Herkese merhaba. Kendimi gaza getirecek bişeyler arıyordum, forumda gezinirken birden cuma yarışmaları geldi aklıma. İşallah bundan sonra sizlerle birlikte paylaşımda bulunacağım.
29 yaşındayım, 7 ay önce doğum yaptım. Evlenirken 62 kiloydum, 78 kiloyla hamile kaldım, 93 ile doğuma gittim. Sonra 86 ya kadar düştüm ancak tekrar 92 ye kadar çıktım. Eve kapanmanın verdiği sıkıntıyla, emzirmeyide bahane ederek sınırsız yedim. Üstüme hiçbir kıyafet olmuyor. Uzunca bir süre hamileliklerimi giydim, sonra baktım veremiyorum bikaç parça birşey alayım dedim. Ama beğendiğim modeli alamayıpta üstüme olanı almak çok zoruma gitti. Renk model önemli değil, şuan yeterki fazlalıklarımı kapatsın modundayım.
Pazartesi diyetisyene gittim, salı günü başladım. 3 günde 1 kilo vermişim:) Henüz spora başlamadım, ama koşu bandım var günde 45 dk yürüyeceğim. Bazende evin önündeki parkta bebek arabasıyla yürüyebilirim. Yüzmeye gitmeyi çok istiyorum ama malum bebekle biraz zor bir işler. Akşam seansları bulup bebeği eşime bırakmayı becerebilirsem onuda deneyeceğim.
Bugun yediklerimi paylaşayım.
Sabah 1 kibrit kutusu peynir, 2 domates, 2 ince dilim ekmek, 1 fincan şekersiz çay
Ara öğün yarım muz
Öğlen 1 kase şehriye çorbası, 3-4 yemek kaşığı zeytinyağlı fasulye, 3 yemek kaşığı pilav
Akşam 1 kase şehriye çorbası, 4 adet köfte, 2 ince dilim ekmek
Bebeğim bugün sabah 6.30 da kalktığı için akşam yemeğini yiyeli 1 saat geçti, bakalım yatana kadar çok aç kalacakmıyım:)
selamlar kizlar yuruyuse cikmadan once menumu yazip gidiyim
Sabah (9.30)
sahanda 1 yumurta peynir 7 zeytin biber mayonoz domates salatalik
aksam (16.30)
4 etli dolma (2 biber 2 patlican) 4 yaprak sarma 3-4 yk yogurt
spor leslie 2 mile 45 mekik birazdan cikip 1 saat yuruyus yapicam
su yatana kadar 2.5 lt 2 kupa yesilcay 1 sise maden suyu
afiyetolsun bızdıkımmmm dolmalar pirinçliyse fazla kaçmış kuzummm ceza seni bekler onu söyliyimmaşallahhh tekrar yürüyeceksen süperr
kolay gelsin cnmm
Bugünkü menüm
Kahvaltı
1 kasede karışık fındık. badem ve ceviz
1 bardak yağsız süt
2 haşlanmış yumurta
1 domates
Ara öğün
1 kase yoğurt ( ara öğün yememem gerekiyor ama akşama kadar acıkıyorum yoğurt en zararsızı olduğu için seçtim.)
Akşam Yemeği
4 adet köfte
Çoban salatası
1 bardak ayran
Spor
40 dk yürüyüş
yok gun icinde yurumedim hic bi 15 dk sonra cikip 1 saat yuruycem
evet dolma fazla kacti farkindayimbir de yarin tartilicaktim umarim kotu etkiletip moralimi bozmaz :18:
afiyetolsun Bilgecimmmm ara öğün ne neden yememen gerekiyor ki acıktığın an yemelisinn tatlım beyne açlık sinyali gittiği anda leptin zaten bozuluyor doğru seçim yapmışsın sabah peynir zeytin de ekleyebilirsinnn harika bir menü cnmmm yeterli su içmişsindir umarım
leslie yapmışsın ya tatlımmm :44::44: sağlık olsunnn şimdi tempolu yürüyüşle yakarsın yatana kadar bir bardak yeşilçay ve bol su iç cnmmm
bakalım yarın tartı ne gösterecek
Çok fazla su içemiyorum malesef. Çok çok susadığımda aklıma geliyor ve içiyorum
aaaa evet dogru leslie yuruyus programi gibi bir sey degil miben yuruyusu kafamda disarda yurumek gibi kodlamisim
donunce bir bardak demlerim yesilcay bir cubuk tarcin da eklesem sorun olur mu
ben simdi yuruyuse gidiyorum haydiyin gorusuruz bizim takim
whats up your body diye bir program var canım cep teline indir alarma her uyarı verdiğince mutlaka 1 bardak su iç ne olur ağırlığımızın yarısından fazlası sudan ibaret kilo vermede de çok etkili en az 2,5 lt içmelisin bitanem
Yok ablacım ben de öyle bir program bulamadım store da. ama vardır ona benzer program mutlaka bulup indiririm bi tane çok teşekkürler :)
water your body cnmmmarkadaşla konuşuyordum da wahts uptan [/QUOTE
Ben de onu dicektim tamamdır yükledim :109: 3 litre diyorrNeyse içmeye çalışıcam :44:
Ben de onu dicektim tamamdır yükledim :109: 3 litre diyorrNeyse içmeye çalışıcam :44:
1.gun:
Kahvaltıda;
1.5 haşlanmış yumurta
2_3 dilim peynir
1dilim ekmek
5i bir yerde çay
4 zeytin
Domates
Salatalık
Arada bir bardak şekersiz çay
Bir avuç karışık çerez
Öğlen 3 y.k pirinç pilavı
5 y.k barbunya
Arada yarım yeşil elma
Iki küçük kayısı
Akşam yemeği:
Iki y.k barbunya (kalmasın diye yedim )
5 y.k Menemen,
Iki dilim ekmek
Küçük kase sarımsaklı yoğurt
Iki çatal kabak patlıcan sote
En son altı da yedim yemeğimi
Suyu 3 lt yapacağım
Ayrıca 3 mile leslie yaptim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?