Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kselamm güzellikler, işten çıktım çok şükür. Hemen bi bakım neler olmu neler bitmiş

bakalım canım benım. Sizde yapın paylasın. Ben elimden geldiğince sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama bugün aksam yemeği yiyemedim bile bitsin şu hafta artıkkk

valla bende bilgeninde izmirli oldugunu gorunce bende mi tasinsam ne yapsam dedim artik

ayy canım gelde bir gör izmiri. Çokkk güzelll

banucum resimli anlatım paylaş çok merak etik cidden.

Canım aldığın sıvıları ve menünü kaçta yediğini flnda yazabilirsen çok daha güzel olur. Daha güzel yorumlarız. Bu arada tanışmadık sanırım ben ayca. Kardeş takımdan. Ailemize hoşgeldin

valla ben bi cesaret girdim gecen donem okulu batirdim arkadaslara uyup simdi okul derslerimi toparlamaya calisiyorum yaz okuluna kaydoldum ortalama yukseltme icin falan umarim ise yarar
neyse ben simdi cikiyorum canim aksama gorusuruz

Olsun canım benim. ilk sene olur böyle şeyler. Sen erken farkedip önlemini aldın en azından. Bu arada hangi üniversite?

ayyy o yufkalardan sonra bir paşa böğreği yapılcakk ohh miss. Canım çekti yaa.

nuracım harikasın yine. Sporlara bak sen

Güzel olmuş canım menün Kare çıkolatada olmasaymıs harika olcakmış ama zaten erken yemişsin yakmıssın onu fln tebrik ederim

Bir an şu gemiş hiç bitmicek sandım. Maşallah kızlar ne güzel kaynatmışsınız öyle

slm meleklerimmmmmm önce bir slm vereyim sonra geçmişe dalayım abim ve arkadaşlarım sürpriz yaptı turkuaza gittik eğlendik geldik Ayçacım sen bilirsin keşke haftaiçine denk gelmeseydi müzik süperdiiii abim ve arkadaşlar çalıştığı için erken geldikk ama yine de muhteşemdiiii

selam cnm bende sizin topige bakcam menunu paylastin mi diye
sporu cogalttim bugun cnm sen sporu naptin

selamlar kizlarrr ben bugun kendimi astim sanirim yorgun yorgun kalktim 2 mil daha leslie yaptim tiffanyi yarisina kadar yaptim artik agri girdi yanlara dun cok zorladim sanirim yani bugun toplam sporum:

4 mil leslie dakika olarak: 60 dakika
15 dakika tiffany
100 mekik (dakikasini bilemicem)

iyi midir sizce sanki mekik az oldu gibi ama bakcam yatcamadan once 100 tane daha yapabilirim belki

tamam canım paylaşacağım en kısa zamanda paşa böreğimi çekti canın seninnnn o da neymişşş mis gibi salatalar varkennn yarın başlıyoruz cnmmm bakalım çok merak ettim etkilerini

Ben cuma bildirim yapacak miyim banucummm?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Perihancım sen bildirim yapıp izne ayrılacaksın tatlım hamilelik dolayısı ile izne ayrıldı yazacağız yine menü paylaşmaya devam et bence eriğimle sen birbirinize destek olursunuz

ben de 80,5 diyim o zaman cumaya
olmazsa spor cezasi falan mi aliyoruz

oooo cezalar çokkk tamam cnm ekleyelim listeye

meyvelerle kefir tüketmen süperrr tbrk ederim ama 3 hurma fazla kaçmış onu iptal edelim bızdıkım yada sabahları bir tane ye hurmanın g i si çok yüksek gün kurusu kayısı veya kuru erik yiyebilirsin sabahları 3 er adet tatlı krizini engeller cnm spor da yapabilmişsin akşama kadar yoruldun zaten tbrkler cnmm

illaki kaçamağımızı yapmışız yine o bisküvi ne kuzummm ama kızamıyorum az olduğu için önceki kaçamaklarına nazaran gayet iyi sporunda süperr tbrkler cnmm

hoşgeldin cnm
maşallah günde kaç yufka acıyorsunuz birde o kadar yufkayı napcaksınız hepsini Ramazan'da mı kullanacaksınız sadece
Senin karatay güme gitmesin sonra cnm[/QUOTE]

canım bunu bilmiyorum ama leylacım deneyip uygulamış ve sonuç güzel bence 1 hafta dene istersen bir de zerdeçal zencefil ve tarçın karışımı vardı yoğurtlu o da müthişti ama ben yapamadım

yuflkaya birşey demiyorum öğlen yemişsin fakat akşamki meyveler ne kuzummm yufkanın sindirimi zordur yarın yeme ne olur cumaya gülşah seni geçer yoksa söylemesi benden

neyse ben menulerımı yazayım uyuya kalırsam banucum cezav verır[/QUOTE]

maşallah Eylülüm mahalleyemi yapıyorsunuz bu kadar yufka :44::44: allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin inş ama sne fazla yeme cnmm ellerinize sağlık sahurda yufka tok tutar bende anneme yapıyorum minik sacımda çok seviyor patlıcan soğan dürünür anneannem biz küçükken yufkadan sonra yağlı yoğurtlu bezdirme yapardı bize onu getirdin aklıma şimdi güzelce dinlen cnmm

Sabah 1 bardak süt ve peynirli tost
Öğlen taze fasulye 1 dilim çavdar
Akşam meyveli yoğurt ( arada 1 tane sade soda )

