Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar bana e kitap yollamıştı bende sana yollayım hediye
http://ekitap.sonsuzlukkulesi.com/karatay-diyeti.pdf bu linki aç bilgisayarına kaydet ben dünle bu gün okudum bitti :)) bende yeni sayılırım
ayrıca izmirliyimmmmm alanya da yaşıyorumm

başarıyla bitirirsin inş cnmm bitene kadar da fıstık yaparız seniii:44::44: 2 sene çok daha kısa süre inş 6-7 ay en fazla ohhh gelsin iş hayatııı

hayırrr nerden okucam allahallah bilmiyom banum dur bi bakayım nerdenymiş hikayen

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=721337 buyur tatlımm

Bu arada bugün doğum günün mü? Bugün itibariyle demişsin :) İyi Doğdun Nice Mutlu Başarılı Kilo sorunu olmayan yıllar dilerim :)

evet ttalım 40 yaşıma girdimmmm çok tşk ederim iyi dileklerin için cnmmm

Offf bugün benim canim cok sıkılıyor yaa..hic birsey yapmak istemiyorum. ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hayırdır kuzummm bir problem yok inşşş:26:

Bende cozemedim banucum ya. Sanki gitmesi lazimdi sonucta biteli detoksun 2 gun oldu. Bakalim. Cuma tartida gorucez ins.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Bende cozemedim banucum ya. Sanki gitmesi lazimdi sonucta biteli detoksun 2 gun oldu. Bakalim. Cuma tartida gorucez ins.

sıkma canını Ayçam dünyanın sonu değill 15 gün sonra herşeyiyle tam yaparsınn bizde çarşamba perşembe yapacağız ferideyle bakalım biz ne sonuç alacağız cumaya çok var daha sne sağlıklı beslenmeye devam et kuzumm

canım şimdi okudum başarı hikayeni tıpkı bana benziyor :)) bende şu 3 aylığına verdiği ilaçlardan kurtulmalıyım hemen yanlız bişi sorcam
"Hedefime ulaşmama 1 ay kala takım arkadaşım sevgili Bluebottle ile birlikte olumlamalarla eft yi birleştirdik keşke ilk zamanlar başlasaymışız en azından gittiğim gezmelerde irademle savaşmak zorunda kalmazdım gerçekten sonuçları mükemmel oldu " telkin olumlama dediğin nedir gene enteresan bişi çıkacak altından gibi ??

hos geldin bilge ayy ne cok ortak noktamiz var
ben de yeni katildim gruba ben de senin gibi 21 yasindayim eylulde 2. sinif olucam ve benim de hedef 65
ben de ozge beril bu arada memnun oldum

Son düzenleme:

canım eft vücudun belli noktalarına hafif vuruşlarla sendeki mevcut sorunu yok etme tekniğidir bizler eft ile olumlama cümlelerini birleştirdik o noktalara vuruş yaparken olumlama cümlelerini kurduk ve sonuç harika oldu ilgilenirsen eklerim buraya

Izmirliler cogaliyoruz. Bi gun bence tanismaliyiz belkide :)

ayy canim tebrik ederim
ailen ve sevdiklerinle nice mutlu,guzel, saglikli yillara insallah cnm bnm

evet olabilir bakayım bi. bi kitap okumuştum beynine format at diye ondada vardı vuruş teknikleri. hatta oğğluma sinirlenince başlarım çene altı hizama gögsume vurmaya

ayy canim tebrik ederim
ailen ve sevdiklerinle nice mutlu,guzel, saglikli yillara insallah cnm bnm

Çokkkkk tşk ederim bitanemmmm amin hepbirlikte inşşş torunlarımız olsa bile burda oluyormuşuz

Izmirliler cogaliyoruz. Bi gun bence tanismaliyiz belkide :)

evet herkese hedefine ulaşınca süper olmazmı sevdim bu fikri Ayçacımmm

valla bende bilgeninde izmirli oldugunu gorunce bende mi tasinsam ne yapsam dedim artik

gel kuzummm gellll İzmirimi hiçbir yere değişmemmmm

bende merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…