Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hoşgeldin cnm
maşallah günde kaç yufka acıyorsunuz birde o kadar yufkayı napcaksınız hepsini Ramazan'da mı kullanacaksınız sadece
Senin karatay güme gitmesin sonra cnm[/QUOTE]
aslında cook acmıyoruz canımya 10kg undan hamur yogurduk 1 gunde 0nu actık anneme 2.gun ablama ve bana toplam 12 kılo undan yoguruldu
bugunde abıme 5kılo undan hamur yogurup actık ama 2 yengem acıyo ablamla bende pişirıp acmalarına yardım edıyoruz yengemle bende fıtıkvar belımızde cook agrıyo yavas yavas ancak okadar acabıldık ama kendı ıhtıyacımızı görcek kadar yapıyoruz cook sukur sadece ramazanda bıtmez ama herzaman elımızın altında olması pratık oluyo kuru oldugundan bozulmuyo
Kolay gelsin eylul ins cabuk bitirirsiniz
sagol canım yarın bıtecek ınsallah

canım bunu bilmiyorum ama leylacım deneyip uygulamış ve sonuç güzel bence 1 hafta dene istersen bir de zerdeçal zencefil ve tarçın karışımı vardı yoğurtlu o da müthişti ama ben yapamadım

yuflkaya birşey demiyorum öğlen yemişsin fakat akşamki meyveler ne kuzummm yufkanın sindirimi zordur yarın yeme ne olur cumaya gülşah seni geçer yoksa söylemesi benden

neyse ben menulerımı yazayım uyuya kalırsam banucum cezav verır[/QUOTE]

maşallah Eylülüm mahalleyemi yapıyorsunuz bu kadar yufka :44::44: allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin inş ama sne fazla yeme cnmm ellerinize sağlık sahurda yufka tok tutar bende anneme yapıyorum minik sacımda çok seviyor patlıcan soğan dürünür anneannem biz küçükken yufkadan sonra yağlı yoğurtlu bezdirme yapardı bize onu getirdin aklıma şimdi güzelce dinlen cnmm

afiyetolsun cnmmm fakat gece mutlaka acıkırsın en azından sebze yemeği veya salata eklemelisin acıkırsan yatana kadar ayran içebilirsin bilgecimm

afiyetolsun perihancımmmm yarasın bebişimize

slm canımcımmm

deneyelim leylacımmm maşallah iyi vermişsin yoğurt zaten başlıbaşına yağ yakıcı menülerden eksik etmemek lazımm ama ben pul biber yiyememki

çok zayıf bende sevmemm aynı fikirdeyiz cnmmm

sabah sadece suyla olmaz leylacımmmm mutlaka yemelisin en azından bir yumurta avuç için kadar peynir 20 ye kadar zeytin salata hatta günkurusu kayısı ve erik yiyebilirsinn böyle yersen 5 km koşmuş gibi metabolizman hızlanacak cnm benim yemeyerek olmuyor vucudun kıtlık moduna geçiyor cnmm

vereceğine inanıyorum bitanemmm 500 yazalım fazlası olursa süper olur[/QUOTE]
yook canım mahalleye degıl aıleye anneme abımlere ablama bana aslında az az actık ama yarında acınca bıtcek ınsallah ramazanda ıyı oluyo took tutuyo hergece olmasada arada yaparım kendıme.benım esımde sseker ve hipoglisemı var 4 senedır oruc tutamıyo ben yalnız kalkıyorum sahura kendım ıcın az bısey yufka yapıyorum pratık oluyo

gule gule kullan koltuklarını ınsalllah grı cook guzelbır renk benceb ben severım

menum
sabah zeytın peynır 2 haslanmıs yumurta
öğlen kozlenmıs patlıcan kavurması yogurt taze fasulye
ara 15 tane yaban mersını kurusu
aksam yogurt salata 1tane fırında tabvuk baget patateslı yemektı ama patatesını yemedım
4 lıtre su
3 bardak yesılçay
1bardak bıberıye
1bardak hıbıskus
1saat yuruyus

Günaydınnnn meleklerimmmm güzel bir gün olsun hepimiz içinnnn haydiiii kalkın bakimmmm

yufka yememişsnnn tşkler cnmmmm menün harikaa

allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin hepinize cnmmm ellerinize sağlıkkk ama yoruldunuz kaç gündür imece usulü herkese yapmak çok güzelll

bizim memlekette de yapılır kışlık ramazanlık bereketli olur arad bende anneme minik sacımda yapıyorummm dün yürüyüşe de çıkmışsın

beğenmene sevindim cnmmm

Herkese Günaydın 😊😊😊 denenme surecindeyim galiba aranıza yeni katıldım ve inanin ki çok mutluyum 😊😊 bu sefer olacak çok inanıyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydınnn canım hoşgeldin aramızaa evet 2 haftalık deneme süremiz var bitanemm katılımın yeterli olursa ilk haftada listeye girebilirsinn

elbette olacak cnmmm buraya gelerek ilk adımı attın bile ilk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul edersen zayıflama yolculuğunda hep birlikte

olacağız inş şu anki kilonu ve hedef kilonu kayıtlar için yazmalısın cnmm şu an 80 kilosun ve hedefin 68 sanırım

Son düzenleme:

Hosgeldin canim. Ben ayca.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

merhabalar sevgili takim
size bir sey sorucam sekersiz kahve (filter kahve su 2 si birarada falanlar degil) kotu mu sizce diyet doneminde
bu arada bugun yine kan tahllillerim var benim gunde 2 kere kullandigim bi ilacim var kan degerlerim dusuk diye doktor bugun bakicak umarim yine kullanmam gerekmez hem oruc tutamiyorum hem aciktiriyorlar beni
hadi aksama gorusuruz

şekersiz ve kremasızsa kötü degildir canım bizlerde içiyoruz (içiyordum)

günaydın fıstıklar nasılsınız

şekersiz ve kremasızsa kötü degildir canım bizlerde içiyoruz (içiyordum)

günaydın fıstıklar nasılsınız

Tünaydınnn şirinemmm benim fıstıklar firarda

Gunaydin kizlar nasilsiniz bakalim ?

Tünaydın leylacımmm iyiyiz tatlım şükür sen

merhaba bızdıkımmm bizlerde içiyoruz cnmmm sen de içebilirsin istersen biraz da süt ekleyebilirisn inş sonuçların iyi çıkar cnmmm

Tekrardan hoşbuldum sevgili kaptanım mesajların bana doğru pozitif enerji gondermekte😊😊 kuralları okudum. Kilo mu nereye yazacağım tam anlamadım suan 80 kg ve hedefim 68

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

buna çok sevindimmm cnmmm takımımızdaki tüm üyeler pozitif enerji doludur zamanla müdavimi olacaksın 3, takımda kardeş takımımızdır tatlım ben 3, takımdan mezun oldum bizimkiler bugün firarda yalnızz

uyguladığın herhangi bir diyet varmı canımm ben kaydettim bitanemmm listeye girdiğin zaman gerekliydi

kizlar merhabalar bugunde cok burada olamicam..ev isi bitirmeye calisiyorum sonra esimle disari cikcaz yine
dün tatili vardi bugunde aksam caliscak o yuzden diger magazaya da bakmaya gitcez dua edin de dolap isi ve haliyi da halledebilelim bugun allahim nolur olsun

Merhaba kuzummm allah denk getirsinnn inşşş gönlüne göre halı ve ünite denk gelirrr hadi rastgele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…