- 9 Nisan 2008
- 2.457
- 2.733
- 448
- 42
hoşgeldin cnmSanırsam o kırbacı ben yicem bu haftaAcayip bir iştah açılması var sanki kendimi frenlemeye çalışıyorum dua edin bana çabuk geçsin bu iştah
Ay banucum ne diyosun bizde yapalım mı akşam yemeğinde işe yararsa yapalım cnm
neyse ben menulerımı yazayım uyuya kalırsam banucum cezav verır
maşallah günde kaç yufka acıyorsunuz birde o kadar yufkayı napcaksınız hepsini Ramazan'da mı kullanacaksınız sadece
Senin karatay güme gitmesin sonra cnm
aslında cook acmıyoruz canımya 10kg undan hamur yogurduk 1 gunde 0nu actık anneme 2.gun ablama ve bana toplam 12 kılo undan yoguruldu
bugunde abıme 5kılo undan hamur yogurup actık ama 2 yengem acıyo ablamla bende pişirıp acmalarına yardım edıyoruz yengemle bende fıtıkvar belımızde cook agrıyo yavas yavas ancak okadar acabıldık ama kendı ıhtıyacımızı görcek kadar yapıyoruz cook sukur sadece ramazanda bıtmez ama herzaman elımızın altında olması pratık oluyo kuru oldugundan bozulmuyo
sagol canım yarın bıtecek ınsallahKolay gelsin eylul ins cabuk bitirirsiniz
tamam canım paylaşacağım en kısa zamanda paşa böreğimi çekti canın seninnnno da neymişşş mis gibi salatalar varkennn yarın başlıyoruz cnmmm bakalım çok merak ettim etkilerini
Perihancım sen bildirim yapıp izne ayrılacaksın tatlım hamilelik dolayısı ile izne ayrıldı yazacağız yine menü paylaşmaya devam et bence eriğimle sen birbirinize destek olursunuz
oooo cezalar çokkk tamam cnm ekleyelim listeye
meyvelerle kefir tüketmen süperrr tbrk ederim ama 3 hurma fazla kaçmış onu iptal edelim bızdıkım yada sabahları bir tane ye hurmanın g i si çok yüksek gün kurusu kayısı veya kuru erik yiyebilirsin sabahları 3 er adet tatlı krizini engeller cnm spor da yapabilmişsin akşama kadar yoruldun zaten tbrkler cnmm
illaki kaçamağımızı yapmışız yine o bisküvi ne kuzummm ama kızamıyorum az olduğu için önceki kaçamaklarına nazaran gayet iyisporunda süperr tbrkler cnmm
hoşgeldin cnm
maşallah günde kaç yufka acıyorsunuz birde o kadar yufkayı napcaksınız hepsini Ramazan'da mı kullanacaksınız sadece
Senin karatay güme gitmesin sonra cnm
canım bunu bilmiyorum ama leylacım deneyip uygulamış ve sonuç güzel bence 1 hafta dene istersen bir de zerdeçal zencefil ve tarçın karışımı vardı yoğurtlu o da müthişti ama ben yapamadım
yuflkaya birşey demiyorum öğlen yemişsin fakat akşamki meyveler ne kuzummm
neyse ben menulerımı yazayım uyuya kalırsam banucum cezav verır
maşallah Eylülüm mahalleyemi yapıyorsunuz bu kadar yufka :44::44: allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin inş ama sne fazla yeme cnmm ellerinize sağlık sahurda yufka tok tutar bende anneme yapıyorum minik sacımda çok seviyor patlıcan soğan dürünür anneannem biz küçükken yufkadan sonra yağlı yoğurtlu bezdirme yapardı bize onu getirdin aklıma şimdi
afiyetolsun cnmmm fakat gece mutlaka acıkırsın en azından sebze yemeği veya salata eklemelisin acıkırsan yatana kadar ayran içebilirsin bilgecimm
afiyetolsun perihancımmmm
slm canımcımmm
deneyelim leylacımmm maşallah iyi vermişsin yoğurt zaten başlıbaşına yağ yakıcı menülerden eksik etmemek lazımm ama ben pul biber yiyememki
çok zayıf bende sevmemm aynı fikirdeyiz cnmmm
sabah sadece suyla olmaz leylacımmmm mutlaka yemelisin en azından bir yumurta avuç için kadar peynir 20 ye kadar zeytin salata hatta günkurusu kayısı ve erik yiyebilirsinn böyle yersen 5 km koşmuş gibi metabolizman hızlanacak cnm benim yemeyerek olmuyor vucudun kıtlık moduna geçiyor cnmm
vereceğine inanıyorum bitanemmm 500 yazalım fazlası olursa süper olur
yook canım mahalleye degıl aıleye anneme abımlere ablama bana aslında az az actık ama yarında acınca bıtcek ınsallah ramazanda ıyı oluyo took tutuyo hergece olmasada arada yaparım kendıme.benım esımde sseker ve hipoglisemı var 4 senedır oruc tutamıyo ben yalnız kalkıyorum sahura kendım ıcın az bısey yufka yapıyorum pratık oluyo
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmyoktum buugun kizlarr..
esim oglen aradi hazirlan dedi (gece ise gitmeyecegi iicin) aksam yemegini disarda yiyelim bende ok dedim ama aklimda baska birsey vardi...
sonra geldi ustunu degistirdi askim yemegim var zaten gel biz utu masasi almaya gidelim dedim o da ok dedi...
utu masasi bakmaya giderken L koltuk aldik
aslinda hic benim aklimda olmayan bir renk ama indirimde oldugu icin almak zorunda kaldim..ama sonra ona uyan tv unitesi yanina dolap falan alcaz cok guzel olcak insallah.. koltuk takimi gri renkte..ben evi pembis pembis yapcam diyodum ama boyle oldu simdilik..zaten benim koltukta L idi ama bayaa eskidi birde deriydi derisi falan yirtildi cocuktan sonra malumfotosunu da eklerim sonra koltugun..
zaten hemen ona uyumlu tv uniteside gordum bakalim birkac ay sonra aliriz belki..
allahtan bugun cok kaynatmamissiniiz kizlar..hemen bitti gecmis
gule gule kullan koltuklarını ınsalllah grı cook guzelbır renk benceb ben severım