- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
sıkma canını Ayçam dünyanın sonu değill 15 gün sonra herşeyiyle tam yaparsınn bizde çarşamba perşembe yapacağız ferideyle bakalım biz ne sonuç alacağız cumaya çok var daha sne sağlıklı beslenmeye devam et kuzumm
valla bende bilgeninde izmirli oldugunu gorunce bende mi tasinsam ne yapsam dedim artik
ya 1-2 saat once dusunuyodum ben mezun olsam bile cikmam burdan menu paylasmaya devam ederim diye cok genis bir hayalgucum var simdiden sonrasini dusunuyorumhayalperest sindi
birde senin 3. takimdan mezun oldugunu bilmiyodum cnm
valla gelip gormek isterim izmiri
efet ile felçli insanlar bile yürümeye başlıyor cnmmm doğru uygulanırsa ben size vuruş noktalarını gösteren resim ekleyeyimm
blue da bu konuda bilgili gelince o da anlatır olumlama cümlelerini de ekleirmm uygularsınız gerçi paylaşmıştım:44::44: sabah akşam okuyun diye
çok tşk ederim bızdıkımmmevet 40 yaşıma girdimmm bittimi temizlik cnmm
öğretirim sana cnm benim
Bu arada her akşam o gün ne yediğimi ve sporumu ayrıntılı olarak yazmam gerekiyor sanırım.
Bugün sabah 1 bardak süt ve peynirli tost
öğlen 1 tabak taze fasulye
akşamda 40 dk tempolu yürüyüşümü yaptım
GİBİ Mİ ??
valla ben bi cesaret girdim gecen donem okulu batirdim arkadaslara uyup simdi okul derslerimi toparlamaya calisiyorum yaz okuluna kaydoldum ortalama yukseltme icin falan umarim ise yarar
neyse ben simdi cikiyorum canim aksama gorusuruz
slm kızlar dun aksam ugrayamadım yorgunluktan ramazanlık yufka acıyıoruz annemlerle cook yorgunum
sabah 6.30da basladık aksam 6da bıttı ısımız ortalıgı toplamak falan 7yı buldu dunde aynı yufka actık yarında acıcaz bıtıcek ınsallah
bırazdan dunkı menumude yazayım bıara gecmıs yaparım ınsallah cook yorgunum
neyse ben menulerımı yazayım uyuya kalırsam banucum cezav verır
Bugünkü menüm
kahvaltı:
peynirli omlet
fındık
11 tane kiraz
11 tane üzüm
1 bisküvi
öğle:
1 meyveli yoğurt
Akşam:
1 kase dünden kalan fırında tavuk göğsü
1 kepçe etli nohut
1 meyveli yoğurt
sıvı:
su şimdilik 1 bucuk litre limonlu
3 bardak portakallı-zencefilli yeşilçay
1 bardak rezene çayı
1 actimel
spor:
2 mil leslie
10 dakika tiffany rothe (bugun zor yaptım o kadar acıyo yanlar ama yapabilirsem yapcam tekrar)
100 mekik
başka spor yapabilirsem yazcam ama inanılmaz uykum var ve inanılmaz spor yapasım var kızlar
iyi aksamlar hepinize
menum
Sabah
10 zeytin beyaz peynir domates salatalik roka ceviz (sozde omlet yaptim yemeyi unuttum temizlige girisicem diye acele etmekten)
ara 1 kare bitter cikolata
ogle
1 yesil elma 1 avuc kiraz 1 cay bardagi kefir 3 hurma
aksam
haslanmis kirmizi et boll salata 1 bardak ayran
su 2.5 lt ye yakin spor pek yok bugun 40 dk ya yakin yurudum onun disinda baya temizlik ve market alisverisi yaptim
gucum yeterse su 11 dk lik tiffany rothe videosunu yapabilirim ama su an cok yorggunum
selam cnm bende sizin topige bakcam menunu paylastin mi diyebakalım canım benım. Sizde yapın paylasın. Ben elimden geldiğince sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama bugün aksam yemeği yiyemedim bilebitsin şu hafta artıkkk
ayy canım gelde bir gör izmiri. Çokkk güzelll
banucum resimli anlatım paylaş çok merak etik cidden.
Canım aldığın sıvıları ve menünü kaçta yediğini flnda yazabilirsen çok daha güzel olur. Daha güzel yorumlarız. Bu arada tanışmadık sanırım ben ayca. Kardeş takımdan. Ailemize hoşgeldin
Olsun canım benim. ilk sene olur böyle şeyler. Sen erken farkedip önlemini aldın en azından. Bu arada hangi üniversite?
ayyy o yufkalardan sonra bir paşa böğreği yapılcakk ohh miss. Canım çekti yaa.
nuracım harikasın yine. Sporlara bak sen
Güzel olmuş canım menünKare çıkolatada olmasaymıs harika olcakmış ama zaten erken yemişsin yakmıssın onu fln tebrik ederim
bakalım canım benım. Sizde yapın paylasın. Ben elimden geldiğince sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama bugün aksam yemeği yiyemedim bilebitsin şu hafta artıkkk
ayy canım gelde bir gör izmiri. Çokkk güzelll
banucum resimli anlatım paylaş çok merak etik cidden.