1-2 saat sonrada yürüyüşüme çıkıcam :)

afiyetolsun cnmmm fakat gece mutlaka acıkırsın en azından sebze yemeği veya salata eklemelisin acıkırsan yatana kadar ayran içebilirsin bilgecimm

afiyetolsun perihancımmmm yarasın bebişimize

Selam bebekler....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

slm canımcımmm

deneyelim leylacımmm maşallah iyi vermişsin yoğurt zaten başlıbaşına yağ yakıcı menülerden eksik etmemek lazımm ama ben pul biber yiyememki

çok zayıf bende sevmemm aynı fikirdeyiz cnmmm

Sabah 2 bardak su turkkahvesi
Oglen: 1 buyuk salata
Aksam 50 gram tavuk gogsu haslanmis ve buyuk salata... saat 15 gibi 10 tane kiraz gun boyu yarim litre ayran ve 1. Bucuk litre su 1 kahve 2si bi arada ve beyaz cay iciyorum simdi:)

sabah sadece suyla olmaz leylacımmmm mutlaka yemelisin en azından bir yumurta avuç için kadar peynir 20 ye kadar zeytin salata hatta günkurusu kayısı ve erik yiyebilirsinn böyle yersen 5 km koşmuş gibi metabolizman hızlanacak cnm benim yemeyerek olmuyor vucudun kıtlık moduna geçiyor cnmm

Ok cnm yaparim :) ins 500 gramda olsa 1 kiloda olsa veririm...

vereceğine inanıyorum bitanemmm 500 yazalım fazlası olursa süper olur

Son düzenleme:
selam cnm bende sizin topige bakcam menunu paylastin mi diye
sporu cogalttim bugun cnm sen sporu naptin

bu arada suyum da 3 litre oldu en limonlusundan

Bende uyudun sanmıştımmmm harikasın Sindimmmm hakikaten aştın kendini bravooooo yeter kuzum dinlen artık sporun muhteşemmm

ohh ne guzel eglencede yapilmis sefan olsun cnm

Bende uyudun sanmıştımmmm harikasın Sindimmmm hakikaten aştın kendini bravooooo yeter kuzum dinlen artık sporun muhteşemmm
yok cnm ben istesemde uyuyamam simdi anca esim ise gittikten sonra yatabilirim malesef cunku tek basina uyanamiyo
bende bos bos oturcagima spor yapayim dedimtartida guzel seyler goremiyorum birde istah acilinca kendimi oyalamak istiyorum
az once dusumu aldim gectim nin karsina sizlere bakayim dedim

Pul biber yiyemessinde metebolizmayi guzel hizlandiriyo ve bu arada ben sabahlari kahvalti yapamiyorum benim cocugada disardan tatli ekmek turu biseyler aliyorum cocugu anaokuluna birakip hemen ise geciyorum zor oluyo... birde ben kahvalti yapamiyorum bilmiyorum ama alisiklik yok ama yarin nesfit fln yemeye calisirim sozzz:))

Kızlar ben yatıyorum artık geç bile kaldım yine kocaman öpüyorum sizlerii iyi gecelerr

en güzelini yapmışsın tatlımmmm şimdi sohbet zamanııı ama saat de uçmuşşş:26::26:

evet metabolizma hızlandırdığı için ilk zamanlar yemeye çalıştım ama yok bana göre değil tatlımm bence erken yatıp yarım saat önce kalkmaya çalış canım miniğinde sen de sağlıklı beslenmiş olursunuz tam gelişim çağında nesfit filan değil yumurtanı peynirini zeytinini salatanı ne olur yemeye çalışş
minik de kahvaltı kültürüne alışsın ben bunun sözünü istiyorummm senden:114:

valla ne yalan soylim bende okula basladigimin ilk gununden beri kahvalti yapamiyodum sabah erken saatte benim babam da oyledir..annecim sabahin korunde kalkar eksiksiz hazirlardida oyle kalirdi sofra..midem bulanirdi ozellikle sabah sabah yumrta yiyip disari cikarsam afedersiniz hemen midem bulanir ve cikarmaya basliyodum ama okul bittikten sonra yine erken saatte yapamazdim illa saat 10 falan olcak ama simdi karataya basladim baslayali kahvaltiyi es gecmemeye calisiyorum elimden geldigince..aksam yemesemde olur ama kahvalti seni tum gune hazirlayan ogundur..tabi calistigin icin zor oluyordur ama insallah en yakin zamanda buna bir cozum bulabilirsin cnm mesela bugun oglum peynirli omlet yedi normalde bol bol sut icer ama peynir yogurt cok az tuketir bugun omletteki peynirleri o kadar sevdi ki anne biraz daha yumrta dedi
birde banucum cok hakli simdiden alistirmamiz gerek kahvaltilara simdiden nasil alistirirsak oyle gitcek..

366.etap

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD]Pazartesi[/TD]
[TD]Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sindi[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD](anneyim - mutluyum)[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül Sıla[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Neslihan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ferideei[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Özge[/TD]
[TD][/TD]
[TD]:125:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Leyla[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bilge[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Eki Görüntüle 1159348

Son düzenleme:
eline saglik cnm bi sorum olacak
hamile kalanlar yarismaya katilamiyolar mi yani allah kismet ederde ikinciye hamile kalirsam ben aynen devam edicem insallah ta sporumu sadece yuruyus olarak yaparim mekik yapamam beslenme zaten karatay aklim takildi yani ben listeye girmeye devam etmek isterim

6.Takım Haftalık Eki Görüntüle 1148378 Listesi 366. etap

Gülay : 84,5------------------->
Nura : 81,6----------------->80,6
Perihan:78 ----------------->
Eylül :67,7---------------------->
Feride :78,5----------------------->77,8
Nesli :83,5------------------------>82,6
Leyla:68,7------------------------>67,8
Özge:81----------------------------------->80,5
Bilge:93---------------------------------->?

Eki Görüntüle 1139828

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…