Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

rica ederim cnmmm hamile olanlar izinli sayılıyor bitanem doğuma kadar doğumdan sonra istenirse devam edebiliyor diskalifiye durumu yok yaniii

80,89 da listede olursun kuzummm

rica ederim cnmmm hamile olanlar izinli sayılıyor bitanem doğuma kadar doğumdan sonra istenirse devam edebiliyor diskalifiye durumu yok yaniii

80,89 da listede olursun kuzummm
Yaaaa
Peki 80,89 derken anlamadımda
Neyse bakalım artık ne zaman kısmet olcak yani kilo versem bile listede olmıcak mıyım
bak şöyle yapalım kilo verirsem listeye al vermezsem izinli say Takımı etkilemesin
Çok uyanık gördüm kendimi

alemsinnn kuzum cnm sen hamiş ol bun u o zaman düşünürüz okişmiii yerim snein uyanıklığını

tatlımm diğer topiğimiz var ya orda listede olursunn cnmcımmmm

Haklissin ama yanliz oldugum icin zor oluyo haftasonlari bizim gunlerimiz kahvaltimiz bol bol yapiyoruz ama beyefendi erken uyuyup gece 3 te uyuyo tekrar sabahta kalkmakta zorlaniyoruz yoksa haftasonu keyfimizi kimse bozamiyo bitanemle benim gunlerim onlar ve aksamlari yemeklerimizi cok guzel yemeye calisiyoruz .. tatlim ya bisey sorcam adet olmaya yakin ve olunca tartida fazla fark cikiyo dimi? Ve adetten sonra tekrar birdenmi gidiyo ?

Valla ben bu ay adet oldugum halde 1.100 gitti cnm ama başka ay böyle gider mi bilmiyorum

bu tamamen sana bağlı cnm adet dönemlerinde biraz fazla çıkabiliyor tartıda hepimiz yaşadık bol maydanoz yeşilçay tüketirsen sorun olmaz bence uyku düzenini de ayarlamalısınnn bebişinni erken uyutma canım gece kalkıp oturur

Ahh şu yalnızlık Bende bazen çok yakınırım ailem uzakta ve lohusayken ilk birkaç hafta herşeyde zırıl zırıl ağlıyodum nedeni bebekle başa çıkmamam değil ama herseye ağlıyodum. Özellikle evde yalnız kalınca.. Insan bi anne kardeş arıyo yanında dimi :)

Benim bebiş gibi beyfendi aksam 5-6 da sızıyo resmen uyandırmaya calsıyorum uyanmıyo sonraa 8-9 gibi uyanıyo ve eşim işe gidene kadar uyanık kalıyo malesef bu son 3 haftadır bu durumdayız

Eşleştirmeler

[TABLE="width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]3. Takım[/TD]
[TD]6. Takım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gülşah (sahgül)*68,7[/TD]
[TD]Eylül (Eylül sıla)*67,7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayça (nilyan)*89,4[/TD]
[TD]Sindi (nura)*81,6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eriğim (ayfer )*63,3[/TD]
[TD]perihan (anneyim mutluyum) *78[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kelebekolcam (yasemin)*77[/TD]
[TD]Özge Beril (lisbeth93)* 81[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bluebottle *53.9[/TD]
[TD]neslihan *83,5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ebruli hayat *73[/TD]
[TD]leyla(tekaşkım) * 68,7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eda(valkyrie) *78,1[/TD]
[TD]Feride *78,5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Citygirl (büşra)*68[/TD]
[TD]Bilge * 93[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]casrum20 *78[/TD]
[TD]:26:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]geveze9291 *68[/TD]
[TD]:26:[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Eki Görüntüle 1150705

bebişimmm biz varız burda yalnız değilsin cnm benimmm uzaktan da olsa

Aynen benimkide oyle uyandirmaya calisiyorum yok hic banamissin demiyo bide benimkisi 5 yasinda anam uyandirinca birde sinirleniyo gormuyomussun uyuyorum diyo hiccccc tin degil ama benimkisi saat 8 gibi uyuyo erken degil de oyle alisti gece tuvalete cikiyo ondan sonra oturuyo anne bana cizgifilim ac telefondan diyo yok fln deyince aciktim diyo oda olmayinca 1-2 saate kalmiyo bizimkisi uyuyo bide tam uyumak var ve aralarda uyanipta uyumak var yoruyo insani sabahta bi gozu aciyorum zar zor benim oglani uyandirmaya calisiyorum ki bazen uyurken giydirip yatakta peynir zeytin portakal suyu allah ne verdiyse hemen yedirip cikiyorum :) zor yanliz olmak ve hem anne hemde baba olmak zor ... ama sukur biseyler yapmaya calisiyoruz oluyor sanirimda bakalim hayirlisi

bebişimmm biz varız burda yalnız değilsin cnm benimmm uzaktan da olsa

Evet cnm artık öyle bu ilk geldiğim zamanlar her gece ağlardım ilk defa ayrıldım ailemden şimdi o zaman ne demeye evlendin derseniz sevdim evlendim hem ağlarım hem giderim hesabı şimdi cok şükür alıştım artık birde günde 2-3 kere skyp ten konusuruz devamlı şimdi sizlerde varsınız oooo daha ne isterim ben

Iphone dan gönderildi

Ben kaçıyorum meleklerimmm hepinize iyi geceler allah rahatlık versinnnn leptin zamanı Sindicimmm çok kalma cnm bak kontrol edicem ona göre en az 8 saat uyumamız lazım tatlım yarın güzel bir gün olsun hepimizi içinn

allah yardımcın olsun leylacım tek başın açocuk büyütmek zor annemde bizi öyle büyüttüü çok iyi anlıyorum seniii

en iyisini yapmışsın cnm benimmm bak alişimiz olmuşşş dimiii gittimmm

Aslinda benim tekrar kilo almam oglumdan kaynaklandi tabbi geceleri aciktim derse ki ben gercekten saniyordum yapardim yumurta makarna artik allah ne verdiyse koseye gecer yemezdi tabbi bosa gitmessin derken yedik olan bana oldu baktim cocuk dalgaci en iyisi tekrar uyutmak gece birde uyanipta 4 e kadar arabalara legolardan garaj yaptigimiz gunler gecti sukur iste buyudukce oda gece uykusunu seviyor:))))

Allah yardımcın olsun cnm gercekten zor cocuk büyütmek zaten erkekler anca lafta babalar icraata gelince hiçbişey yapmazlar

Iphone dan gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…