Canım aldığın sıvıları ve menünü kaçta yediğini flnda yazabilirsen çok daha güzel olur. Daha güzel yorumlarız. Bu arada tanışmadık sanırım ben ayca. Kardeş takımdan. Ailemize hoşgeldin
Olsun canım benim. ilk sene olur böyle şeyler. Sen erken farkedip önlemini aldın en azından. Bu arada hangi üniversite?
ayyy o yufkalardan sonra bir paşa böğreği yapılcakk ohh miss. Canım çekti yaa.
nuracım harikasın yine. Sporlara bak sen
Güzel olmuş canım menünKare çıkolatada olmasaymıs harika olcakmış ama zaten erken yemişsin yakmıssın onu fln tebrik ederim
Ben cuma bildirim yapacak miyim banucummm?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben de 80,5 diyim o zaman cumaya
olmazsa spor cezasi falan mi aliyoruz
iyi aksamlar hepinize
menum
Sabah
10 zeytin beyaz peynir domates salatalik roka ceviz (sozde omlet yaptim yemeyi unuttum temizlige girisicem diye acele etmekten)
ara 1 kare bitter cikolata
ogle
1 yesil elma 1 avuc kiraz 1 cay bardagi kefir 3 hurma
aksam
haslanmis kirmizi et boll salata 1 bardak ayran
su 2.5 lt ye yakin spor pek yok bugun 40 dk ya yakin yurudum onun disinda baya temizlik ve market alisverisi yaptim
gucum yeterse su 11 dk lik tiffany rothe videosunu yapabilirim ama su an cok yorggunum
Bugünkü menüm
kahvaltı:
peynirli omlet
fındık
11 tane kiraz
11 tane üzüm
1 bisküvi
öğle:
1 meyveli yoğurt
Akşam:
1 kase dünden kalan fırında tavuk göğsü
1 kepçe etli nohut
1 meyveli yoğurt
sıvı:
su şimdilik 1 bucuk litre limonlu
3 bardak portakallı-zencefilli yeşilçay
1 bardak rezene çayı
1 actimel
spor:
2 mil leslie
10 dakika tiffany rothe (bugun zor yaptım o kadar acıyo yanlar ama yapabilirsem yapcam tekrar)
100 mekik
başka spor yapabilirsem yazcam ama inanılmaz uykum var ve inanılmaz spor yapasım var kızlar
hoşgeldin cnmSanırsam o kırbacı ben yicem bu haftaAcayip bir iştah açılması var sanki kendimi frenlemeye çalışıyorum dua edin bana çabuk geçsin bu iştah
Ay banucum ne diyosun bizde yapalım mı akşam yemeğinde işe yararsa yapalım cnm
neyse ben menulerımı yazayım uyuya kalırsam banucum cezav verır
dunkı menum
sabah sucuklu yumurta peynır zeytın 2 dılım ekmek
öğlen 1tane tereyaglı sac yufkası(yufka acarken yedım)ayran
aksam 1kase corba yogurt 1tabak barbunya çilek
3bardak yesılçay
2bardak hıbıskus
bugunkı menum
sabah topkek :26:zeytın peynır
öğlen tereyaglı yufka ayran
aksam menemen 1dılım ekmek salata karpuz
2bardak yesılçay
1bardak hıbıskus
1bardak bıberıye
yufka actıgımız için tuhaf menulerım var farkındayım ama ınsallah cuma gunu sıkıntı olmaz gülşahcım yıne gecmesın benı busefer sıra bende
neyse ben menulerımı yazayım uyuya kalırsam banucum cezav verırslm kızlar dun aksam ugrayamadım yorgunluktan ramazanlık yufka acıyıoruz annemlerle cook yorgunum
sabah 6.30da basladık aksam 6da bıttı ısımız ortalıgı toplamak falan 7yı buldu dunde aynı yufka actık yarında acıcaz bıtıcek ınsallah
bırazdan dunkı menumude yazayım bıara gecmıs yaparım ınsallah cook yorgunum
Sabah 1 bardak süt ve peynirli tost
Öğlen taze fasulye 1 dilim çavdar
Akşam meyveli yoğurt ( arada 1 tane sade soda )
1-2 saat sonrada yürüyüşüme çıkıcam :)
Menum
Sabah tereyagli yumurta
1,5 dilim köy ekmegi
Keçi peyniri
Zeytin6 adet
Kaymak taze sütten
1 bardak süt
Öğle
Et kavurmasi
Yogurt
Ara 8-10 adet kiraz
Aksam 8 adet yaprak sarma
Yarim biber dolması
1 büyük bardak ayran
Simdide 1 bardak limonlu çay icecegimmm..açık olarak tabiki
Selam bebekler....
