıslı çalışıyor bugün itibariyle 40 yaşına girmiş olan ben bile başardıysam sen hayli hayli başarırsınn
Ben de İzmirdeyim cnmmhangi bölümdesin cnm
bence denemelisin bu yaşıma kadar pek çok diyet denedimm diyetisyene gittim fakat verdiklerimi fazlasıyla geri aldım cnmm bu sondu benim için ve başardım kalıcı oldu şeker hastalığım bitti ayrıca aç kalmadan verdimmm diyetisyeninin listesini dene cnmm şayet fayda göremezsen karatayı denersin tatlım
http://cloudpage.co/oneriler bu linkten kitabı alana dek faydalanabilirsin cnm
spor olarak şimdilik yürüyüş harika olur bira zkilo verince sporuna ilaveler yaparız mümkün olduğunca tempolu yürümeye çalış tatlım yürüyüş süresi ne kadar uzarsa yağ yakımın o kadar çok olur yavaş bile olsa yürümeye devam bitanemm
hos geldin bilgeayy ne cok ortak noktamiz var
ben de yeni katildim gruba ben de senin gibi 21 yasindayim eylulde 2. sinif olucam ve benim de hedef 65
ben de ozge beril bu arada memnun oldum
valla bende bilgeninde izmirli oldugunu gorunce bende mi tasinsam ne yapsam dedim artikIzmirliler cogaliyoruz. Bi gun bence tanismaliyiz belkide :)
canım eft vücudun belli noktalarına hafif vuruşlarla sendeki mevcut sorunu yok etme tekniğidir bizler eft ile olumlama cümlelerini birleştirdik o noktalara vuruş yaparken olumlama cümlelerini kurduk ve sonuç harika oldu ilgilenirsen eklerim buraya
ooo bızdıklar siz iyi kaynatırsınız şimdiii
ayy canim tebrik ederim
ailen ve sevdiklerinle nice mutlu,guzel, saglikli yillara insallah cnm bnm
Izmirliler cogaliyoruz. Bi gun bence tanismaliyiz belkide :)
valla bende bilgeninde izmirli oldugunu gorunce bende mi tasinsam ne yapsam dedim artik
bende merak ettimcanım eft vücudun belli noktalarına hafif vuruşlarla sendeki mevcut sorunu yok etme tekniğidir bizler eft ile olumlama cümlelerini birleştirdik o noktalara vuruş yaparken olumlama cümlelerini kurduk ve sonuç harika oldu ilgilenirsen eklerim buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?