Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Teşekkür ederim eklediğin için canım😊 öyle adı sanı olan bir diyelim yok canım. Ana ve ara öğünler yaparım günlük sporumu da yaparsam güzel kilo verebilirim. Çok şükür metabolizmam iyidir yani en son öyleydi 😊😊😊 ben gün içerisinde yediklerimi ve sporumu akşam yazarım bir göz atarsan bana doğru mu yanlisimi söylemiş olursun 😌

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

rica ederim cnmmm eğer bir diyet izlemiyorsan karatay diyetini öneririm bitanemm sağlıklı ve kalıcı kilo vermiş olursunn

elbette gün sonunda veya ertesi sabah menülerini yazmalısın hep birlikte doğrularımızı yanlışlarımızı görürüz metabolizma yönünden şanslısın demekkii

Merinetya ismin nedir bitanemm sınıf öğretmenisinnn tatildeyken çok güzel zamanın olacak fazlalıkları atmak için üstelik emziriyorsun bu da senin için bir artı Eşin askerden döndüğünde seni görünce tekrar aşık olacak eminim

ben geldimmm
hastaneden geldim leslie 2 mile yaptim parmagimi kipirtadacak halim yok yine 4 tup kan gitti

Hoşgeldin bızdıkımmm maşallah sporunu da yapmışsın aynı dert bende de var kuzum her ay kan veriyorum ne yapalım sağlığımız için bu gerekli

demir ve b12 değerlerine baktırdınmı cnmmm bunların eksikliği de kansızlık yapıyor

evet bakiliyor tahliller yarin cikicak demir ilaci da yazar doktor genelde ben pek duzenli kullanmiyorum ilaclari su an kullanmam gereken ilaci 3 ay gunde iki kere duzenli kullanmam gerekirdi ben son 2 hafta disinda kullanmadim heralde dozajlari degistirecek cunku dudaklarim falan bembeyaz ellerim titriyor
oruc da tutamiyorum o zoruma gidiyor

Sağlığın müsait olmayınca bedenine eziyet etmeni rabbim istemez inş sağlığına kavuşur tuutarsın cnmcım fakat ilaçlarını düzenli kullan ki bir an önce iyileşş ayrıca bunların eksikliği kilo verememenin en büyük sebebi ilaç almayı sevmiyorsan iğne olarak rica et doktorundan daha hızlı etki eder

kan yapıcı besinler de tüketmelisin kırmızı et karaciğer dalak ceviz bunları sık tüket cnm kışın pancar mükemmel ama şu an bulamazsın

sagol ablacim evet bu sefer ilaclara duzenli devam edecem
peki pekmez nasil olur sence ben severim pekmezli yogurdu diyeti olumsuz etkiler mi :26:

sagol ablacim evet bu sefer ilaclara duzenli devam edecem
peki pekmez nasil olur sence ben severim pekmezli yogurdu diyeti olumsuz etkiler mi :26:

Bızdıkım pekmezde kan yapıcı hiç birşey yok malesef keçi bıynuzu pekmezi sğalıklı fakat şeker oranı çok yüksek bence bol bol böbrek ciğer dalak ceviz fındık fıstık bunları tüket bitanemm kalçadan d vitamini yaptırırsan düzelirsin inş

Kizlar selam yoldayiz konya yaylapinar tesisinde sac kavurma ismarladik yiyip devam edicez
Biliyormusunuz bu gun ekmeksiz karatay kahbaltisi yaptim bu saate acikmadim hakkaten. sadece saat birbucukta biraz badem k.uzum yedim yolda simdide aksam yemegi daha bisi yemem heralde.annem sicak pide tereyag geldi diyor ama yemicemmm sonra gene ugrarim

Bisey sorcam simdi kendimden yolla cikayim ben nerdeyse 4.5-5kilo verdim simdi bunun nekadar yani kac kilosu yag? Ben sanki fazla bi fark goremiyorum gibi... kollarimda oldugu icin...

Bisey sorcam simdi kendimden yolla cikayim ben nerdeyse 4.5-5kilo verdim simdi bunun nekadar yani kac kilosu yag? Ben sanki fazla bi fark goremiyorum gibi... kollarimda oldugu icin...

Cnm onu bilemezsinki :44:anca ayrıntılı tartıdan bakarsan bilirsin yağ kas oranına

Adım Ayten zaten nikime tersten okursanız Ayten irem yazıyor 😊😊😊😊 meleğimin adı da irem😍😍
Canan karatayin kitabını okumuştum. Şu beş saat bişey yememek beni yoruyor. Yani ara öğün istiyor vücudum ama akşam altından sonra hicbirsey yemeyecegim 😎

Slm neslimmm iyi yolculuklar cnmmmm ohh afiyetolsunnn ekmeksiz de doyulduğunu ispat ettin demekki neymişşşş önyargılı olmamak lazımmış
akşam aç olmaz en azındna çorba salata veya yoğurt yemelisin cnm

kişiden kişiye yağ kas oranları farklıdır cnmm ancak bir diyetisyende doğru sonucu öğrenebilirsin

Cnm onu bilemezsinki :44:anca ayrıntılı tartıdan bakarsan bilirsin yağ kas oranına

detoks nasıl gidiyor feridem bugün yapmadım ben ama dünkü sayesinde 500 gr gitmişş 1 günlük de işe yaradı

memnun oldum Aytencimm tersten okumak hiç aklıma gelmedi doğrusu hiç denedinmi karatayı insan istese de ara öğüne ihtiyaç duymuyor bence denemeden karar verme cnm

Akşam yemeğim bu gün detoks yapmadım sveetdeemple ciğim tartılmadımda ..yarın inş tartılıcam

Eklentiler

• $image.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 43
memnun oldum Aytencimm tersten okumak hiç aklıma gelmedi doğrusu hiç denedinmi karatayı insan istese de ara öğüne ihtiyaç duymuyor bence denemeden karar verme cnm

Madem bu kadar öneriyorsun muhakkak deneyeceğim canım. Hiç denemedim kitabı okudum bir gün ara öğün yapmadım zorlandım vazgeçtim belkide ana öğünde yediklerim tutmamistir beni 😊 bu arada bebeğim emmiyor sen emiyor sanmıssin galiba

Cnmmgörsün 1dilim yedim sadece,yazın en sevdiğim şeydir karpuz anca 1küçük dilimle kaldım

hangimiz sevmiyoruzki feridemmm ben sabahları yemeyi tercih ediyorum cnm veya spor öncesi kefirle birlikte

1 kasımda 85 kilo ile başlamıştım cnmm geçen ay 65 kilo il mezun oldum mutlaka denemelisin eğer ara öğüne ihtiyacın oluyorsa mutlaka bir önceki öğünde eksik yemişsin demektir kitabı okumuşsun gerçi fakat burdaki bilgilere de göz atabilirsin cnm 2, m yi görmemişim anlaşılan emzirdiğini düşündümm

http://cloudpage.co/oneriler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…