Ben kendi basima yaziyorumda ben birde aksam saat 9 gibi biraz yogurt icine 1 cay kasigi zeytinyagi maydonoz ve pul biber karisimi yiyorum faydasini goruyorum belki yardimci olur size anlaminda 3 ayda 25 kilo vermistim bu sekil karisimla simdide 2 bucuk hafta icinde 73.1 den 68.7 oldum nerdeyse 5 kilo tabi bundan sonra yavaslar galiba birde 3- bes gun sonra hasta olcam ins kilo almam..
Biraz once hesapladim yagsiz vucut 49 kilo ki okadar istemem kadin dedigin azcik etli butlu olsun ama olmam gereken 56 tiymis yani ben en fazla 58 en az 55 olsam yeter aslinda... nasil olcak bende bilmiyorum ama hedefim 1 agustosa kadar 60 olmak ins...
Sabah 2 bardak su turkkahvesi
Oglen: 1 buyuk salata
Aksam 50 gram tavuk gogsu haslanmis ve buyuk salata... saat 15 gibi 10 tane kiraz gun boyu yarim litre ayran ve 1. Bucuk litre su 1 kahve 2si bi arada ve beyaz cay iciyorum simdi:)
Ok cnm yaparim :) ins 500 gramda olsa 1 kiloda olsa veririm...
selam cnm bende sizin topige bakcam menunu paylastin mi diye
sporu cogalttim bugun cnm sen sporu naptin
selamlar kizlarrr ben bugun kendimi astim sanirim yorgun yorgun kalktim 2 mil daha leslie yaptim tiffanyi yarisina kadar yaptim artik agri girdi yanlara dun cok zorladim sanirim yani bugun toplam sporum:
4 mil leslie dakika olarak: 60 dakika
15 dakika tiffany
100 mekik (dakikasini bilemicem)
iyi midir sizce sanki mekik az oldu gibi ama bakcam yatcamadan once 100 tane daha yapabilirim belki
bu arada suyum da 3 litre oldu en limonlusundan
ohh ne guzel eglencede yapilmis sefan olsun cnmslm meleklerimmmmmm önce bir slm vereyim sonra geçmişe dalayım abim ve arkadaşlarım sürpriz yaptı turkuaza gittik eğlendik geldik Ayçacım sen bilirsin keşke haftaiçine denk gelmeseydi müzik süperdiiii abim ve arkadaşlar çalıştığı için erken geldikk ama yine de muhteşemdiiii
ohh ne guzel eglencede yapilmis sefan olsun cnm
yok cnm ben istesemde uyuyamam simdi anca esim ise gittikten sonra yatabilirim malesef cunku tek basina uyanamiyoBende uyudun sanmıştımmmm harikasın Sindimmmmhakikaten aştın kendini bravooooo yeter kuzum dinlen artık sporun muhteşemmm
yok cnm ben istesemde uyuyamam simdi anca esim ise gittikten sonra yatabilirim malesef cunku tek basina uyanamiyo
bende bos bos oturcagima spor yapayim dedimtartida guzel seyler goremiyorum birde istah acilinca kendimi oyalamak istiyorum
az once dusumu aldim gectimnin karsina sizlere bakayim dedim
Pul biber yiyemessinde metebolizmayi guzel hizlandiriyo ve bu arada ben sabahlari kahvalti yapamiyorum benim cocugada disardan tatli ekmek turu biseyler aliyorum cocugu anaokuluna birakip hemen ise geciyorum zor oluyo... birde ben kahvalti yapamiyorum bilmiyorum ama alisiklik yok ama yarin nesfit fln yemeye calisirim sozzz:))
Kızlar ben yatıyorum artık geç bile kaldım yine kocaman öpüyorum sizleriiiyi gecelerr
Pul biber yiyemessinde metebolizmayi guzel hizlandiriyo ve bu arada ben sabahlari kahvalti yapamiyorum benim cocugada disardan tatli ekmek turu biseyler aliyorum cocugu anaokuluna birakip hemen ise geciyorum zor oluyo... birde ben kahvalti yapamiyorum bilmiyorum ama alisiklik yok ama yarin nesfit fln yemeye calisirim sozzz:))
eline saglik cnm bi sorum olacak366.etap
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD]Pazartesi[/TD]
[TD]Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sindi[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD](anneyim - mutluyum)[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül Sıla[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Neslihan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ferideei[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Özge[/TD]
[TD][/TD]
[TD]:125:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Leyla[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bilge[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Eki Görüntüle 1159348
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?