- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
eline saglik cnm bi sorum olacak
hamile kalanlar yarismaya katilamiyolar mi yani allah kismet ederde ikinciye hamile kalirsam ben aynen devam edicem insallah ta sporumu sadece yuruyus olarak yaparim mekik yapamam beslenme zaten karatay aklim takildi yani ben listeye girmeye devam etmek isterim
Yaaaarica ederim cnmmm hamile olanlar izinli sayılıyor bitanem doğuma kadar doğumdan sonra istenirse devam edebiliyor diskalifiye durumu yok yaniii
80,89 da listede olursun kuzummm
Yaaaa
Peki 80,89 derken anlamadımda
Neyse bakalım artık ne zaman kısmet olcak yani kilo versem bile listede olmıcak mıyım
bak şöyle yapalım kilo verirsem listeye al vermezsem izinli sayTakımı etkilemesin
Çok uyanık gördüm kendimi
Yaaaa
Peki 80,89 derken anlamadımda
Neyse bakalım artık ne zaman kısmet olcak yani kilo versem bile listede olmıcak mıyım
bak şöyle yapalım kilo verirsem listeye al vermezsem izinli sayTakımı etkilemesin
Çok uyanık gördüm kendimi
Ok cnm Evet allah Kerim o zamana kadar bakalım artıkalemsinnn kuzum cnm sen hamiş ol bun u o zaman düşünürüz okişmiiiyerim snein uyanıklığını
tatlımm diğer topiğimiz var ya orda listede olursunn cnmcımmmm
Valla ben bu ay adet oldugum halde 1.100 gitti cnm ama başka ay böyle gider mi bilmiyorumHaklissin ama yanliz oldugum icin zor oluyo haftasonlari bizim gunlerimiz kahvaltimiz bol bol yapiyoruz ama beyefendi erken uyuyup gece 3 te uyuyo tekrar sabahta kalkmakta zorlaniyoruz yoksa haftasonu keyfimizi kimse bozamiyo bitanemle benim gunlerim onlar ve aksamlari yemeklerimizi cok guzel yemeye calisiyoruz .. tatlim ya bisey sorcam adet olmaya yakin ve olunca tartida fazla fark cikiyo dimi? Ve adetten sonra tekrar birdenmi gidiyo ?
Haklissin ama yanliz oldugum icin zor oluyo haftasonlari bizim gunlerimiz kahvaltimiz bol bol yapiyoruz ama beyefendi erken uyuyup gece 3 te uyuyo tekrar sabahta kalkmakta zorlaniyoruz yoksa haftasonu keyfimizi kimse bozamiyo bitanemle benim gunlerim onlar ve aksamlari yemeklerimizi cok guzel yemeye calisiyoruz .. tatlim ya bisey sorcam adet olmaya yakin ve olunca tartida fazla fark cikiyo dimi? Ve adetten sonra tekrar birdenmi gidiyo ?
Ya ins bu cumaya etki yapmaz yoksa ben olurum herhalde yetmis is bitmis:)
Ahh şu yalnızlık Bende bazen çok yakınırım ailem uzakta ve lohusayken ilk birkaç hafta herşeyde zırıl zırıl ağlıyodum nedeni bebekle başa çıkmamam değil ama herseye ağlıyodum. Özellikle evde yalnız kalınca.. Insan bi anne kardeş arıyo yanında dimi :)Haklissin ama yanliz oldugum icin zor oluyo haftasonlari bizim gunlerimiz kahvaltimiz bol bol yapiyoruz ama beyefendi erken uyuyup gece 3 te uyuyo tekrar sabahta kalkmakta zorlaniyoruz yoksa haftasonu keyfimizi kimse bozamiyo bitanemle benim gunlerim onlar ve aksamlari yemeklerimizi cok guzel yemeye calisiyoruz .. tatlim ya bisey sorcam adet olmaya yakin ve olunca tartida fazla fark cikiyo dimi? Ve adetten sonra tekrar birdenmi gidiyo ?
Benim bebiş gibi beyfendi aksam 5-6 da sızıyo resmen uyandırmaya calsıyorum uyanmıyo sonraa 8-9 gibi uyanıyo ve eşim işe gidene kadar uyanık kalıyo malesef bu son 3 haftadır bu durumdayızbu tamamen sana bağlı cnm adet dönemlerinde biraz fazla çıkabiliyor tartıda hepimiz yaşadık bol maydanoz yeşilçay tüketirsen sorun olmaz bence uyku düzenini de ayarlamalısınnn bebişinni erken uyutma canım gece kalkıp oturur
Ahh şu yalnızlık Bende bazen çok yakınırım ailem uzakta ve lohusayken ilk birkaç hafta herşeyde zırıl zırıl ağlıyodum nedeni bebekle başa çıkmamam değil ama herseye ağlıyodum. Özellikle evde yalnız kalınca.. Insan bi anne kardeş arıyo yanında dimi :)
bebişimmm biz varız burda yalnız değilsin cnm benimmmuzaktan da olsa
Aynen benimkide oyle uyandirmaya calisiyorum yok hic banamissin demiyo bide benimkisi 5 yasinda anam uyandirinca birde sinirleniyo gormuyomussun uyuyorum diyo hiccccc tin degil ama benimkisi saat 8 gibi uyuyo erken degil de oyle alisti gece tuvalete cikiyo ondan sonra oturuyo anne bana cizgifilim ac telefondan diyo yok fln deyince aciktim diyo oda olmayinca 1-2 saate kalmiyo bizimkisi uyuyo bide tam uyumak var ve aralarda uyanipta uyumak var yoruyo insani sabahta bi gozu aciyorum zar zor benim oglani uyandirmaya calisiyorum ki bazen uyurken giydirip yatakta peynir zeytin portakal suyu allah ne verdiyse hemen yedirip cikiyorum :) zor yanliz olmak ve hem anne hemde baba olmak zor ... ama sukur biseyler yapmaya calisiyoruz oluyor sanirimda bakalim hayirlisi
Evet cnm artık öyle bu ilk geldiğim zamanlar her gece ağlardım ilk defa ayrıldım ailemden şimdi o zaman ne demeye evlendin derseniz sevdim evlendim hem ağlarım hem giderim hesabı şimdi cok şükür alıştım artık birde günde 2-3 kere skyp ten konusuruz devamlı şimdi sizlerde varsınız oooo daha ne isterim ben
Iphone dan gönderildi
Aynen benimkide oyle uyandirmaya calisiyorum yok hic banamissin demiyo bide benimkisi 5 yasinda anam uyandirinca birde sinirleniyo gormuyomussun uyuyorum diyo hiccccc tin degil ama benimkisi saat 8 gibi uyuyo erken degil de oyle alisti gece tuvalete cikiyo ondan sonra oturuyo anne bana cizgifilim ac telefondan diyo yok fln deyince aciktim diyo oda olmayinca 1-2 saate kalmiyo bizimkisi uyuyo bide tam uyumak var ve aralarda uyanipta uyumak var yoruyo insani sabahta bi gozu aciyorum zar zor benim oglani uyandirmaya calisiyorum ki bazen uyurken giydirip yatakta peynir zeytin portakal suyu allah ne verdiyse hemen yedirip cikiyorum :) zor yanliz olmak ve hem anne hemde baba olmak zor ... ama sukur biseyler yapmaya calisiyoruz oluyor sanirimda bakalim hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?