- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
Çokkkkk tşk ederim bitanemmmmamin hepbirlikte inşşş torunlarımız olsa bile burda oluyormuşuz
evet herkese hedefine ulaşınca süper olmazmısevdim bu fikri Ayçacımmm
gel kuzummm gellll İzmirimi hiçbir yere değişmemmmm
canım eft vücudun belli noktalarına hafif vuruşlarla sendeki mevcut sorunu yok etme tekniğidir bizler eft ile olumlama cümlelerini birleştirdik o noktalara vuruş yaparken olumlama cümlelerini kurduk ve sonuç harika oldu ilgilenirsen eklerim buraya
ya 1-2 saat once dusunuyodum ben mezun olsam bile cikmam burdan menu paylasmaya devam ederim diye cok genis bir hayalgucum var simdiden sonrasini dusunuyorumÇokkkkk tşk ederim bitanemmmmamin hepbirlikte inşşş torunlarımız olsa bile burda oluyormuşuz
evet herkese hedefine ulaşınca süper olmazmısevdim bu fikri Ayçacımmm
gel kuzummm gellll İzmirimi hiçbir yere değişmemmmm
evet olabilir bakayım bi. bi kitap okumuştum beynine format at diye ondada vardı vuruş teknikleri. hatta oğğluma sinirlenince başlarım çene altı hizama gögsume vurmaya
kaptanim senin dogum gunu mu bugun
mutlu ve saglikli yaslar dilerim
bende merak ettim
hos geldin bilgeayy ne cok ortak noktamiz var
ben de yeni katildim gruba ben de senin gibi 21 yasindayim eylulde 2. sinif olucam ve benim de hedef 65
ben de ozge beril bu arada memnun oldum
ooo d.gününüde tebrik ederim nice eksili seneler :)
ben de merak ettim ben de sinav donemlerinde falan fazla gergin ve stresli oluyorum ise yarar mi bu yontem :26:
ya 1-2 saat once dusunuyodum ben mezun olsam bile cikmam burdan menu paylasmaya devam ederim diye cok genis bir hayalgucum var simdiden sonrasini dusunuyorumhayalperest sindi
birde senin 3. takimdan mezun oldugunu bilmiyodum cnm
valla gelip gormek isterim izmiri
Memnum oldum özge :) gerçekten de çok ortak noktamız var birbirimize yardımcı olalım :) sen neredensin bölümün ne merak ettim :)
kizlar ben kactim suan meyveli yogurdumu yedim spor yapayim
banucum spordan once yogurt kefir yiyin demistin bak uyguladim
istanbuldayim ben bolumum siyaset bilimi ve uluslararasi iliskiler
tesekkurler cnm sanada kolay gelsinafferim sana cici kızkolay gelsin cnmm bende kaçıyorum biraz iş yapim sonra spor duş yemek akşam olur haydi kızlar size iyi sohbetlerrr menüleri unutmayalım sporumuzu yapalım akşam toplanırız yine :118::118::118:
afferim sana cici kızkolay gelsin cnmm bende kaçıyorum biraz iş yapim sonra spor duş yemek akşam olur haydi kızlar size iyi sohbetlerrr menüleri unutmayalım sporumuzu yapalım akşam toplanırız yine :118::118::118:
çok tşk ederim bızdıkımmmevet 40 yaşıma girdimmm bittimi temizlik cnmm
Girmeye cesaret edemediğim bir bölüm ne diyim kolay gelsin :)
valla ben bi cesaret girdim gecen donem okulu batirdim arkadaslara uyup simdi okul derslerimi toparlamaya calisiyorum yaz okuluna kaydoldum ortalama yukseltme icin falan umarim ise yarar
neyse ben simdi cikiyorum canim aksama gorusuruz
Bu arada her akşam o gün ne yediğimi ve sporumu ayrıntılı olarak yazmam gerekiyor sanırım.
Bugün sabah 1 bardak süt ve peynirli tost
öğlen 1 tabak taze fasulye
akşamda 40 dk tempolu yürüyüşümü yaptım
GİBİ Mİ ??
istanbuldayim ben bolumum siyaset bilimi ve uluslararasi iliskiler
tesekkurler cnm sanada kolay gelsin
kolay gelsin canım byyyy
blue gelince yazarsın tekrar okey
yok bitmedi daha ya mola veriyim bi dedim 5 dk sonar falan geri donucem
ya annem tatile gitmisti digger kardesimin yanina evin anahtarini komsuya vermisti o ben sizin ciceklere bakarim diye israr edince kadin.hem ciceklere 1.5 ay boyuunca sadece bir kez su vermis hem de evin camlarini acik unutmus o tek seferde ev baya kotu olmustu
zaten evde 1 hafta kalicam o da temizlikle geciyor
Bu arada her akşam o gün ne yediğimi ve sporumu ayrıntılı olarak yazmam gerekiyor sanırım.
Bugün sabah 1 bardak süt ve peynirli tost
öğlen 1 tabak taze fasulye
akşamda 40 dk tempolu yürüyüşümü yaptım
GİBİ Mİ ??
Offff cok yoruldum is cocuk fln attim kendimi koltuga bi kahve iceyim cok sicak kizlar yaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?