Teşekkür ederim eklediğin için canım😊 öyle adı sanı olan bir diyelim yok canım. Ana ve ara öğünler yaparım günlük sporumu da yaparsam güzel kilo verebilirim. Çok şükür metabolizmam iyidir yani en son öyleydi 😊😊😊 ben gün içerisinde yediklerimi ve sporumu akşam yazarım bir göz atarsan bana doğru mu yanlisimi söylemiş olursun 😌buna çok sevindimmm cnmmmtakımımızdaki tüm üyeler pozitif enerji doludur zamanla müdavimi olacaksın 3, takımda kardeş takımımızdır tatlım ben 3, takımdan mezun oldum bizimkiler bugün firarda yalnızz
uyguladığın herhangi bir diyet varmı canımm ben kaydettim bitanemmm listeye girdiğin zaman gerekliydi
Teşekkür ederim eklediğin için canım😊 öyle adı sanı olan bir diyelim yok canım. Ana ve ara öğünler yaparım günlük sporumu da yaparsam güzel kilo verebilirim. Çok şükür metabolizmam iyidir yani en son öyleydi 😊😊😊 ben gün içerisinde yediklerimi ve sporumu akşam yazarım bir göz atarsan bana doğru mu yanlisimi söylemiş olursun 😌
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben geldimmm
hastaneden geldim leslie 2 mile yaptim parmagimi kipirtadacak halim yok yine 4 tup kan gitti
Hoşgeldin bızdıkımmm maşallah sporunu da yapmışsın aynı dert bende de var kuzum her ay kan veriyorum ne yapalım sağlığımız için bu gerekli
demir ve b12 değerlerine baktırdınmı cnmmm bunların eksikliği de kansızlık yapıyor
evet bakiliyor tahliller yarin cikicak demir ilaci da yazar doktor genelde ben pek duzenli kullanmiyorum ilaclari su an kullanmam gereken ilaci 3 ay gunde iki kere duzenli kullanmam gerekirdi ben son 2 hafta disinda kullanmadim heralde dozajlari degistirecek cunku dudaklarim falan bembeyaz ellerim titriyor
oruc da tutamiyorum o zoruma gidiyor
Sağlığın müsait olmayınca bedenine eziyet etmeni rabbim istemez inş sağlığına kavuşur tuutarsın cnmcımfakat ilaçlarını düzenli kullan ki bir an önce iyileşş ayrıca bunların eksikliği kilo verememenin en büyük sebebi ilaç almayı sevmiyorsan iğne olarak rica et doktorundan daha hızlı etki eder
kan yapıcı besinler de tüketmelisin kırmızı et karaciğer dalak ceviz bunları sık tüket cnm kışın pancar mükemmel ama şu an bulamazsın
sagol ablacimevet bu sefer ilaclara duzenli devam edecem
peki pekmez nasil olur sence ben severim pekmezli yogurdu diyeti olumsuz etkiler mi :26:
Bisey sorcam simdi kendimden yolla cikayim ben nerdeyse 4.5-5kilo verdim simdi bunun nekadar yani kac kilosu yag? Ben sanki fazla bi fark goremiyorum gibi... kollarimda oldugu icin...
Merinetya ismin nedir bitanemm sınıf öğretmenisinnn tatildeyken çok güzel zamanın olacak fazlalıkları atmak için üstelik emziriyorsunbu da senin için bir artı Eşin askerden döndüğünde seni görünce tekrar aşık olacak eminim
Kizlar selam yoldayiz konya yaylapinar tesisinde sac kavurma ismarladik yiyip devam edicez
Biliyormusunuz bu gun ekmeksiz karatay kahbaltisi yaptim bu saate acikmadim hakkaten. sadece saat birbucukta biraz badem k.uzum yedim yolda simdide aksam yemegi daha bisi yemem heralde.annem sicak pide tereyag geldi diyor ama yemicemmm sonra gene ugrarim
Bisey sorcam simdi kendimden yolla cikayim ben nerdeyse 4.5-5kilo verdim simdi bunun nekadar yani kac kilosu yag? Ben sanki fazla bi fark goremiyorum gibi... kollarimda oldugu icin...
Cnm onu bilemezsinki :44:anca ayrıntılı tartıdan bakarsan bilirsin yağ kas oranına
Adım Ayten zaten nikime tersten okursanız Ayten irem yazıyor 😊😊😊😊 meleğimin adı da irem😍😍
Canan karatayin kitabını okumuştum. Şu beş saat bişey yememek beni yoruyor. Yani ara öğün istiyor vücudum ama akşam altından sonra hicbirsey yemeyecegim 😎
Akşam yemeğimbu gün detoks yapmadım sveetdeemple ciğim tartılmadımda ..yarın inş tartılıcam
afiyetolsun feridemmmm mükemmellama karpuzu Canan abla görmesinnn
memnun oldum Aytencimm tersten okumak hiç aklıma gelmedi doğrusuhiç denedinmi karatayı insan istese de ara öğüne ihtiyaç duymuyor bence denemeden karar verme cnm
Cnmmgörsün 1dilim yedim sadece,yazın en sevdiğim şeydir karpuz anca 1küçük dilimle kaldım
Madem bu kadar öneriyorsun muhakkak deneyeceğim canım. Hiç denemedim kitabı okudum bir gün ara öğün yapmadım zorlandım vazgeçtim belkide ana öğünde yediklerim tutmamistir beni 😊 bu arada bebeğim emmiyor sen emiyor sanmıssin galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?